חוות דעתי על אקדחים מסויימים
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
חוות דעתי על אקדחים מסויימים
מאז שיש לי אקדח התחלתי כתחביב לצלם אקדחים מסוגים שונים של חברים
יש לי קצת חוות דעת עליהם ואם יש מישהו שחולק עלי או שרוצה להוסיף לי אשמח
אגב תמונות יגיעו מאוחר יותר
ראשית נתקלתי באקדח ברטה 7.65 שידיד שלי ביקש שאלמד אותו איך מנקים אותו אני חייב לציין שהאקדח פשוט מעפן! כמה שהוא קטן הוא יחסית מאוד כבד לגודל שלו, התפס מחסנית שלו לא מבצעית בגרוש כיוון שהיא נימצאת בעקב הקת וקשה לתיפעול, לעצר המחלק שני מצבים אחד נוצר את ההדק ואם דורכים המחלק נשאר אחורה ומגיעים למצב שניתן לפרק את הנשק ומצב שני ירי חופשי המחסנית שלו מכילה כשמונה כדורים שחשופים כיוון שהיא שלדית במעצור שלישי נידרש להעביר את עצר המחלק למצב נצור ולידרוך טיפה את המחלק עד שהוא ניתפס בעצר ורק אז אפשר להוציא את המחסנית
בקיצור מה שטוב בו שהוא עולה 100 שקל (ראיתי אחד כזה ועוד כל מני מיניאטורות במטווחי מאגנום בירושלים) ואפשר להכיס אותו לגרב...
עוד אקדח שצילמתי זה היה סמיט שמעולם לא ניתקלתי בו ולא קלטתי איזה דגם הואחבר שלי קיבל אותו בטריד אין לאחר שהוא עבד בשביל מישהו האקדח ניראה כמו קומבינציה של גלוק ושטיר הצינה והמנגנון ניראים בול כמו של גלוק והגוף פולימרי ויש לו צורה כללית של שטייר ויש עליו לוגו של סמיט וזה ממש לא SW99 וחוץ מזה הכוונת הקידמית נופלת כל הזמן למרות שהיא תוקנה כבר פעמיים
עד כאן ההמשך בהזדמנות אחרת
יש לי קצת חוות דעת עליהם ואם יש מישהו שחולק עלי או שרוצה להוסיף לי אשמח
אגב תמונות יגיעו מאוחר יותר
ראשית נתקלתי באקדח ברטה 7.65 שידיד שלי ביקש שאלמד אותו איך מנקים אותו אני חייב לציין שהאקדח פשוט מעפן! כמה שהוא קטן הוא יחסית מאוד כבד לגודל שלו, התפס מחסנית שלו לא מבצעית בגרוש כיוון שהיא נימצאת בעקב הקת וקשה לתיפעול, לעצר המחלק שני מצבים אחד נוצר את ההדק ואם דורכים המחלק נשאר אחורה ומגיעים למצב שניתן לפרק את הנשק ומצב שני ירי חופשי המחסנית שלו מכילה כשמונה כדורים שחשופים כיוון שהיא שלדית במעצור שלישי נידרש להעביר את עצר המחלק למצב נצור ולידרוך טיפה את המחלק עד שהוא ניתפס בעצר ורק אז אפשר להוציא את המחסנית
בקיצור מה שטוב בו שהוא עולה 100 שקל (ראיתי אחד כזה ועוד כל מני מיניאטורות במטווחי מאגנום בירושלים) ואפשר להכיס אותו לגרב...
עוד אקדח שצילמתי זה היה סמיט שמעולם לא ניתקלתי בו ולא קלטתי איזה דגם הואחבר שלי קיבל אותו בטריד אין לאחר שהוא עבד בשביל מישהו האקדח ניראה כמו קומבינציה של גלוק ושטיר הצינה והמנגנון ניראים בול כמו של גלוק והגוף פולימרי ויש לו צורה כללית של שטייר ויש עליו לוגו של סמיט וזה ממש לא SW99 וחוץ מזה הכוונת הקידמית נופלת כל הזמן למרות שהיא תוקנה כבר פעמיים
עד כאן ההמשך בהזדמנות אחרת
בס"ד
"ברוך ה' צורי המלמד ידי לקרב אצבעותי למלחמה" (תהילים קמ"ד פסוק א')
"ברוך ה' צורי המלמד ידי לקרב אצבעותי למלחמה" (תהילים קמ"ד פסוק א')
- סליקאי כסף

צדיקים, מלאכתם נעשית בידי אחרים... חכה חכה.. בקרוב מיקה יעלה מהאוב ואולי יגרור איתו את העין הצופיה שלו ... שניהם כידוע, חסרי רסן ורטייה ...
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
- סליקאי כסף

- תרמתי למען הסליק

חברה...
מה הרטינות האלה מתחת לשפם - ממש לא מתאים... יש לכם מה להגיד, תגידו לבן אדם שפתח את האשכול בפנים או בפרטי.. ***ערכתי את ההודעה***א.
מה הרטינות האלה מתחת לשפם - ממש לא מתאים... יש לכם מה להגיד, תגידו לבן אדם שפתח את האשכול בפנים או בפרטי.. ***ערכתי את ההודעה***א.
נערך לאחרונה על ידי itamar בתאריך 28 מאי 2006, 11:51, נערך פעם אחת בסך הכל.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

yoav30 כתב:איתמר.
אין כאן שום רטינות, ואני לא זוכר ששאלתי את רשותך לכתוב משהו.
חלילה לי...מעולם לא התיימרתי ואם השתמע כך אז איתך הסליחה.
כל אחד רשאי לכתוב פה ככל העולה על רוחו כל עוד זה לא פוגע במישהו אחר (אלו הכללים שאתם בעצמכם קבעתם לא??) ולעניות דעתי זה כבר די מתקרב לגבול הזה...
מכאן כל אחד שיקח ויעשה עם זה ככל העולה על רוחו.. כולם פה אנשים בוגרים, אחראים, נושאי נשק, חלק פה מדריכים ובעלי כל מיני תארים אחרים... בקיצור קטונתי מלהגיד פה למישהו מה לעשות ואיך לנהוג...
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

מיכאל,
עשה לעצמך טובה ותתעלם מכל ההערות הנבזיות, גם אני בעבר הייתי מצלם אקדחים של חברים, אח"כ צילמתי את החברות של החברים והיום אני מצלם סתם בחורות בחוף הים. (מצורף קישור לגלריה של חבר שמצלם חברות של חברים, חברות של חברות וסתם חברות ובחורות בחוף הים)
למה שלא תיתן לנו קישור לגלריה שלך ואם תוכל להוסיף עוד קצת פרטים על האקדח ב100 שקל שראית, אולי אחליף את שלי בדגם קל וזול יותר, הבעיה היא מה עושים בקיץ אם הולכים בסנדלים או בכפכפים המגניבות של קרוקס ואז אין גרב...
מחכה בכיליון עיניים...
*** הקישור נמחק ע"י דביר ***
זהירות, מכיל תמונות מחוף הים...
עשה לעצמך טובה ותתעלם מכל ההערות הנבזיות, גם אני בעבר הייתי מצלם אקדחים של חברים, אח"כ צילמתי את החברות של החברים והיום אני מצלם סתם בחורות בחוף הים. (מצורף קישור לגלריה של חבר שמצלם חברות של חברים, חברות של חברות וסתם חברות ובחורות בחוף הים)
למה שלא תיתן לנו קישור לגלריה שלך ואם תוכל להוסיף עוד קצת פרטים על האקדח ב100 שקל שראית, אולי אחליף את שלי בדגם קל וזול יותר, הבעיה היא מה עושים בקיץ אם הולכים בסנדלים או בכפכפים המגניבות של קרוקס ואז אין גרב...
מחכה בכיליון עיניים...
*** הקישור נמחק ע"י דביר ***
זהירות, מכיל תמונות מחוף הים...
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד