גם דברים טובים צריך להגיד (על בול)
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
גם דברים טובים צריך להגיד (על בול)
שלום לכם,
אני הוא אותו אחד שכתב מאמר על השרות הלא טוב שקיבלתי בבול מטווחים :
http://www.haslik.twisthost.com/site/fo ... highlight=
דביר הוובמסטר (הענק) שלנו היציע לגשר בין הקצוות ואמרתי לו : בשמחה (אני הרי מת על האקדחים שלהם) ומאמין שצריך לתת "PUSH" לחברות כחול לבן... (היה לי נשר אח"כ יריחו).
מצאתי את עצמי יושב היום בצהריים עם דני, חיים ודביר על עינייני השרות, אני בהחלט חושב שקיימת מודעות עמוקה לנושא ורצון לשפר אך גם קיימות בעיות שהובטח לי שישתנו בקרוב.
קיבלתי יחס של מלך ויצאתי עם ערימה של אביזרים ו-M5 VJET משופצר כמו שאף פעם לא ראיתם (אמרתי לכם שאני בזבזן טוב
... ושדני יעיד...
) ובנוסף במחיר חבר.
לאלא מבינכם שנפגעו בעבר בנושא השרות ושרוצים לשנות דברים ולעזור לבתי המסחר שלנו אני מציע שלא להסס לפנות לאנשים המוזכרים מעלה בטוחני שתווכחו בנכונות החברה לשנות דברים.
תודה שוב לדני על כל ההסברים ועל העזרה על ההחלטה הסופית.
ממתין בכיליון עניים לירות באקדח החדש שלי (מחר ניגש למשרד הרישוי) ע"מ לשתף אתכם בחוויה.
שלכם,
דוד[/b]
אני הוא אותו אחד שכתב מאמר על השרות הלא טוב שקיבלתי בבול מטווחים :
http://www.haslik.twisthost.com/site/fo ... highlight=
דביר הוובמסטר (הענק) שלנו היציע לגשר בין הקצוות ואמרתי לו : בשמחה (אני הרי מת על האקדחים שלהם) ומאמין שצריך לתת "PUSH" לחברות כחול לבן... (היה לי נשר אח"כ יריחו).
מצאתי את עצמי יושב היום בצהריים עם דני, חיים ודביר על עינייני השרות, אני בהחלט חושב שקיימת מודעות עמוקה לנושא ורצון לשפר אך גם קיימות בעיות שהובטח לי שישתנו בקרוב.
קיבלתי יחס של מלך ויצאתי עם ערימה של אביזרים ו-M5 VJET משופצר כמו שאף פעם לא ראיתם (אמרתי לכם שאני בזבזן טוב

לאלא מבינכם שנפגעו בעבר בנושא השרות ושרוצים לשנות דברים ולעזור לבתי המסחר שלנו אני מציע שלא להסס לפנות לאנשים המוזכרים מעלה בטוחני שתווכחו בנכונות החברה לשנות דברים.
תודה שוב לדני על כל ההסברים ועל העזרה על ההחלטה הסופית.
ממתין בכיליון עניים לירות באקדח החדש שלי (מחר ניגש למשרד הרישוי) ע"מ לשתף אתכם בחוויה.
שלכם,
דוד[/b]
אם SUPERMAN כל כך חכם, למה הוא לובש את התחתונים שלו מעל המכנסיים ?
)

היי,
ליואב - ביום שלישי אהיה בהרצליה כדי להתנסות "בפלא החדש" אך כולי תקווה שאוכל לפגושך בהזדמנות קרובה (אחרי כל המחמאות שקיבלת בביקורך האחרון.... אני בוודאות חייב ..)
ל-COLONEL אתה אכן צודק מדובר בדגם קומנדר C עליו הוספתי המון שיפורים.
אני עדיין לא מקצוען מספיק בשביל להגיד לכם כמה הוא טוב אבל כשראיתי את הנשק ירה בו מס' כדורים ועשה מקבץ מדהים עם האקדח שלי .... ירד לי ריר ...
נשאר לי לעבוד קשה בשביל לעשות אותו דבר...
ליואב - ביום שלישי אהיה בהרצליה כדי להתנסות "בפלא החדש" אך כולי תקווה שאוכל לפגושך בהזדמנות קרובה (אחרי כל המחמאות שקיבלת בביקורך האחרון.... אני בוודאות חייב ..)
ל-COLONEL אתה אכן צודק מדובר בדגם קומנדר C עליו הוספתי המון שיפורים.
אני עדיין לא מקצוען מספיק בשביל להגיד לכם כמה הוא טוב אבל כשראיתי את הנשק ירה בו מס' כדורים ועשה מקבץ מדהים עם האקדח שלי .... ירד לי ריר ...
נשאר לי לעבוד קשה בשביל לעשות אותו דבר...
אם SUPERMAN כל כך חכם, למה הוא לובש את התחתונים שלו מעל המכנסיים ?
)

7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד