מטווחים שעוסקים בקשתות?

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

תשובה !

על ידי יורם-אלדר שטיינר » 06 יוני 2006, 21:22

מיצו ידידי :P
שמחתי לקרוא על הקניה ,גם לי יש קשת של בראונינג 60 פאונד .הקשת נועדה לצייד ביסודה וקשה להתחרות בגלל משקל המתח,אני מקווה שאתה יכול לימתוח אותה כי צריך להיות חזק עבורה .תתקשר אלי עם אתה צריך פרטים 054-3387778 יורם שטיינר :P
עם תרצו A זו מטרה !
senior combat warrior
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי מיצו » 07 יוני 2006, 03:53

תודה יורם. הקשת אכן נועדה לציד, ואני שמח להגיד לך שלמרות שזו פעם ראשונה בחיי שאני יורה בכזו קשת (ובכלל בקשת) אני מצליח דווקא לא רע, ממש לא רע, בטווחים של 15 מטר ו- 25-30 מטר. לא יודע מה נחשב מקבץ טוב או לא, אבל אני מצליח להכניס 6 חיצים של 100 גריין למקבץ של 5 ס"מ בטווח של 25-30 מטר (לא מדוד רשמי, לפי צעדים), ואפילו יותר טוב מזה. מסתבר שכישורי צליפה וירי ברובה כן עוזרים גם פה.

אני מתלהב מזה כאילו שקיבלתי צעצוע חדש. בעצם, כשאני חושב על זה, באמת קיבלתי צעצוע חדש. אגב, לגבי עומס המתיחה, הוא מבוצע ב- 35% מהעומס, כך שכן, אני יכול למתוח את הקשת די בקלות. אני מניח שאחרי אימונים רציניים אוכל להשיג תוצאות טובות יותר.

אתקשר אליך כשאחזור לארץ (בתקווה עם הקשת והציוד).
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

תשובה!

על ידי יורם-אלדר שטיינר » 07 יוני 2006, 14:36

שלום לידיד :P
אני שמח איתך,חשוב ביותר סוג הכוונת והחצים במיוחד הרליסר(מחזיק המיתר).עם אתה יכול בארצות הברית יש ארבה חומר כדי להתעניין עם אתה כבר שם.להתראות ממני יורם שטיינר :P
עם תרצו A זו מטרה !
senior combat warrior
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי אילן ב » 07 יוני 2006, 19:48

מיצו כתב:תודה יורם. הקשת אכן נועדה לציד, ואני שמח להגיד לך שלמרות שזו פעם ראשונה בחיי שאני יורה בכזו קשת (ובכלל בקשת) אני מצליח דווקא לא רע, ממש לא רע, בטווחים של 15 מטר ו- 25-30 מטר. לא יודע מה נחשב מקבץ טוב או לא, אבל אני מצליח להכניס 6 חיצים של 100 גריין למקבץ של 5 ס"מ בטווח של 25-30 מטר (לא מדוד רשמי, לפי צעדים), ואפילו יותר טוב מזה. מסתבר שכישורי צליפה וירי ברובה כן עוזרים גם פה.

אני מתלהב מזה כאילו שקיבלתי צעצוע חדש. בעצם, כשאני חושב על זה, באמת קיבלתי צעצוע חדש. אגב, לגבי עומס המתיחה, הוא מבוצע ב- 35% מהעומס, כך שכן, אני יכול למתוח את הקשת די בקלות. אני מניח שאחרי אימונים רציניים אוכל להשיג תוצאות טובות יותר.

אתקשר אליך כשאחזור לארץ (בתקווה עם הקשת והציוד).

ידידי
אם הקשת אצלך בארץ ואתה נתפס איתה בשעת צייד כדאי שיהיה לך תקציב לעורך דין טוב.
בארץ זה לא חוקי (ודעתי לא רלבנטית)
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי מיצו » 08 יוני 2006, 07:19

תודה אילן, לא תיכננתי להשתמש בה לציד בישראל שכן אין לי כרגע רישיון לכך ואני גם לא כל כך מעוניין בזה. במקום שבו אני נמצא כרגע יש עונת ציד חוקית לקשתות שנפתחת לקראת הסתיו (לא זוכר את התאריך המדוייק), ותמורת כמה דולרים אתה יכול בקלות לרכוש רישיון. כרגע מה שמעניין אותי זה להתמקצע בירי עצמו.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי רפתן » 08 יוני 2006, 10:38

תהנה חביבי תהנה
:mrgreen:
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

הקודם

מי מחובר