יריחו או גלוק?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
אפילו לימדו אות אחת - חייב בכבודו כמו רבו (ציטוט לא מדויק, אבל המסר אחחחחחחחח!)
לעצם העניין, כנראה שיש בי עדיין חסמים מסוימים בנושא (למרות שעקרונית אני ממש לא שלילי לגבי ירי מעשי - אני אעבור קורס - בטוח!)
וע"מ למנוע מברי פגישה מחודשת עם אורתופד המקלדות
- נמשיך בע"פ במפגש ?
תודה!
אמיר
לעצם העניין, כנראה שיש בי עדיין חסמים מסוימים בנושא (למרות שעקרונית אני ממש לא שלילי לגבי ירי מעשי - אני אעבור קורס - בטוח!)
וע"מ למנוע מברי פגישה מחודשת עם אורתופד המקלדות
תודה!
אמיר
רק בריאות !!!
"אלוהים לא משחק בקוביה..." (א. איינשטין)
"אופנה היא דבר כל כך מכוער - לכן היא צריכה להשתנות כל הזמן" (אוסקר ויילד)
"אלוהים לא משחק בקוביה..." (א. איינשטין)
"אופנה היא דבר כל כך מכוער - לכן היא צריכה להשתנות כל הזמן" (אוסקר ויילד)
בנושא במיומנות "תחת הפלורסנטים", ברצוני לצדד ביורי הירי המעשי.
בעוונותי עוסק אני בין השאר באומנות לחימה. 100% מהאימונים נעשים בתנאים סטריליים, על מזרן רך ונעים, עם חליפת בד נוחה ורוח מזגן קרירה נושבת.
עם זאת, לא הייתי מאחל לאף אחד מאוייבי להיפגש עם אחד מהחגורות השחורות שלנו ברחוב. על רצפת בטון, בלי מזגן ובלי חליפה...
אין ספק שתנאים סטריליים גורעים משהו מהמיומנות הנדרשת במצב אמת. אך הסטריליות מאפשרת לנו לרדת לפרטים ולדקויות שלא ניתן לחוש אותם כשבועטים בך תו"כ ירי ושופכים לך חול על הראש.
בעוונותי עוסק אני בין השאר באומנות לחימה. 100% מהאימונים נעשים בתנאים סטריליים, על מזרן רך ונעים, עם חליפת בד נוחה ורוח מזגן קרירה נושבת.
עם זאת, לא הייתי מאחל לאף אחד מאוייבי להיפגש עם אחד מהחגורות השחורות שלנו ברחוב. על רצפת בטון, בלי מזגן ובלי חליפה...
אין ספק שתנאים סטריליים גורעים משהו מהמיומנות הנדרשת במצב אמת. אך הסטריליות מאפשרת לנו לרדת לפרטים ולדקויות שלא ניתן לחוש אותם כשבועטים בך תו"כ ירי ושופכים לך חול על הראש.
שי
"חבריך נחוצים להישרדותך, הם מספקים לאויב מישהו אחר לירות עליו"
"חבריך נחוצים להישרדותך, הם מספקים לאויב מישהו אחר לירות עליו"
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד