זוכרים ששאלתי?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
זוכרים ששאלתי?
--------------------------------------------------------------------------------
חבר טוב שלי שקיבל רשיון לאקדח עקב היותו תושב רמת הגולן.וכעת רוצה לעבור לגור במושב נס עמים ליד נהריה. האם יעמוד לו התבחין של תושב אזור מיוחד?
במידה ולא אולי תמליצו לי מה לעשות.על מנת שרשיון האקדח ישאר ברשותו!
-------------------------------------------------------------------------
כעת מסתבר לאחר בדיקה במשרד הפנים שהחבר קיבל בכלל את הרשיון על סמך היותו חבר ביחידת המתמיד של בילוש גולן.או מתנדב ברמת מתמיד ביחידה בנ''ל אינני מכיר את המושג במדוייק.
ולמרות שהנ''ל עובר דירה לנס עמים הוא החל לשרת ביחידת המתמי'ד של מג''ב בבסיס ההפעלה מטה אשר.כבר מעל שנה.
האם תשמר לו זכות אחזקת הרשיון? בזכות היותו עדיין מתנדב מג''ב(לא בדקנו זאת במשרד הםנים בגלל חששו של החבר לאבד את רשיון הנשק)
חבר טוב שלי שקיבל רשיון לאקדח עקב היותו תושב רמת הגולן.וכעת רוצה לעבור לגור במושב נס עמים ליד נהריה. האם יעמוד לו התבחין של תושב אזור מיוחד?
במידה ולא אולי תמליצו לי מה לעשות.על מנת שרשיון האקדח ישאר ברשותו!
-------------------------------------------------------------------------
כעת מסתבר לאחר בדיקה במשרד הפנים שהחבר קיבל בכלל את הרשיון על סמך היותו חבר ביחידת המתמיד של בילוש גולן.או מתנדב ברמת מתמיד ביחידה בנ''ל אינני מכיר את המושג במדוייק.
ולמרות שהנ''ל עובר דירה לנס עמים הוא החל לשרת ביחידת המתמי'ד של מג''ב בבסיס ההפעלה מטה אשר.כבר מעל שנה.
האם תשמר לו זכות אחזקת הרשיון? בזכות היותו עדיין מתנדב מג''ב(לא בדקנו זאת במשרד הםנים בגלל חששו של החבר לאבד את רשיון הנשק)
- סליקאי ארד

- סליקאי כסף

בדקתי היום במשרד הפנים טלפונית ולצערי נאמר לי דבר מדהים
נאמר לי שהעילה לגבי מתנדבי מתמי''ד ומשא''ז התבטלה ואיננה.
חבל.
חברים משרד הפנים הפך להיות משרד על הפנים
חבל.
- סליקאי ארד

Re: בדקתי היום במשרד הפנים טלפונית ולצערי נאמר לי דבר מדהים
חיית_לילה כתב:נאמר לי שהעילה לגבי מתנדבי מתמי''ד ומשא''ז התבטלה ואיננה.
חבל.
המשרד לא על הפנים
אלו שמנחים אותו..............
ומה לעשות שאתה ואני בחרנו אותם.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הייתי רוצה להאמין שבאמת הדרג הפוליטי פה קובע מדיניות. אבל גם במשרד הפנים, גם במשרד הביטחון, גם במשרד החוץ ובשאר המשרדים, התחלפו כבר כמה שרים מכמה מפלגות בשנים האחרונות ואנחנו לא רואים שינוי אמיתי במדיניות. התותחים ממשיכים לירות, המורים ממשיכים לשבות ואין רשיונות לנשק.
הבירוקרטים שולטים במה שקורה, היעד של הבירוקרטיה הוא לקיים את עצמה ועם זאת לעבוד כמה שפחות קשה (אתם מוזמנים לקרוא את מקס וובר). והכוונה היא לא לרינה הפקידה הנחמדה
הבירוקרטים שולטים במה שקורה, היעד של הבירוקרטיה הוא לקיים את עצמה ועם זאת לעבוד כמה שפחות קשה (אתם מוזמנים לקרוא את מקס וובר). והכוונה היא לא לרינה הפקידה הנחמדה
שי
"חבריך נחוצים להישרדותך, הם מספקים לאויב מישהו אחר לירות עליו"
"חבריך נחוצים להישרדותך, הם מספקים לאויב מישהו אחר לירות עליו"
עזבו פוליטיקה והצמדו לעובדות!
במחילה מכבוד כולם, מי שטרח לקרוא את הדו"ח של ועדת כהן יראה מייד כי ההחלטה על ביטול רשיונות משא"ז עומדת בסתירה מוחלטת למסקנות והמלצות הוועדה.
בחייכם, תקראו את הדו"ח ותעזבו פוליטיקה!
במחילה מכבוד כולם, מי שטרח לקרוא את הדו"ח של ועדת כהן יראה מייד כי ההחלטה על ביטול רשיונות משא"ז עומדת בסתירה מוחלטת למסקנות והמלצות הוועדה.
בחייכם, תקראו את הדו"ח ותעזבו פוליטיקה!
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1