שורה אחת קטנה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
- תרמתי למען הסליק

רגלי 22 כתב:מי יכול להסביר לי מה זה אאוטינג ?
אריה
זה לגלות בפורום פרטים על חייו ה"אמיתיים" של אחד החברים בפורום, גם אם אתה מכיר אותו באופן אישי וגם אם יש מס' אנשים שנפגשים איתך על בסיס קבוע אתה לא תכתוב דברים שיכולים לגרום לאנשים אחרים לזהות אותם כמו למשל פלוני אלמוני עובד בחברת.../גר בישוב/שמו האמיתי הוא... או בקיצור, הפורום הוא וירטואלי ורק חבר שחפץ בכך יכול לקשר את עצמו לעולם הלא וירטואלי.
- סליקאי כסף

ואסור לנו לומר מאיזה לאום היתה המחבלת המתאבדת כי זה פוגע בתקנון הפורום.
אסור אפילו לומר שהיא היתה מחבלת, כי זה פוגע בה "מטעמי מין" - אם כי ... בהתחשב בעובדה ש72 בתולים ממתינים לה בגן עדן, אני לא בטוח ש"טעמי מין" תהיה בעיה מבחינתה.
אריה,
זה מאוד פשוט. זה לומר "רגלי 22 הוא בעצם ר' אריה ג'יבוטרו, מההתנחלות דולב, והוא עובד כאיש המחלקה היהודית בשב"כ ונוהג ברכב מסוג מזדה 323. מי שרוצה יכול להשיגו בטלפון 02-99712345". זה אומר להוציא אותך מאלמוניותך כ"רגלי 22" - ולפרסם את פרטיך (בדרך כלל בניגוד לרצונך, שכן לו היית רוצה היית עושה זאת לבד) האישיים בפורומים שונים.
עכשיו ברור יותר ?
אסור אפילו לומר שהיא היתה מחבלת, כי זה פוגע בה "מטעמי מין" - אם כי ... בהתחשב בעובדה ש72 בתולים ממתינים לה בגן עדן, אני לא בטוח ש"טעמי מין" תהיה בעיה מבחינתה.
אריה,
זה מאוד פשוט. זה לומר "רגלי 22 הוא בעצם ר' אריה ג'יבוטרו, מההתנחלות דולב, והוא עובד כאיש המחלקה היהודית בשב"כ ונוהג ברכב מסוג מזדה 323. מי שרוצה יכול להשיגו בטלפון 02-99712345". זה אומר להוציא אותך מאלמוניותך כ"רגלי 22" - ולפרסם את פרטיך (בדרך כלל בניגוד לרצונך, שכן לו היית רוצה היית עושה זאת לבד) האישיים בפורומים שונים.
עכשיו ברור יותר ?
"The quickest way to end a war is to lose it"
George Orwell
George Orwell
דורגל כתב:ואסור לנו לומר מאיזה לאום היתה המחבלת המתאבדת כי זה פוגע בתקנון הפורום.
לא דורגל, לא לזאת היתה הכוונה, אבל אם היית מסתכל על ההודעה המקורית המשתמשת בביטוי ההכללה "ערבים", אני בטוח שכותב ההודעה לא התכוון להכליל הרבה מאוד לוחמי מג"ב, חיילי צה"ל, אנשי כוחות הבטחון האחרים, אזרחים ערבים נוספים הממלאים את כל חובותיהם למדינה ועוד כמה חברים אישיים שלי...
אני בטוח שהיו אנשים שהיו נפגעים אם הייתי מתייחס לכלל השומרים כ"רוסים", לכלל הקמצנים כ"פרסים" ולכלל הפריג'ידיות כ"פולניות", לא ככה?
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
Webart כתב:דורגל כתב:ואסור לנו לומר מאיזה לאום היתה המחבלת המתאבדת כי זה פוגע בתקנון הפורום.
.................................. ולכלל הפריג'ידיות כ"פולניות", לא ככה?
מה זה לא נכון ?!
המממממ
לא ידעתי.
אמיר
רק בריאות !!!
"אלוהים לא משחק בקוביה..." (א. איינשטין)
"אופנה היא דבר כל כך מכוער - לכן היא צריכה להשתנות כל הזמן" (אוסקר ויילד)
"אלוהים לא משחק בקוביה..." (א. איינשטין)
"אופנה היא דבר כל כך מכוער - לכן היא צריכה להשתנות כל הזמן" (אוסקר ויילד)
אילן ב כתב:כן אבל בניגוד לפולנים (גזר עם סוכר אורז עם סוכר ואיטריות עם סוכר וקינמון)
הרומנים יודעים לבשל אחלה.
כמו שכתוב בספר בישול רומני
תגנבי לך שתי ביצים..........
כוס קמח וחצי כוס סוכר............
ואיך מתחיל ספר בישול מרוקאי
קודם כל.......................... תרגעי
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד