משא"ז, ירי מעשי ומשרד הפנים
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
חברים יקרים אני יושב פה יומים ועוקב אחרי האשכול הזה בפליאה .
מתבטאים כמה חברים ותיקים שלפי הכרותי אותם ומיטב שיפוטי מדובר באנשים מבוגרים אינטלגנטים שמודעים היטב להשלכות של הדברים שהם פולטים פה ולמקומות שזה מגיע אלהם בסוף ובכל זאת ...........
פותח הקולונול בשאלה שמיד ברוב תבונה הוא גם עונה עליה בצורה מושלמת (אני היתי נותן לו 100 ופרצוף מחיך
) אז למה הבכלל לעלות את האשכול ??
ואחרי כמה תגובות מגיעים להפקדה של נשקים במועדונים .....
מי מכם ידידי המחזקים ברשיון נשיאה אגב העיסוק בירי מעשי (ולמיטב ידעתי לא חסרים פה כאלו)
מוכן לקום מחר בבוקר להתיצב במשרד הפנים ולהגיד "תודה רבה אבל אני לא צריך יותר את הרשיון יש לי פתרון אחר" ??
אני מוכן להתערב שאף אחד !!!!!
אבל אם בכל זאת יש פה אחד כזה אז בבקשה הדרך פתוחה גם היום ,למה לגרום נזק לאלו שלא מעונינים להחזיר רשיונות ?
האם זה עוד פעם האשכול "למה צריך לקחת לכולם חוץ ממני בלי חוצים את הרשיון "?
עוד לא למדתם שכאשר משחקים עם ח_א בסוף יוצא ריח חריף במיוחד?
עם עוד לא היה ברור לכם אז הסיבות שמתנדבי המשא"ז לא יבוא בהמוניהם לקורסי הירי מעשי הם
1) הם לא נהנים מזה הם צריכים נשק פשוט להגנה עצמית וזהוא !!!!
2)אף אחד מהם לא מעונין (וחלקים נכבדים גם אין מאיפה) להשקיע 3000 ש"ח ויותר בקורס ובטח לא בחרות במועדון אימונים תחרויות ציוד נלווה ועוד כהנה וכהנה .
תבינו לכל אחד יש את הג'וק שלו וכמו שאתם לא שותפים לגוקים של אחרים ככה לא כולם שותפים לשלכם זה מה יש!!
למעשה 90% מנושאי הנשק רואים בזה צורך קיומי ולא תחביב ,לגבי רמת מיומנות מה לעשות
לא כולם יכולים אוו רוצים להיות ברמה שלהם ,אז מה זה אומר שזה לא מספיק טוב ?
הרי יש הרבה יחידות צבאיות ומשטרתיות בכל העולם שכל היחידה יורה בשנה את מה שאתם
יורים בחודש ובכל זאת מסתדרות לא רע שם בחוץ.
מתבטאים כמה חברים ותיקים שלפי הכרותי אותם ומיטב שיפוטי מדובר באנשים מבוגרים אינטלגנטים שמודעים היטב להשלכות של הדברים שהם פולטים פה ולמקומות שזה מגיע אלהם בסוף ובכל זאת ...........
פותח הקולונול בשאלה שמיד ברוב תבונה הוא גם עונה עליה בצורה מושלמת (אני היתי נותן לו 100 ופרצוף מחיך
ואחרי כמה תגובות מגיעים להפקדה של נשקים במועדונים .....
מי מכם ידידי המחזקים ברשיון נשיאה אגב העיסוק בירי מעשי (ולמיטב ידעתי לא חסרים פה כאלו)
מוכן לקום מחר בבוקר להתיצב במשרד הפנים ולהגיד "תודה רבה אבל אני לא צריך יותר את הרשיון יש לי פתרון אחר" ??
אני מוכן להתערב שאף אחד !!!!!
אבל אם בכל זאת יש פה אחד כזה אז בבקשה הדרך פתוחה גם היום ,למה לגרום נזק לאלו שלא מעונינים להחזיר רשיונות ?
האם זה עוד פעם האשכול "למה צריך לקחת לכולם חוץ ממני בלי חוצים את הרשיון "?
עוד לא למדתם שכאשר משחקים עם ח_א בסוף יוצא ריח חריף במיוחד?
עם עוד לא היה ברור לכם אז הסיבות שמתנדבי המשא"ז לא יבוא בהמוניהם לקורסי הירי מעשי הם
1) הם לא נהנים מזה הם צריכים נשק פשוט להגנה עצמית וזהוא !!!!
2)אף אחד מהם לא מעונין (וחלקים נכבדים גם אין מאיפה) להשקיע 3000 ש"ח ויותר בקורס ובטח לא בחרות במועדון אימונים תחרויות ציוד נלווה ועוד כהנה וכהנה .
תבינו לכל אחד יש את הג'וק שלו וכמו שאתם לא שותפים לגוקים של אחרים ככה לא כולם שותפים לשלכם זה מה יש!!
למעשה 90% מנושאי הנשק רואים בזה צורך קיומי ולא תחביב ,לגבי רמת מיומנות מה לעשות
לא כולם יכולים אוו רוצים להיות ברמה שלהם ,אז מה זה אומר שזה לא מספיק טוב ?
הרי יש הרבה יחידות צבאיות ומשטרתיות בכל העולם שכל היחידה יורה בשנה את מה שאתם
יורים בחודש ובכל זאת מסתדרות לא רע שם בחוץ.
נערך לאחרונה על ידי higt-power בתאריך 26 יוני 2006, 21:20, נערך פעם אחת בסך הכל.
אני חושב שזו אחת ההודעות היותר חכמות שקראתי כאן.
אני נושא נשק עקב היותי מתנדב. אין לי כעת לא את הזמן, לא האמצעים ולא הראש להיכנס לירי מעשי (למרות שעשיתי תרגיל אחד ומאוד נהניתי).
בעיני, הגזירה הזאת לא רק חסרת היגיון אלא גם לא חכמה במיוחד. מקווה שתתבטל...
אני נושא נשק עקב היותי מתנדב. אין לי כעת לא את הזמן, לא האמצעים ולא הראש להיכנס לירי מעשי (למרות שעשיתי תרגיל אחד ומאוד נהניתי).
בעיני, הגזירה הזאת לא רק חסרת היגיון אלא גם לא חכמה במיוחד. מקווה שתתבטל...
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק

higt-power
אני לא יודע למה אתה חושב שכשאלוהים חילק את השכל רק אתה היית בבית.
לידיעתך, הרבה מאד קלעים גם בירי האולימפי וגם בירי המעשי אינם נושאים עליהם את הכלים שלהם אלא באים איתם בתוך קופסא או תיק, ואם אתה רוצה לדעת, אז גם אני בינהם.
מתנדבי משא"ז צריכים את הכלים להגנה עצמית? לא יותר מאשר כל אחד מאיתנו!
"אף אחד לא מוכן להשקיע" וגו' מאיפה אתה יודע? דיברת עם כולם?
"למעשה 90% מנושאי הנשק רואים בזה צורך קיומי" הצחקת אותנו. לידעתך, 90% בכלל מחזיקים את האקדחים בבוידם!
הירי המעשי אף פעם לא שם לעצמו מטרה לספק כלי יריה לציבור. סך הכל מדובר בהבנות בין התאחדות הקליעה לבין משרד הפנים, הבנות שמחר יכולות להיעלם ללא זכר. כל חניך בקורס ירי מעשי מקבל את ההרצאה הזאת בשיעור הראשון, ויודע מראש שאם הוא בא לקורס כדי לקבל רשיון - אז יכול להיות שזה לא יקרה.
בכלל באשכולות האחרונים רואים הרבה תגובות על ירי מעשי מהמקלדת של כאלו שאין להם שום קשר לעניין, אחד יודע איך "נסתדר בחוץ" השני אומר שלא יבוא כי "רבים שם" אז מה, כל תחת הכותרת של "אורח לרגע רואה כל פגע"? ממש לא נראה ככה.
אני לא יודע למה אתה חושב שכשאלוהים חילק את השכל רק אתה היית בבית.
לידיעתך, הרבה מאד קלעים גם בירי האולימפי וגם בירי המעשי אינם נושאים עליהם את הכלים שלהם אלא באים איתם בתוך קופסא או תיק, ואם אתה רוצה לדעת, אז גם אני בינהם.
"למעשה 90% מנושאי הנשק רואים בזה צורך קיומי" הצחקת אותנו. לידעתך, 90% בכלל מחזיקים את האקדחים בבוידם!
הירי המעשי אף פעם לא שם לעצמו מטרה לספק כלי יריה לציבור. סך הכל מדובר בהבנות בין התאחדות הקליעה לבין משרד הפנים, הבנות שמחר יכולות להיעלם ללא זכר. כל חניך בקורס ירי מעשי מקבל את ההרצאה הזאת בשיעור הראשון, ויודע מראש שאם הוא בא לקורס כדי לקבל רשיון - אז יכול להיות שזה לא יקרה.
בכלל באשכולות האחרונים רואים הרבה תגובות על ירי מעשי מהמקלדת של כאלו שאין להם שום קשר לעניין, אחד יודע איך "נסתדר בחוץ" השני אומר שלא יבוא כי "רבים שם" אז מה, כל תחת הכותרת של "אורח לרגע רואה כל פגע"? ממש לא נראה ככה.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
על זה בדיוק אני מדבר !!
עוד שתי דקות קריאה והיתה מבין על מה אני מדבר !
אבל משום מה קופץ הצורך הזה ישר לרוץ להגיב.
ועם זכור לי נכון אתה כמו רבים אחרים חוגר לפעמים ביציאה מהמטווח את האקדח השני שלך (נכון?) ,ואני דווקא חושב שזה מצוין שזה ככה וככה צריך להשאיר את המצב ועל זה אני מדבר בדיוק .
אתה הרי לא יומים פה ואתה יודע מי סתובב פה ואיך שכל מה שנאמר פה מגיע לפעמים לאוזנים הלא נכונות (ואני לא מצביא על אף אחד כאשם אוו משהוא כזה אחרי הכל זה פורום פתוח )
אז בדיוק אשכול כזה והצעה כזאת שלא מגיע ממני אוו חבר אלמוני אחר אלה ממך יורה מעשי
מוכר וידוע עלול בדיוק להאיר כמה מתים משנתם ושלום לכל ענין רשיונות הנשיאה ליורי מעשי.
זאת המטרה שאתה מנסה לקדם פה??
הרבה יותר אבל על זה דנו כבר מספיק באשכול המקורי .
צודק לא דיברתי עם כולם רק עם משהוא כמו 150-200 מתנדבים שאיתם אני מתנדב בשני מחוזות שונים, ומה לעשות שכאשר אתה מגיע למשמרת אוו פעילות אחרת עם נשק פרטי ישר
זה נושא השיחה הראשון למשך שעה לפחות.
תוסיף לזה עוד כמספר הזה של חברים ללימודים ומכרים שגרים מעבר לקו הירוק שחלקם פנה עלי
לשאול מה ואיך ומה עושים לקבל רשיון .
תוסיף את כל אלה שניגשים אלי פה ושם עם שאלות של החל מ"איך קיבלתה?" דרך "גם לי אקדח"
עד ל"למה זה טוב ,זה מסוכן,מה אתה קואובוי" (אני בטוח שגם אתה מקבל את מנת חלקך בכאלו)
ומכל אלו אני מגיעה למסכנות שלי ,יש לך אחרות ? אשמח לדון ולהשוות.
אני יודע ,ואתה צודק !!
בכוונה נמנעתי מלהכנס שם לדיון למרות שהנושא עצמו רלוונטי ומענין אבל ישר "הרחתי" שפה יש אשכול שאולי מתחיל מנושא מענין וחשוב אבל מהר מאד יגלוש למידת הנעלים של השומר בן
25 (אוו 70 ) בקניון השכונתי והדרך בה הוא מצחצח אותם כמשל לאיך הוא יורה.
וכמו שאשכולות כאלו מכעיסים אותך כך אני מתקומם לנוחך האשכולות/תגובות החוזרים ונשנים של מספר חברים פה שלדעתם הפיתרון לכל בעיה שיש היא קורס ירי מעשי ומי שלא עושה לא ראוי לשאת נשק כי הוא לא מיומן מספיק ואים הם היו עושים אז הם לא היו ראוים כי הם לא מסוגלים לעשות אלפרזידנטה תוך כדי פיק פלק לאחרור לעמידת ידים כאשר כל הפגיעות על הA
בקיצור כל מי שהוא לא אני לא ראוי.
זאת ועוד אני לא חושב ש""אונס"" שכזה של אנשים לענין הירי מעשי יעשה לאותם אנשים
אוו לספורט הירי המעשי טוב (תאר לעצמך תחרות בה אתה יורה מול 100 איש שהגיעו רק כדי לצבור תחרות למינימום שנקבע כזכאות להמשך אחזקה בנשק).
אל תשכח מה שהלך פה בתחילת שנות ה90 ,מה 11 אלף שעברו קורס כמה פעילים באמת היום?
איפה כל השאר?
ובוא לא נשכח גם את הענין הכספי (תנקוב אתה בסכום מינימום נכון להיום) שיש רבים שפשוט
אין להם כזה תקציב פנוי ,אוו ענין להשקיע 4 שעות מינימום בשבוע בענין הנשק .
אגב אני כיום נמצא בשליש האחרון של הקורס .
עוד שתי דקות קריאה והיתה מבין על מה אני מדבר !
אבל משום מה קופץ הצורך הזה ישר לרוץ להגיב.
donduck כתב:
.
ועם זכור לי נכון אתה כמו רבים אחרים חוגר לפעמים ביציאה מהמטווח את האקדח השני שלך (נכון?) ,ואני דווקא חושב שזה מצוין שזה ככה וככה צריך להשאיר את המצב ועל זה אני מדבר בדיוק .
אתה הרי לא יומים פה ואתה יודע מי סתובב פה ואיך שכל מה שנאמר פה מגיע לפעמים לאוזנים הלא נכונות (ואני לא מצביא על אף אחד כאשם אוו משהוא כזה אחרי הכל זה פורום פתוח )
אז בדיוק אשכול כזה והצעה כזאת שלא מגיע ממני אוו חבר אלמוני אחר אלה ממך יורה מעשי
מוכר וידוע עלול בדיוק להאיר כמה מתים משנתם ושלום לכל ענין רשיונות הנשיאה ליורי מעשי.
זאת המטרה שאתה מנסה לקדם פה??
donduck כתב:
.
הרבה יותר אבל על זה דנו כבר מספיק באשכול המקורי .
donduck כתב:
.
צודק לא דיברתי עם כולם רק עם משהוא כמו 150-200 מתנדבים שאיתם אני מתנדב בשני מחוזות שונים, ומה לעשות שכאשר אתה מגיע למשמרת אוו פעילות אחרת עם נשק פרטי ישר
זה נושא השיחה הראשון למשך שעה לפחות.
תוסיף לזה עוד כמספר הזה של חברים ללימודים ומכרים שגרים מעבר לקו הירוק שחלקם פנה עלי
לשאול מה ואיך ומה עושים לקבל רשיון .
תוסיף את כל אלה שניגשים אלי פה ושם עם שאלות של החל מ"איך קיבלתה?" דרך "גם לי אקדח"
עד ל"למה זה טוב ,זה מסוכן,מה אתה קואובוי" (אני בטוח שגם אתה מקבל את מנת חלקך בכאלו)
ומכל אלו אני מגיעה למסכנות שלי ,יש לך אחרות ? אשמח לדון ולהשוות.
donduck כתב:
אני יודע ,ואתה צודק !!
בכוונה נמנעתי מלהכנס שם לדיון למרות שהנושא עצמו רלוונטי ומענין אבל ישר "הרחתי" שפה יש אשכול שאולי מתחיל מנושא מענין וחשוב אבל מהר מאד יגלוש למידת הנעלים של השומר בן
25 (אוו 70 ) בקניון השכונתי והדרך בה הוא מצחצח אותם כמשל לאיך הוא יורה.
וכמו שאשכולות כאלו מכעיסים אותך כך אני מתקומם לנוחך האשכולות/תגובות החוזרים ונשנים של מספר חברים פה שלדעתם הפיתרון לכל בעיה שיש היא קורס ירי מעשי ומי שלא עושה לא ראוי לשאת נשק כי הוא לא מיומן מספיק ואים הם היו עושים אז הם לא היו ראוים כי הם לא מסוגלים לעשות אלפרזידנטה תוך כדי פיק פלק לאחרור לעמידת ידים כאשר כל הפגיעות על הA
בקיצור כל מי שהוא לא אני לא ראוי.
זאת ועוד אני לא חושב ש""אונס"" שכזה של אנשים לענין הירי מעשי יעשה לאותם אנשים
אוו לספורט הירי המעשי טוב (תאר לעצמך תחרות בה אתה יורה מול 100 איש שהגיעו רק כדי לצבור תחרות למינימום שנקבע כזכאות להמשך אחזקה בנשק).
אל תשכח מה שהלך פה בתחילת שנות ה90 ,מה 11 אלף שעברו קורס כמה פעילים באמת היום?
איפה כל השאר?
ובוא לא נשכח גם את הענין הכספי (תנקוב אתה בסכום מינימום נכון להיום) שיש רבים שפשוט
אין להם כזה תקציב פנוי ,אוו ענין להשקיע 4 שעות מינימום בשבוע בענין הנשק .
אגב אני כיום נמצא בשליש האחרון של הקורס .
H"P
אני מדריך ירי במטווח אזרחי, בין השאר גם חידושי רשיונות (ויודע בדיוק מי שם את האקדח איפה ומתי
)
אני כמוך מתנדב במשא"ז, לשעבר שוטר ומפקד במשא"ז וכן מדריך ירי של המשא"ז
אני יורה פעיל ומדריך ירי מעשי
אני משוחח עם אנשים (והרבה אנשים) בעיקר על נושאים הקשורים בנשק (מה לעשות - צר אופקים שכמותי
)
ואני אומר לך - מבין אלו ששוחחתי עימם או הדרכתי אותם ואינם גרים ביו"ש / מתנדבי משא"ז / יורי ירי מעשי, אצל הרוב האקדח בבוידם בין מועדי חידוש הרשיון !!! ואני מוכן להתחייב על זה ... הם מחזיקים את האקדח "רק בשביל שיהיה" או כי "פעם הייתי .." וגם אצל מתנדבי המשא"ז והיורים הפעילים חלקם רק מוציאים את האקדח למשמרת / לאימון ולא יותר ..
אני לא אומר שכולם צריכים לעשות קורס ירי מעשי, אבל תקרא את החתימה שלי ותבין מה העמדה שלי בנושא ההכשרה הלקויה לנשק שיש בארץ ...
מי שחשוב לו לשאת נשק - ישנה סידרי עדיפויות וידאג לעמוד בדרישות ההכשרה ..
(הבעיה תהיה שהאזרחים יהיו בעלי הכשרה טובה בהרבה משל השוטרים והמאבטחים בארץ..)
שחר
אני מדריך ירי במטווח אזרחי, בין השאר גם חידושי רשיונות (ויודע בדיוק מי שם את האקדח איפה ומתי
אני משוחח עם אנשים (והרבה אנשים) בעיקר על נושאים הקשורים בנשק (מה לעשות - צר אופקים שכמותי
ואני אומר לך - מבין אלו ששוחחתי עימם או הדרכתי אותם ואינם גרים ביו"ש / מתנדבי משא"ז / יורי ירי מעשי, אצל הרוב האקדח בבוידם בין מועדי חידוש הרשיון !!! ואני מוכן להתחייב על זה ... הם מחזיקים את האקדח "רק בשביל שיהיה" או כי "פעם הייתי .." וגם אצל מתנדבי המשא"ז והיורים הפעילים חלקם רק מוציאים את האקדח למשמרת / לאימון ולא יותר ..
אני לא אומר שכולם צריכים לעשות קורס ירי מעשי, אבל תקרא את החתימה שלי ותבין מה העמדה שלי בנושא ההכשרה הלקויה לנשק שיש בארץ ...
מי שחשוב לו לשאת נשק - ישנה סידרי עדיפויות וידאג לעמוד בדרישות ההכשרה ..
(הבעיה תהיה שהאזרחים יהיו בעלי הכשרה טובה בהרבה משל השוטרים והמאבטחים בארץ..)
שחר
נערך לאחרונה על ידי riko בתאריך 26 יוני 2006, 22:19, נערך פעם אחת בסך הכל.
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
riko כתב:H"P
אני מדריך ירי במטווח אזרחי, בין השאר גם חידושי רשיונות (ויודע בדיוק מי שם את האקדח איפה ומתי)
שחר
יה צנוע שכמוך.
אם כבר, תגיד הכל ואל תשכח את הענייין ההוא באירופה....
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
דון יקר ..
עזוב, אני תיכף עושה פוסט לקו"ח שלי - ויש כמה גירסאות כשבכל אחת פירוט של תחומים שונים
אולי אני אמצא עבודה חדשה ככה 
עזוב, אני תיכף עושה פוסט לקו"ח שלי - ויש כמה גירסאות כשבכל אחת פירוט של תחומים שונים
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
higt, כל מה שכתבת נע סביב "שששש... אל תתנו להם רעיונות" שזו לעניות דעתי דרך מחשבה של כיתה א' (בואו נקווה שהמורה תשכח לתת לנו שעורי בית)...
אם נטמון ראשינו באדמה ולא נחשוב לאן זה יכול להתפתח, תתעורר בוקר אחד בדיוק כמו אותו בוקר בו גילית שתמה עילת מתנדב משא"ז ותגלה כי עילת קו ירוק, סרן ויורה פעיל תמו גם הן ויש 'נהלים' ו'תבחינים' חדשים...
אה, ותן לי להרגיע אותך, דברים קורים גם אם לא כותבים אותם / צועקים אותם / מרססים אותם על הקירות / משדרים במורס / כותבים על קרח וכו'. אם המלך עירום אז הוא ישאר עירום גם אם אף אחד לא יאמר זאת.
בברכה.
אם נטמון ראשינו באדמה ולא נחשוב לאן זה יכול להתפתח, תתעורר בוקר אחד בדיוק כמו אותו בוקר בו גילית שתמה עילת מתנדב משא"ז ותגלה כי עילת קו ירוק, סרן ויורה פעיל תמו גם הן ויש 'נהלים' ו'תבחינים' חדשים...
אה, ותן לי להרגיע אותך, דברים קורים גם אם לא כותבים אותם / צועקים אותם / מרססים אותם על הקירות / משדרים במורס / כותבים על קרח וכו'. אם המלך עירום אז הוא ישאר עירום גם אם אף אחד לא יאמר זאת.
בברכה.
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
במחילה, ועדת כהן החליטה והמליצה לאזן בין הסיכון האינהרנטי במתן רשיון ובין היתרון שיש אנשים מיומנים...
לצערי, אף אחד לא טורח להתייחס למסקנות הועדה....
ההחלטה האחרונה מנוגדת להמלצות ועדת כהן עצמה...
לצערי, אף אחד לא טורח להתייחס למסקנות הועדה....
ההחלטה האחרונה מנוגדת להמלצות ועדת כהן עצמה...
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
יאאאאאאאאאאורדייייייייייייייייייייייי
איזה סיבוך איתכם.....
רגע תסבירו לי מה נסגר בסוף.....
כי מכל מה שנכתב כאן אני הכי מסכים אם החתימה של ריקו....
גילוי נאות...
אני לא מדריך ירי...אבל חושב שצריך לתת לכל אזרח נשק....למה....שיהיה...
למה רק מי שמקושר לעבדול מקבל בחינם???
ממש לא פייר....
רבותי....
אנחנו חיים במדינה דמוקרטית... שהגוף שממונה על רישוי לכלי הנשק יוציא הנחיות לקבלת רשיון לנשיאת / אחזקת/ שימוש....
מי שמתאים לו...יכול ...רוצה...אוהב....ספורט....תחביב.... ככה...או כל סיבה אחרת שמאושרת על ידי הגורם....
תנו לו לרכוש כמה נשקים שבא לו...כל עוד זה במסגרת החוק...
MY 2 CENTS
רגע תסבירו לי מה נסגר בסוף.....
כי מכל מה שנכתב כאן אני הכי מסכים אם החתימה של ריקו....
גילוי נאות...
אני לא מדריך ירי...אבל חושב שצריך לתת לכל אזרח נשק....למה....שיהיה...
למה רק מי שמקושר לעבדול מקבל בחינם???
ממש לא פייר....
רבותי....
אנחנו חיים במדינה דמוקרטית... שהגוף שממונה על רישוי לכלי הנשק יוציא הנחיות לקבלת רשיון לנשיאת / אחזקת/ שימוש....
מי שמתאים לו...יכול ...רוצה...אוהב....ספורט....תחביב.... ככה...או כל סיבה אחרת שמאושרת על ידי הגורם....
תנו לו לרכוש כמה נשקים שבא לו...כל עוד זה במסגרת החוק...
MY 2 CENTS
- סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד