+2 במחסנית הגלוק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
+2
תיקון,
כלומר בסמית יש אינדיקטור ובגלוק אין , ולכן אי הידיעה על מצב 1 בגלוק הינה הרת אסון. בסמית/וואלטר99 יש 2 אינדיקטורים שיכולים לסייע בידיעה
כלומר בסמית יש אינדיקטור ובגלוק אין , ולכן אי הידיעה על מצב 1 בגלוק הינה הרת אסון. בסמית/וואלטר99 יש 2 אינדיקטורים שיכולים לסייע בידיעה
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
מיכאל בסמיט ובוולטר יש דבר אחד שעושה את הנשיאה עם כדור בקנה ליותר בטוחה.
הדבר הוא משמיט הפטיש. וההשוואה שנתת איננה הוגנת משום שהסמיט והוולטר הם DA והגלוק SA ולכן מסוכן מאוד לנוע איתו עם כדור בקנה.
לידיעה
הדבר הוא משמיט הפטיש. וההשוואה שנתת איננה הוגנת משום שהסמיט והוולטר הם DA והגלוק SA ולכן מסוכן מאוד לנוע איתו עם כדור בקנה.
לידיעה
תמיד שמח ללמוד משהוא חדש!!!
roibes@HOTMAIL.CO.IL
roibes@HOTMAIL.CO.IL
לכל מי שאין לו גלוק.
כאשר הגלוק דרוך (עם כדור בקנה או בלי), ההדק גם נדרך ו"עובר" קדימה.
זאת אינדיקציה מספיק טובה לדעתי.
ישנה עוד נקודה שחשוב לקחת בחשבון עם הכדור בקנה...דניאל אמר שהוא מסתובב עם נשק מוסלק, מכן שההסלקה נמצאת במקום לא שיגרתי, נניח בקרסול, מתחת לבגדים או עמוק עמוק בתוך המכנסיים והשליפה יותר מסורבלת. יש לכך יתרונות בנשיאת כדור בקנה _ פיצוי מהירות(אין דריכה) על איבוד זמן שליפה, ומצד שני, האקדח לא ממש נגיש באזור המוסלק וחשש לפליטת כדור על ידי שולף לא מיומן ממקום "מוסלק".
כאשר הגלוק דרוך (עם כדור בקנה או בלי), ההדק גם נדרך ו"עובר" קדימה.
זאת אינדיקציה מספיק טובה לדעתי.
ישנה עוד נקודה שחשוב לקחת בחשבון עם הכדור בקנה...דניאל אמר שהוא מסתובב עם נשק מוסלק, מכן שההסלקה נמצאת במקום לא שיגרתי, נניח בקרסול, מתחת לבגדים או עמוק עמוק בתוך המכנסיים והשליפה יותר מסורבלת. יש לכך יתרונות בנשיאת כדור בקנה _ פיצוי מהירות(אין דריכה) על איבוד זמן שליפה, ומצד שני, האקדח לא ממש נגיש באזור המוסלק וחשש לפליטת כדור על ידי שולף לא מיומן ממקום "מוסלק".
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
חברים,
ראשית תודה לכולם על ההצעות ומדהים לשמוע איך החברים נושאים את הנשק ובאיזה מצבי כוננות.
מבחינתי, אין לי כל כוונה ללכת עם כדור בקנה אלא אם אני יהיה במצב של חייב לירות בכל רגע, ואז אלך עם הנשק ביד.
גם באקדחי הקודם הזכור לטוב FN ששם היה לי דבל אקשן לא הלכתי עם כדור בקנה למרות שהוא אפשר לומר ממש בנוי לכדור בקנה.
מאחר ואנחנו לא יודעים איך יכול להתפתח ארוע, וכמה זמן יקח לכוחות הבטחון להגיע ולהתערב (ואני חס וחלילה לא מצייץ בכיוון הזלזול) אני אשמח שתהיה עלי כמות כדורים קצת יותר גדולה מהרגיל (זה גם היה אחד השיקולים בהחלפה לגלוק) ועם זאת לשאת את הנשק מוסלק.
נכון, אפשר לשאת עוד מחסנית עם 30 כדור, אבל בתפיסה שלי אם אאלץ להגיע למצב בעת ארוע ולירות יותר מכ-30 כדור (של שתי המחסניות) ועדיין לא סיימתי את הארוע, מצבי יותר מחמור וכמו שאומרים הגששים "לך למשרד הרישוי ותגיד להם שאתה אהבל"
במילים פשוטות, מבחינתי אני צריך לעשות חשבון נפש. שוב מ ב ח י נ ת י.
ראשית תודה לכולם על ההצעות ומדהים לשמוע איך החברים נושאים את הנשק ובאיזה מצבי כוננות.
מבחינתי, אין לי כל כוונה ללכת עם כדור בקנה אלא אם אני יהיה במצב של חייב לירות בכל רגע, ואז אלך עם הנשק ביד.
גם באקדחי הקודם הזכור לטוב FN ששם היה לי דבל אקשן לא הלכתי עם כדור בקנה למרות שהוא אפשר לומר ממש בנוי לכדור בקנה.
מאחר ואנחנו לא יודעים איך יכול להתפתח ארוע, וכמה זמן יקח לכוחות הבטחון להגיע ולהתערב (ואני חס וחלילה לא מצייץ בכיוון הזלזול) אני אשמח שתהיה עלי כמות כדורים קצת יותר גדולה מהרגיל (זה גם היה אחד השיקולים בהחלפה לגלוק) ועם זאת לשאת את הנשק מוסלק.
נכון, אפשר לשאת עוד מחסנית עם 30 כדור, אבל בתפיסה שלי אם אאלץ להגיע למצב בעת ארוע ולירות יותר מכ-30 כדור (של שתי המחסניות) ועדיין לא סיימתי את הארוע, מצבי יותר מחמור וכמו שאומרים הגששים "לך למשרד הרישוי ותגיד להם שאתה אהבל"
במילים פשוטות, מבחינתי אני צריך לעשות חשבון נפש. שוב מ ב ח י נ ת י.
"הזכרון בסדר, רק אני שוכח" (שייקה אופיר ז"ל)
מי שלא מנסה, לא טועה
מי שלא מנסה, לא טועה
+2 בגלוק
ראובן ו-57 היקרים
עשיתם לי את היום
גיליתי בזכותכם את השיפור הפנטסטי הקיים בגלוק 17C וכנראה גם בדגמי C האחרים:
אינדיקטור כדור בקנה
אך למרות שגם מצב ההדק המשוך לפנים מציין שהכלי דרוך (כדברי הטייסליק), אין הדבר מושך אותי להסתובב עם כדור בקנה אלא במצב קיצוני /חירום.
מפליאה אותי העובדה שהנשק בחנות בה רכשתי את ה-C , ציין שהוא מבחין בבליטה אך אינו יודע את טיבה. והוא הבחין בבליטה רק בהזדמנות שבה החליף את ההדק למינוס (למרות שהחלק לא נוטל תפקיד הקשור להדק)
תודה חברים
עשיתם לי את היום

גיליתי בזכותכם את השיפור הפנטסטי הקיים בגלוק 17C וכנראה גם בדגמי C האחרים:
אינדיקטור כדור בקנה

אך למרות שגם מצב ההדק המשוך לפנים מציין שהכלי דרוך (כדברי הטייסליק), אין הדבר מושך אותי להסתובב עם כדור בקנה אלא במצב קיצוני /חירום.
מפליאה אותי העובדה שהנשק בחנות בה רכשתי את ה-C , ציין שהוא מבחין בבליטה אך אינו יודע את טיבה. והוא הבחין בבליטה רק בהזדמנות שבה החליף את ההדק למינוס (למרות שהחלק לא נוטל תפקיד הקשור להדק)
תודה חברים
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
לא הבנתי את כוונתך ...
האינדקציה אצלך היא בליטה יעודית או שהההדק נע קדימה ?
מה הקשר בין זה לבין דגם C ?
כלומר ההדק נע קדימה בכל הגלוקים ישנים, חדשים, גדולים, קטנים, מפוצים וכו וכו ...
האינדיקטור קיים רק בדגמים החדשים להבנתי וגם כאן אין קשר ל C או לא ...
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
+2
קולונל
כדרכך, אתה שם לב לדקויות+צודק
הכוונה:
בכל הגלוקים (גם באקדחים אחרים} ההדק נע קדימה כשהכלי דרוך
בגלוק המשופר יש בליטה /אינדיקטור כדור בקנה
ב-C שלי יש אינדיקטור, אינני יודע אם יש C ללא אינדיקטור
ושמחתי לראות את השיפור + כבר בדקתי את יציאת הבליטה אל מעבר לקו החיצוני של הצינה ואכן , אינדיקטור לא רע הניתן למישוש ע"י האצבע המורה.
אז שאלה , קולונל, האם אתה יודע אם יש דגמי C מהיצרן שאינם משופרים (עם אינדיקטור)
כדרכך, אתה שם לב לדקויות+צודק
הכוונה:
בכל הגלוקים (גם באקדחים אחרים} ההדק נע קדימה כשהכלי דרוך
בגלוק המשופר יש בליטה /אינדיקטור כדור בקנה
ב-C שלי יש אינדיקטור, אינני יודע אם יש C ללא אינדיקטור
ושמחתי לראות את השיפור + כבר בדקתי את יציאת הבליטה אל מעבר לקו החיצוני של הצינה ואכן , אינדיקטור לא רע הניתן למישוש ע"י האצבע המורה.
אז שאלה , קולונל, האם אתה יודע אם יש דגמי C מהיצרן שאינם משופרים (עם אינדיקטור)

Colonel כתב:לא הבנתי את כוונתך ...
אין קשר לדגם C. בגלוקים החדשים יש ציין כדור בבית הבליעה.
אני מניח שכל הדגמים הישנים בין אם הם C או לא אינם כוללים את האינדקטור הנ"ל
כלומר אין קשר לכך שהגלוק הוא דגם C
כל ההבדל בין C לרגיל הוא מפצה הסטיה (החורים בקנה ובצינה) ותו לא
מבחינת כל שאר הפרטים גודל, מחסנית וכו הגלוקים מאותו דגם (הכוונה ל 19 ו 19C לדוגמא) זהים לחלוטין
(אולי המשקל הוא 10 גרם פחות בגלל משקל המתכת שיצאה בזמן חיתוך החורים...
)
כלומר אין קשר לכך שהגלוק הוא דגם C
כל ההבדל בין C לרגיל הוא מפצה הסטיה (החורים בקנה ובצינה) ותו לא
מבחינת כל שאר הפרטים גודל, מחסנית וכו הגלוקים מאותו דגם (הכוונה ל 19 ו 19C לדוגמא) זהים לחלוטין
(אולי המשקל הוא 10 גרם פחות בגלל משקל המתכת שיצאה בזמן חיתוך החורים...

*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
קולונל,
ניתן להחליף את השן החולצת לחדשה ובכך להפוך את הגלוק 17 שלך, ל"חכם" היודע לציין כי הוא דרוך.
ההבדלים בין דגמי C לרגיל - חרירי פליטת הגאזים בקנה, הפרש במשקל המחלק
(דגם רגיל 625 גרם, דגם C חמישה גרם פחות.) ומשהו שטרם בדקתי במו עיני... באתר החברה נטען כי ישנו הפרש במיקום הכוונות ע"ג המחלק. דגם רגיל 165 מ"מ והדגם בעל מפצה הסטייה 171 מ"מ.
כל החלקים זהים, למעט באקדחים החדשים כאשר מחליפים את עצר המחלק, יש צורך בעצר שהוא מעט שונה. (העצר של הכלים החדשים מתאים לישנים, אך לא להיפך.)
ניתן להחליף את השן החולצת לחדשה ובכך להפוך את הגלוק 17 שלך, ל"חכם" היודע לציין כי הוא דרוך.
ההבדלים בין דגמי C לרגיל - חרירי פליטת הגאזים בקנה, הפרש במשקל המחלק
(דגם רגיל 625 גרם, דגם C חמישה גרם פחות.) ומשהו שטרם בדקתי במו עיני... באתר החברה נטען כי ישנו הפרש במיקום הכוונות ע"ג המחלק. דגם רגיל 165 מ"מ והדגם בעל מפצה הסטייה 171 מ"מ.
כל החלקים זהים, למעט באקדחים החדשים כאשר מחליפים את עצר המחלק, יש צורך בעצר שהוא מעט שונה. (העצר של הכלים החדשים מתאים לישנים, אך לא להיפך.)
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד