כמה עקום, לקנות אקדח (נשר המדבר 0.50) תוצרת הארץ - בחו''ל
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
שמעתי (לא יודע אם נכון) שיש מפעל יצור של "נשרים" במינסוטה, יכול להיות שבגלל זה נוח יותר להזמין?
Every good Communist should know that political power grows out of the barrel of a gun, and that gun must remain firmly in the hands of the state.
Mao Tse Tung
Mao Tse Tung
- סליקאי כסף

"עדכון מהשטח"...
אני בדיונים עם התעשייה הצבאית (מנוע כרגע מלפרט מי מה מו) לגבי חריגה מנהליהם ומכירת נשק יחיד בעיצוב שביקשתי לחנות, שתמכור אותו לי, אך כנראה שזה יעלה לי קצת יותר...
לגבי תחמושת, כנ"ל, כל שנותר לי הוא לשכנע את החנות לרכוש עבורי את מינימום הכדורים אשר דורשים לרכוש (0.50 כמובן), ואני מבחינתי, בשמחה, ארכוש את כולה.... (עדיין בדיונים אם זה יהיה 500 או 1000...), כמתאפשר בחוק
.
עדכונים, כך אני מקווה, בקרוב...
ליאור.
אני בדיונים עם התעשייה הצבאית (מנוע כרגע מלפרט מי מה מו) לגבי חריגה מנהליהם ומכירת נשק יחיד בעיצוב שביקשתי לחנות, שתמכור אותו לי, אך כנראה שזה יעלה לי קצת יותר...
לגבי תחמושת, כנ"ל, כל שנותר לי הוא לשכנע את החנות לרכוש עבורי את מינימום הכדורים אשר דורשים לרכוש (0.50 כמובן), ואני מבחינתי, בשמחה, ארכוש את כולה.... (עדיין בדיונים אם זה יהיה 500 או 1000...), כמתאפשר בחוק
עדכונים, כך אני מקווה, בקרוב...
ליאור.
- תרמתי למען הסליק

טוב, אז הנה הפתעה...
יצא לי הכבוד לדבר עם משה דיין (לא זה עם ה"ע") ממשרד הפנים בעניין זה.
לשמחתי, בן שיחי הראה עצמוכמלומד ומבין והוא מתכונן לבחון את הבעייתיות של הסוגיה.
בין השאר, היות ויש יורי ירי מעשי שאחד מכלי הנשק הוא נשק 44 או 50 נוצר מצב שעקב החיוב לירות בקליבר הגדול, יש נטל לא פרופורציונלי.
אעדכן כפי שיעדכנו אותי...
לשמחתי, בן שיחי הראה עצמוכמלומד ומבין והוא מתכונן לבחון את הבעייתיות של הסוגיה.
בין השאר, היות ויש יורי ירי מעשי שאחד מכלי הנשק הוא נשק 44 או 50 נוצר מצב שעקב החיוב לירות בקליבר הגדול, יש נטל לא פרופורציונלי.
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
advocate כתב:טוב, אז הנה הפתעה...
לטובת בעלי העניין בנושא זה, אני מקפיץ את הדיון....יש עדכון?
(נ"ב-או שחסר פסיק במשפט ההוא, או שדיברת עם זה בלי ה"ע"
- סליקאי כסף

שלום ליאור
מספר תשובות
1. כמי שנושא עליו יום יום נשר 0.44 מגנום ב 4 שנים האחרונות אני יכול לציין כי התחמושת של תע"ש הנמצאת בארץ מפייחת את מעברי הגזים בנשר ולכן יוצרת הרבה מעצורים (ונקיון מאסיבי לאחר כל מטווח ) , מכיוון שב 0.5 התחמושת היחידה היא רק של תע"ש לא היתי הולך על קליבר זה .
2. IMI הפסיקו ליצר את הנשר למיטב ידיעתי ויצורו עבר לחו"ל בלבד במעבדות MRI
http://www.magnumresearch.com/products.asp אך יש שמועות על החזרת יצורו לישראל
3. זה לא זול להחזיק כל נשק 0.44 בארץ ולהתאמן באופן סביר עליו !
4. האתר הכי מעודכן לנשק זה הוא http://www.zvis.com/dep/depfaq.shtml , תנסה למצוא תשובות שם
5. שאלה , איפה נכון לצפות את הנשק שלי בציפוי עמיד (לא משנה הצבע ) ,הנשק התחיל לפתח חלודה כנראה מהנשיאה היום יומית בנרתיק פנימי , אני חושש למנגנון הגזים במהלך הציפוי
תודה
1. כמי שנושא עליו יום יום נשר 0.44 מגנום ב 4 שנים האחרונות אני יכול לציין כי התחמושת של תע"ש הנמצאת בארץ מפייחת את מעברי הגזים בנשר ולכן יוצרת הרבה מעצורים (ונקיון מאסיבי לאחר כל מטווח ) , מכיוון שב 0.5 התחמושת היחידה היא רק של תע"ש לא היתי הולך על קליבר זה .
2. IMI הפסיקו ליצר את הנשר למיטב ידיעתי ויצורו עבר לחו"ל בלבד במעבדות MRI
http://www.magnumresearch.com/products.asp אך יש שמועות על החזרת יצורו לישראל
3. זה לא זול להחזיק כל נשק 0.44 בארץ ולהתאמן באופן סביר עליו !
4. האתר הכי מעודכן לנשק זה הוא http://www.zvis.com/dep/depfaq.shtml , תנסה למצוא תשובות שם
5. שאלה , איפה נכון לצפות את הנשק שלי בציפוי עמיד (לא משנה הצבע ) ,הנשק התחיל לפתח חלודה כנראה מהנשיאה היום יומית בנרתיק פנימי , אני חושש למנגנון הגזים במהלך הציפוי
תודה
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד