כניסה עם נשק למתחם שדה תעופה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
כניסה עם נשק למתחם שדה תעופה
שלום לכולם,
אני הולך לביקור במתקנים של FedEx בשדה תעופה בן גוריון שכולל סיור במטוס של החברה.
האם יש אפשרות להפקיד אקדח בכניסה לשדה תעופה? איפה? או עדיף פשוט להשאיר את האקדח בבית?
תודה,
גדי
אני הולך לביקור במתקנים של FedEx בשדה תעופה בן גוריון שכולל סיור במטוס של החברה.
האם יש אפשרות להפקיד אקדח בכניסה לשדה תעופה? איפה? או עדיף פשוט להשאיר את האקדח בבית?
תודה,
גדי
אני לא חבר במועדון הפרה המשוגעת
שוקל לפתוח מועדון בעצמי!!!
שוקל לפתוח מועדון בעצמי!!!
בתחנת נתב"ג תוכל להפקיד את הנשק למשך הביקור
למיטב זכרוני ישנה הגבלת זמן [פעם זה היה שעתיים...] אז במידה וביקורך ימשך צעבר לכך, תאם זאת מראש ותודיע להם גם בזמן ההפקדה, כמו כן אמור להם אצל איזו חברה אתה מתארח, זה עוזר...
טלפון בתחנה לברורים 03-9715444
למיטב זכרוני ישנה הגבלת זמן [פעם זה היה שעתיים...] אז במידה וביקורך ימשך צעבר לכך, תאם זאת מראש ותודיע להם גם בזמן ההפקדה, כמו כן אמור להם אצל איזו חברה אתה מתארח, זה עוזר...
טלפון בתחנה לברורים 03-9715444
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
- סליקאי זהב

נשק בנתב"ג
לסיכום: השאר את הנשק בבית במקום בטוח !!! 
סבי
sabi
----------------------------
שמחות צריך לארגן , האסונות באים מעצמן....
-----------------------------------
sabi
----------------------------
שמחות צריך לארגן , האסונות באים מעצמן....
-----------------------------------
ביקור שלי
לפני כמה ימים נסעתי לשדה תעופה (טרמינל 3) לפגוש חברה שחזרה לארץ. לא ידעתי שאסור להיכנס עם נשק, במחסום של רכבים לא שאלו אותי כלום, החנתי ת'רכב וגם בכניסה לאולם של הטרמינל המאבטח לא ניגש עליי ועברתי. רק אחרי כרבע שעה המתנה בטרמינל שמעתי הודעה ברמקול שאסור לשהות עם נשק בכל מתקני הנמל. חברה שלי כבר היתה צריכה לצאת ולא היה לי זמן ללכת ולשאול מה לעשות עם הנשק , אז פשוט כיסיתי אותו עם חולצה ונשארתי שם עד שפגשתי את חברתי.
1) הם לא אמורים לבדוק את העניין הנשק בכניסה?
2) מעניין אם היו מגלים אותי כבר בתוך האולם עם נשק האם זה היה נחשב כי עבירה פלילית או אשמת האבטחה?
1) הם לא אמורים לבדוק את העניין הנשק בכניסה?
2) מעניין אם היו מגלים אותי כבר בתוך האולם עם נשק האם זה היה נחשב כי עבירה פלילית או אשמת האבטחה?
- סליקאי ארד

א. אני חושב שזה אסור על פי חוק ואם איזה מאבטח נודניק הייה מחליט לעשות לך צרות אז היית גם מסתבך
ב. יש בהחלט סיכוי שסיכנת את חייך...למאבטחים שם יש פתיל קצר והוראות פתיחה באש מאד ברורות..
א.
ב. יש בהחלט סיכוי שסיכנת את חייך...למאבטחים שם יש פתיל קצר והוראות פתיחה באש מאד ברורות..
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

כעקרון אסור להכנס לטרמינל (להבדיל מכניסה לשטח נתב"ג) עם נשק, אבל מניסיון אישי, לו מאבטח היה מוצא אותך עם נשק היה מלווה אותך באסרטיביות החוצה ותו לא. כעקרון, אם היה מצב שבו היית נוגע בנשק, אני לא ערב למצב שבו היית מובל החוצה ....
הם לא בודקים את הנשק בכניסה, הם בודקים את הנכנסים. עפ"י שיטת מעגלי האבטחה, זה אמור להיות בסדר ומספק. זה מוכיח את עצמו עד כה לא רע (למרות האינסידנט עם רימון העשן לפני שנה).
הם לא בודקים את הנשק בכניסה, הם בודקים את הנכנסים. עפ"י שיטת מעגלי האבטחה, זה אמור להיות בסדר ומספק. זה מוכיח את עצמו עד כה לא רע (למרות האינסידנט עם רימון העשן לפני שנה).
"The quickest way to end a war is to lose it"
George Orwell
George Orwell
ידידי, לפני מספר שנים ביקרתי במקום המדובר וחוויתי אירוע שהיה כרוך בכניסת אדם (תמים, לא חכם וחמוש - שילוב מסוכן) לטרמינל, הוא הגדיל לעשות ורץ לתוך הטרמינל בנשק גלוי שהיה בתוך סל שנשא בידו.
כמי ששהה במקום בהקשר של כוחות האבטחה, יכולתי לראות את פעולת המערך הגלוי וחלק מהמערך הסמוי שנכנסו לפעולה בזמן אפסי ממש (ואינני יודע כיצד לא הגיבו לכניסתך, כנראה פישלו) והבחור חווה הקפאת מצב כואבת.
עצתי לך: אל תשחק בדברים כאלה, יכול להיות מצב שלא יקרה כלום ויכול להיות שתחטוף בגדול.
בעיקר בימים מתוחים כאלה.
כמי ששהה במקום בהקשר של כוחות האבטחה, יכולתי לראות את פעולת המערך הגלוי וחלק מהמערך הסמוי שנכנסו לפעולה בזמן אפסי ממש (ואינני יודע כיצד לא הגיבו לכניסתך, כנראה פישלו) והבחור חווה הקפאת מצב כואבת.
עצתי לך: אל תשחק בדברים כאלה, יכול להיות מצב שלא יקרה כלום ויכול להיות שתחטוף בגדול.
בעיקר בימים מתוחים כאלה.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד