קצר או ארוך? מה ההבדל

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי הצעדן » 26 פברואר 2003, 17:59

ברווז, תוכל בבקשה לפרט את משמעות קיצור תנועת הצינה לפי נסיונך?
נראה לי שכך יש הרגשה של תנועה החלטית יותר בצינה ??? או שמא זה בא על חשבון המהירות (אותו זמן RETRACTION), האם יש לכך השלכה על בעיות הזנה פוטנציאליות ?? מה קורה אם אין טס הזנה באקדח כזה? בכמה זה מקצר את התנועה ?
הרבה שאלות, :oops:
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

על ידי Webart » 26 פברואר 2003, 18:04

- קיצור מהלך המחלק לאחור עלול לגרום לתקלות חליצה ופליטה למינהן, יש לוודא פעולה תקינה.
- "טס הזנה" יש במא"ג... אך לא באקדח, כאן מדובר על רמפה, ובכל אקדח ישנה אחת.
- קיצור התנועה אינו משפיע על רתע האקדח או התחושה בזמן הירי.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי donduck » 26 פברואר 2003, 18:31

העובי של הSHOCK BUFFER הוא 2-3 ממ תלוי ביצרן. זהו גם כל קיצור מהלך הצינה הנובע משימוש בהתקן זה. המשמעות היחידה שאני מצאתי לכך היא חוסר האפשרות לשחרר את עצר המחלק ע"י דריכת האקדח (אבל מי עושה את זה?).

פליטת התרמיל אינה מתרחשת בסוף המהלך אלא ב 3\2 לערך וגם זה תלוי באורכה של השן הפולטת אשר רובנו מחליפים לאורך הרצוי בהתאם לסוג התחמושת. קיצור המהלך ב 2-3 ממ אינו אמור להשפיע על פליטה או גריפה של כדור מהמחסנית (גם שם יש ספר של 1 סמ לערך). כמובן שיש לבדוק ולשפר את הTIMEING של האקדח אם בוצעו בו שינויים.

ישנם כיום 2 סוגי קנים ל 1911.

הקנה הקלאסי אינו כולל רמפה איטגראלית, אינו תומך בתרמיל בכל הקיפו ודורש עבודת התאמה לרמפה של הגוף כדי שהמעבר בינהן יהיה חלק ללא מדרגה.

הקנה המודרני יותר הוא בעל רמפה אינטגראלית ותומך בתרמיל בכל הקיפו. יש צורך בחיתוך מיוחד של הגוף לצורך שימוש בקנה כזה, אך אומרים שהוא אמין יותר הן מבחינת הזנה והן מבחינת מניעת "תלישות כרכוב" למיניהן.

באופן אישי אני יורה עם 2 הסוגים ללא כל בעיות.

תמונה

קנה עם רמפה ותמיכה

תמונה

קנה קלאסי
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי fiveseven » 27 פברואר 2003, 08:38

אילן ב, שלום ניסיתי מספר פעמים לשלוח לך מסר בפרטי ללא הצלחה. יתכן שהתיבה שלך מלאה ומצריכה ריקון? נסה בבקשה ליצור איתי קשר בפרטי ואוכל למסור לך את המידע.

תודה.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד