תוצאות באתר ההתאחדות
סליחה אם אני מעליב מישהו
אבל זה נראה לי קצת מוזר שיש כמה חבר'ה שמפחדים שיפרסמו את שמם כיורים פעילים כי מישהו עלול לבוא לגנוב להם את האקדח....
בלי להעליב, אתם לא כאלו חשובים, בטח לא כמו שאתם חושבים, עד כדי כך שמישהו יחפש את השם שלכם ואח"כ יחפש את הכתובת שלכם ואז יפרוץ לכם הביתה לגנוב את האוצר היקר שאתם מחביאים שם.
עם כל הכבוד.... יש במדינה שלנו המון, המון, המון חיילים, שוטרים, מאבטחים וכו' אשר מסתובבים עם נשק אוטומטי על מדים ברחובות ולא הולכים עם רעלות על הפנים כדי שלא ידעו מי הם ושלא יבואו לגנוב להם את הנשק.
ברור שהיו מקרים של גניבת נשק, ועוד יהיו.
אבל זה אומר שענף ספורט שלם צריך לרדת למחתרת? צאו מהסרט...
ואם כבר בגניבות עסקינן, אתם מוזמנים לבדוק את מה שאני אומר. מי שפורץ לכם הביתה לא מחפש נשק, הוא מחפש להרוויח כסף, והוא יגנוב את כל מה שהוא חושב שיוכל למכור במכסימום כסף ובמינימום זמן. ואקדח הוא לא בהכרח המציאה הכי טובה שאפשר למצוא אצלכם בבית. גניבת מכונית חדשה אחת משתלמת לגנב יותר מעשרים אקדחים.
אז תפסיקו להסתובב עם וולבו שלא יעקבו אחריכם הביתה......
אבל זה נראה לי קצת מוזר שיש כמה חבר'ה שמפחדים שיפרסמו את שמם כיורים פעילים כי מישהו עלול לבוא לגנוב להם את האקדח....
בלי להעליב, אתם לא כאלו חשובים, בטח לא כמו שאתם חושבים, עד כדי כך שמישהו יחפש את השם שלכם ואח"כ יחפש את הכתובת שלכם ואז יפרוץ לכם הביתה לגנוב את האוצר היקר שאתם מחביאים שם.
עם כל הכבוד.... יש במדינה שלנו המון, המון, המון חיילים, שוטרים, מאבטחים וכו' אשר מסתובבים עם נשק אוטומטי על מדים ברחובות ולא הולכים עם רעלות על הפנים כדי שלא ידעו מי הם ושלא יבואו לגנוב להם את הנשק.
ברור שהיו מקרים של גניבת נשק, ועוד יהיו.
אבל זה אומר שענף ספורט שלם צריך לרדת למחתרת? צאו מהסרט...
ואם כבר בגניבות עסקינן, אתם מוזמנים לבדוק את מה שאני אומר. מי שפורץ לכם הביתה לא מחפש נשק, הוא מחפש להרוויח כסף, והוא יגנוב את כל מה שהוא חושב שיוכל למכור במכסימום כסף ובמינימום זמן. ואקדח הוא לא בהכרח המציאה הכי טובה שאפשר למצוא אצלכם בבית. גניבת מכונית חדשה אחת משתלמת לגנב יותר מעשרים אקדחים.
אז תפסיקו להסתובב עם וולבו שלא יעקבו אחריכם הביתה......
שי
"חבריך נחוצים להישרדותך, הם מספקים לאויב מישהו אחר לירות עליו"
"חבריך נחוצים להישרדותך, הם מספקים לאויב מישהו אחר לירות עליו"
מודה ומתוודה, גם אני לא אהבתי את פרסום שמי ברשימה שהועלתה על ידי ההתאחדות והבעתי את דעתי בעניין (באופן לא מתלהם רצוי לומר).
קצת לאחר שהעניין צבר תאוצה, איזה איש ארוך אחד הרביץ בי קצת תורה ושיכנע אותי שאכן אין בכך דבר וחצי דבר.
מתברר שההסתערות הכוללת על ההתאחדות שנעשתה עם פרסום התוצאות הביאה להסרת הרשימה מאתר ההתאחדות ובכך נסתם הגולל על פרסומן של התוצאות או על הקלת הקשר מול משרד הפנים (גול עצמי).
הרבבבבה זמן חלף מאז ואינני יודע אם שאר היורים שינו את דעתם, אני יכול רק לומר שבהשוואה למידת החשיפה שאנחנו חיים באינטרנט אין זה ריאלי כלל ועיקר להסתתר. זה פשוט לא עובד. או כמו שנאמר, לכל מחסה יש כתובת IP.
קצת לאחר שהעניין צבר תאוצה, איזה איש ארוך אחד הרביץ בי קצת תורה ושיכנע אותי שאכן אין בכך דבר וחצי דבר.
מתברר שההסתערות הכוללת על ההתאחדות שנעשתה עם פרסום התוצאות הביאה להסרת הרשימה מאתר ההתאחדות ובכך נסתם הגולל על פרסומן של התוצאות או על הקלת הקשר מול משרד הפנים (גול עצמי).
הרבבבבה זמן חלף מאז ואינני יודע אם שאר היורים שינו את דעתם, אני יכול רק לומר שבהשוואה למידת החשיפה שאנחנו חיים באינטרנט אין זה ריאלי כלל ועיקר להסתתר. זה פשוט לא עובד. או כמו שנאמר, לכל מחסה יש כתובת IP.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
וובי!
אתה לא מתבייש ככה לחמם...
אתה יודע שזו אשמתך שאין שינוי....
נו? מה יהיה?
אתה לא מתבייש ככה לחמם...
אתה יודע שזו אשמתך שאין שינוי....
נו? מה יהיה?
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
וזאת למרות ועל אף שראיתי את דורון משתמש בP7 עיראקי (שלל)
אבל למרות זאת הוא הרגיש מקופח...
תמיד נדמה לו שגמדים מתנכלים לו....

אבל למרות זאת הוא הרגיש מקופח...

תמיד נדמה לו שגמדים מתנכלים לו....

עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA