תוצאות באתר ההתאחדות
shandsh כתב:סליחה אם אני מעליב מישהו
אבל זה נראה לי קצת מוזר שיש כמה חבר'ה שמפחדים שיפרסמו את שמם כיורים פעילים כי מישהו עלול לבוא לגנוב להם את האקדח....
בלי להעליב, אתם לא כאלו חשובים, בטח לא כמו שאתם חושבים, עד כדי כך שמישהו יחפש את השם שלכם ואח"כ יחפש את הכתובת שלכם ואז יפרוץ לכם הביתה לגנוב את האוצר היקר שאתם מחביאים שם.
עם כל הכבוד.... יש במדינה שלנו המון, המון, המון חיילים, שוטרים, מאבטחים וכו' אשר מסתובבים עם נשק אוטומטי על מדים ברחובות ולא הולכים עם רעלות על הפנים כדי שלא ידעו מי הם ושלא יבואו לגנוב להם את הנשק.
ברור שהיו מקרים של גניבת נשק, ועוד יהיו.
אבל זה אומר שענף ספורט שלם צריך לרדת למחתרת? צאו מהסרט...
ואם כבר בגניבות עסקינן, אתם מוזמנים לבדוק את מה שאני אומר. מי שפורץ לכם הביתה לא מחפש נשק, הוא מחפש להרוויח כסף, והוא יגנוב את כל מה שהוא חושב שיוכל למכור במכסימום כסף ובמינימום זמן. ואקדח הוא לא בהכרח המציאה הכי טובה שאפשר למצוא אצלכם בבית. גניבת מכונית חדשה אחת משתלמת לגנב יותר מעשרים אקדחים.
אז תפסיקו להסתובב עם וולבו שלא יעקבו אחריכם הביתה......
אז בניגוד-מה להתבטאות הארוגנטית וחסרת הבסיס שמצוטטת מעלה, המציאות כנראה באמת לקוחה מהסרטים... ההדגשה אינה במקור.
http://www.news-israel.net/news.asp?id=20012
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
דונדק, אם בארוגנטיות עסקינן.
אתה תומך בדיוק במה שאני מנסה להגיד, לא צריך לחפש שמות יורים באתר ההתאחדות כדי לחפש נשק במדינה שבה כל לובש מדים נושא נשק אוטומטי באופן גלוי.
לצערי בכלל לא טרחת לקרוא את מה שכתבתי, כי הכתבה שצירפת רק מחזקת את דברי.
ועוד בענייני שחצנות: זה שיש לי או לך אקדח זה לא עושה אותנו לאנשים כ"כ חשובים שאנו צריכים לפחד לפרסם את שמנו (למי ששכח, זו כותרת האשכול). ומי שחי באיזה סרט ריגול, אז הבעיה היא שלו ושלו בלבד. כמו שניתן לראות שמי כתוב בתחתית העמוד, אני בשונה ממך לא אדם כל כך חשוב ורם מעלה שצריך להסתיר את שמו מפשוטי העם.
ועוד נקודה למחשבה: אם מישהו כותב משהו שלא נראה לך זה לא אומר שאוטומטית דבריו חסרי בסיס. כמו שאתה יודע, כמות הידע שיש לך לא נמדדת לפי כמות ההודעות שאתה כותב בסליק כל יום, אולי אפילו ההיפך ודי לחכימא...
אתה תומך בדיוק במה שאני מנסה להגיד, לא צריך לחפש שמות יורים באתר ההתאחדות כדי לחפש נשק במדינה שבה כל לובש מדים נושא נשק אוטומטי באופן גלוי.
לצערי בכלל לא טרחת לקרוא את מה שכתבתי, כי הכתבה שצירפת רק מחזקת את דברי.
ועוד בענייני שחצנות: זה שיש לי או לך אקדח זה לא עושה אותנו לאנשים כ"כ חשובים שאנו צריכים לפחד לפרסם את שמנו (למי ששכח, זו כותרת האשכול). ומי שחי באיזה סרט ריגול, אז הבעיה היא שלו ושלו בלבד. כמו שניתן לראות שמי כתוב בתחתית העמוד, אני בשונה ממך לא אדם כל כך חשוב ורם מעלה שצריך להסתיר את שמו מפשוטי העם.
ועוד נקודה למחשבה: אם מישהו כותב משהו שלא נראה לך זה לא אומר שאוטומטית דבריו חסרי בסיס. כמו שאתה יודע, כמות הידע שיש לך לא נמדדת לפי כמות ההודעות שאתה כותב בסליק כל יום, אולי אפילו ההיפך ודי לחכימא...
שי
"חבריך נחוצים להישרדותך, הם מספקים לאויב מישהו אחר לירות עליו"
אפשר לחשוב שאם לא יפרסמו את התוצאות באתר ההתאחדות, אלא בסליק, לאף אחד לא תהיה גישה לנתונים הללו חוץ מיורי הירי המעשי.
חיפוש קטן בגוגל יפנה את המתעניין לכאן.
והרי כאן כולם רוצים את פרסום התוצאות.
חיפוש קטן בגוגל יפנה את המתעניין לכאן.
והרי כאן כולם רוצים את פרסום התוצאות.
יואב,
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
- תרמתי למען הסליק
shandsh
כבר בתחילת הודעתך המקורית ביקשת סליחה אם אתה מעליב...ובכל זאת המשכת.....
כתבת על חיילים, שוטרים ושאר נושאי נשק גלוי שלא מפחדים להסתובב עם נשקם לעיני כל - כאילו, מי יכול להתנכל להם, כאילו כזה....
אז כנראה שיש מצבים שעוקבים אחרי חיילים וגונבים את הנשק שלהם, אבל אתה פשוט לא ידעת את זה, נכון? במקום זאת אתה מנסה לסלף ולהפוך את דבריך שלך ב 180 מעלות.
כבר בתחילת הודעתך המקורית ביקשת סליחה אם אתה מעליב...ובכל זאת המשכת.....
כתבת על חיילים, שוטרים ושאר נושאי נשק גלוי שלא מפחדים להסתובב עם נשקם לעיני כל - כאילו, מי יכול להתנכל להם, כאילו כזה....
אז כנראה שיש מצבים שעוקבים אחרי חיילים וגונבים את הנשק שלהם, אבל אתה פשוט לא ידעת את זה, נכון? במקום זאת אתה מנסה לסלף ולהפוך את דבריך שלך ב 180 מעלות.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
אני מסכים! חוץ מזה, אם תופסק הפגרה, אז יורים מסוימים יצליחו להפסיק להגיע למטווח כשאין אימון...
יש שמועה שלפחות בהתחלת הפגרה, הגיעו יורים מסוימים למטווח ולא הצליחו לקשר בין הדלת הסגורה והעובדה שאין אימון...
אותה שמועה אומרת שרק לאחר שהתקשרו אליך ושמעו במו אזניהם, הסכימו לעזוב את המקום...

יש שמועה שלפחות בהתחלת הפגרה, הגיעו יורים מסוימים למטווח ולא הצליחו לקשר בין הדלת הסגורה והעובדה שאין אימון...

אותה שמועה אומרת שרק לאחר שהתקשרו אליך ושמעו במו אזניהם, הסכימו לעזוב את המקום...

עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
דונדק
זה בדיוק מה שאני אומר, וחוזר שוב ושוב:
מי שרוצה לגנוב נשק לא צריך לחפש את השם שלך באתר הסליק או באתר ההתאחדות, הוא יכול ללכת לתחנה המרכזית ולבחור מתוך 10,000 קורבנות אחרים מדי יום שעומדים גלויים עם כלי נשקם.
יש עוד מישהו שלא מבין את דברי? (WEBART יש אפשרות להוסיף ניקוד למילים?)
זה בדיוק מה שאני אומר, וחוזר שוב ושוב:
מי שרוצה לגנוב נשק לא צריך לחפש את השם שלך באתר הסליק או באתר ההתאחדות, הוא יכול ללכת לתחנה המרכזית ולבחור מתוך 10,000 קורבנות אחרים מדי יום שעומדים גלויים עם כלי נשקם.
יש עוד מישהו שלא מבין את דברי? (WEBART יש אפשרות להוסיף ניקוד למילים?)
שי
שימו לב, בצה"ל קיבלו החלטה לצמצם משמעותית את כמות החיילים שנושאים נשק מחוץ לבסיס בדיוק בגלל נושא גניבות נשק וחטיפות. שימו לב לכתבה במעריב היום.
הנושא הזה עלה כבר בעבר, כאשר הוחלט לצמצם את כמות אנשי הקבע וחיילי הסדיר נושאי הנשק, להלן קישור לשתי כתבות.
http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3183248,00.html
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2986123,00.html
בנוסף להלן קישור לכתבה על גניבות אקדחים מאזרחים דווקא, גם כאן הסיפור היה כמעט תמיד גנבים שעוקבים פיזית אחרי הקורבן, בדר"כ מאבטח שנושא נשק גלוי.
http://www.nrg.co.il/online/1/ART/843/204.html
למי ששאל למה יותר כדאי לגנוב מחייל, מסיבות ברורות לא אפרט כאן כדי לא לתת רעיונות לגנבים. אבל שווה לנסות להיכנס לראש של גנב שרוצה מכסימום כסף במינימום סיכון ומינימום מאמץ.
הנושא הזה עלה כבר בעבר, כאשר הוחלט לצמצם את כמות אנשי הקבע וחיילי הסדיר נושאי הנשק, להלן קישור לשתי כתבות.
http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3183248,00.html
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2986123,00.html
בנוסף להלן קישור לכתבה על גניבות אקדחים מאזרחים דווקא, גם כאן הסיפור היה כמעט תמיד גנבים שעוקבים פיזית אחרי הקורבן, בדר"כ מאבטח שנושא נשק גלוי.
http://www.nrg.co.il/online/1/ART/843/204.html
למי ששאל למה יותר כדאי לגנוב מחייל, מסיבות ברורות לא אפרט כאן כדי לא לתת רעיונות לגנבים. אבל שווה לנסות להיכנס לראש של גנב שרוצה מכסימום כסף במינימום סיכון ומינימום מאמץ.
שי
שי,
סליחה, האשכול קצת חורג מהפורום הנכון שלו.. אבל בכל מקרה :
הצבא לא צמצם את האישורים לאקדחים ולא דורש אישור מיוחד לנשיאת אקדח. נהפוך הוא, התבחינים והאישורים הנדרשים נשארו זהים לימי טרום ההחלטה האומללה הזו...
מהרגע שבו הודיע משרד הפנים כי יחייב גם את השוטרים והחיילים בתשלום אגרה, השתבש משהו בראש של מישהו בצבא ובפרץ של גואאה יתירה וחוסר הבנה מבצעית הוחלט כי הצבא לא יחייב את אנשי הקבע בנשיאת אקדח כל עוד יידרשו האנשים לשלם.
העליתי בעבר בפורום הנשק אשכול עם ציטוט פרוטוקול וועדת פנים ואיכו"ס של הכנסת בנושא.
החיילים ואנשי הקבע פשוט מקטינים ראש עוד הרבה יותר - גם מי שיש לו נשק, מבקש למכור אותו - אין בכתוב הכללה - אך אני נפגש תדיר עם כאלו המבקשים למוכרו בתואנה כי אין חובת נשיאה. אם לא מחייבים אותי - אני לא עושה. אם לא הוגדר לי - אינני צריך לבצע... מכאן ועד לכשלים בהתנהלות הצבא, המרחק קטן, ע"פ הבנתי ודעתי.
כשקצין בדרגת רב סרן או סרן מגיע אליך למטווח ומבקש למכור את הנשק כי אין לו צורך בו יותר (כיוון שאינו מחוייב בנשיאתו היומית) אתה תוהה לאן עוד נגיע ? ... בושה וכלימה.
כמו כן, הכתבה של חנן גרינברג איננה מתבססת על מידע נכון ונראה כי חלקו נמסר על ידי גורמים לא מוסמכים המבקשים להראות כמסכנים בעיני מישהו ...
מישהו מונע מקצין / נגד לשאת נשק ? אף אחד, נקודה. רק הוא עצמו אחראי להפקרות..
נעם.
סליחה, האשכול קצת חורג מהפורום הנכון שלו.. אבל בכל מקרה :
הצבא לא צמצם את האישורים לאקדחים ולא דורש אישור מיוחד לנשיאת אקדח. נהפוך הוא, התבחינים והאישורים הנדרשים נשארו זהים לימי טרום ההחלטה האומללה הזו...
מהרגע שבו הודיע משרד הפנים כי יחייב גם את השוטרים והחיילים בתשלום אגרה, השתבש משהו בראש של מישהו בצבא ובפרץ של גואאה יתירה וחוסר הבנה מבצעית הוחלט כי הצבא לא יחייב את אנשי הקבע בנשיאת אקדח כל עוד יידרשו האנשים לשלם.
העליתי בעבר בפורום הנשק אשכול עם ציטוט פרוטוקול וועדת פנים ואיכו"ס של הכנסת בנושא.
החיילים ואנשי הקבע פשוט מקטינים ראש עוד הרבה יותר - גם מי שיש לו נשק, מבקש למכור אותו - אין בכתוב הכללה - אך אני נפגש תדיר עם כאלו המבקשים למוכרו בתואנה כי אין חובת נשיאה. אם לא מחייבים אותי - אני לא עושה. אם לא הוגדר לי - אינני צריך לבצע... מכאן ועד לכשלים בהתנהלות הצבא, המרחק קטן, ע"פ הבנתי ודעתי.
כשקצין בדרגת רב סרן או סרן מגיע אליך למטווח ומבקש למכור את הנשק כי אין לו צורך בו יותר (כיוון שאינו מחוייב בנשיאתו היומית) אתה תוהה לאן עוד נגיע ? ... בושה וכלימה.
כמו כן, הכתבה של חנן גרינברג איננה מתבססת על מידע נכון ונראה כי חלקו נמסר על ידי גורמים לא מוסמכים המבקשים להראות כמסכנים בעיני מישהו ...
נעם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נועם כתב:החיילים ואנשי הקבע פשוט מקטינים ראש עוד הרבה יותר - גם מי שיש לו נשק, מבקש למכור אותו - אין בכתוב הכללה - אך אני נפגש תדיר עם כאלו המבקשים למוכרו בתואנה כי אין חובת נשיאה. אם לא מחייבים אותי - אני לא עושה. אם לא הוגדר לי - אינני צריך לבצע... מכאן ועד לכשלים בהתנהלות הצבא, המרחק קטן, ע"פ הבנתי ודעתי.
נעם.
לזה בדיוק התכוונתי שכתבתי למה אני מעדיף מוסלק. האווירה כיום היא כזו (לפחות אצל קציני ה"עורף" הצהלי.
מילים בסלע נועם

אמיר
רק בריאות !!!
"אלוהים לא משחק בקוביה..." (א. איינשטין)
"אופנה היא דבר כל כך מכוער - לכן היא צריכה להשתנות כל הזמן" (אוסקר ויילד)
"אלוהים לא משחק בקוביה..." (א. איינשטין)
"אופנה היא דבר כל כך מכוער - לכן היא צריכה להשתנות כל הזמן" (אוסקר ויילד)
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד