מטווח עוזי
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מטווח עוזי
יש מטווח בארץ שאפשר לעשות בו מטווח על עוזי (בעוזי של המטווח)?
כן כמעט בכולם
הנה אלו שאני יודע
מטווחי מאיר רוט
מטווח אשדוד
ומי שיודע בעוד אילו יש עוזי שיכתוב
הנה אלו שאני יודע
מטווחי מאיר רוט
מטווח אשדוד
ומי שיודע בעוד אילו יש עוזי שיכתוב
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
או שמישהו ירכז את העניין....
או שמישהו יעדכן את הנשקייה של הסליק...
מה אני אגיד לך? נראה לי שיחסית לזמן שאתה מבלה כאן אתה סובל די קשה... אולי תרכז את כלל הטענות שלך נגדי לכדי מאמר שלם, אולי נוכל לרענן בכך את מדור הכתבות באתר, לגביו עוד לא היה לך מה להגיד.
או שמישהו יעדכן את הנשקייה של הסליק...
מה אני אגיד לך? נראה לי שיחסית לזמן שאתה מבלה כאן אתה סובל די קשה... אולי תרכז את כלל הטענות שלך נגדי לכדי מאמר שלם, אולי נוכל לרענן בכך את מדור הכתבות באתר, לגביו עוד לא היה לך מה להגיד.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
ברשימה של מטווחים יש מידע על כלי נשק שיש אפשרות להשתמש בהם במטווח הנתון.
זו הכתובת:
http://www.haslik.co.il/pages/ranges.php
זו הכתובת:
Serjio כתב:ברשימה של מטווחים יש מידע על כלי נשק שיש אפשרות להשתמש בהם במטווח הנתון.
זו הכתובת:
המידע מתייחס לסוגי הכלים אותם ניתן להפעיל במטווח, לאו דווקא הכלים אותם ניתן לשכור במקום, לידיעה.
לרועי 357 - אתה תתקבל בברכה במטווח קצרין גם ללא תעודת הסליק , לבנתיים. אם יהיו לך בעיות עם אמיר, דבר איתי
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
רועי,
אין לך על מה להצטער והטענות שלך להנהלת הסליק הם מובנות וצודקות.
וובי יקירי גם ביקורת (ולא אישית אילך) אתה צריך לדעת לקבל כי אם את הסכום שגבית לפני שנה עבור חברות בסליק ידעת לגבות אז גם את תעודות החבר אתה צריך לדעת לספק.
וזה לא מוריד מערך העשייה הנהדרת שלך ושל שותפך לתחום פה בסליק ובעולם הירי הכלל.
תודה
אין לך על מה להצטער והטענות שלך להנהלת הסליק הם מובנות וצודקות.
וובי יקירי גם ביקורת (ולא אישית אילך) אתה צריך לדעת לקבל כי אם את הסכום שגבית לפני שנה עבור חברות בסליק ידעת לגבות אז גם את תעודות החבר אתה צריך לדעת לספק.
וזה לא מוריד מערך העשייה הנהדרת שלך ושל שותפך לתחום פה בסליק ובעולם הירי הכלל.
תודה
אופנועים,נשים (היום רק אחת --מה נעשה),אקדחים,רובים,פול,צלילה טכנית ולא בסדר הזה כל הזמן
ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
yoavp כתב:וובי יקירי גם ביקורת (ולא אישית אילך) אתה צריך לדעת לקבל כי אם את הסכום שגבית לפני שנה עבור חברות בסליק ידעת לגבות אז גם את תעודות החבר אתה צריך לדעת לספק.
א. דווקא כן אישית נגדי, רק אני יכול לשאת באחריות הזאת ולא אף אחד אחר.
ב. צודק. מי ששילם ולא קיבל את תעודתו ומעוניין לקבל את כספו בחזרה, למרות שכסף זה משמש לאחזקת האתר באוויר, אנא פנו אלי בפרטי בציון פרטי התקשרות מלאים (שם, כתובת מיקוד) ואשלח אליכם את כספכם חזרה באופן מיידי.
אגב, כל מי ששילם בצ'ק, נא לא לפנות מכיוון והצ'קים לתעודות לא נפדו.
ג. כפי שכבר ציינתי, לא אוכל לבצע הפקת תעודות לחברי האתר עד להעברת הפרוייקט לידי מתנדב מהאתר, למרות שעולה בי התהיה האם מוצדק בכלל לבצע את התהליך, מכיוון וכמות המחדשים הולכת ופוחתת משנה לשנה (ומכאן אחד העיכובים בהפקה) למרות שחלק ניכר מאלו שאינם מחדשים ממשיכים לפקוד את האתר כמעט מדי יום.
yoavp כתב:וזה לא מוריד מערך העשייה הנהדרת שלך ושל שותפך לתחום פה בסליק ובעולם הירי הכלל.
יש גבול לכמה זמן, משאבים כלכליים, זמן משפחה ועוד מסוגל אדם לתרום לקהילה שחלק לא מבוטל בה לא מסוגל להעריך בכלום את אותה ההשקעה האדירה.
אני לא מחפש חיזוקים, לא מחפש לעשות כאן רווח כלשהו (אם מישהו חושב שאפשר לעשות מהתעודות האלה "רווח"), אבל אין ספק שאת כמות היריקות בפרצוף שאותן אני סופג בחודשים האחרונים אפשר להתחיל למדוד בדליים.
Webart - דביר, מייסד הסליק
דביר,
אם תרשה לי להתערב ולהביע את דעתי...
- כל נושא התעודות מהווה סתם נושא לחיכוכים והתמרמרות מצד אנשים שמשלמים ולא מקבלים אותן.
- כמות העסקים שנותנת הנחות לחברי הסליק גם הולכת ופוחתת..ומי שקבוע ומוכר מקבל מימלא הנחה עם או בלי תעודה
- הכסף משמש לתזוקה שוטפת של האתר. אף אחד לא מצפה ממך שתישא לבדך בנטל ובעלות של תחזוקת האתר הזה שמשרת כל כך הרבה אנשים גם קבועים וגם לא. שרתים עולים כסף, HOSTING עולה, וכנ"ל גם הזמן שאתה משקיע..
אז מדוע לא לוותר על התעודות האלה ופעם בשנה לעשות מבצע של FUND RAISING לטובת האתר - כל אחד ישים כמה שהוא יכול...
לפני שנתיים עשינו מבצע כזה והרמנו כמה שקלים..אין סיבה שלא לחזור על זה שוב...
שים הודעה דביקה של כתובת לאן לשלוח את הכסף...
אני בפנים.
א.
אם תרשה לי להתערב ולהביע את דעתי...
- כל נושא התעודות מהווה סתם נושא לחיכוכים והתמרמרות מצד אנשים שמשלמים ולא מקבלים אותן.
- כמות העסקים שנותנת הנחות לחברי הסליק גם הולכת ופוחתת..ומי שקבוע ומוכר מקבל מימלא הנחה עם או בלי תעודה
- הכסף משמש לתזוקה שוטפת של האתר. אף אחד לא מצפה ממך שתישא לבדך בנטל ובעלות של תחזוקת האתר הזה שמשרת כל כך הרבה אנשים גם קבועים וגם לא. שרתים עולים כסף, HOSTING עולה, וכנ"ל גם הזמן שאתה משקיע..
אז מדוע לא לוותר על התעודות האלה ופעם בשנה לעשות מבצע של FUND RAISING לטובת האתר - כל אחד ישים כמה שהוא יכול...
לפני שנתיים עשינו מבצע כזה והרמנו כמה שקלים..אין סיבה שלא לחזור על זה שוב...
שים הודעה דביקה של כתובת לאן לשלוח את הכסף...
אני בפנים.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

אל תשכח לפני המטווח לבדוק באתר משרד הפנים שכן אולי בנוסף לתעודת יושר, תידרש להביא תעודת כושר, תעודת עושר אבל בטוח שלא אושר... 
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר