תוצאות באתר ההתאחדות
נעם ידידי,
אני מבין לבך בתור חובב מושבע של כלי יריה על כך שאינך יכול להבין איך אדם, חייל, קצין לא ירצה לשאת נשק.
המציאות היא אחרת לגמרי
רוב האנשים אינם, לצערנו, אינם חובבים של הכלים האלו ורואים בנשיאתם מטרד/פקודה/חובה לא רצויה.
נראה לי שהמסקנות שאליהן הגעת בעקבות זה הן מעט מרחיקות לכת...
אני מבין לבך בתור חובב מושבע של כלי יריה על כך שאינך יכול להבין איך אדם, חייל, קצין לא ירצה לשאת נשק.
המציאות היא אחרת לגמרי
רוב האנשים אינם, לצערנו, אינם חובבים של הכלים האלו ורואים בנשיאתם מטרד/פקודה/חובה לא רצויה.
נראה לי שהמסקנות שאליהן הגעת בעקבות זה הן מעט מרחיקות לכת...
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
אני מסכים איתך מה לקצין בכיר באגף טכני או קציני מטה ולנשק.
אם אתה שואל את דעתי על נשיאת נשק כמובן שאני בעד כמובן אם הסתייגיות כיצד לתת נשק לאנשים מסויימים אבל ככלל קצין אפסניה או קציני מטה או קצינים טכנים לא צריכים לשאת נשק אם הם משרתים המרכז או בתפקידים שלא מסכנים את חייהם.
אם אתה שואל את דעתי על נשיאת נשק כמובן שאני בעד כמובן אם הסתייגיות כיצד לתת נשק לאנשים מסויימים אבל ככלל קצין אפסניה או קציני מטה או קצינים טכנים לא צריכים לשאת נשק אם הם משרתים המרכז או בתפקידים שלא מסכנים את חייהם.
אופנועים,נשים (היום רק אחת --מה נעשה),אקדחים,רובים,פול,צלילה טכנית ולא בסדר הזה כל הזמן
ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
אין לדעתי שום קשר בין תפקידוו הצבאי של אותו נושא נשק לבין היכולת שלו לעשות בו שימוש מועיל בעת צרה.
מי שלא מחובר לנשק שלו ונושא אותו רק כי מישהו שם החליט שהוא צריך, אז עדיף שלא ישא אותו כלל. התועלת שתצמח מאותו נושא נשק בפקודה קטנה לאין ערוך מהנזק שהוא יכול לייצר.
אם המדים מסכנים מישהו, אפשר לצאת מהקריה גם על אזרחי.... (אבל אז לא נוסעים בחינם ברכבת
)
מי שלא מחובר לנשק שלו ונושא אותו רק כי מישהו שם החליט שהוא צריך, אז עדיף שלא ישא אותו כלל. התועלת שתצמח מאותו נושא נשק בפקודה קטנה לאין ערוך מהנזק שהוא יכול לייצר.
אם המדים מסכנים מישהו, אפשר לצאת מהקריה גם על אזרחי.... (אבל אז לא נוסעים בחינם ברכבת

STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
אני מתנצל על היותי חריג ... 

נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
הצעדן כתב:לבישת מדים הוא תפקיד שמסכן את חייהם.
סיבוב קצר על מנילות המודיעין היומיות ישנו את דעתך בנושא.
למזלנו הם לא מצליחים לבצע כמו שהם רוצים.
לצערי נאלץ להסכים עם הצעדן
חיילים במדים ללא נשק = במבה ביסלי וכו'
בערך אחרי הארוע השמיני יפול האסימון.
מי אמר עכביש בלי רגליים חרש?
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
זאת מלבד האלמנט הערכי של קצין/איש קבע מיומן בנשקו ונושא נשק להגנה עצמית ושל חפים מפשעים סביבו.
חלק מהחובה של קצין ולא משנה אם הוא מהנדס או לוחם לשעבר ועכשיו בתפקיד מטה בקריה.
כמו שאומרים בבה"ד 1 (היישום, אה לא משהו...
): קצין הוא קצין הוא קצין.
לצערי גם אני כמו נועם נתקל בכאלה שקנו בגלל החובה ומעולם לא פקדו מטווח למעט חידוש רשיון ושמחים להיפטר מהחובה המעיקה של האקדח. פה יש כשל חינוכי וערכי של מפקדינו.
אני כותב זאת בצער רב כי נתקלתי כבר בתגובות מאווווווד לא הולמות מעמיתים, שאני ממש מתבייש לכתוב, בנושא נשק (אקדח במקרה זה).
אני רואה בזה חובה ערכית ומוסרית שבימים אלו (כנראה שלא יסתיימו בזמננו) כל קצין יישא נשק ויהיה מיומן בו (בתנאים שייקבעו ע"י מומחים - מדריכי ירי וכדומה - ע"מ להעלות את רמתם של כלל הקצינים בשימוש באקדחם האישי).
ימים קשים
אמיר
חלק מהחובה של קצין ולא משנה אם הוא מהנדס או לוחם לשעבר ועכשיו בתפקיד מטה בקריה.
כמו שאומרים בבה"ד 1 (היישום, אה לא משהו...

לצערי גם אני כמו נועם נתקל בכאלה שקנו בגלל החובה ומעולם לא פקדו מטווח למעט חידוש רשיון ושמחים להיפטר מהחובה המעיקה של האקדח. פה יש כשל חינוכי וערכי של מפקדינו.
אני כותב זאת בצער רב כי נתקלתי כבר בתגובות מאווווווד לא הולמות מעמיתים, שאני ממש מתבייש לכתוב, בנושא נשק (אקדח במקרה זה).

אני רואה בזה חובה ערכית ומוסרית שבימים אלו (כנראה שלא יסתיימו בזמננו) כל קצין יישא נשק ויהיה מיומן בו (בתנאים שייקבעו ע"י מומחים - מדריכי ירי וכדומה - ע"מ להעלות את רמתם של כלל הקצינים בשימוש באקדחם האישי).
ימים קשים
אמיר
רק בריאות !!!
"אלוהים לא משחק בקוביה..." (א. איינשטין)
"אופנה היא דבר כל כך מכוער - לכן היא צריכה להשתנות כל הזמן" (אוסקר ויילד)
"אלוהים לא משחק בקוביה..." (א. איינשטין)
"אופנה היא דבר כל כך מכוער - לכן היא צריכה להשתנות כל הזמן" (אוסקר ויילד)
benbenam כתב: פה יש כשל חינוכי וערכי של מפקדינו.
ימים קשים
אמיר
מי? מה? איפה? מתי ?
כנראה שבכל זאת חרפתי קצת.............
חבר isia זכור !
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד