קדימה חברים אני צריך יעוץ מקצועי
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
קדימה חברים אני צריך יעוץ מקצועי
1. אני גר באזור מסוכן ורשאי להוציא רישיון לנשק, בנוסף לכך אני גם חייל האם אני חייב להוציא את הרישיון דרך הצבא [בתוספת אישור מג"ד מפקדים והרבה טררם של השלישות ] או שאפשרי להוציא את הרישיון כמו אזרח כתושב ישוב זכאי?
2.אני מחפש שמות של דגמי אקדחים בהם יש את הדברים הבאים:
*לפחות 15 כדורים במחסנית
*אפשרות לירות הרבה סוגי תחמושת כולל תחמושת עם אבש"ש גבוה קליעי שושנה וכו'
*מנגנון דאבל אקשן לטובת נסיעה עם כדור בקנה
*מנגנון השמטת פטיש לטובת הבטיחות
*פולימרי קל ונוח לנשיאה [רוב הזמן האקדח בנרתיק ]
*בעל ניצרה [ולא הגימיק בהדק כמו שיש בגלוק ובחלק מהדגמים של זיגזאוור]
*אפשרות להתקנת אביזרים כמו ליזר וכו'
*חברה אמינה ואקדח עמיד שיחזיק שנים
**מידע על דגמי אקדחים בהם יש נתונים אלו יתקבל בברכה
***אני מבין שמן הסתם אקדח כזה יעלה 5000 ש"ח וצפונה ולכן אשמח גם להצעות של אקדחי יד שניה [התקציב לא עולה מעל 3000בלי האביזרים]
3.קיבלתי הצעות לאקדח יד שניה, איפה או איך אני בודק את האקדח כדי לדעת שהוא במצב טוב ושאני לא קונה חתול בשק
בתודה רבה מראש על העזרה אחיה סגרון
2.אני מחפש שמות של דגמי אקדחים בהם יש את הדברים הבאים:
*לפחות 15 כדורים במחסנית
*אפשרות לירות הרבה סוגי תחמושת כולל תחמושת עם אבש"ש גבוה קליעי שושנה וכו'
*מנגנון דאבל אקשן לטובת נסיעה עם כדור בקנה
*מנגנון השמטת פטיש לטובת הבטיחות
*פולימרי קל ונוח לנשיאה [רוב הזמן האקדח בנרתיק ]
*בעל ניצרה [ולא הגימיק בהדק כמו שיש בגלוק ובחלק מהדגמים של זיגזאוור]
*אפשרות להתקנת אביזרים כמו ליזר וכו'
*חברה אמינה ואקדח עמיד שיחזיק שנים
**מידע על דגמי אקדחים בהם יש נתונים אלו יתקבל בברכה
***אני מבין שמן הסתם אקדח כזה יעלה 5000 ש"ח וצפונה ולכן אשמח גם להצעות של אקדחי יד שניה [התקציב לא עולה מעל 3000בלי האביזרים]
3.קיבלתי הצעות לאקדח יד שניה, איפה או איך אני בודק את האקדח כדי לדעת שהוא במצב טוב ושאני לא קונה חתול בשק
בתודה רבה מראש על העזרה אחיה סגרון
הרוח הכח הניצחון
אני הסתפקתי ביריחו פולימר וקיבלתי כמעט את כל התנאים למעט המשמט שמצוי כמדומני רק בסיג אבל אפשר להשמיט בצורה בטיחותית את הפטיש אחרי תירגול נכון ביבש
לגבי תחמושת באבש"ש גבוהה לפי השמועות היריחו יכול לירות אבל לא ניסיתי (עדין...)
הבעיה שהוא לא מתאים לכל יד כיוון שהצינה שלו קטנה יחסית והדריכה קצת קשה
כדי לדעת אם האקדח מתאים ליד לך פשוט לחנות כלי נשק ותתחיל לבדוק תירה כמה כדורים מכל אקדח תתאהב במשהו ותחפש בפורומים ליד שניה את הדגם
ברוך ה' אני זכיתי לעסקה מעולה
תנסה ותצליח
לגבי תחמושת באבש"ש גבוהה לפי השמועות היריחו יכול לירות אבל לא ניסיתי (עדין...)
הבעיה שהוא לא מתאים לכל יד כיוון שהצינה שלו קטנה יחסית והדריכה קצת קשה
כדי לדעת אם האקדח מתאים ליד לך פשוט לחנות כלי נשק ותתחיל לבדוק תירה כמה כדורים מכל אקדח תתאהב במשהו ותחפש בפורומים ליד שניה את הדגם
ברוך ה' אני זכיתי לעסקה מעולה
תנסה ותצליח
בס"ד
"ברוך ה' צורי המלמד ידי לקרב אצבעותי למלחמה" (תהילים קמ"ד פסוק א')
"ברוך ה' צורי המלמד ידי לקרב אצבעותי למלחמה" (תהילים קמ"ד פסוק א')
- סליקאי כסף

בוא נתחיל מההתחלה...
בן כמה אתה ?, אם פחות מ-21 אז אין לך אפשרות להוציא רישיון אזרחי.
במקרה כזה יש לך רק את האופציה של רשיון דרך צה"ל ואז זה כבר תלוי בכך שאתה צריך לעמוד בקריטריונים שהצבא מכתיב (קצין/ יחידה מיוחדת וכו').
במקרה כזה יש לך רק את האופציה של רשיון דרך צה"ל ואז זה כבר תלוי בכך שאתה צריך לעמוד בקריטריונים שהצבא מכתיב (קצין/ יחידה מיוחדת וכו').
תקווה היא התחושה שיש לך ,
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
- סליקאי ארד

טוב!מדבריך אני מבין שכבר אספת לא מעט חומר על הנושא ואני שמח לראות כי אתה לוקח את רכישת הנשק שלך ברצינות הראויה .
לגבי השאלה הראשונה כל עוד אתה חייל אתה שייך לצה"ל (כמו שהסבירו לך בטירונות אני מניח )
ככה שכל תהליך הרישוי שלך הולך דרך הקמצ"ר (לא בעיה להגיע לאתר שלהם בצהלנט ולברר מולם זכאות אני יודע שלפחות לפני כמה שנים ניתן היה לקבל אישור בתנאי שהיתה לפחות בן 21
עם יתרת שרות של חצי שנה )לאחר השרות אתה ניגש למשרד הפנים וממיר את הרשיון ברשיון אזרחי.
לגבי שאלה 2 שלך נאמר "תפסת מרובה לא תפסת". האקדח היחיד שמתאים לכל הדרישות שלך הוא באמת אחד הדגמים של הקלר אנד קוך USP הבעיה שהכלים הללו כמעט ולא נמצאים בארץ ועים כבר יש אחד כזה המחיר הוא סביב 5000-6000 ש"ח למשומש וחדש כפול מזה ויותר
ככה שאני מניח שתצטרך להתפשר כל תכונה מסוימת בכלי.
עכשו נשאלת השאלה על מה אתה מוכן להתפשר ?
אם אתה מוכן להתפשר במשקל ולרכוש אקדח עם גוף מתכת תוכל לרכוש ברטה 92F עים קיבולת
מחסנית של 15 כדור 9מ"מ נצרה משמיטה על הצינה שיכולה להשאר סגורה בנשיאה אבל המשקל כ1100 עד 1200 גרם .
תכול גם למצוא סיג זאורים P226 משומשים וסמית 915 אם אני לא טועה במספר הדגם ועים תתפשר על ירידה ל12 כדור יש גם דגמי 469 ו669 ואחרים ששוקלים כמעט כמו כלי פולימרי
מסילות אביזרים תוכל למצוא רק בדגמים מהשנים האחרונות של סיג וברטה מה שמקשה מאד למצוא אחד כזה משומש .
אם אתה מוכן להתפשר על על נצרה ידנית (ולדעתי האישית זה המקום להתפשר )תוכל למצוא
אקדחי גלוק דור 3 עם מסילות אביזרים והחליף את מקשר ההדק במקשר 8 ליברות ואתה בטוח
ב100% או לחילופין לרכוש אקדח סמית אנד ווטסו 99 אוו וולטר 99 (אותו אקדח למעשה אלה שהוולטר יוצר בגרמניה כולו והסמית הצינה יוצרה בארצות הברית).
לגבי שאלה 3 אם לחנות הנשק שבה אתה רוכש את האקדח יש מטווח הענין פשוט מאד נכנסים למטווח רוכשים כדורים ובודקים (מה שאומר שאולי כדאי להתחיל בחנויות כאלו את החיפוש)
אם מדובר ברכישה מאדם פרטי אז די דומה ניגשים למטווח ובודקים כמובן ניתן גם להתנות את הקניה בבדיקה של נשק .
אם זאת חנות נשק שאין בה מטווח אז מאד תלוי בבעל המקום ועד כמה הוא רוצה למכור לך את הכלי, עם מעונין הוא יכול להעביר את כלי למטווח שאיתו הוא עובד לצורך בדיקה ואימון .
ולבסוף אם תרשה לי לתקן מעט את מילון המושגים שלך (לא בגלל שאני כזה חכם ,אלא רק כשיפור לעתיד) אבש"ש =אבק שרפה שחור ,לא נמצא בשימוש בכלי יריה כ100 שנה .
היום משתמשים באבש"ר =אבק שרפה
לכדורים שאתה מכנה "אבש"ש מוגבר " יש לקרוא לחץ מוגבר כדורים אלו יסומנו ב +P+ אווP+
לפי רמת הלחץ שלהם,ואחרון חביב ל"כדורי שושנה" קוראים כדורי ראש חלול.
מקווה שעזרתי במשהו!
לגבי השאלה הראשונה כל עוד אתה חייל אתה שייך לצה"ל (כמו שהסבירו לך בטירונות אני מניח )
ככה שכל תהליך הרישוי שלך הולך דרך הקמצ"ר (לא בעיה להגיע לאתר שלהם בצהלנט ולברר מולם זכאות אני יודע שלפחות לפני כמה שנים ניתן היה לקבל אישור בתנאי שהיתה לפחות בן 21
עם יתרת שרות של חצי שנה )לאחר השרות אתה ניגש למשרד הפנים וממיר את הרשיון ברשיון אזרחי.
לגבי שאלה 2 שלך נאמר "תפסת מרובה לא תפסת". האקדח היחיד שמתאים לכל הדרישות שלך הוא באמת אחד הדגמים של הקלר אנד קוך USP הבעיה שהכלים הללו כמעט ולא נמצאים בארץ ועים כבר יש אחד כזה המחיר הוא סביב 5000-6000 ש"ח למשומש וחדש כפול מזה ויותר
ככה שאני מניח שתצטרך להתפשר כל תכונה מסוימת בכלי.
עכשו נשאלת השאלה על מה אתה מוכן להתפשר ?
אם אתה מוכן להתפשר במשקל ולרכוש אקדח עם גוף מתכת תוכל לרכוש ברטה 92F עים קיבולת
מחסנית של 15 כדור 9מ"מ נצרה משמיטה על הצינה שיכולה להשאר סגורה בנשיאה אבל המשקל כ1100 עד 1200 גרם .
תכול גם למצוא סיג זאורים P226 משומשים וסמית 915 אם אני לא טועה במספר הדגם ועים תתפשר על ירידה ל12 כדור יש גם דגמי 469 ו669 ואחרים ששוקלים כמעט כמו כלי פולימרי
מסילות אביזרים תוכל למצוא רק בדגמים מהשנים האחרונות של סיג וברטה מה שמקשה מאד למצוא אחד כזה משומש .
אם אתה מוכן להתפשר על על נצרה ידנית (ולדעתי האישית זה המקום להתפשר )תוכל למצוא
אקדחי גלוק דור 3 עם מסילות אביזרים והחליף את מקשר ההדק במקשר 8 ליברות ואתה בטוח
ב100% או לחילופין לרכוש אקדח סמית אנד ווטסו 99 אוו וולטר 99 (אותו אקדח למעשה אלה שהוולטר יוצר בגרמניה כולו והסמית הצינה יוצרה בארצות הברית).
לגבי שאלה 3 אם לחנות הנשק שבה אתה רוכש את האקדח יש מטווח הענין פשוט מאד נכנסים למטווח רוכשים כדורים ובודקים (מה שאומר שאולי כדאי להתחיל בחנויות כאלו את החיפוש)
אם מדובר ברכישה מאדם פרטי אז די דומה ניגשים למטווח ובודקים כמובן ניתן גם להתנות את הקניה בבדיקה של נשק .
אם זאת חנות נשק שאין בה מטווח אז מאד תלוי בבעל המקום ועד כמה הוא רוצה למכור לך את הכלי, עם מעונין הוא יכול להעביר את כלי למטווח שאיתו הוא עובד לצורך בדיקה ואימון .
ולבסוף אם תרשה לי לתקן מעט את מילון המושגים שלך (לא בגלל שאני כזה חכם ,אלא רק כשיפור לעתיד) אבש"ש =אבק שרפה שחור ,לא נמצא בשימוש בכלי יריה כ100 שנה .
היום משתמשים באבש"ר =אבק שרפה
לכדורים שאתה מכנה "אבש"ש מוגבר " יש לקרוא לחץ מוגבר כדורים אלו יסומנו ב +P+ אווP+
לפי רמת הלחץ שלהם,ואחרון חביב ל"כדורי שושנה" קוראים כדורי ראש חלול.
מקווה שעזרתי במשהו!
baraks78 כתב:בוא נתחיל מההתחלה...
ברק אל תטעה............
אם הוא מקבל מצה"ל את כל האישורים אז אין גיל 21 !
כמו שבת 16 קיבלה רישיון לרובה טוטו כי היא אלופת אירופה !
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
האישור הדרוש הוא דרך מקמצ"ר בצירוף אישור אל"מ
בכל מקרה הדרישה לגיל 21 תקיפה אך כל המקרים החריגים מועברים לוועדה מיוחדת
יצא לי לירות רק באקדחים שצה"ל מציע המועדף עלי הוא הגלוק c19 אם תצליח להחתים אל"מ אני בטוח שגם תצליח להשיג את דגם כוחות הביטחון שיש לו כמה תוספות נחמדות
בכל מקרה הדרישה לגיל 21 תקיפה אך כל המקרים החריגים מועברים לוועדה מיוחדת
יצא לי לירות רק באקדחים שצה"ל מציע המועדף עלי הוא הגלוק c19 אם תצליח להחתים אל"מ אני בטוח שגם תצליח להשיג את דגם כוחות הביטחון שיש לו כמה תוספות נחמדות
- סליקאי כסף

חברים, אל לכם להתבלבל בין רשיון צבאי לאקדח צבאי לבין רשיון דרך הצבא לאקדח אזרחי.
במקרה הראשון - חותמים על אקדח בנשקיה (בדיוק כמו על M16). מדיניות החתמה על אקדחים, חתימה של מי דרושה וגם דגם האקדח תלויה אך ורק בנהלי היחידה אליה אתה משתייך. במקרה כזה גם אין דרישה לגיל 21. עם עזיבת היחידה מזדכים על האקדח כמו על כל הציוד. אין שום קשר בין נשיאת אקדח צבאי לבין רשיון לאקדח.
במקרה השני - הרשיון ניתן דרך מקמצ"ר, באמצעות משרד הפנים. כאן חייבים לעמוד בכל הדרישות של משרד הפנים: גיל 21 ומעלה + עמידה באחד התבחינים. התבחינים הקשורים ישירות לשרות הצבאי הם: קצין בדרגת סגן/נגד בדרגת רס"ל (או רס"ר, לא זוכר בדיוק) בשרות סדיר (חובה/קבע)+יתרת שרות מספיקה (שנה וחצי כמדומני), או חייל באחת היחידות המזכות (מי שמשרת באחת כזו - יודע) או קצין בדרגת סרן בשרות מילואים. הרשיון הניתן בגין שרות צבאי מתבטל אוטומטית עם שחרור מצה"ל (למעט סרן במיל'). ע"מ להמירו לרשיון אזרחי לגמרי - צריך לעמוד בתבחין אחר.
רשיון לתושב ישוב זכאי - ניתן לקבל גם לא דרך המקמצ"ר, אלה ישירות דרך משרד הפנים (לפחות חבר שלי קיבל לפני ארבע שנים). כמובן, בתוקף כל עוד אתה גר בישוב זכאי, לאחר מכן - מתבטל.
אגב, rel, הצבא לא מציע כלום. לרוב, סוג האקדח עליו ניתן לחתום (אם בכלל יש מספר סוגים בנשקיה...) תלוי רק בתפקיד החותם וברמת קשריו עם האחראי על הנשקיה. GLOCK19C לרוב שמור אך ורק ל.....
במקרה הראשון - חותמים על אקדח בנשקיה (בדיוק כמו על M16). מדיניות החתמה על אקדחים, חתימה של מי דרושה וגם דגם האקדח תלויה אך ורק בנהלי היחידה אליה אתה משתייך. במקרה כזה גם אין דרישה לגיל 21. עם עזיבת היחידה מזדכים על האקדח כמו על כל הציוד. אין שום קשר בין נשיאת אקדח צבאי לבין רשיון לאקדח.
במקרה השני - הרשיון ניתן דרך מקמצ"ר, באמצעות משרד הפנים. כאן חייבים לעמוד בכל הדרישות של משרד הפנים: גיל 21 ומעלה + עמידה באחד התבחינים. התבחינים הקשורים ישירות לשרות הצבאי הם: קצין בדרגת סגן/נגד בדרגת רס"ל (או רס"ר, לא זוכר בדיוק) בשרות סדיר (חובה/קבע)+יתרת שרות מספיקה (שנה וחצי כמדומני), או חייל באחת היחידות המזכות (מי שמשרת באחת כזו - יודע) או קצין בדרגת סרן בשרות מילואים. הרשיון הניתן בגין שרות צבאי מתבטל אוטומטית עם שחרור מצה"ל (למעט סרן במיל'). ע"מ להמירו לרשיון אזרחי לגמרי - צריך לעמוד בתבחין אחר.
רשיון לתושב ישוב זכאי - ניתן לקבל גם לא דרך המקמצ"ר, אלה ישירות דרך משרד הפנים (לפחות חבר שלי קיבל לפני ארבע שנים). כמובן, בתוקף כל עוד אתה גר בישוב זכאי, לאחר מכן - מתבטל.
אגב, rel, הצבא לא מציע כלום. לרוב, סוג האקדח עליו ניתן לחתום (אם בכלל יש מספר סוגים בנשקיה...) תלוי רק בתפקיד החותם וברמת קשריו עם האחראי על הנשקיה. GLOCK19C לרוב שמור אך ורק ל.....
- סליקאי טיטניום

במקרה השני אני מודע לכך שהצבא לא מציע כלום וצריך לרכוש אקדח עצמאית.
בקבלת רישיון דרך מקמצ"ר יש ועדת חריגים לא במקמצ"ר אלא של משרד הפנים.
במידה ואל"מ אישר לך את הוצאת הרישיון האזרחי ובהתאם לנסיבות אין יותר מדי סיבות שלא יאשרו
ככה אני מוציא רישיון. הרבה ניירת אבל כבר אושר.(אני רק בן 20)
בקבלת רישיון דרך מקמצ"ר יש ועדת חריגים לא במקמצ"ר אלא של משרד הפנים.
במידה ואל"מ אישר לך את הוצאת הרישיון האזרחי ובהתאם לנסיבות אין יותר מדי סיבות שלא יאשרו
ככה אני מוציא רישיון. הרבה ניירת אבל כבר אושר.(אני רק בן 20)
- סליקאי כסף

תודה על העזרה
1.אני מעל גיל 21 למעוניינים ויש לי עוד שירות של שמונה חודשים
2.קיבלתי הצעה מאדם באתר להקלר usp ב3000 ואני רוצה מידע איך לדעת האם הקנה שחוק? איפה לחפש אם יש חלודה? או איזה בעיה אחרת, או אולי אפילו מה לחפש כדי לבדוק את האקדח?
3.קראתי באתרים אחרים על דגמי סמית' ואולי גם זיג זאוור שייש בהם את הנתונים האלה ואני מחפש את השם המדויק של האקדחים ותוספת מידע
4.דבר נוסף:אני לא מתכוון לחתום על אקדח בצבא אלא להיות איתו בבית, שם אם יהיה ח"ו איום של חדירת מחבל יהיה יותר יעיל אקדח מאשר m16 פלטופ שיורה ל350 מטר טווח יעיל ויחדור 6 אנשים אם אני אירה כדור, ולכן אני מתכוון לקנות אקדח כדי שישאר איתי גם אחרי הצבא.
5.ותודה לhigt-power על המידע והרצון הטוב
2.קיבלתי הצעה מאדם באתר להקלר usp ב3000 ואני רוצה מידע איך לדעת האם הקנה שחוק? איפה לחפש אם יש חלודה? או איזה בעיה אחרת, או אולי אפילו מה לחפש כדי לבדוק את האקדח?
3.קראתי באתרים אחרים על דגמי סמית' ואולי גם זיג זאוור שייש בהם את הנתונים האלה ואני מחפש את השם המדויק של האקדחים ותוספת מידע
4.דבר נוסף:אני לא מתכוון לחתום על אקדח בצבא אלא להיות איתו בבית, שם אם יהיה ח"ו איום של חדירת מחבל יהיה יותר יעיל אקדח מאשר m16 פלטופ שיורה ל350 מטר טווח יעיל ויחדור 6 אנשים אם אני אירה כדור, ולכן אני מתכוון לקנות אקדח כדי שישאר איתי גם אחרי הצבא.
5.ותודה לhigt-power על המידע והרצון הטוב
הרוח הכח הניצחון
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד