גרימת נזק לרכב וסרוב להחליף פרטים
Re: חובה למסור פרטים
susita כתב:בעיקרון קיימת בחוק חובה למסור פרטים.
אם לא מוסרים אתה רושם את מספר הרכב ומקבל דרך המשטרה את הפרטים.
בגדול המשטרה לא מטפלת בתאונות נזק בלבד בשל מספרן הרב אל מול כמות כוח האדם האפסית.
למי שחושב שהמשטרה עצלנית הוא מוזמן לבוא ולהתנדב. מעבר לעזרה הוא ייווכח באילו תנאים המשטרה עובדת ואז כנראה ילמד להתבטא בצורה מוסמכת ולא לקשקש סתם שטויות לא מבוססות.
ידידי, אני מתנדב כבר כמה שנים וממה שאני ראוה בשטח ממש לא 100% מהשוטרים רואים את חשיבות השליחות שלהם, רבים מאוד מאלה שהכרתי בשנים אלה באים "להעביר זמן" וכאשר יש בידהם הבחירה מעדיפים לתת דוחות תנועה במקומות שהם ידועים כבעייתיים במקום לעשות מערבים לגנבים.
וזאת לא דעתי הפרטית אלא משהו ששמעתי מחלק מהשוטרים עצמם יחד אם תיקווה שלהם שיום אחד יהיה בית הספר לשוטרים שהלימודים בו יהיו ברמה אקדמית ובהמשך לכם ישטפרו תנאי השכר ויחד עם זאת יהיה סינון יותר רציני של כח האדם הנכנס למערכת. למשטרה חסר אנשים מקצועים - זה לא סוד (מתי פעם אחרונה ראית צןןת מז"פ מגיע לזירת פריצה לעסק או דירה?), ואני מניח שניתן להגיד שזה בגלל התקציבים הדלים אבל גם הצורה בה התקציב מבוזבז היא לא ממש יעילה.
נ.ב. הקו התחתון הוא שלא משנה מה הסיבה - מערכות החוק (הפרקליטות, המשטרה, בתי המשפט) בארץ פועלות מתחת לרמה סבירה וזכותו של אזרח משלם מסים להביע כעס על כך בלי שיקבל בחזרה "לא טוב לך, לך תתנדב".
"המשטרה לא מטפלת בתלונות ללא נפגעים"
יש כאלה שהפנימו את זה.
ואז, בכל תאונה משימים עצמם נפגעים, מוזמן אמבולנס, מפונים למיון, והמשטרה עושה את שלה.
רק, שהעלות למדינה גבוהה יותר כי הוא גם מקבל פיצויים מביטוח חובה.
פעמיים נפגע הרכב שלי שלא באשמתי ולא הצלחתי לתבוע את הפוגעים.
לפעמים עובר לי בראש שחבל שלא נקטתי בדרך הנ"ל.
כמובן שאין לראות בהנ"ל עידוד לבצע פעולות לא חוקיות.
אבל במקרה שנפגעת, אפילו קצת, אל תאמר הכל בסדר.
לך לבית חולים וזה עוזר גם בהיבט של תביעת הנזק.
יש כאלה שהפנימו את זה.
ואז, בכל תאונה משימים עצמם נפגעים, מוזמן אמבולנס, מפונים למיון, והמשטרה עושה את שלה.
רק, שהעלות למדינה גבוהה יותר כי הוא גם מקבל פיצויים מביטוח חובה.
פעמיים נפגע הרכב שלי שלא באשמתי ולא הצלחתי לתבוע את הפוגעים.
לפעמים עובר לי בראש שחבל שלא נקטתי בדרך הנ"ל.
כמובן שאין לראות בהנ"ל עידוד לבצע פעולות לא חוקיות.
אבל במקרה שנפגעת, אפילו קצת, אל תאמר הכל בסדר.
לך לבית חולים וזה עוזר גם בהיבט של תביעת הנזק.
- סליקאי זהב

hk765 כתב:"המשטרה לא מטפלת בתלונות ללא נפגעים"
וכאלה עם נפגעים ?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3299662,00.html
אני כמובן מודע שלעתים יש הצגה חד צדדית של הדברים, אבל זו לא תהיה הפעם הראשונה שאזרח יתגלה כמדייק בתיאור המקרה ולצערי אני חושש שגם לא אחרונה.
מישהו צריך לשלם על כך..
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
- סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד