תחרות ליגה 3
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
תחרות ליגה 3
לצערי נבצר ממני לקחת חלק בתחרות.
זה לא אומר שאתם לא צריכים לשתף אותי ואת האחרים בחווית
אז ספרו-נא איך היה
תודה ושבוע טוב
זה לא אומר שאתם לא צריכים לשתף אותי ואת האחרים בחווית

אז ספרו-נא איך היה
תודה ושבוע טוב
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
היו תרגילים ברמה בינונית .
ברצוני להביע את תדהמתי על אישורו של תרגיל 5 עם הטרפולינות ,שנבנה בצורה לא בטיחותית
וחובבנית.
חוסר הבטיחות נבע מאי עיגונם של הטרמפולינות לאספלט.
אני הייתי עד ליורה אחד שהגיע בריצה לטרמפולינה והחליק עימה כ-30 ס"מ קדימה.
ברצוני לדעת בתור יורה מה ניתן לעשות בנוגע לתרגיל שיש בו כשלים בטיחותיים.
ביי דורון
ברצוני להביע את תדהמתי על אישורו של תרגיל 5 עם הטרפולינות ,שנבנה בצורה לא בטיחותית
וחובבנית.
ביי דורון
גלוק מ"ס 1 ..........
אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
doron-30 כתב:היו תרגילים ברמה בינונית .
וחובבנית.
ביי דורון
לפנות לשופט התרגיל המשמש כבקר בטיחות לתרגיל / מפקח המטווח / חונך הירי וכמובן למנהל התחרות ולשופט הראשי ולהתריע על בפניהם על כשל בטיחותי.
במידה וזיהית התהוות של כשל בטיחותי לנגד עינייך, תמיד שמורה לך הזכות לצעוק "חדל !!!".
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סחתיין יואב עליתה שלב ,לא להיות עם המועדון שלך,חכה חכה,......................
אני לא רואה כאן שום יתרוןבין סקווד לסקווד/ יורה ליורה.
אני לוא רואה ולא מבין איך אפשר לשים על כף המואזניים ,את נושא הבטיחות מחד,ואת הייתרון
מאידך.
לדעתי ההחלטה מטומטמת,ותמוהה בעיניי.
ביי דורון

אני לא רואה כאן שום יתרוןבין סקווד לסקווד/ יורה ליורה.
אני לוא רואה ולא מבין איך אפשר לשים על כף המואזניים ,את נושא הבטיחות מחד,ואת הייתרון
מאידך.
לדעתי ההחלטה מטומטמת,ותמוהה בעיניי.
ביי דורון
גלוק מ"ס 1 ..........
לשמחתי אינני מוטרד מדעתם של אלו או אחרים בכל הנוגע ל"החלטות מטומטמות".
בכל מקרה ההחלטה היתה שלי בתור שופט ראשי, נעשתה בשיקול דעת מלא ותמיד, הלקחים הנלמדים, מיושמים בהמשך.
ה"שמחה" הגדולה לה אני עד, היא של אותם אנשים שאינם תורמים או נותנים יד לארגון תחרויות, אינם שולטים בחוקה באופן שיוכלו להגדיר ייתרון זה או אחר, מעולם לא נטלו חלק בניהול תחרות ולכן אינם מעורים דיים בלבטים ובשיקולים אותם יש לקחת בחשבון.
בכל מקרה, שיהיה לכולם חג שמח ושנה טובה.
שתהיה לנו שנה פוריה ואיכותית גם בשנה הבאה ואני מקווה שנוכל לרשום לזכות כולנו, תחרויות בטוחות, מקצועיות ונעימות.
שלכם - פולק ישי
בכל מקרה ההחלטה היתה שלי בתור שופט ראשי, נעשתה בשיקול דעת מלא ותמיד, הלקחים הנלמדים, מיושמים בהמשך.
ה"שמחה" הגדולה לה אני עד, היא של אותם אנשים שאינם תורמים או נותנים יד לארגון תחרויות, אינם שולטים בחוקה באופן שיוכלו להגדיר ייתרון זה או אחר, מעולם לא נטלו חלק בניהול תחרות ולכן אינם מעורים דיים בלבטים ובשיקולים אותם יש לקחת בחשבון.
בכל מקרה, שיהיה לכולם חג שמח ושנה טובה.
שתהיה לנו שנה פוריה ואיכותית גם בשנה הבאה ואני מקווה שנוכל לרשום לזכות כולנו, תחרויות בטוחות, מקצועיות ונעימות.
שלכם - פולק ישי
חברה לא להיסחף.
בתרגיל הנ"ל היו שלושה שופטים, מתוכם שניים צמודים ליורה בטווח מגע בגלל הנושא של הטרמפולינות ולראיה, אפילו יורים עם מוגבלויות לא סיכנו לא את עצמם ולא אחרים.
נכון שעדיף היה לו היו הטרמפולינות מקובעות, אך לאחר ש50 יורים ביצעו ירי ללא בעיות, לא היה טעם בתרגיל חוזר.
כל שהיה צריך היה להפעיל שיקול דעת בריצה ובעליה על הטרמפולינה.
באותה מידה, ניתן גם לדפוק את הראש במחפה, לא? אז מה התשובה ? לרפד את המחפה או את הגולגולת???
בתרגיל הנ"ל היו שלושה שופטים, מתוכם שניים צמודים ליורה בטווח מגע בגלל הנושא של הטרמפולינות ולראיה, אפילו יורים עם מוגבלויות לא סיכנו לא את עצמם ולא אחרים.
נכון שעדיף היה לו היו הטרמפולינות מקובעות, אך לאחר ש50 יורים ביצעו ירי ללא בעיות, לא היה טעם בתרגיל חוזר.
כל שהיה צריך היה להפעיל שיקול דעת בריצה ובעליה על הטרמפולינה.
באותה מידה, ניתן גם לדפוק את הראש במחפה, לא? אז מה התשובה ? לרפד את המחפה או את הגולגולת???
"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
אני מתנצל.....
דעתי הוסחה למקום אחר....
כבר בדואל הקודם כיוונתי להודות מכל לב לשופטים שעשו במלאכה ושגיתי שלא עשיתי כן.
נהוג לעשות זאת בתחרות ואולם בלחץ הזמן וההתחיבויות הקודמות, לא נפלה בידי החובה להודות לכם.
ובכן לתיקון...
שופטי קו ושופט רישום יקרים.
לא ניתן לעשות תחרות מבלי שאתם הם אלו שנותנים את הטון.
הנני מודה לכם מכל לב על כי בחרתם להגיע ולתרום מזמנכם, מיכולתכם וממרצכם וכי עשיתם זאת במקצוענות ובשירותיות נהדרים.
כמנוף חיובי הנני רואה את הזמנתו של נחום לתחרות דרוג 4 והנני רואה כי מועדון לנדסמן לקח על עצמו לשריין 5 מקומות לשופטים שלא יצא להם לירות בתחרות בה הם שפטו, ללא חיוב.
כולי תקווה כי שאר המועדונים המארגנים בארץ, ילכו בדרך זו. כך נוכל לשפר אפילו עוד יותר גם את השירות הניתן ליורים וכן לכם השופטים, את היכולת להגיע להשגים אישיים טובים יותר.
שוב, מבקש לומר בשמי, בשם יוסי זולדן (מנהל התחרות) ובשם קלעי חיפה- תודה לכולכם על העזרה.
פולק ישי
דעתי הוסחה למקום אחר....
כבר בדואל הקודם כיוונתי להודות מכל לב לשופטים שעשו במלאכה ושגיתי שלא עשיתי כן.
נהוג לעשות זאת בתחרות ואולם בלחץ הזמן וההתחיבויות הקודמות, לא נפלה בידי החובה להודות לכם.
ובכן לתיקון...
שופטי קו ושופט רישום יקרים.
לא ניתן לעשות תחרות מבלי שאתם הם אלו שנותנים את הטון.
הנני מודה לכם מכל לב על כי בחרתם להגיע ולתרום מזמנכם, מיכולתכם וממרצכם וכי עשיתם זאת במקצוענות ובשירותיות נהדרים.
כמנוף חיובי הנני רואה את הזמנתו של נחום לתחרות דרוג 4 והנני רואה כי מועדון לנדסמן לקח על עצמו לשריין 5 מקומות לשופטים שלא יצא להם לירות בתחרות בה הם שפטו, ללא חיוב.
כולי תקווה כי שאר המועדונים המארגנים בארץ, ילכו בדרך זו. כך נוכל לשפר אפילו עוד יותר גם את השירות הניתן ליורים וכן לכם השופטים, את היכולת להגיע להשגים אישיים טובים יותר.
שוב, מבקש לומר בשמי, בשם יוסי זולדן (מנהל התחרות) ובשם קלעי חיפה- תודה לכולכם על העזרה.
פולק ישי
יש תוצאות?
יש תוצאות?
(תנו לי לנחש - לבקש מראשי המועדונים...)
(תנו לי לנחש - לבקש מראשי המועדונים...)
שי
"חבריך נחוצים להישרדותך, הם מספקים לאויב מישהו אחר לירות עליו"
"חבריך נחוצים להישרדותך, הם מספקים לאויב מישהו אחר לירות עליו"
שלחתי לך למייל.
שנה טובה.
נעם.
שנה טובה.
נעם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד