רשיון פלסיק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
אתי, תודה על התגובה המהירה.
האם את בטוחה בכך ב 100% ? את מכירה עוד נושאי נשק ששינו להם את ההגדרה ??
אני פשוט שוקל להגיע לשם שוב....ולהמתין שוב שעה בתור... אבל !!! היחס של הפקידה שם מאוד חביב וענייני.
היא מטפלת שם בכל מני נושאים תוך כדי "הגדלת ראש", אם צריכים להעשות ברורים, היא עושה אותם מיידית, ולא שולחת את בעל הנשק הלוך ושוב.
היא באמת שם בכדי לעזור.
לא כולם רעים...יש רק מעטים
האם את בטוחה בכך ב 100% ? את מכירה עוד נושאי נשק ששינו להם את ההגדרה ??
אני פשוט שוקל להגיע לשם שוב....ולהמתין שוב שעה בתור... אבל !!! היחס של הפקידה שם מאוד חביב וענייני.
היא מטפלת שם בכל מני נושאים תוך כדי "הגדלת ראש", אם צריכים להעשות ברורים, היא עושה אותם מיידית, ולא שולחת את בעל הנשק הלוך ושוב.
היא באמת שם בכדי לעזור.
לא כולם רעים...יש רק מעטים
צעדן,
מקבל את דבריך וגישתך.
אם מישהו ממשרד הפנים שומע אז אני מתנצל. אבל בבקשה תנסו להסתכל כמה צעדים קדימה וא הסתכלו קצת סביבכם, כל מה שאתם צריכים כבר קיים. כל שנידרש הוא לקחת ולשלב.
אתי,
תודה על המידע. על שינוי לרשיון עם תמונה לא שמעת משהו?
מקבל את דבריך וגישתך.
אם מישהו ממשרד הפנים שומע אז אני מתנצל. אבל בבקשה תנסו להסתכל כמה צעדים קדימה וא הסתכלו קצת סביבכם, כל מה שאתם צריכים כבר קיים. כל שנידרש הוא לקחת ולשלב.
אתי,
תודה על המידע. על שינוי לרשיון עם תמונה לא שמעת משהו?
"הזכרון בסדר, רק אני שוכח" (שייקה אופיר ז"ל)
מי שלא מנסה, לא טועה
מי שלא מנסה, לא טועה
חבר'ה, הסתבכנו
1. על הרעיון עם הקטנות של רשיון - בסדר גמור, כל עוד שזה לא מפריע לאף אחד.
2. דעו לכם שהוצאת רשיון נשק דרך משרד הפנים היא הדרך הקשה להשגת נשק במדינתנו. קל ומפתה לעבור על החוק ולהחזיק נשק שלא כדין, אבל מאחר ואנחנו ילדים גדולים, עדיף ללכת על הדרך המסורבלת הזו. כאשר אתה עובר על החוק באופן תמידי, "אתה לא יודע מאין זה יבוא לך". שישחקו את המשחקים שלהם. כמו שאף אחד לא מחרים את משרד התחבורה למרות הטרטורים הכרוכים בהוצאת רשיון נהיגה (כן, גם אני עברתי רק את הטסט האחרון), אני לא חושב שחוסר הגיון זה או אחר של משרד ממשלתי צריך להפריע לנו.
3. לגבי תמונות בתעודה, כדאי לדעתי להסתכל על העניין מפרספקטיבה חיובית - כמו שלא מתעשרים מחקר העוני, שקיעה בקיטורים לא תביא אותנו לידי אושר וחדווה. ולענייננו, תראו את זה בינתיים כתמריץ לעשות קורס מדריכי ירי.
2. דעו לכם שהוצאת רשיון נשק דרך משרד הפנים היא הדרך הקשה להשגת נשק במדינתנו. קל ומפתה לעבור על החוק ולהחזיק נשק שלא כדין, אבל מאחר ואנחנו ילדים גדולים, עדיף ללכת על הדרך המסורבלת הזו. כאשר אתה עובר על החוק באופן תמידי, "אתה לא יודע מאין זה יבוא לך". שישחקו את המשחקים שלהם. כמו שאף אחד לא מחרים את משרד התחבורה למרות הטרטורים הכרוכים בהוצאת רשיון נהיגה (כן, גם אני עברתי רק את הטסט האחרון), אני לא חושב שחוסר הגיון זה או אחר של משרד ממשלתי צריך להפריע לנו.
3. לגבי תמונות בתעודה, כדאי לדעתי להסתכל על העניין מפרספקטיבה חיובית - כמו שלא מתעשרים מחקר העוני, שקיעה בקיטורים לא תביא אותנו לידי אושר וחדווה. ולענייננו, תראו את זה בינתיים כתמריץ לעשות קורס מדריכי ירי.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
צעדן,
רישיונות "אימונים בקליעה" ו"הגנה עצמית" ישונו ל"נשיאה".
רישיונות "אחזקה בבית" יש מכל מיני סיבות.
הרישיונות שהיו פעם "אימונים בקליעה" והפכו ל"אחזקה בבית" ניתן שוב להסב אם נירשמים למועדון ירי ומוכיחים פעילות.
אני ממליצה מאוד לעשות מאמץ ולשנות את הסטטוס של הרישיון מאותה סיבה שכל הרישיונות הופכים לנשיאה.
רישיונות "אימונים בקליעה" ו"הגנה עצמית" ישונו ל"נשיאה".
רישיונות "אחזקה בבית" יש מכל מיני סיבות.
הרישיונות שהיו פעם "אימונים בקליעה" והפכו ל"אחזקה בבית" ניתן שוב להסב אם נירשמים למועדון ירי ומוכיחים פעילות.
אני ממליצה מאוד לעשות מאמץ ולשנות את הסטטוס של הרישיון מאותה סיבה שכל הרישיונות הופכים לנשיאה.
ניהול וקידום מכירות- בול מטווחים בע"מ
- סליקאי ארד
רישיון פלסטיק.
לפני כשנה קיבלתי את הרישיון לנשיאת אקדח.
ובו כתוב בעל עבר בטחוני
ותוקף הרשיון היה לחצי שנה ששאלתי למה רק חצי שנה אמרו לי זה מה יש תסתדר ...
לאחר שבועיים הגיע אלי בדואר רשיון פלסטיק עם כל הפרטים
ובתוקף עד 06\12
זה לא קשור מי מה ולמה זה הכל תלוי איזה פקידה יושבת במשרד באותו היום
יום טוב

ובו כתוב בעל עבר בטחוני
ותוקף הרשיון היה לחצי שנה ששאלתי למה רק חצי שנה אמרו לי זה מה יש תסתדר ...
לאחר שבועיים הגיע אלי בדואר רשיון פלסטיק עם כל הפרטים
ובתוקף עד 06\12
זה לא קשור מי מה ולמה זה הכל תלוי איזה פקידה יושבת במשרד באותו היום
יום טוב

"באין תחבולות יפול עם ותשועה ברוב יועץ "
- סליקאי ארד
כואב הלב
חברה היי
אני קורא ומתמלא קנאה
כתבתי כבר לפורום ("ברוכים הנמצאים ובקשת עזרה") - וקיבלתי תגובה אחת (תודה ליאור)
בכל זאת אני שב ואתגר אתכם - איך אני מוציא רישיון אזרחי ( פלסטיק / נייר - לא משנה
)
למי שלא קרא את ההודעה הקודמת שלי אז אני סגן בקבע פחות משנה יש לי אקדח צבאי כבר שנה וחצי (zig zauer 228( אני לא יודע אם יחתימו אותי עוד ועברתי קורס מדריכי ירי בוינגייט
לעזרתכם אודה
אני קורא ומתמלא קנאה

כתבתי כבר לפורום ("ברוכים הנמצאים ובקשת עזרה") - וקיבלתי תגובה אחת (תודה ליאור)
בכל זאת אני שב ואתגר אתכם - איך אני מוציא רישיון אזרחי ( פלסטיק / נייר - לא משנה

למי שלא קרא את ההודעה הקודמת שלי אז אני סגן בקבע פחות משנה יש לי אקדח צבאי כבר שנה וחצי (zig zauer 228( אני לא יודע אם יחתימו אותי עוד ועברתי קורס מדריכי ירי בוינגייט
לעזרתכם אודה

- סליקאי ארד
א' שלום.
כמו שכתב ידידינו לפורום, ליאור, עליך לעמוד באחד מהתבחינים שקבע משרד הפנים. אין קיצורי דרך אחרים.
רשיון פלסטיק, אמור על פי משרד הפנים, להישלח לכל מחזיקי כלי הירייה ברשיון עד חודש מרץ 2003 .
לקורס המדריכים אותו עברת בוינגייט, אין משמעות מבחינת רשיון אזרחי. הדבר היחיד אותו תוכל לעשות עם שחרורך הוא להגיש בקשה לרשיון מפקח מטווחים ולקבלו לאחר השתלמות וחניכה בת 20 שעת.
בהצלחה.
נועם.
כמו שכתב ידידינו לפורום, ליאור, עליך לעמוד באחד מהתבחינים שקבע משרד הפנים. אין קיצורי דרך אחרים.
רשיון פלסטיק, אמור על פי משרד הפנים, להישלח לכל מחזיקי כלי הירייה ברשיון עד חודש מרץ 2003 .
לקורס המדריכים אותו עברת בוינגייט, אין משמעות מבחינת רשיון אזרחי. הדבר היחיד אותו תוכל לעשות עם שחרורך הוא להגיש בקשה לרשיון מפקח מטווחים ולקבלו לאחר השתלמות וחניכה בת 20 שעת.
בהצלחה.
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד