מקיאבלי ונשק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
לגבי השראת ביטחון ...
יש שומרים שמפעילים שכל מה רוצה לומר :
יש אנשים שיבדקו חפיף רק לשם מראית עין
יש שיצרו איתם שיחה קצרה
יש כאלו שיעשו חיפוש מדוקדק בתיקם ...
שומר שכזה עולה עשרות מונים על שומר ש'בודק' ביסודיות כל אחד אבל לא בודק אף אחד.
יש שומרים שמפעילים שכל מה רוצה לומר :
יש אנשים שיבדקו חפיף רק לשם מראית עין
יש שיצרו איתם שיחה קצרה
יש כאלו שיעשו חיפוש מדוקדק בתיקם ...
שומר שכזה עולה עשרות מונים על שומר ש'בודק' ביסודיות כל אחד אבל לא בודק אף אחד.
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
תגובה לאדרי
אדרי.אני לא מבין מה הקשר בין דעות פוליטיות ונשיאת נשק.בעצם אני מבין.זו ההכללה שלא מקובלת.אני ,למשל,רחוק מלהיות ימני טיפוסי,ובכ"ז מאמין שנשיאת נשק היא זכות גדולה הנופלת בחלקו של אדם.
- סליקאי זהב
יובל. אני מבין על מה אתה מלין בכל הנוגע לאוכלוסיית האוניברסיטה בת"א ולגבי דעתם של אלו על נשיאת נשק בכלל ונשיאתו בתחומי האונ' בפרט.
דווקא בגלל שאני בעצמי משלב בין שני העולמות הכל כך לא קשורים ואף הסותרים ביניהם (האומנם?) של סטודנט לפילוסופיה ואדם חמוש במקביל, אני מזדהה עם דבריך האמורים על אותם חבר'ה אשר מאכלסים את הבניין למדעי הרוח ולדיעותיהם העגומות (לרוב) בנושא זה ובנושאים אחרים.
ברם, במקום להתעצבן על שאלות מיותרות מצד אותם מתחסדים, למדתי לתרגם את "תחושת השונות" שלי, בהולכי בין כותלי הפקולטה, לתחושת מיוחדות ואף שליחות במובן מסויים, שהרי מי שידרש לתת את התגובה ההולמת בזמן אמת (שלא יבוא טפו טפו טפו) הוא אני, אותו "חמוש, וולגרי ואלים".
חוץ מזה, כמו ששמעתי רבות בחיי, מי שמעיר לך על ענייני חזות וצורה, עושה זאת בד"כ מקנאה.
אז.......... שלא יעבדו עליך...
דווקא בגלל שאני בעצמי משלב בין שני העולמות הכל כך לא קשורים ואף הסותרים ביניהם (האומנם?) של סטודנט לפילוסופיה ואדם חמוש במקביל, אני מזדהה עם דבריך האמורים על אותם חבר'ה אשר מאכלסים את הבניין למדעי הרוח ולדיעותיהם העגומות (לרוב) בנושא זה ובנושאים אחרים.
ברם, במקום להתעצבן על שאלות מיותרות מצד אותם מתחסדים, למדתי לתרגם את "תחושת השונות" שלי, בהולכי בין כותלי הפקולטה, לתחושת מיוחדות ואף שליחות במובן מסויים, שהרי מי שידרש לתת את התגובה ההולמת בזמן אמת (שלא יבוא טפו טפו טפו) הוא אני, אותו "חמוש, וולגרי ואלים".
חוץ מזה, כמו ששמעתי רבות בחיי, מי שמעיר לך על ענייני חזות וצורה, עושה זאת בד"כ מקנאה.
אז.......... שלא יעבדו עליך...
"20000 כדורים באוויר זה לא כמו כדור אחד לגרון"
('בור ללא תחתית'- סאבלימינל והצל 2002)
('בור ללא תחתית'- סאבלימינל והצל 2002)
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד