מי מכיר בירה?
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מכיר בירה?
שלום חברים.....רבים כאן משתייכים לחוג "מיטיבי הלסת" וכידוע אין כמו בירה צוננת ליד....
לאחרונה עלו בי געגועים לבירה שהייתי שותה בעת שגרתי בארה"ב....ROLLING ROCK..... אני מנסה למצא בארץ אך עד עתה חיפושי לא הצליחו להרוות את הצמא...... מי מכיר ומי יודע היכן ניתן לקנות?

לאחרונה עלו בי געגועים לבירה שהייתי שותה בעת שגרתי בארה"ב....ROLLING ROCK..... אני מנסה למצא בארץ אך עד עתה חיפושי לא הצליחו להרוות את הצמא...... מי מכיר ומי יודע היכן ניתן לקנות?

למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
אני לא מתעסק בדר"כ עם בירות שהגוון שלהם בהיר יותר מהגוון הממוצע של דיאט קולה, ולכן לא אוכל לעזור במיידית.
מחר לעומת זאת אשאל את החשב שלנו, שמכיר כל בירה שאפשר להשיג בארץ ואת מי שמביא אותה, ואז אשמח לענות.
לצערי הרב, לא הייתי מסווג את ארה"ב הברית כיצרנית בירה הראויה להתייחסות כלשהי.
מחר לעומת זאת אשאל את החשב שלנו, שמכיר כל בירה שאפשר להשיג בארץ ואת מי שמביא אותה, ואז אשמח לענות.
לצערי הרב, לא הייתי מסווג את ארה"ב הברית כיצרנית בירה הראויה להתייחסות כלשהי.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
טום ידידי,
צר לי לבאס, אבל:
א. כנראה שאין להשיגה בארץ.
ב. ידידי השוודי, אלוף העולם בבירות טוען, לאחר שבדק אודותיה, שבירה מסוג שכזה (Extra Pale Lager) שהיא תדמה לרוב הבירות האמריקאיות מסוגה (כגון באדוויזר לדוגמא), הטעם היחודי אותו הרגשת בבירה נובע משימוש מסיבי בתירס במקום בלתת בלאגר האמריקאי.
בקיצור, טום, אתה זוכר את הבירה שאתה עוד חייב לי... שלא תהיה מהסוג הזה
צר לי לבאס, אבל:
א. כנראה שאין להשיגה בארץ.
ב. ידידי השוודי, אלוף העולם בבירות טוען, לאחר שבדק אודותיה, שבירה מסוג שכזה (Extra Pale Lager) שהיא תדמה לרוב הבירות האמריקאיות מסוגה (כגון באדוויזר לדוגמא), הטעם היחודי אותו הרגשת בבירה נובע משימוש מסיבי בתירס במקום בלתת בלאגר האמריקאי.
בקיצור, טום, אתה זוכר את הבירה שאתה עוד חייב לי... שלא תהיה מהסוג הזה
Webart - דביר, מייסד הסליק
אכן באסתני דביר..... באסה רבה עד מאד.....לפני עשור בערך עוד הצלחתי להשיגה בארץ אצל סוקולניק בראשון... אבל הוא נסגר.....
אגב הבירה שאני חייב לך...... בריבית והצמדה מאז כבר הגענו לחבית...אז אנא ספק הזדמנות לסגירת החוב
אגב הבירה שאני חייב לך...... בריבית והצמדה מאז כבר הגענו לחבית...אז אנא ספק הזדמנות לסגירת החוב
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
ליאור45 כתב:זה מזכיר לי את הבדיחה של מונטי פייתון (מוסבת לצורך האשכול):
What has American beer got in common with making love in a punt?
אומרים את על פוסטרס האוסטרלית...
"it's fucking close to water"
ואם עסקינן בבירות אז לדעתי רק בלגיות וגרמניות...
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד