EM34 Tuning Eye - מישהו מכיר?
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
EM34 Tuning Eye - מישהו מכיר?
אני משפצר רדיו ישן שמצוייד ב"עין" זו, ואני רוצה לגרום לה לדלוק באור מלא כל הזמן. מישהו מכיר את החלק הנ"ל?
תודה,
תודה,
טובה פרה אחת על המנגל משתיים במרעה.
- סליקאי זהב

החלק הנ"ל הוא שפופרת רדיו המיועדת להראות אם הרדיו מכוון היטב לתחנה.
ככל שהתדר יותר מדוייק, עוצמת הקליטה גבוהה יותר והשפופרת מאירה באור חזק יותר. השפופרת מחוברת בדרך כלל למעגל ה-AFC (Automatic Frequency Control).
אני מניח שאפשר לנתק את השפופרת מהאות המשתנה ביחס ישר לדיוק התדר ולחבר אותה באופן קבוע לאות בלתי משתנה, חזק.
בשביל זה צריך את התרשימים של הרדיו והבנה במעגלים אנלוגיים-שפופרתיים (שכבר אין לי, לצערי).
ככל שהתדר יותר מדוייק, עוצמת הקליטה גבוהה יותר והשפופרת מאירה באור חזק יותר. השפופרת מחוברת בדרך כלל למעגל ה-AFC (Automatic Frequency Control).
אני מניח שאפשר לנתק את השפופרת מהאות המשתנה ביחס ישר לדיוק התדר ולחבר אותה באופן קבוע לאות בלתי משתנה, חזק.
בשביל זה צריך את התרשימים של הרדיו והבנה במעגלים אנלוגיים-שפופרתיים (שכבר אין לי, לצערי).
- סליקאי זהב

- סליקאי זהב

תדפיס על שקף את הצורה של המנורה - עיגול ובתוכו צורה של הפרפר בירוק כהה על ירוק בהיר.
תשים מאחור כמה לדים (LED) ירוקים, ארוז הכל באיזה צינור פלסטי או קרטון והנה לך תמונה מושלמת בלי להסתבך עם שפורפרת "עין קסם", ספק מתח גבוה, ספק 6V לסליל החימום ומתח מתאים לסריג ...
תשים מאחור כמה לדים (LED) ירוקים, ארוז הכל באיזה צינור פלסטי או קרטון והנה לך תמונה מושלמת בלי להסתבך עם שפורפרת "עין קסם", ספק מתח גבוה, ספק 6V לסליל החימום ומתח מתאים לסריג ...
- סליקאי זהב

7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד