תחמושת ממוחזרת של תע"ש ומעצורים רצופים ב... גלוק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
השימוש הנפוץ ביותר לתחמושת תת-קולית הוא במשתיקי קול, ומדובר בכדורי 9 מ"מ FMJ, בעלי סימון קליע בצבע כחול.
באקדחים מסויימים (כמו בזה שלי) השימוש בתחמושת מסוג זה הינו נעים הרבה יותר, במיוחד בעת ירי למטרות הנאה ולא ככדור תחרותי או כדור כוננות.
ישנם מספר כדורים "שבירים" המשתמשים בקליע כבד יותר ומהירות לוע תת-קולית כדי לאפשר לכדור יכולת שבירה גבוהה יותר.
באקדחים מסויימים (כמו בזה שלי) השימוש בתחמושת מסוג זה הינו נעים הרבה יותר, במיוחד בעת ירי למטרות הנאה ולא ככדור תחרותי או כדור כוננות.
ישנם מספר כדורים "שבירים" המשתמשים בקליע כבד יותר ומהירות לוע תת-קולית כדי לאפשר לכדור יכולת שבירה גבוהה יותר.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
בתחרות תרצה להשתמש בתחמושת החלשה ביותר שתגיע לפקטור המינימלי ותתפעל את האקדח בצורה אמינה.
זו אחת הסיבות שירדו מהשימוש ב0.45 כי הוא הרבה יותר מידי חזק ומעל לפקטור המינימלי לMAJOR ב כ 20%. יורים מקצועיים טוענים את התחמושת שלהם לבד בדיוק עד לפקטור הרצוי (פקטור = מהירות לוע X משקל קליע ).
לא ממליץ להתעסק עם הקפיצים ללא נסיון רב בתחום.
השיטות הן:
1. רכישה של קפיץ חלש יותר - נמדד ב LBR
2. קיצור של הקפיץ בלופ או יותר לפי הצורך.
לא כל העמעמים זקוקים לתחמושת תת קולית כדי למלא את יעודם אבל זה עוזר. מכיון שאלו אינם חוקיים ברוב מדינות העולם - לא מוסרים הרבה פרטים. בל נשכח שהעמעם אינו מבטל את רעש המנגנון של כלי הנשק ובהרבה מהמקרים הנשק אינו נדרך.
זו אחת הסיבות שירדו מהשימוש ב0.45 כי הוא הרבה יותר מידי חזק ומעל לפקטור המינימלי לMAJOR ב כ 20%. יורים מקצועיים טוענים את התחמושת שלהם לבד בדיוק עד לפקטור הרצוי (פקטור = מהירות לוע X משקל קליע ).
לא ממליץ להתעסק עם הקפיצים ללא נסיון רב בתחום.
השיטות הן:
1. רכישה של קפיץ חלש יותר - נמדד ב LBR
2. קיצור של הקפיץ בלופ או יותר לפי הצורך.
לא כל העמעמים זקוקים לתחמושת תת קולית כדי למלא את יעודם אבל זה עוזר. מכיון שאלו אינם חוקיים ברוב מדינות העולם - לא מוסרים הרבה פרטים. בל נשכח שהעמעם אינו מבטל את רעש המנגנון של כלי הנשק ובהרבה מהמקרים הנשק אינו נדרך.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
בנוסף יש משמעות לאחיזה חזקה הנותנת התנגדות לאקדח להידרך כנגדה
אם תקרא שוב את תאור המעצור, תבין כי אין לאחיזה כל חלק בעניין, מעצור אותו צריכים לתפעל שני אנשים יחד, לחבוט ולהכות באקדח כדי לחלוץ תרמיל מבית הבליעה... אין לו כל קשר לאחיזה.
Webart - דביר, מייסד הסליק
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד