בא לכם להרויח 1200 ש"ח ?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
בא לכם להרויח 1200 ש"ח ?
...אז תוציאו כרטיס חבר מועדון הסליק
עלות= 40 ש"ח
על כל שקל מושקע קיבלתי החזע"ה של 30 ש"ח... יותר טוב מהבורסה... וכל זה בלי להתמקח בכלל..
תחזקו את הקהילה ידידיי היקרים,
בברכת שבוע נפלא,
דוד
עלות= 40 ש"ח
על כל שקל מושקע קיבלתי החזע"ה של 30 ש"ח... יותר טוב מהבורסה... וכל זה בלי להתמקח בכלל..
תחזקו את הקהילה ידידיי היקרים,
בברכת שבוע נפלא,
דוד
אם SUPERMAN כל כך חכם, למה הוא לובש את התחתונים שלו מעל המכנסיים ?
)

- סליקאי טיטניום
מי שעקב אחרי סיפורו של דוד, שהחל בתלונה, המשיך בטיפול מסור של הסליק והסתיים ברכישת אקדח, היה יודע כי דוד ביצע בסופו של דבר, רכישת ציוד גדולה ומכובדת אשר ההנחה עבורה (10% בגין תעודת חבר בסליק), הסתכמה ב-1200 ש"ח, סכום לחלוטין לא מבוטל, במיוחד לאור עלותה של תעודת חבר בסליק.
להזכירכם, מספיק ביקור בודד ללא תשלום באחד המטווחים המעניקים כניסה חינם לנושאי התעודה, כדי להחזיר את עלותה, משתלם או משתלם?
להזכירכם, מספיק ביקור בודד ללא תשלום באחד המטווחים המעניקים כניסה חינם לנושאי התעודה, כדי להחזיר את עלותה, משתלם או משתלם?
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
עצם הבעלות על תעודה כזו
עצם הבעלות על תעודה כזו היא כבר הרגשה טובה,
גם למי שלא מנצלה לקבלת הנחות על ימין ועל שמאל. הרגשת השייכות למשפחה (וובי, ללא מרכאות, למדתי ממך) מספקת ונותנת תמורה נאותה.
גם למי שלא מנצלה לקבלת הנחות על ימין ועל שמאל. הרגשת השייכות למשפחה (וובי, ללא מרכאות, למדתי ממך) מספקת ונותנת תמורה נאותה.
- סליקאי כסף
GUSS,
לא שספרתי, אבל דוד המשיך להוריד מהמדפים, אחרי שסיים עם בחירת האקדח, עוד חגור מלא של CR לירי מעשי (איזה 1200 ש"ח), אוזניות, משקפי ירי ושאר תוספות למיניהן, בקיצור, כל מה שצריך בשביל להתחיל להשתתף מחר בבוקר בתחרויות על התואר הישראלי...
שבן,
תודה! (הלוואי וזוגתי היקרה תרגיש גם כך
).
לא שספרתי, אבל דוד המשיך להוריד מהמדפים, אחרי שסיים עם בחירת האקדח, עוד חגור מלא של CR לירי מעשי (איזה 1200 ש"ח), אוזניות, משקפי ירי ושאר תוספות למיניהן, בקיצור, כל מה שצריך בשביל להתחיל להשתתף מחר בבוקר בתחרויות על התואר הישראלי...

שבן,
תודה! (הלוואי וזוגתי היקרה תרגיש גם כך

Webart - דביר, מייסד הסליק
היי לכולם ול - GUSS GUSS ,
אתם אכן צודקים ולא נתתי מספיק פרטים...
מעבר לרשימה המרשימה (אף את עצמי) של ציוד שקניתי בבול מטווחים קניתי גם אביזרים עליהם הייתה הנחה גדולה במיוחד לחברה המועדון היקר... זאת הסיבה שהסכום היגיע למימדים כאלא.
חוץ מזה "סידרו" אותי עוד כצת מעבר ל-10% הרגילים היות ורוקנתי להם את כל החנות
הפטריאוט זה בשביל יותר מאוחר כי אישתי מתחילה להתעצבן טיפה וכאות נקמה התחילה לשרופ את כל החסכונות...
בידידות
דוד
אתם אכן צודקים ולא נתתי מספיק פרטים...
מעבר לרשימה המרשימה (אף את עצמי) של ציוד שקניתי בבול מטווחים קניתי גם אביזרים עליהם הייתה הנחה גדולה במיוחד לחברה המועדון היקר... זאת הסיבה שהסכום היגיע למימדים כאלא.
חוץ מזה "סידרו" אותי עוד כצת מעבר ל-10% הרגילים היות ורוקנתי להם את כל החנות

הפטריאוט זה בשביל יותר מאוחר כי אישתי מתחילה להתעצבן טיפה וכאות נקמה התחילה לשרופ את כל החסכונות...

בידידות
דוד
אם SUPERMAN כל כך חכם, למה הוא לובש את התחתונים שלו מעל המכנסיים ?
)

מישהו מוכן להגיד לי איך יצור שטני בן 3 מסוגל להשמיד תעודה שכזאת ???:shock:
נכון, זה אחי הקטן, אבל יש לו שיניים חדות כמו תנין ונפש של דיקטטור, והוא הרס לי את תעודת החבר של הסליק !!!!!!!!!
דביר, את התעודות הבאות להכין מפלדה צרופה, טוב ?
ואני כבר אשלח לך את הכסף עבור תעודה חדשה, ולא משנה לי כמה זמן זה ייקח....
עומר.
נכון, זה אחי הקטן, אבל יש לו שיניים חדות כמו תנין ונפש של דיקטטור, והוא הרס לי את תעודת החבר של הסליק !!!!!!!!!
דביר, את התעודות הבאות להכין מפלדה צרופה, טוב ?

ואני כבר אשלח לך את הכסף עבור תעודה חדשה, ולא משנה לי כמה זמן זה ייקח....
עומר.
"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש." (מגילת קהלת, פרק א', פסוק ט')
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד