קניות בסין/תאילנד

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

קניות בסין/תאילנד

על ידי pildus2 » 03 נובמבר 2006, 19:09

שלום לכולם

אני נוסע בשבוע הבא לסין ותאילנד לנסיעת עסקים/חופש.
חשבתי שזו יכולה להיות הזדמנות טובה לרכוש לעצמי את הציוד הבסיסי הדרוש לירי מעשי (אני כרגע במהלך קורס ומשתמש בציוד של חנן אוחיון באדיבותו הרבה) כגון חגורה, פונדות ונרתיק, במחירים זולים ונוחים (אני מתאר לעצמי לפחות).
מספר שאלות ברשותכם:
1. האם עלולה להתעורר איזו בעיה חוקית בכניסה חזרה לארץ עם ציוד כגון זה (כמובן ללא תחמושת או נשק)?
2. האם מישהו מכם מכיר או יודע על מקומות במזרח (איזור שנחאי ושנזן בסין, איזור בנגקוק בתאילנד) בהם ניתן לקנות ציוד זה?
3. אשמח לשמוע דגמים וחברות מומלצות.

סופ"ש מצויין
אורן פילדוס
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

Re: קניות בסין/תאילנד

על ידי wroclaw » 05 נובמבר 2006, 12:38

pildus2 כתב:שלום לכולם

אני נוסע בשבוע הבא לסין ותאילנד לנסיעת עסקים/חופש.
חשבתי שזו יכולה להיות הזדמנות טובה לרכוש לעצמי את הציוד הבסיסי הדרוש לירי מעשי (אני כרגע במהלך קורס ומשתמש בציוד של חנן אוחיון באדיבותו הרבה) כגון חגורה, פונדות ונרתיק, במחירים זולים ונוחים (אני מתאר לעצמי לפחות).
מספר שאלות ברשותכם:
1. האם עלולה להתעורר איזו בעיה חוקית בכניסה חזרה לארץ עם ציוד כגון זה (כמובן ללא תחמושת או נשק)?
2. האם מישהו מכם מכיר או יודע על מקומות במזרח (איזור שנחאי ושנזן בסין, איזור בנגקוק בתאילנד) בהם ניתן לקנות ציוד זה?
3. אשמח לשמוע דגמים וחברות מומלצות.

סופ"ש מצויין
אורן פילדוס

אני קנה לי נרתיק עור חיצוני בבנקוק ואמר לי שיש שם מבחר טוב ומחירים נמוכים. כמו כן, להפתעתו, היו שם לא מעט נרתיקים תוצאת הארץ...

הוא היה שם לפני כ-3 שנים בערך ולא היו לו בעיות בכניסה או בטיסה.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי BROADAXE » 05 נובמבר 2006, 19:02

אין כל בעיה להכניס לארץ ציוד היקפי - דין פונדה כדין זוג נעליים.
יש בתאילנד יצרן ציוד לנשק, מבוסס קורדורה, במחירים נמוכים ובאיכות סבירה למדי. לצערי אינני זוכר את שמו.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Cybrosh » 07 נובמבר 2006, 11:03

כנס לחנויות של AIRSOFT ושאל היכן ניתן להשיג את הציוד הראוי. הרבה חנויות מחזיקות ציוד של ירי מעשי בגלל שקיים ענף שכזה(ירי מעשי ב-AIRSOFT)במזרח הרחוק. תתפלא לראות כמה הכלים נראים אמיתיים, ולכן דורשים ציוד ריאליסטי.
SPS - מתקרב לשלמות...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי yoavp » 07 נובמבר 2006, 13:56

חזרתי מתאילנד לפני מספר שבועות.
יש בבנקוק שוק שנקרא צ'ינה טאון מרקט גש לשם בכול ימות השבוע יש שם מבחר עצום של ציודים עבור ירי מעשי והגנה עצמית מסכינים (שאגב אני הבאתי 5 לארץ) ועד וסטים של לוחמי ימ"מ.
באופן עקרוני אתה יכול לגשת לשם ערום ולצאת לוחם של כול יחידה\צבא\גוף ביטחוני כזה או אחר.

אם אתה צריך יותר פרטים יש לי גם מפה של המקום-שלח לי בפרטי ואני יעזור לך כמה שניתן
אופנועים,נשים (היום רק אחת --מה נעשה),אקדחים,רובים,פול,צלילה טכנית ולא בסדר הזה כל הזמן

ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

בנקוק

על ידי MIB » 07 נובמבר 2006, 22:46

לפני חודש קניתי בבנקוק כוונת טלסקופית לרובה של tasco, לא עשו לי בעיות בכניסה.
בקניון המפורסם בבנקוק : MBK.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי pildus2 » 07 נובמבר 2006, 22:59

תודה לכולם על התגובות!!

yoavp - שלחתי לך בפרטי אשמח לפרטים נוספים.

אני קצת קופץ מעל הפופיק, אבל אני מאמין בללכת עם האינטואיציות וכרגע האינטואיציות שלי אומרות שמצאתי הובי לחיים :) כיוון שכך אני לא חושש להשקיע וכתוצאה מזה זומם על אחד הrigs של CR SPEED. אני מקווה לחזור מאובזר למשעי :)

ושוב תודה לכולם.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד