אקדחי "בול" - אמינות
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
אקדחי "בול" - אמינות
השאלה מופנת לחבר'ה בעלי ניסיון עם אקדחי "בול" מסדרה M5 :
מה רמת שמישות/אמינות הכלי לאורך זמן על בסיס שימוש סטנדרטי ?
במס' אשכולות שדנו בנושא הבנתי שהיו אי אלו בעיות אמינות ???
תודה מראש
מה רמת שמישות/אמינות הכלי לאורך זמן על בסיס שימוש סטנדרטי ?
במס' אשכולות שדנו בנושא הבנתי שהיו אי אלו בעיות אמינות ???
תודה מראש

"באין תחבולות יפול עם ותשועה ברוב יועץ" (משלי י"א,י"ד).
למה יש לי הרגשה שהסליק מקדם מכירות של "בול"?
סה"כ בביקורי בבול לא התרשמתי לטובה מרמת השרות אבל אני עדין מקווה שהם יודעים ליצר אקדחים יותר טוב ממה שהם נותנים שרות.
למיטב ידעתי אקדחי בול M-5 מבוססים על 1911 והם לא אקדחים סידרתים. המשמעות שלפעמים יש בעיות עם האקדח וצריך להחליף בו חלקים עד שהוא מגיע לרמת אמינות טובה. האם אני צודק?
המחיר גם הוא יקר (יותר מגלוק ושטייר) לדגם הבסיסי.
ירון
סה"כ בביקורי בבול לא התרשמתי לטובה מרמת השרות אבל אני עדין מקווה שהם יודעים ליצר אקדחים יותר טוב ממה שהם נותנים שרות.
למיטב ידעתי אקדחי בול M-5 מבוססים על 1911 והם לא אקדחים סידרתים. המשמעות שלפעמים יש בעיות עם האקדח וצריך להחליף בו חלקים עד שהוא מגיע לרמת אמינות טובה. האם אני צודק?
המחיר גם הוא יקר (יותר מגלוק ושטייר) לדגם הבסיסי.
ירון
- סליקאי ארד
ירון שלום,
אכן יש מן הצדק בדבריך.
אמינות - זו הסיבה שלא קניתי אקדח 'בול' אלא אקדח עם 'אבא'.
דמי חסות (לא פרוטקשיין) - זאת השערתי לכך שהם קיבלו מקום באתר זה. כך זה עוזר לממן את קיום האתר לרווחת כולם.
לסיכום -
אם אינך מרוצה מהשירות או הסחורה ב'בול' אינך חייב להגיע לשם.
יש מספיק סחרים ומטווחים טובים בשוק והינך מוזמן לבחור את המתאים לך ביותר.
אכן יש מן הצדק בדבריך.
אמינות - זו הסיבה שלא קניתי אקדח 'בול' אלא אקדח עם 'אבא'.
דמי חסות (לא פרוטקשיין) - זאת השערתי לכך שהם קיבלו מקום באתר זה. כך זה עוזר לממן את קיום האתר לרווחת כולם.
לסיכום -
אם אינך מרוצה מהשירות או הסחורה ב'בול' אינך חייב להגיע לשם.
יש מספיק סחרים ומטווחים טובים בשוק והינך מוזמן לבחור את המתאים לך ביותר.
Buzy
Failure is the opportunity to begin again more intelligently
(Henry Ford)
Failure is the opportunity to begin again more intelligently
(Henry Ford)
.למה יש לי הרגשה שהסליק מקדם מכירות של "בול"?
המחיר גם הוא יקר (יותר מגלוק ושטייר) לדגם הבסיסי
ירון,
אתר הסליק הינו אתר פרטי, בלתי תלוי ואינו מנווט על ידי סוחרים. האתר הוקם בהתנדבות ובהשקעה כספית פרטית על ידי אנשים פרטיים על מנת לקדם את קהילת נושאי הנשק בישראל ולשאוף ולהעלות את רמת הבטיחות והמקצועיות של אוחזי הנשק, הפרסום באתר הינו כלי למימון האחזקה והתחזוקה של אתר הסליק, ואיננו מתביישים בכך שהאתר הינו פלטפורמת פרסום ייחודית ויעילה למפרסמים בתחום הנשק והבטחון, אין כל קשר בין המפרסמים בהווה ובעבר לתוכן האתר או לשיקולי הכתיבה בו.
בוא נפריד בין העובדות -
ביקרת בבול, לא נהנית מהשרות. יש שלוש דרכים לטפל בבעיה. האחת, לשוחח עם מנהל המקום ולהעמידו על הבעייה. השנייה, לא לחזור לשם, והשלישית, לפנות אל "הסליק יסדר" במידה ויש נושא שניתן לעזור לך בו, אם רכשת דבר מה ויש לך תקלה שלא הצלחת להגיע לפתרון עם הסוחר.
אקדחים מתוצרת "בול" הם אקדחים סדרתיים, מכיוון שאינם מיוצרים על פי הזמנה עבור כל לקוח בנפרד. ישנם דגמים מבוססי 1911 וישנם דגמים הדומים ל CZ / יריחו.
לאקדחים מדגמים אלו עשויים להיות לעיתים תקלות ב"זרימה", הנובעות מהתאמה בין החלקים. לאקדחים מדגמי גלוק, גם יכולים להיות בעיות ומחלות ילדות, למרות שהן נדירות ביותר.
ועכשיו, מה הקשר בין ייצור סדרתי של אקדחים, תוצרת ישראל, עלויות, תקלות אפשריות בכלים, התנהגות נותן השירות בבית המסחר ולאתר הסליק ? מדוע אתה מקשר בין הדברים?
הרי באותה נשימה יכולת לקשר בינינו לבין גסטון גלוק, או לבין מעבדות "הקלר אנד קוך" ...
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נועם ידידי
אני כל פעם מוקסם מחדש לקרוא את תגובותייך העיניניות והממצות.
אבל ידידי היקר אתה צריך לדעת שתמיד יש אנשים חשדניים שחושדים בקשרים והדבר לא יעזור
ולכן לא כדאי אפילו להסביר אני מבטיח לך שהשאלה הזאת של חשדנות וקידום מכירות תעלה כל פעם מחדש כאשר האוסטריים ירקו לנו בפרצוף ולא מכרו אקדחי גלוק לארץ המשיכו מתרפסים למניהם לקנות אקדחים ולא דיברו על השרות של האוסטריים ושלא תבין לא נכון אקדח הגלוק אקדח מצויין ואין לי בעיה אישית איתו אבל כפי שאמרת יש דרכים מקובלות לפתור בעיה
הדבר מזכיר לי תמיד את הפולניה שאחרי משגל טוב שואלת נו ומה יצא לך מזה
ובנימת הומור זאת נסיים
בהערצה
חנן
אני כל פעם מוקסם מחדש לקרוא את תגובותייך העיניניות והממצות.
אבל ידידי היקר אתה צריך לדעת שתמיד יש אנשים חשדניים שחושדים בקשרים והדבר לא יעזור
ולכן לא כדאי אפילו להסביר אני מבטיח לך שהשאלה הזאת של חשדנות וקידום מכירות תעלה כל פעם מחדש כאשר האוסטריים ירקו לנו בפרצוף ולא מכרו אקדחי גלוק לארץ המשיכו מתרפסים למניהם לקנות אקדחים ולא דיברו על השרות של האוסטריים ושלא תבין לא נכון אקדח הגלוק אקדח מצויין ואין לי בעיה אישית איתו אבל כפי שאמרת יש דרכים מקובלות לפתור בעיה
הדבר מזכיר לי תמיד את הפולניה שאחרי משגל טוב שואלת נו ומה יצא לך מזה
ובנימת הומור זאת נסיים
בהערצה
חנן
- מדריך ירי מעשי
אני לא מבין איך נכנסו האוסטרים והגלוק לנושא האמינות של בול.
אישית אין לי גלוק ודוקא התענינתי בבול M5 ללא קשר למוצאו וקראתי בעיון כל ידיעה לגביו בסליק כולל מחלות הילדות של הכלי. וללא שום קשר לבול עצמו הזכרתי גם את רמת השרות. לצערי מכאן כמעט והפכתם אותי לשונא ישראל ואוהב אוסטרים.
נסחפתם רבותי המלומדים...
אישית אין לי גלוק ודוקא התענינתי בבול M5 ללא קשר למוצאו וקראתי בעיון כל ידיעה לגביו בסליק כולל מחלות הילדות של הכלי. וללא שום קשר לבול עצמו הזכרתי גם את רמת השרות. לצערי מכאן כמעט והפכתם אותי לשונא ישראל ואוהב אוסטרים.
נסחפתם רבותי המלומדים...
- סליקאי ארד
ירון,
חלילה לך מלהפגע, לרגע לא הייתה כוונה לפגוע.
לאחרונה הועלו מספר הודעות בנוגע לאקדחים מתוצרת "בול" ולדגמי "M5" בפרט.
חלקן של ההודעות נבע מתוך בעיות אמיתיות, אשר יכולות להיות בכל אקדח של כל יצרן, וחלקן של ההודעות נבע מתוך נסיונות "לסגור" חשבונות בין לקוח ממורמר והיצרן.
כפי שכבר נכתב רבות, ואחזור על כך, אקדחי "בול M5" הם מתוצרת מעולה, מרבית הספורטאים בישראל, העוסקים בירי מעשי, משתמשים באקדחי ה "M5", ולא מעט מחברי הפורום הנכבד העוסקים בירי מעשי, נושאים את האקדחים לצרכי הספורט וההגנה העצמית, ולא מהיום.
ישנם חברים הנושאים אקדחים מסדרות הייצור הראשונות, כאלו שירו אלפי כדורים וללא תקלות. לאקדחים יש בית וגב רציני בישראל, המעניק שירות רציני וענייני.
עניין אקדחי הגלוק והאוסטרים נכנס לכאן בשל הויכוחים הרעים שטמנו בחובם השמצות חסרות בסיס ועניין של מבקרים בפורום, והזכירו את הויכוחים המרים שהיו אודות האוסטרים והישראלים.
לנושא השירות, ראה דוגמה לשירות אותו קיבל ידידינו החבר דוד טולדנו, שבתחילת הדרך נתקל בקשיים בקבלת שירות ב"בול" אך לאחר התערבות הסליק, יושרו ההדורים ואני בטוח כי המקרה המצער אותו חוו דוד ואחרים, לא יישנה.
חלילה לך מלהפגע, לרגע לא הייתה כוונה לפגוע.
לאחרונה הועלו מספר הודעות בנוגע לאקדחים מתוצרת "בול" ולדגמי "M5" בפרט.
חלקן של ההודעות נבע מתוך בעיות אמיתיות, אשר יכולות להיות בכל אקדח של כל יצרן, וחלקן של ההודעות נבע מתוך נסיונות "לסגור" חשבונות בין לקוח ממורמר והיצרן.
כפי שכבר נכתב רבות, ואחזור על כך, אקדחי "בול M5" הם מתוצרת מעולה, מרבית הספורטאים בישראל, העוסקים בירי מעשי, משתמשים באקדחי ה "M5", ולא מעט מחברי הפורום הנכבד העוסקים בירי מעשי, נושאים את האקדחים לצרכי הספורט וההגנה העצמית, ולא מהיום.
ישנם חברים הנושאים אקדחים מסדרות הייצור הראשונות, כאלו שירו אלפי כדורים וללא תקלות. לאקדחים יש בית וגב רציני בישראל, המעניק שירות רציני וענייני.
עניין אקדחי הגלוק והאוסטרים נכנס לכאן בשל הויכוחים הרעים שטמנו בחובם השמצות חסרות בסיס ועניין של מבקרים בפורום, והזכירו את הויכוחים המרים שהיו אודות האוסטרים והישראלים.
לנושא השירות, ראה דוגמה לשירות אותו קיבל ידידינו החבר דוד טולדנו, שבתחילת הדרך נתקל בקשיים בקבלת שירות ב"בול" אך לאחר התערבות הסליק, יושרו ההדורים ואני בטוח כי המקרה המצער אותו חוו דוד ואחרים, לא יישנה.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד