וסט לוחם

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי הצעדן » 11 נובמבר 2006, 20:43

... ממש משונה, ואם זה נכון זה דורש בדיקה...

תוסיף לרשימה :shock: :?

זה בסעיף מס"ד 542287952 אם אינני טועה, נכון ?!
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

על ידי גלוקי » 11 נובמבר 2006, 23:18

איתמר ...
לא מדובר ביחידות שאתה מכיר ... :roll:

כי שם באמת לא חסר כלום ואפילו לפעמים יש עודף

כאן מדובר באמלחיות גדודיות קטנות גדולות זה לא משנה
"באין תחבולות יפול עם ותשועה ברוב יועץ "
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי advocate » 12 נובמבר 2006, 00:10

לא לא לא ...

איתמר, אני לא מדבר על גווני אפור, אני מדבר על יחידה לוחמת שנכנסת למבצעית בלי מא"כים!!

זה לא גוונים, זה טמטום וסיכון חיי אדם ואני כאזרח לא רוצה לשבת בחיבוק ידיים.

יש דברים שהדעת נותנת שלכל לוחם יהיה ויש דברים שהדעת אינה סובלת כגון שלשק"מיסט יהיה מקוצרר ונעליים קלות וללוחם לא! :evil:

עכשיו באמת הצלחת לחמם אותי!
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA

חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי הצעדן » 12 נובמבר 2006, 13:18

דני ברוך הבא למציאות ישראליאנה 2006.
לא רוצה לפרט אבל הנושא הספציפי שהזכרת הדליק לי את ה*כוכב*.
תעסוקה חמה, התרעות אללא יוסתור, יציאה להבאות + משימות צירים ללא *** (נחש) בדיוק איפה שהכי צריך, ומה התשובה לדרישה מהחטיבה הממונה ?? אין הקצאות, לא הוגדר צורך.

מי אמר חלם ולא קיבל ?
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

על ידי itamar » 12 נובמבר 2006, 15:42

advocate כתב:לא לא לא ...

איתמר, אני לא מדבר על גווני אפור, אני מדבר על יחידה לוחמת שנכנסת למבצעית בלי מא"כים!!

זה לא גוונים, זה טמטום וסיכון חיי אדם ואני כאזרח לא רוצה לשבת בחיבוק ידיים.

יש דברים שהדעת נותנת שלכל לוחם יהיה ויש דברים שהדעת אינה סובלת כגון שלשק"מיסט יהיה מקוצרר ונעליים קלות וללוחם לא! :evil:

עכשיו באמת הצלחת לחמם אותי!

דניאל וגם ברי,

הכל מתחיל בחטא קדמון שהצבא משמש אצלינו בתור קבלן עבודות לכל דבר ואיפשהו היטשטשו הגבולות בין משימות שצבא צריך לעשות, משטרה, או גופים אזרחיים אחרים...

אם צריך התנתקות אז הצבא זונח כל פעילות ואימונים ומתגייס למשימה.. אם צריך לפזר הפגנות אז כמובן הצבא... אם לבצע פעולות שיטור כאלה ואחרות אז כמובן הצבא...
כמובן שתוך כדי כך הצבא משתמש בכוחות שיש לו ולא מקים כוחות יעודיים לטיפול במשימות האלה..

מה בדיוק יש לשיריונאי או תותחן לעשות במשימות של פיזור הפגנות, מעצר חשודים, ליווי אוטובוסים, החזקת קו, או סיורים רגליים לאורך הגבול??
ברור שאותם לוחמים יצאו למשימה הזו גם בלי אימון והכשרה מתאימים, גם בלי כושר וכישורים מתאימים וגם בלי ציוד מתאים למשימה...
אחרי זה מתקשר מ"פ ומבקש הקצאה לאיזה מכשיר ראית לילה מתקדם לצורך מארב/תצפית שהוא אמור לבצע וכמובן נתקל בסרוב ובצדק!!... אין הקצאות ולא הוגדר צורך כי ציוד כזה לא אמור להיות בכלל ברשותה של כזו יחידה....

ולקינוח אתה רואה ג'יפ סופה ממוגן מדדה/מחשב להתהפך במשימה של ליוי אוטבוסים של אגד בי"ש... האוטובוס דוהר, והג'יפ הזה שהוסיפו לו עוד 2 טון מתאמץ להשיג אותו בעליות והסיבובים...בתוך האוטובוס יש חייל לבוש באפוד מלא מעל שכפ"צ עם M16 ארוך שמטלטל ופוגע בראשים של הנוסעים שנמצאים מסביב לו... למה? כי שתי הידיים שלו תפוסות עם מ"ק ענק שנתנו לו כדי לתקשר עם הסופה שמאחוריו...

- למה לא לצייד את החייל הזה בעוזון או נשק מקוצרר?? מה פתאום זה לא בתקן רק לקצינים ויחידות מיוחדות
- למה לא לצייד את הגיפ והחייל במוטורולה קלה וקטנה? מה פתאום זה לא בתקן...

זו פחות או יותר התמונה...

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי הצעדן » 12 נובמבר 2006, 16:06

I REST MY CASE

ובאותה נימה אנקדוטה קטנה:

באחת מהופעותיו של הדובר הדגול אבא אבן (שיש אומרים שיכולותיו הרטוריות לא היו יותר מאשר משחק "כן,לא,שחור,לבן") עלה הלה על דוכן הנואמים של אסיפת האומות המאוחדות ופתח בדברים:

"מכובדי, אבקש לפתוח בסיפור הסטורי אשר התרחש לפני זמן רב. בני ישראל אשר עשו דרכם במדבר בואכה ארץ הקודש ישראל עצרו למנוחה בהתקרבם לארץ המובטחת. משה אשר קיווה להכנס בשערי ארץ הקודש החליט להטהר ברחצה במעין קטן אשר היה בדרכם. בני ישראל הניחו למשה לרחוץ לבד במעין מפאת כבודו והמתינו במרחק רב ממקום הרחצה וההיטהרות.
משה אשר היה עייף ודווי מהדרך הארוכה פשט את כותנתו והניח אותה עם מקלו על סלע גדול אשר היה על גדת בריכת המעין וטבל במים המחיים. טבל ראשו במים ושטף פניו וגופו תוך תפילה מלאת כוונה לבורא עולם כי יתן לו לבוא בשערי ישראל.
לכשסיים את תפילתו סבב לצאת מהמים ופנה לקחת את כותנתו אך גילה כי פלסטינאים חסרי מוסר גנבו את כותנתו בסתר ואת יתר בגדיו ומקל ההליכה שלו.."

בשלב זה קפץ על רגליו בכעס יאסר עראפאת אשר ביקר במליאת האומות המיוחדות כאורח של טוניס, והרים קולו בצעקה: "שקר !! שקרן !! כל העולם יודע שלא היו פלסטינאים בתקופה הזו !! שקרן!! שקר וכזב!!"

אבא אבן נשא חיוך ושב לדבר באומרו: "אם כך, הרשו לי להתחיל את דברי בראיה הסטורית זו.."

:wink:
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד