תחרות ליגת דרוג מס. 5 - 24 נובמבר 2006 מטווח קיסריה
ברינקה - לך שתה גוגל מוגל ותבריא !
דורוני
עזוב פרגיות ובוא לאכול את הדבר האמיתי...........
אחרי ששניכם תהיו שבעים - נדבר.
דעתי
תחרות אחת גרועה ככל שתהיה - לא עושה את כל התחרויות האחרות שחורות.
יש לי בבית 1/2 כוס מלאה בדיוק בשביל הימים שהיא 1/2 ריקה.
ואגב - דורוני מעז יצא מתוק ובעתיד יהיו קווטות לכל מועדון.
אז למה לעשות שביתות אם אפשר לפתור על כוס קפה טוב.
יאללה ביי
דורוני
עזוב פרגיות ובוא לאכול את הדבר האמיתי...........
אחרי ששניכם תהיו שבעים - נדבר.
דעתי
תחרות אחת גרועה ככל שתהיה - לא עושה את כל התחרויות האחרות שחורות.
יש לי בבית 1/2 כוס מלאה בדיוק בשביל הימים שהיא 1/2 ריקה.
ואגב - דורוני מעז יצא מתוק ובעתיד יהיו קווטות לכל מועדון.
אז למה לעשות שביתות אם אפשר לפתור על כוס קפה טוב.
יאללה ביי
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הצעדן כתב:דורון, ראה את הנושא כסגור.
לעניין העלויות אני עדיין טוען שיש הבדל גדול.
היו תחרויות שאתה גם נהנת מהן ולא היתה בעיה לעמוד בעלויות ויתרה מכך, עוד נותר לא מעט ממון שמצא דרכו לטובת המועדונים המארגנים או למטרות של תרומה (מוריד את הכובע בפני המועדון שעושה זאת ולא מציין פרטים משום שלא הורשיתי לעשות כך).
זה שבתחרות הזו הרגליים לא היו מספיק ארוכות בשביל להגיע לרצפה... מה אני אגיד לך?! בושה.
ברי,
מאושר לציין לטובה את שמוליק מזרחי (ומועדון קלעי חיפה).
שמוליק טורח בשנים האחרונות לארגן תחרות ליגה להקדישה לזכרו של חברו, יורה ירי מעשי לשעבר שנפטר מסרטן
חלק נכבד מן הסכום נתרם לטובת האגודה למלחמה בסרטן.
מן ההגינות לציין שרוב העבודה מסביב מבוצעת בהתנדבות למען העילה.
יונה
"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
ככלל - אני משתדל שלא להעלות את דעותי יתר על המידה על גבי הרשת ואולם נראה לי שאנו מעט חוטאים למטרה ולאמת..
אילן ב. צודק לחלוטין. לא ייתכן שכל התחרויות יהיו מדהימות ולניסיון בניהול תחרות יש מחיר.
לדעתי האישית, אין זה מתפקידו של מנהל התחרות לשלוט בחוקה בעת תחרות, אלא של השופט הראשי. העובד בצמוד למנהל התחרות. תפקידו של מנהל התחרות מתכנס לניהול התחרות מבחינה לוגיסטית אמיתית... כאן נראה שכשל ואולם לפחות המועדון הקים תחרות וניסה לשנות מעט את שיטת הירי. למדנו שהשיטה הזו לא פועלת. גם תומס אדיסון לא טען שנכשל 2000 פעם עד שהצליח למצוא פתרון לנורת הליבון - אלא למד 2000 שיטות בהן לא בונים נורת ליבון.
יונה אורון, חבר אמיתי ותיק, העלה על נס את תרומתו של מועדון קלעי חיפה ושמוליק מזרחי לטובת היחידה למלחמה בסרטן. אין ספק שהמטרה מכובדת ואולם המועדון לא יכול היה להעביר התרומה ללא תרומה אחרת שניתנה למועדון קלעי חיפה מצדו של איתן אלהרר.
להזכירכם התחרות היתה גם לשם העלאת שם אחותו של איתן שנהרגה בפיגוע טרור. תרומתו של איתן לגביעים, למטרות, מדבקות, ציוד ולוגיסטיקה, אפשרה את הפרש העלויות שמהם הועברו כספי התרומה ליחדה למלחמה בסרטן.
אני מוצא עצמי חייב לומר כי למרות שגם אני בין המצדדים בהכרה בכשלון תכנון וניהול התחרות האחרונה, הרי שאינני יכול שלא למצוא הרבה מאוד יורים שרק המתינו לנפילה זו על בסיס מערכות יחסים אישייות מול מיכה הולנדר וגם להתנהגותם ולדבריהם במקום, היו השפעות על מהלך וההרגשה הכללית בעת התחרות.
בחברות הביטוח קיים מושג מתאים הנקרא "רשלנות תורמת" וכולנו יכולים להפנים את העובדה שבאם לא ניקח את הענף לידיים, יותר מועדונים יערכו תחרויות אפילו שלא למניין אלא סתם תחרויות בין מועדוניות, שופטים ישקיעו ברישום נכון ומסודר, יורידו לחץ ויעבדו למען היורים ובכפוף לחוקה, כולנו תורמים לרשלנות שבגינה הענף לדעתי דוהה ונעלם. דרך אגב - גם במחיר כשלון של מספר תחרויות.. אז מה!
לבסוף תזכורת.. הועדה לירי מעשי הוציאה רישום וטבלה המבטאת באופן מסודר את הגורמים הרשאים לשמש כשופטים, שופטים בכירים, שופטי רישום, שופטים ראשיים, מנהלי תחרות.
אני לא חושב שבתחרות האחרונה, הרשימה אכן יושמה נכון ויש ללמוד לקחים גם מכך.
דבר אחרון לידידי יורם שטיינר.
ביקורת זה דבר נהדר. כאשר מעבירים אותה ומקבלים אותה כפי שהיא ללא כל מניעים נסתרים, הרי שכולנו יכולים לצאת ממנה נשכרים.
העברת אחריות והאשמות הדדיות, אין בהם בכדי לסייע בהורדת הלחץ, אלא להרים את רף הציפייה לכישלון של כל צד בתורו.
אני די בטוח שתסכים עמי שלא משנה מי בנה את התרגילים, הרי שהם היו בהחלט יפים וחלקם אף מאתגר ואולם כנראה היה מקום לרכוש עוד חומה או שתיים או להוריד תרגיל אחד.
נראה לי שבזמן האחרון הפך האתר הנוכחי לבמת התנצחויות לא הגיונית במקום להיות במה לסיעור מוחות לקידום הענף, העברת היופי שלו אל מול יורים חדשים פוטנציאלים (אני מכוון ליורה חדש שתחרות זו היתה לו הראשונה ואני מתנצל שאייני זוכר את שמו ו/או שם המערכת שלו באשכול). אני מקווה שידיו לא ירפו לאור כל מה שקראתי בתגובות האחרונות.
ולאחר שצחקנו, הבה נעבור לחלק האומנותי של הערב.... שיהיה לכם המשך שבוע נפלא וטוב יותר מזה שעבר.
שלכם - ישי
אילן ב. צודק לחלוטין. לא ייתכן שכל התחרויות יהיו מדהימות ולניסיון בניהול תחרות יש מחיר.
לדעתי האישית, אין זה מתפקידו של מנהל התחרות לשלוט בחוקה בעת תחרות, אלא של השופט הראשי. העובד בצמוד למנהל התחרות. תפקידו של מנהל התחרות מתכנס לניהול התחרות מבחינה לוגיסטית אמיתית... כאן נראה שכשל ואולם לפחות המועדון הקים תחרות וניסה לשנות מעט את שיטת הירי. למדנו שהשיטה הזו לא פועלת. גם תומס אדיסון לא טען שנכשל 2000 פעם עד שהצליח למצוא פתרון לנורת הליבון - אלא למד 2000 שיטות בהן לא בונים נורת ליבון.
יונה אורון, חבר אמיתי ותיק, העלה על נס את תרומתו של מועדון קלעי חיפה ושמוליק מזרחי לטובת היחידה למלחמה בסרטן. אין ספק שהמטרה מכובדת ואולם המועדון לא יכול היה להעביר התרומה ללא תרומה אחרת שניתנה למועדון קלעי חיפה מצדו של איתן אלהרר.
להזכירכם התחרות היתה גם לשם העלאת שם אחותו של איתן שנהרגה בפיגוע טרור. תרומתו של איתן לגביעים, למטרות, מדבקות, ציוד ולוגיסטיקה, אפשרה את הפרש העלויות שמהם הועברו כספי התרומה ליחדה למלחמה בסרטן.
אני מוצא עצמי חייב לומר כי למרות שגם אני בין המצדדים בהכרה בכשלון תכנון וניהול התחרות האחרונה, הרי שאינני יכול שלא למצוא הרבה מאוד יורים שרק המתינו לנפילה זו על בסיס מערכות יחסים אישייות מול מיכה הולנדר וגם להתנהגותם ולדבריהם במקום, היו השפעות על מהלך וההרגשה הכללית בעת התחרות.
בחברות הביטוח קיים מושג מתאים הנקרא "רשלנות תורמת" וכולנו יכולים להפנים את העובדה שבאם לא ניקח את הענף לידיים, יותר מועדונים יערכו תחרויות אפילו שלא למניין אלא סתם תחרויות בין מועדוניות, שופטים ישקיעו ברישום נכון ומסודר, יורידו לחץ ויעבדו למען היורים ובכפוף לחוקה, כולנו תורמים לרשלנות שבגינה הענף לדעתי דוהה ונעלם. דרך אגב - גם במחיר כשלון של מספר תחרויות.. אז מה!
לבסוף תזכורת.. הועדה לירי מעשי הוציאה רישום וטבלה המבטאת באופן מסודר את הגורמים הרשאים לשמש כשופטים, שופטים בכירים, שופטי רישום, שופטים ראשיים, מנהלי תחרות.
אני לא חושב שבתחרות האחרונה, הרשימה אכן יושמה נכון ויש ללמוד לקחים גם מכך.
דבר אחרון לידידי יורם שטיינר.
ביקורת זה דבר נהדר. כאשר מעבירים אותה ומקבלים אותה כפי שהיא ללא כל מניעים נסתרים, הרי שכולנו יכולים לצאת ממנה נשכרים.
העברת אחריות והאשמות הדדיות, אין בהם בכדי לסייע בהורדת הלחץ, אלא להרים את רף הציפייה לכישלון של כל צד בתורו.
אני די בטוח שתסכים עמי שלא משנה מי בנה את התרגילים, הרי שהם היו בהחלט יפים וחלקם אף מאתגר ואולם כנראה היה מקום לרכוש עוד חומה או שתיים או להוריד תרגיל אחד.
נראה לי שבזמן האחרון הפך האתר הנוכחי לבמת התנצחויות לא הגיונית במקום להיות במה לסיעור מוחות לקידום הענף, העברת היופי שלו אל מול יורים חדשים פוטנציאלים (אני מכוון ליורה חדש שתחרות זו היתה לו הראשונה ואני מתנצל שאייני זוכר את שמו ו/או שם המערכת שלו באשכול). אני מקווה שידיו לא ירפו לאור כל מה שקראתי בתגובות האחרונות.
ולאחר שצחקנו, הבה נעבור לחלק האומנותי של הערב.... שיהיה לכם המשך שבוע נפלא וטוב יותר מזה שעבר.
שלכם - ישי
גלוקי כתב:
"פשוט התיאשו והלכו הבייתה מה שהביא את השופט הראשי
לקבוע כי התחרות הינה לטובת 3 תחריות ולא תחרות דרוג ."
גלוקי.... לא הבנתי את הסוף.... התחרות היא לטובת מה? לא תחרות דרוג?? הבהר כי לא הבנתי כלום...
"פשוט התיאשו והלכו הבייתה מה שהביא את השופט הראשי
לקבוע כי התחרות הינה לטובת 3 תחריות ולא תחרות דרוג ."
גלוקי.... לא הבנתי את הסוף.... התחרות היא לטובת מה? לא תחרות דרוג?? הבהר כי לא הבנתי כלום...
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
אם אני כבר מחובר.. אז....
נחום החליט כי לאור התקלות שקרו בתחרות ואשר גרמו לכך שביקש ממספר יורים שלא לקחת חלק בתחרות, ביטול תרגיל 6 וכו, שלא לבטל לגמרי את התחרות, אלא לתת לתחרות הכרה מבחינת 3 התחרויות הדרושות ליורה בכדי להיות מוכר ע"י משרד הפנים כיורה פעיל.
התחרות לא תילקח בחשבון בדרוג היורים לאליפות ישראל ודרוג נבחרת ישראל.
מקווה שעכשיו זה ברור יותר - ישי
נחום החליט כי לאור התקלות שקרו בתחרות ואשר גרמו לכך שביקש ממספר יורים שלא לקחת חלק בתחרות, ביטול תרגיל 6 וכו, שלא לבטל לגמרי את התחרות, אלא לתת לתחרות הכרה מבחינת 3 התחרויות הדרושות ליורה בכדי להיות מוכר ע"י משרד הפנים כיורה פעיל.
סליחה? בשנית?
אני התברברתי שם משעה 07:00 עד כמעט 14:00 בשביל כלום?
אני הגשתי את הערר שגרם לביטול תרגיל 6 ושמתי את כספי בשביל כלום ?
כל התוצאות בטלות לאליפות ישראל ?? ישי, אל תבין אותי לא נכון אבל אני בלשון המעטה, וזו המעטה רבתי, בהלם!!!
שמישהו יגיד לי שזו טעות או בדיחה גרועה...
כל התוצאות בטלות לאליפות ישראל ?? ישי, אל תבין אותי לא נכון אבל אני בלשון המעטה, וזו המעטה רבתי, בהלם!!!
אדבוקט ידידי ...
צר לי על הרגשתך. לצערי זו היתה הרגשתם של רבים ובכך אכן כשלו מארגני התחרות.
אני מקווה שכולנו נוכל ללמוד מכך לעתיד.
לא הייתי צד בערעורך ולכן לא ברורות לי העובדות ולא אוכל להתייחס לכך ישירות.
עד כמה שידוע לי, הסיבה לביטול תרגיל 6 אינה נעוצה בך ובערעורך, אלא בשיפוט לא שווה לכולם ולכן התרגיל איבד את משמעותו ובוטל בכפוף לסעיף בחוקה המחייב תנאים שווים לכולם בעת ביצוע התרגיל. באם אתה היית זה שהעלה את העוות, הרי שהנך בין החברים שאשמח לקרוא להם שלי, מכיוון שהשירות שעשית היה נכון ומחוייב.
הננו מחוייבים בראש ובראשונה לספורט ולהגינות ולכן היה מקום להלין ולגרום לביטול התרגיל.
לגבי ההכרה לדרוג, התחרות בהתנהלותה כפי שהיתה, אינה יכולה להחישב לדרוג ואני חושב שבתוכי תוכך, הנך מסכים עמי ופתרון זה עדיף על ביטול התחרות לחלוטין.
בכל מקרה, היורים לא יפגעו בדרוגם לאליפות - נהפוך הוא, חלקם אף יזכה.
הרגשתו של יורה הנה אישית ואינני יכול לשנותה, גם באם אני מבין את התהליכים שהביאו להרגשה זו. אני מקווה רק שאוכל לגרום לך לראות הדברים מעוד נקודת ראות ואולי להוסיף להרגשה הכללית שיש גם כאלה שאכפת להם מכולם וכך לגרום להרגשה כללית טובה יותר גם ברגעים לא הכי יפים.
בסך הכל אני רואה בירי ענף אשר החברותה בו מהנה ובאחריותנו לשמור עליו ככזה.
המשך שבת שלום - אני
צר לי על הרגשתך. לצערי זו היתה הרגשתם של רבים ובכך אכן כשלו מארגני התחרות.
אני מקווה שכולנו נוכל ללמוד מכך לעתיד.
לא הייתי צד בערעורך ולכן לא ברורות לי העובדות ולא אוכל להתייחס לכך ישירות.
עד כמה שידוע לי, הסיבה לביטול תרגיל 6 אינה נעוצה בך ובערעורך, אלא בשיפוט לא שווה לכולם ולכן התרגיל איבד את משמעותו ובוטל בכפוף לסעיף בחוקה המחייב תנאים שווים לכולם בעת ביצוע התרגיל. באם אתה היית זה שהעלה את העוות, הרי שהנך בין החברים שאשמח לקרוא להם שלי, מכיוון שהשירות שעשית היה נכון ומחוייב.
הננו מחוייבים בראש ובראשונה לספורט ולהגינות ולכן היה מקום להלין ולגרום לביטול התרגיל.
לגבי ההכרה לדרוג, התחרות בהתנהלותה כפי שהיתה, אינה יכולה להחישב לדרוג ואני חושב שבתוכי תוכך, הנך מסכים עמי ופתרון זה עדיף על ביטול התחרות לחלוטין.
בכל מקרה, היורים לא יפגעו בדרוגם לאליפות - נהפוך הוא, חלקם אף יזכה.
הרגשתו של יורה הנה אישית ואינני יכול לשנותה, גם באם אני מבין את התהליכים שהביאו להרגשה זו. אני מקווה רק שאוכל לגרום לך לראות הדברים מעוד נקודת ראות ואולי להוסיף להרגשה הכללית שיש גם כאלה שאכפת להם מכולם וכך לגרום להרגשה כללית טובה יותר גם ברגעים לא הכי יפים.
בסך הכל אני רואה בירי ענף אשר החברותה בו מהנה ובאחריותנו לשמור עליו ככזה.
המשך שבת שלום - אני
נשאלת איפוא השאלה, האם ניתן לבטל רטקרואקטיבית תחרות אשר הוכרה ונוהלה עד לפחות השעה 13:00 כתחרות מוכרת?
הייתי מאוד מעוניין לשמוע גורם רשמי מעולם הקליעה אומר לי אם ניתן לעשות דבר כזה, נאמר... באליפות עולם או באולימפיאדה...
באמצע התחרות, עקב בעיית אדמיניסטרציה, אומרים לכולם, "סליחה,לא נעים אבל אתם יכולים ללכת הביתה, התחרות לא נחשבת..."
מאוד מעניין
מאוד מעניין 
הייתי מאוד מעוניין לשמוע גורם רשמי מעולם הקליעה אומר לי אם ניתן לעשות דבר כזה, נאמר... באליפות עולם או באולימפיאדה...
באמצע התחרות, עקב בעיית אדמיניסטרציה, אומרים לכולם, "סליחה,לא נעים אבל אתם יכולים ללכת הביתה, התחרות לא נחשבת..."
מאוד מעניין

שוב הנך טועה מעט בנקודות ההתיחסות.
עולם הקליעה אינו דומה כלל בהתנהגותו ובניהולו לעולם הירי המעשי ולא ניתן להשוות דבר וחצי דבר לעולם המנוהל באמצעות תקנוני ניהול, תקציבים וענישה מובנים.
כל עוד הירי המעשי לא יהיה מנוהל באופן דומה - לא תוכל לדאוג לכך שהשופטים יהיו תמיד ברמה הגבוהה ביותר, מנהלי התחרויות יהיו תמיד מנוסים ומתורגלים (שיפור הניסיון לאור ניהול תחרויות זוטרות ולא חשובות וצבירת ניסיון לאורך זמן), השופטים אף פעם לא מתחרים אלא הנם גורם מקצועי גרידא המתוגמל גם על זמנו ותרומתו.
רבות דובר על כך ולכן לא אמשיך להרבות במילים.
לגבי ביטול המשחק (התחרות), בכל התאחדות בין אם בכדורגל ובין אם בכל ספורט אחר, יש מצב בו משחק מופסק, מתבטל, ניצחון טכני, הפסד טכני, מוכר לדבר אחד ואינו מוכר לדבר אחר.
גם במקרה זה, אין בביטול ההכרה בתחרות לדרוג כל בעיה באם הוחלט כי אינה עומדת בדרישות הועדה לירי מעשי לדרוג.
עולם הקליעה אינו דומה כלל בהתנהגותו ובניהולו לעולם הירי המעשי ולא ניתן להשוות דבר וחצי דבר לעולם המנוהל באמצעות תקנוני ניהול, תקציבים וענישה מובנים.
כל עוד הירי המעשי לא יהיה מנוהל באופן דומה - לא תוכל לדאוג לכך שהשופטים יהיו תמיד ברמה הגבוהה ביותר, מנהלי התחרויות יהיו תמיד מנוסים ומתורגלים (שיפור הניסיון לאור ניהול תחרויות זוטרות ולא חשובות וצבירת ניסיון לאורך זמן), השופטים אף פעם לא מתחרים אלא הנם גורם מקצועי גרידא המתוגמל גם על זמנו ותרומתו.
רבות דובר על כך ולכן לא אמשיך להרבות במילים.
לגבי ביטול המשחק (התחרות), בכל התאחדות בין אם בכדורגל ובין אם בכל ספורט אחר, יש מצב בו משחק מופסק, מתבטל, ניצחון טכני, הפסד טכני, מוכר לדבר אחד ואינו מוכר לדבר אחר.
גם במקרה זה, אין בביטול ההכרה בתחרות לדרוג כל בעיה באם הוחלט כי אינה עומדת בדרישות הועדה לירי מעשי לדרוג.
רגע רגע, כנראה שאני באמת לא מבין כלום בשום דבר...
1. ירי מעשי אינו ענף קליעה הכפוף להתאחדות הישראלית לקליעה ?
2. ירי מעשי אינו ענף קליעה תחת סמכות ההתאחדות הישראלית לקליעה ?
3. הקורה או במקרה דנן, "הלא קורה" אינו תחת אחריות ההתאחדות הישראלית לקליעה ?
תעזרו לי חברים, הלכתי לישון והתעוררתי לתוך מציאות מאוד מבלבלת ומבולבלת...
1. ירי מעשי אינו ענף קליעה הכפוף להתאחדות הישראלית לקליעה ?
2. ירי מעשי אינו ענף קליעה תחת סמכות ההתאחדות הישראלית לקליעה ?
3. הקורה או במקרה דנן, "הלא קורה" אינו תחת אחריות ההתאחדות הישראלית לקליעה ?
תעזרו לי חברים, הלכתי לישון והתעוררתי לתוך מציאות מאוד מבלבלת ומבולבלת...
ביטול התחרות
אני חושב שכולנו למדנו שכדאי להתחיל ירי ב 8 בבוקר של כולם וכך זה יזרום מהר יותר.
לדעתי אין מקום לתרגילים כפולים, אלא מקסימום ל 2 תרגילים מהירים כי אחרת יקרה מה שקרה ביום שישי האחרון.
בנוסף, לדעתי, אין טעם לחלק היורים לבוקר וצהריים, אלא להמשיך כפי שנעשה עד כה.
נ.ב.
ישי מה עם התוצאות ?
לדעתי אין מקום לתרגילים כפולים, אלא מקסימום ל 2 תרגילים מהירים כי אחרת יקרה מה שקרה ביום שישי האחרון.
בנוסף, לדעתי, אין טעם לחלק היורים לבוקר וצהריים, אלא להמשיך כפי שנעשה עד כה.
נ.ב.
ישי מה עם התוצאות ?
ד"ש מנשרק'ה
- סליקאי כסף
advocate כתב:סליחה? בשנית?
ADVOCATE חברי היקר
גם אני המתנתי לתחרות(הגעתי מוקדם יחסית ב 09.30 לערך והייתי צריך לירות בקבוצת הצהריים- 11.00 ),בזבזתי יום שלם בהמתנה מתישה ומורטת עצבים לבדוק מה גורל התחרות ואם נירה בכלל.ורק בשעה 14.00 בערך נפל הפור והתקבלה החלטה שהביאה לסיום ה"קומדיה" הזו שנקראה תחרות דרוג 5.לצערי דברים מסוג זה -זלזול ביורים- הופכים לשכיחים.גם בתחרות ע"ש זולדן נאמר שהתחרות תוכר במניין התחרויות-ואח"כ קיבלנו "עדכון" שלא(ועוד לא התביישו לגבות את ה 5 ש"ח ל"תרגום החוקה").אני הייתי מגיע לתחרות ע"ש זולדן בכל מקרה,אולם אין ספק שחלק מהיורים האחרים לא היה מגיע ומרגיש כרגע מרומה ועשוק(יום עבודה\תשלום\...).
בבוקר כשהגעתי,דיברתי עם כמה חברים שהגיעו ומיהרו להתחגר ואמרתי להם שלפי מה שנראה אין מה למהר-לצערי צדקתי יותר ממה שחשבתי-לא רק שלא היה צריך למהר ולהתחגר-לא היה צריך להתחגר בכלל.
נקודת האור היחידה כרגע היא שלפחות כולנו למדנו מהנסיון.המארגנים - שמן הסתם לא ידחסו שני תרגילים במטווח אחד,ולא יארגנו שני מקצים,והיורים -שאם כן יאורגנו כך תחרויות -לא יגיעו לתחרויות אלו.
בברכת שבוע טוב ובריאות לכולם.
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב
pollack כתב:אם אני כבר מחובר.. אז....
האם התחרות לא תהיה מוכרת גם למינימום של 3 תחרויות להשתתפות באליפות הארץ?
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד