גלוק 26 נוחות נשיאה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
גלוק 26 נוחות נשיאה
מזה כ-3 חודשים אני נושא גלוק 26.
בבוקר הוא עוזב את הכספת ומוצא מקום של כבוד על רגלי (בנרתיק קרסול) ובערב עם הגיעי הביתה חוזר למקומו.
היום כשחזרתי הביתה התקלחתי ולקחתי את הילדה לחוג אנגלית. כשחזרתי עברתי לתרנינג , ראיתי טלויזיה והתחלתי לעבוד על המחשב עד מאוחר.
אח"כ נימנמתי. לפני 20 דקות התעוררתי לקול בכי הילדה - כשקמתי להפתעתי גיליתי שהגלוק 26 היה עדיין על הקרסול פשוט שכחתי מקיומו.
אז עם תראו אדם הולך באחוב ומנער מדי פעם את הרגל- זה לא אומר שהוא משוגע יכול להיות שיש לו גלוק 26 בנרתיק קרסול והוא מנער את הרגל בשביל להרגיש עם הוא עוד שם
בבוקר הוא עוזב את הכספת ומוצא מקום של כבוד על רגלי (בנרתיק קרסול) ובערב עם הגיעי הביתה חוזר למקומו.
היום כשחזרתי הביתה התקלחתי ולקחתי את הילדה לחוג אנגלית. כשחזרתי עברתי לתרנינג , ראיתי טלויזיה והתחלתי לעבוד על המחשב עד מאוחר.
אח"כ נימנמתי. לפני 20 דקות התעוררתי לקול בכי הילדה - כשקמתי להפתעתי גיליתי שהגלוק 26 היה עדיין על הקרסול פשוט שכחתי מקיומו.

אז עם תראו אדם הולך באחוב ומנער מדי פעם את הרגל- זה לא אומר שהוא משוגע יכול להיות שיש לו גלוק 26 בנרתיק קרסול והוא מנער את הרגל בשביל להרגיש עם הוא עוד שם

אתקרצץ בשאלות:
1. האם ניתן לרכב על אופניים כאשר נשק זה צמוד לקרסול?
2. האם זה נוח לאורך זמן, קרי לא פוגע בצורת ההליכה?
3. מה עם זיעה, שפשפת או תופעות לוואי אחרות מנשיאה?
4. האם הנשק ו/או הנרתיק "צונח" ומחייב התאמות תכופות?
שלך,
אתקרצץ בשאלות:
שלך,
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
ארנולד כתב:NailICQ, אני מבין אותך. עדיף הגלוק 26 שיותר קשה לאחוז ובועט יותר בירי מאשר הגלוק 17 שאתה משאיר בכספת בבית.
אתקרצץ בשאלות:
שלך,
אז ככה- היה לי גלוק 17 וזו בדיוק הסיבה שהחלפתי.
1. בניגוד לדעתו של WEBBY כן ניתן לשאת על הרגל השמאלית פנימית או על רגל ימין חיצונית ולכן ניתן עם ניתן יצא לי לרוץ איתו ואף לשחק כדור-סל (לא היה לי איפה להשאיר אותו).
2. למען האמת אחרי חודש הרגשתי קצת מועקה על רגל שמאל ולכן עברתי "ללבוש" אותו פעם על שצאל פנימית ופעם על ימין חיצונית. בשני המקרים הוא נוח ולא נראה לעין. יעידו על כך כל חברי הסליק שפגשו אותי ולא יכלו לנחש על איזה רגל הוא.
3. שים את הנרתיק על הגרב ואין בעיה. אבל עוד לא עברתי קיץ איתו כך שאין לי תשובה.
4. הנשק והנרתיק "צונחים" עד למקום שנוח להם. יש צורך המכנס ארוך. אחרי שמצה את מקומו אין צורך בהתאמות.
אני משתמש בנרתיק הכי פשוט של ORPAZ לא משהוא עלה 70 ש"ח.
ראיתי בבול נרתיק קרסול הרבה יותר טוה בעבור 160 ש"ח.
הנרתיק ב "ה" בידיעה (ניסיתי כזה של מישהוא) הוא:

לכל אחד מבנה גוף שונה (גובה ,משקל...) ,וזה אחד הגורמים החשובים המשפיעים על נוחות נשיאה .(ברור שנשר המדבר לא מתאים לנשיאה בנרתיק קרסול גם אם הנושא הוא שוורצנגר
)

לכל אחד מבנה גוף שונה (גובה ,משקל...) ,וזה אחד הגורמים החשובים המשפיעים על נוחות נשיאה .(ברור שנשר המדבר לא מתאים לנשיאה בנרתיק קרסול גם אם הנושא הוא שוורצנגר

חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד