יד אנושית Vs צינת אקדח

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי Maze » 06 דצמבר 2006, 17:41

benbenam כתב:שלום בלייד
ראשית אנ חושב שהתגובות הלא רלוונטיות שקיבלת (למעט זו של הצעדן) הן חלק ממגמה שאני לא כ"כ יכול להסביר. של השתלחות צינית בשואל (רצוי עם אזהרה....) זה מזכיר לי כמה שירשורי שיפורים של OMRI_T.... חבל

לעצם השאלה, לעניות דעתי הדלה במהלך ירי יכולים להיות מעצורים כתוצאה מחיכוך אצבעות/אצבע על הצינה. לכן נראה לי הגיוני שניתן להפריע למהלך התקין של הירי באמצעות אחיזה בצינה. בשיטות שאני מכיר יש אחיזה בחלק העליון (מחלק/צינה) של הנשק ולכן לשאלתך דעתי היא, שהיד תנצח ולפחות תגרום להפרעה=מעצור.
אני מבין וככה גם כתבת שאינך מתכוון ללמוד קמ"ג בהתכתבות (מה שעקרונית נכון.......).
ועכשיו ראיתי שזו הודעתך ה 3 בסליק. אז גם ברוך הבא ואני בטוח שתלמד המון פה בסליק...בדיוק כמוני...
אמיר

תודה אמיר - התחלתי לחשוב שהבעיה היא אצלי ושאני לא הבנתי מה בדיוק נשאל :(
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי advocate » 07 דצמבר 2006, 11:07

איפה עבדול חמיד כשלא צריך אותו :evil:
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA

חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי donduck » 07 דצמבר 2006, 15:37

מה עניין עבדול :evil: להר סיני?
אם יגידו פה מה משנים באקדח ע"מ להקשות על פתיחה הנעילה, או יתנו סימנים לזיהוי אקדחים שבהם הפעולה אפשרית וכאלו שאין סיכוי- או אז תוכל לקרא לעבדול, :evil: ואני בטוח שהוא יבוא לבד גם בלי שתקרא לו :twisted:
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי itamar » 07 דצמבר 2006, 15:50

donduck כתב:מה עניין עבדול :evil: להר סיני?
אם יגידו פה מה משנים באקדח ע"מ להקשות על פתיחה הנעילה, או יתנו סימנים לזיהוי אקדחים שבהם הפעולה אפשרית וכאלו שאין סיכוי- או אז תוכל לקרא לעבדול, :evil: ואני בטוח שהוא יבוא לבד גם בלי שתקרא לו :twisted:

גם אם מישהו היה כותב פה את כל מה שנאמר לעיל גם לא היה פה מקום להתערבותו של עבדול.
אין שום דבר מסתורי או סודי בטכניקות של ניטרול תוקף חמוש. זה דבר שנלמד בכל קורס בסיסי להגנה עצמית. מומלץ מאד לכל מי שאינו נושא נשק ומומלץ ביותר לכל נושא נשק גם כן (יכול לחסוך הרבה סיבוכים).

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי riko » 10 דצמבר 2006, 17:02

הרעיון הוא מאוד פשוט -

לפני שהתוקף לחץ על ההדק - אם תדחף את הצינה לאחור למעשה תפתח את נעילת האקדח מה שלא יאפשר ירי, כמובן שתנועה הפוכה של התוקף תאפשר ביצוע ירי ...
אם לא הספקת, היינו אתה מחזיק בצינה אבל לא הצלחת לדחוף אותה כך שתיפתח הנעילה, רוב הסיכויים שהתוקף ילחץ על ההדק והשילוב של הרעש חום בהלה וכו' ימנעו ממך מלהמשיך ולהחזיק בצינה, אבל אם בכ"ז הצלחת קרוב לודאי שתיפצע בכף היד ובמקביל תגרום למעצור כזה או אחר באקדח שלא יאפשר ירי מידי, אך שוב - התוקף יכול להשמיש את האקדח די בקלות

ובכל מקרה - אל תנסה את זה בבית, ובהתכתבות תלמד רק להתכתב ..

שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.

לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד