כתבה מ-YNET על יעל דגן !

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

כתבה מ-YNET על יעל דגן !

על ידי Coach » 09 דצמבר 2006, 02:49

*** אופיר גולדשטיין ***
-------------------------------------
החיים הם מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

איזה יופי

על ידי משה לוי » 09 דצמבר 2006, 19:18

אחלה כתבה צריך עוד הרבה כאלו .

וגם המדריכה עשר .

משה
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי טריגר » 09 דצמבר 2006, 19:41

אני מסכים עם דברי קודמי- כתבה נחמדה ויפה.

טוב היה אם היו מופיעות יותר כתבות שכאלו-שאוהדות את התחום
במקום אותן כתבות מרובות שאנו רואים בד"כ בעיתונות אשר נידבקות לסטטיסטיקה לא מדוייקת
ומציגות את נושאי הנשק בצורה שלילית ומאוד לא אוהדת...
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

כתבה

על ידי STI » 09 דצמבר 2006, 19:55

שאפו!
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי יובי » 10 דצמבר 2006, 07:54

לא יודע...כתבות כאלה רק מעצימות את ה"מוזרות" שבמדריכה-אשה.כל הגישה של הכתב היא בעייתית:"תראו מצאתי חייזר". זו לא כתבה אינפורמטיבית. זו כתבה בידורית. ואגב, למה צילמו את הפגיעות של אותו אבי ניר ולא את הפגיעות של יעל?
"June '67 taught them respect..."
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי pildus2 » 10 דצמבר 2006, 10:03

קודם כל ברכות על הכתבה!!! קטונתי (בהיותי טירון ירוק בתחום) מלחלק מחמאות, אבל איזה כיף לראות את התחום מוצג לקהל הרחב.

לצערי, אי אפשר שלא לבוא בטענות לעורכי הכתבה מ YNET. במקום להתמקד בהישגים ובכישרון של יעל, הם בחרו להתמקד בנושא שולי וצהבהב של פער המינים, במקום לתת ביטוי לעיסוק בירי המעשי או לכישורים של יעל...לצערנו זה משהו מאד אופייני הן לYNET בפרט, והן לעידן כתבות האינטרנט והאינסטנט.

בכל מקרה - כל הכבוד על הכתבה וכמובן לנושא(ת) הכתבה, ושכן ירבו.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי higt-power » 10 דצמבר 2006, 11:21

אני מאמץ את הפתגם שאין כזה דבר פירסום רע
בכל פרסום שהירי הספורטיבי(אולימפי ומעשי גם יחד) בארץ מקבל הוא חיובי ואתם יודעים מה אולי זה הכי טוב להראות בחורה רגילה מהישוב שעוסקת בספורט הזה ולנפץ את התדמית שיש בארץ אצל רוב האוכלוסיה שהעוסקים בתחום הזה הם חבורה של מליטנטים פסיכותי בכיוון של
"המליציה ה51 " בארצות הברית .

ועוד דבר מזכיר לכולם את אשכול של אילן מלפני חודש חודשים יש התעניניות (בדמות תגובות) יש פרסומים נוספים !!
אז אנא מכם חברים כל מי שקרא שיקדיש מספר דקות (אגב מניסיון האימיל לא חייב להיות אמיתי)
וירשום מספר מילים בתגובה ,יותר תגובות =יותר אנשים מתענינים=החלק הפירסומי עולה יותר= כדאי לאתר לפרסם עוד בנושא.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי אילן ב » 10 דצמבר 2006, 13:09

higt-power כתב:אני מאמץ את הפתגם שאין כזה דבר פירסום רע בכל פרסום שהירי הספורטיבי(אולימפי ומעשי גם יחד) בארץ מקבל הוא חיובי ואתם יודעים מה אולי זה הכי טוב להראות בחורה רגילה מהישוב שעוסקת בספורט הזה ולנפץ את התדמית שיש בארץ אצל רוב האוכלוסיה שהעוסקים בתחום הזה הם חבורה של מליטנטים פסיכותי בכיוון של
"המליציה ה51 " בארצות הברית .

ועוד דבר מזכיר לכולם את אשכול של אילן מלפני חודש חודשים יש התעניניות (בדמות תגובות) יש פרסומים נוספים !!
אז אנא מכם חברים כל מי שקרא שיקדיש מספר דקות (אגב מניסיון האימיל לא חייב להיות אמיתי)
וירשום מספר מילים בתגובה ,יותר תגובות =יותר אנשים מתענינים=החלק הפירסומי עולה יותר= כדאי לאתר לפרסם עוד בנושא.

:wink: :lol:
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי nitz » 10 דצמבר 2006, 15:34

אני מציע למי שחשוב לו לקדם את ענף הירי המעשי לכתוב תגובות אוהדות יותר מאשר:
"מע זה?! ה*א בכלל *!רה 0p3n! נ*ר Nלכ* המלךךךך!!!11" (אני לוקח קורסים בפקצתית, תסלחו לי על חוסר הדיוק...בפעם הבאה אני אשתדל יותר :roll: )
או "אני 'מר ירי מעשי' מאז יציאת מצרים, סימנתי מטרות עוד לפני שגילו את האש...למה מי היא בכלל?!"
(וגם ההערה הנכונה אבל מיותרת על הגופיה או הביקורת על המקצועיות שלה)

נעזוב את הויכוח מי יורה יותר טוב, או (תסלחו לי על הביטוי, אבל לזה רמז אותו גולש) של מי הביצים יותר גדולות, open או סטנדרט...(אגב, אין לי צד בויכוח בין open לסטנדרט, מהסיבה שאני פשוט לא פעיל בענף...והציטוט הפקצתי מלמעלה, בא בתגובה לרמיזה קודמת נגד גדנ"עים שנמנעתי מלהגיב לה בעבר-מבוגרים יכולים להיות ילדותיים לא פחות מחניכי הגדנ"ע)
גם נעזוב את הויכוח אם אותו מדריך אנונימי אכן עולה עליה ברמות שלא יתוארו, גם אם זה נכון או לא...

כרגע מדובר בהצגת הירי המעשי לגולשים...
קיבלתם הזדמנות נדירה בynet לקבל סרטון שנשאר בעמוד הראשי לפחות יומיים...הירי האולימפי התקשה, אך הצליח לשים סרטון של דניאל רוט ושל קלעיות וקלעים נוספים (כמו סטריק ושטרנברג), הצליח לפרסם כתבה על "הקלעית הדוגמנית", ונכון שהכתבה התמקדה יותר בחיצוניות ופחות בענף...ונכון שגם הפעם הכתבה שירי מעשי קיבל מתמקדת בהבדלים בין גברים ונשים וקיבלה תגובות של "היא בכלל לא מושכת"...
אבל אולי תנצלו את ההזדמנות להציג את הענף לגולשים?
תפנו אותם לסרטוני ירי מעשי בyoutube ובאתרים דומים-יש מספיק כאלה...תפנו אותם לסרטונים של שאול קירש או אחרים...תיידעו אותם מה היקף הפעילות של הירי המעשי בארץ...תציעו קורסים שעומדים להיפתח...מספרי טלפון, כתובות דוא"ל

תעשו את זה לפני שהסרטון ירד מהדף הראשי, או שתחמיצו הזדמנות...לירי מעשי יש פוטנציאל להתפרסם ורואים את זה במספר התגובות שהכתבה קיבלה תוך יומיים

אם אתם רוצים, תנסו לבקש מynet להכין סרטון גם על ניר מלכי (אגב, אני מקווה שזה באמת מישהו מירי מעשי ושאני לא עושה מעצמי בושות...אני מודה שאני לא מכיר את השם :oops: ) או יורים אחרים, או שתכינו בעצמכם...אבל חבל על ההזדמנות הזאת

(רצוי גם להמליץ על תגובות בעד המדריכה/הירי המעשי)
הגדנ"ע זורע-צה"ל קוצר-משהב"ט עוקר
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי itamar » 10 דצמבר 2006, 15:57

nitz כתב:אם אתם רוצים, תנסו לבקש מynet להכין סרטון גם על ניר מלכי

אולי אתה מתכוון לאלירן מלכי ?

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי nitz » 10 דצמבר 2006, 20:26

אין לי מושג מאיפה הבאתי "ניר"...אבל גם את אלירן אני לא מכיר :wink:

בכל מקרה, נראה לי שהבינו את כוונתי

הערה: עכשיו הסרטון כבר אינו מופיע בעמוד הראשי, אך כרגע הוא מקום שלישי בצפייה מכל הסרטונים של האתר, כשרק בר רפאלי ובני סלע לפניו
העניין הרב שאנשים גילו בכתבה מראה שיש אפשרות לעניין את האתר בכתבות נוספות
הגדנ"ע זורע-צה"ל קוצר-משהב"ט עוקר
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי חנן אוחיון » 11 דצמבר 2006, 11:52

כל הכבוד ליעל
כאחד שהיה לו הכבוד לאמן את את יעל מראשית דרכה "ספינת הדגל" אני מרגיש צורך לומר שיעל ידעה לסמן את המטרה ולעבוד קשה ולהגיע לאן שהגיע יעל גם יודעת לייצג אותנו בכל פורום
אפשרי בעולם ועושה זאת בטוב טעם ישר כוח.
OLD FOX
מדריך ירי מעשי

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד