תחרויות ליגה לשנת 2006 - 2007
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
תחרויות ליגה לשנת 2006 - 2007
הבטחתי וע"כ אקיים:
12/05/2006 תחרות אקדח סטנדרטי לזכרו של ערן זולדן ז"ל מועדון מבצע כרמי יוסף - אימפריאל
16/6/2006 תחרות דרוג מספר 1
21/7/2006 תחרות דרוג מספר 2
15/9/2006 תחרות דרוג מספר 3
20/10/2006 תחרות דרוג מספר 4
24/11/2006 תחרות דרוג מספר 5
22/12/2006 תחרות דרוג מספר 6
26/1/2007 תחרות דרוג מספר 7
23/2/2007 תחרות דרוג מספר 8
4-6/4/2007 אליפות ישראל
שימו לב שמיקום התחרויות והמועדונים המבצעים עדין חסרים.
כל מועדון שמוכן לארח תחרות יודע מוקדם ככל האפשר לנחום זרזיף, כולל המיקום המוצע.
בהצלחה לכולם
12/05/2006 תחרות אקדח סטנדרטי לזכרו של ערן זולדן ז"ל מועדון מבצע כרמי יוסף - אימפריאל
16/6/2006 תחרות דרוג מספר 1
21/7/2006 תחרות דרוג מספר 2
15/9/2006 תחרות דרוג מספר 3
20/10/2006 תחרות דרוג מספר 4
24/11/2006 תחרות דרוג מספר 5
22/12/2006 תחרות דרוג מספר 6
26/1/2007 תחרות דרוג מספר 7
23/2/2007 תחרות דרוג מספר 8
4-6/4/2007 אליפות ישראל
שימו לב שמיקום התחרויות והמועדונים המבצעים עדין חסרים.
כל מועדון שמוכן לארח תחרות יודע מוקדם ככל האפשר לנחום זרזיף, כולל המיקום המוצע.
בהצלחה לכולם

נערך לאחרונה על ידי donduck בתאריך 07 אפריל 2007, 17:05, נערך פעם אחת בסך הכל.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
דון ערב טוב,
יש לי שאלה.
האם יש סעיף בחוקה המתיר ביטול רטרואקטיבי של תחרות דירוג אחרי שהיא פורסמה כתחרות דירוג, נפתחה כתחרות דירוג ואני סיימתי לירות את כל התרגילים לפני שהוכרז שלא תחשב למטרות דירוג?
אם התשובה היא כן, האם אין זה ראוי, צודק, נכון ואולי גם החוק שכל היורים אשר כן ירו ושילמו כסף טוב בהתבסס על כך שהתחרות תחשב לדירוג, יקבלו את כספם בחזרה?
יתר על כן, האם אין הודעה על הכרזות וביטול דירוגים ל IPSC העולמי?
בעניין זה, בדקתי באתר ולכאורה נראה שהדירוגים שלנו לא מופיעים אצלהם כלל.. תוכל לעזור לי להבין מה קורה כאן?
בתודה מראש ובברכת שבת שלום,
יש לי שאלה.
האם יש סעיף בחוקה המתיר ביטול רטרואקטיבי של תחרות דירוג אחרי שהיא פורסמה כתחרות דירוג, נפתחה כתחרות דירוג ואני סיימתי לירות את כל התרגילים לפני שהוכרז שלא תחשב למטרות דירוג?
אם התשובה היא כן, האם אין זה ראוי, צודק, נכון ואולי גם החוק שכל היורים אשר כן ירו ושילמו כסף טוב בהתבסס על כך שהתחרות תחשב לדירוג, יקבלו את כספם בחזרה?
יתר על כן, האם אין הודעה על הכרזות וביטול דירוגים ל IPSC העולמי?
בעניין זה, בדקתי באתר ולכאורה נראה שהדירוגים שלנו לא מופיעים אצלהם כלל.. תוכל לעזור לי להבין מה קורה כאן?
בתודה מראש ובברכת שבת שלום,
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
ידידי האדבוקט,
ראשית אזכיר לך שלא השתתפתי בתחרות המדוברת כי לא הייתי בארץ. ע"כ כל מה שידוע לי עליה אינו ממקור ראשון.
שנית, תחרויות הליגה אינן קשורות ל"חוקה" (ספר הכללים של ירי מעשי) אלא מתקיימות לפי תקנוון הליגה שפורסם ברבים יותר מפעם אחת, ושם תוכל למצא את התנאים בהם צריכה לעמוד תחרות ירי מעשי ע"מ להחשב לתחרות ליגה/דירוג.
בתחרות נכחו לפחות 4 חברים בועדה לירי מעשי, אשר החליטו, במקום, שלא לאשר את התחרות הנ"ל כתחרות דירוג, בגלל שכנראה לא התקיימו כל התנאים ע"פ התקנון.
הרשה לי גם לציין שהתחרות מוכרת לצורך הוכחת פעילות מול משרד הפנים והתאחדות הקליעה, למרות שאין זו אחת מהמטרות המרכזיות של תחרויות הליגה.
אין כל ספק שהיורים שירו בשעות אח"הצ, לאחר שהוחלט שהתחרות אינה נחשבת לדירוג, ידעו שהם יורים, בעצם, בתחרות FUN ולא ראוי יהיה שידרשו את כספם חזרה.
לגבי עדכון התחרויות של האזור שלנו באתר של IPSC: דירוג לפי ICS מתבצע רק בתחרויות LIII אשר בהם משתתף לפחות יורה מוכר בדרגת GM. כידוע אצלנו רק אליפות ישראל נחשבת ל LIII.
עוד על שיטת הדירוג שלהם תוכל לקרא כאן
שב"ש גם לך ולכל הקוראים.
ראשית אזכיר לך שלא השתתפתי בתחרות המדוברת כי לא הייתי בארץ. ע"כ כל מה שידוע לי עליה אינו ממקור ראשון.
שנית, תחרויות הליגה אינן קשורות ל"חוקה" (ספר הכללים של ירי מעשי) אלא מתקיימות לפי תקנוון הליגה שפורסם ברבים יותר מפעם אחת, ושם תוכל למצא את התנאים בהם צריכה לעמוד תחרות ירי מעשי ע"מ להחשב לתחרות ליגה/דירוג.
בתחרות נכחו לפחות 4 חברים בועדה לירי מעשי, אשר החליטו, במקום, שלא לאשר את התחרות הנ"ל כתחרות דירוג, בגלל שכנראה לא התקיימו כל התנאים ע"פ התקנון.
הרשה לי גם לציין שהתחרות מוכרת לצורך הוכחת פעילות מול משרד הפנים והתאחדות הקליעה, למרות שאין זו אחת מהמטרות המרכזיות של תחרויות הליגה.
אין כל ספק שהיורים שירו בשעות אח"הצ, לאחר שהוחלט שהתחרות אינה נחשבת לדירוג, ידעו שהם יורים, בעצם, בתחרות FUN ולא ראוי יהיה שידרשו את כספם חזרה.
לגבי עדכון התחרויות של האזור שלנו באתר של IPSC: דירוג לפי ICS מתבצע רק בתחרויות LIII אשר בהם משתתף לפחות יורה מוכר בדרגת GM. כידוע אצלנו רק אליפות ישראל נחשבת ל LIII.
עוד על שיטת הדירוג שלהם תוכל לקרא כאן
שב"ש גם לך ולכל הקוראים.

STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
HHHHHHUUUUUUUUUUUUWWWWWWWWWWWWEEEEEEEEEEEEE
T H E Y A R E B A C K . . . .
YYYYYYYYYYYYYIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAA
T H E Y A R E B A C K . . . .
YYYYYYYYYYYYYIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAA