מתלבט בין גלוק 17 ל 19 יש המלצות?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
מתלבט בין גלוק 17 ל 19 יש המלצות?
אני מעוניין לעבור לפני חידוש הרשיון מאקדח גרוטאה ישן לגלוק. אני מתלבט בין דגמי ה 17 וה 19. האם למישהו יש המלצה בנושא. במידה ואני קונה אקדח משומש למה לשים לב? האם מקובל לקחת אקדח שנקנה מאדם אחר לבדיקה אצל נשק כפי שעושים עם רכב?
תודה מראש,
גדעון
תודה מראש,
גדעון
- תרמתי למען הסליק

ברוך הבא. לי הייתה התלבטות דומה כאשר רכשתי אקדח. יש לי גלוק 19 מזה שלוש שנים ואני מרוצה ביותר מהכלי, כי הוא מתאים לצרכים שלי.
אם כבר קראת תחת "מה בסליק -> כתבות ומאמרים -> כיצד לבחור אקדח", מה שיעזור לך להחליט בין ה-17 וה-19 זה התאמה אישית לכף היד, יכולת לדייק בירי ונוחות בנשיאה.
אני בחור גבוה יחסית (1.87 מטר) והגלוק 17 מתאים לכף ידי טוב יותר. עם זאת, מכיוון שאני רוב הזמן לא לובש מדים, אני מעדיף אקדח שיהיה קל יותר להסלקה. בשורה התחתונה ה-19 מספיק קטן על מנת לצאת איתו לריצות שטח במצב מוסלק אך מספיק נוח ומדויק בירי לצרכים שלי. כמו כן גודלו אינו מהווה נטל שיגרום לי לחשוב להשאירו בבית. תיאורטית יכולתי להסדר גם עם ה-17 אבל ייתכן שהייתי מתקשה לרוץ עמו.
אבל שוב, זה עניין של ייעוד אישי ופשרה בין נוחות בירי לנוחות בנשיאה
בהצלחה בבחירה. אלו בהחלט שני כלים שווים ביותר.
ליאור
אם כבר קראת תחת "מה בסליק -> כתבות ומאמרים -> כיצד לבחור אקדח", מה שיעזור לך להחליט בין ה-17 וה-19 זה התאמה אישית לכף היד, יכולת לדייק בירי ונוחות בנשיאה.
אני בחור גבוה יחסית (1.87 מטר) והגלוק 17 מתאים לכף ידי טוב יותר. עם זאת, מכיוון שאני רוב הזמן לא לובש מדים, אני מעדיף אקדח שיהיה קל יותר להסלקה. בשורה התחתונה ה-19 מספיק קטן על מנת לצאת איתו לריצות שטח במצב מוסלק אך מספיק נוח ומדויק בירי לצרכים שלי. כמו כן גודלו אינו מהווה נטל שיגרום לי לחשוב להשאירו בבית. תיאורטית יכולתי להסדר גם עם ה-17 אבל ייתכן שהייתי מתקשה לרוץ עמו.
אבל שוב, זה עניין של ייעוד אישי ופשרה בין נוחות בירי לנוחות בנשיאה
בהצלחה בבחירה. אלו בהחלט שני כלים שווים ביותר.
ליאור
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
ברוך הבא גדעון.
1. בחירה טובה.
2. ההתלבטות במקומה.
3. גש למטווח, בקש לאחוז את שני הכלים ביד. בדוק מה מתאים לך באופן אישי ליד. שאל האם ניתן לנסות בירי (במידה וישנם כלים לאימונים או מישהו מוכן להשאיל לך את הכלי למספר כדורים) על מנת להבין את ההבדל בירי בין הכלים.
4. לגלוק 19 מעלה אחת בלבד על גלוק 17 - נוחות נשיאה והסלקה מעט יותר טובה. בכל השאר, לגלוק 17 יש יתרון בולט מבחינת נוחות אחיזה, נוחות בירי (פחות רתע מאשר ל 19 ) אנרגיית קליע גבוהה יותר (קנה יותר ארוך) ועוד..
מבחינת מחסניות - היתרון של גלוק מאפשר לך נשיאת מחסניות בעלות תכולה גבוהה בכלים הקטנים - 19 מקבל את המחסניות של 17, ניתן להאריך את כל המחסניות מתוספת של שני כדורים -פלוס 2 עד פלוס 6 (על ידי החלפת עקב המחסנית וקפיץ מחסנית)
5. לגבי בדיקה - כאשר אתה רוכש מסוחר - האחריות לתקינות הכלי עליו. כאשר אתה רוכש מאדם פרטי יש לבדוק היטב בעיקר את המחלק מבחינת סדקים.
נקודות לבדיקה בגלוק :
חלקן של הבדיקות אינך יכול לבצע לבדך ומומלץ להגיע עם הכלי לנשק / סוחר שיהיה מוכן לבדוק עבורך את הכלי. קח בחשבון כי לא תקבל אחריות לבדיקה מאת הסוחר כיוון שאין לו אחריות לכלי.
א. מחלק : שברים סדקים ומעיכות במחלק, מסילות, "משקפיים" (החלק הדקמי של המחלק היכן שיוצא הקנה וסרן הקפיץ המחזיר), הסדן (היכן שמציץ הנוקר, מכונה לעיתים פני נוקר בטעות), פתח הפליטה.
ב. פגיעות בגוף האקדח.
ג. תקינות חלקים פנימיים. (קפיצים, בלם קנה - locking block ופינים, גשר הדק, מקשר, שן חולצת / פולטת, נוקר וכו')
ד. תקינות המנגנון, חידוש קשר.
ה. תקינות הקנה - ללא נפיחויות, טבעות, סדקים. במידה ומדובר בדגם C לבדוק היטב סדקים אפשריים ליד המפצה.
ו. מחסניות - ישנם מספר דורות לייצור המחסניות, הדור הראשון מתנפח כאשר ממלאים את המחסנית, האחרונים לא. יש לבדוק תקינות הקפיץ, שפתי המחסנית, מגש הכדורים, חלודה. (בגלוק החלק הפנימי של המחסניות עשוילהחליד ! להבדיל מהכלי עצמו) שברים סדקים ןמעיכות, תקינות ההזנה.
ז. תקינות מחזוריות פעולה. (כולל בדיקה בירי לאחר מכן)
ח. שחיקת חלקים (במידה ומדובר בכלי שירה הרבה מאוד)
עד כאן על קצה המזלג.
צפוני ? צור קשר עם אמיר (נשק הגליל) 050.2561000 .
מגיע לדרום ? אשמח לסייע.
בהצלחה.
נעם.
1. בחירה טובה.
2. ההתלבטות במקומה.
3. גש למטווח, בקש לאחוז את שני הכלים ביד. בדוק מה מתאים לך באופן אישי ליד. שאל האם ניתן לנסות בירי (במידה וישנם כלים לאימונים או מישהו מוכן להשאיל לך את הכלי למספר כדורים) על מנת להבין את ההבדל בירי בין הכלים.
4. לגלוק 19 מעלה אחת בלבד על גלוק 17 - נוחות נשיאה והסלקה מעט יותר טובה. בכל השאר, לגלוק 17 יש יתרון בולט מבחינת נוחות אחיזה, נוחות בירי (פחות רתע מאשר ל 19 ) אנרגיית קליע גבוהה יותר (קנה יותר ארוך) ועוד..
מבחינת מחסניות - היתרון של גלוק מאפשר לך נשיאת מחסניות בעלות תכולה גבוהה בכלים הקטנים - 19 מקבל את המחסניות של 17, ניתן להאריך את כל המחסניות מתוספת של שני כדורים -פלוס 2 עד פלוס 6 (על ידי החלפת עקב המחסנית וקפיץ מחסנית)
5. לגבי בדיקה - כאשר אתה רוכש מסוחר - האחריות לתקינות הכלי עליו. כאשר אתה רוכש מאדם פרטי יש לבדוק היטב בעיקר את המחלק מבחינת סדקים.
נקודות לבדיקה בגלוק :
חלקן של הבדיקות אינך יכול לבצע לבדך ומומלץ להגיע עם הכלי לנשק / סוחר שיהיה מוכן לבדוק עבורך את הכלי. קח בחשבון כי לא תקבל אחריות לבדיקה מאת הסוחר כיוון שאין לו אחריות לכלי.
א. מחלק : שברים סדקים ומעיכות במחלק, מסילות, "משקפיים" (החלק הדקמי של המחלק היכן שיוצא הקנה וסרן הקפיץ המחזיר), הסדן (היכן שמציץ הנוקר, מכונה לעיתים פני נוקר בטעות), פתח הפליטה.
ב. פגיעות בגוף האקדח.
ג. תקינות חלקים פנימיים. (קפיצים, בלם קנה - locking block ופינים, גשר הדק, מקשר, שן חולצת / פולטת, נוקר וכו')
ד. תקינות המנגנון, חידוש קשר.
ה. תקינות הקנה - ללא נפיחויות, טבעות, סדקים. במידה ומדובר בדגם C לבדוק היטב סדקים אפשריים ליד המפצה.
ו. מחסניות - ישנם מספר דורות לייצור המחסניות, הדור הראשון מתנפח כאשר ממלאים את המחסנית, האחרונים לא. יש לבדוק תקינות הקפיץ, שפתי המחסנית, מגש הכדורים, חלודה. (בגלוק החלק הפנימי של המחסניות עשוילהחליד ! להבדיל מהכלי עצמו) שברים סדקים ןמעיכות, תקינות ההזנה.
ז. תקינות מחזוריות פעולה. (כולל בדיקה בירי לאחר מכן)
ח. שחיקת חלקים (במידה ומדובר בכלי שירה הרבה מאוד)
עד כאן על קצה המזלג.
צפוני ? צור קשר עם אמיר (נשק הגליל) 050.2561000 .
מגיע לדרום ? אשמח לסייע.
בהצלחה.
נעם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
גדעון,
הייתי מציע לך להתייחס למה שרונן אמר ברצינות. משרד הפנים מתייחס לארוע של החלפת נשק בתור הזדמנות לגרום לך להפרד מהרשיון שלך. בכל מקרה אם אתה לא תבחין מלפני 96 אז תצטרך להביא את כל הניירת שדרושה להוכיח את העילה לתבחין שבגינו קיבלת רשיון.
עכשיו לגופו של עניין,
גלוק 19 קצר בערך ב-1 ס"מ מגלוק 17 באורך, והקת שלו קצרה מזה של ה-17 גם כן ב-1 ס"מ.
לגבי נוחות בהסלקה,
לתוספת של ה-1 סמ באורך הקנה של ה-G17 אין הרבה משמעות כיוון שהקנה נמצא במכנסיים של (נרתיק פנימי).
התוספת של 1 סמ באורך הקת יכולה לשנות טיפה אם הסלקה מוחלטת לגמרי חשובה לך.
אורך הקת יכול לשנות אם יש לך יד קטנה במקרה זה G19 ישב לך טוב יותר ביד ונוחות באחיזה מאד קריטית לדיוק בירי.
לגבי ההבדלים במהירות הלוע בין 17 ל-19, הם לא משמעותיים אלא אם כן אתה חובב ירי מעשי ומודדים לך את מהירות הלוע עם כרונוגרף לפני תחרות. לצרכים מבצעיים/הגנה עצמית ההבדל הזה ממש לא משמעותי.
כנ"ל תוספת ה-2 כדורים שיש לך ב-G17. מחסנית של 15 כדור מספיקה בהחלט.
בקיצור, לך למטווח ותירה בשני כלי הנשק.. לך על מה שנח לך יותר. כל בחירה שתעשה תהייה טובה.
א.
הייתי מציע לך להתייחס למה שרונן אמר ברצינות. משרד הפנים מתייחס לארוע של החלפת נשק בתור הזדמנות לגרום לך להפרד מהרשיון שלך. בכל מקרה אם אתה לא תבחין מלפני 96 אז תצטרך להביא את כל הניירת שדרושה להוכיח את העילה לתבחין שבגינו קיבלת רשיון.
עכשיו לגופו של עניין,
גלוק 19 קצר בערך ב-1 ס"מ מגלוק 17 באורך, והקת שלו קצרה מזה של ה-17 גם כן ב-1 ס"מ.
לגבי נוחות בהסלקה,
לתוספת של ה-1 סמ באורך הקנה של ה-G17 אין הרבה משמעות כיוון שהקנה נמצא במכנסיים של (נרתיק פנימי).
התוספת של 1 סמ באורך הקת יכולה לשנות טיפה אם הסלקה מוחלטת לגמרי חשובה לך.
אורך הקת יכול לשנות אם יש לך יד קטנה במקרה זה G19 ישב לך טוב יותר ביד ונוחות באחיזה מאד קריטית לדיוק בירי.
לגבי ההבדלים במהירות הלוע בין 17 ל-19, הם לא משמעותיים אלא אם כן אתה חובב ירי מעשי ומודדים לך את מהירות הלוע עם כרונוגרף לפני תחרות. לצרכים מבצעיים/הגנה עצמית ההבדל הזה ממש לא משמעותי.
כנ"ל תוספת ה-2 כדורים שיש לך ב-G17. מחסנית של 15 כדור מספיקה בהחלט.
בקיצור, לך למטווח ותירה בשני כלי הנשק.. לך על מה שנח לך יותר. כל בחירה שתעשה תהייה טובה.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

תודה לכל המגיבים - בהחלט עוזר
לגבי סוג הרשיון שלי אז יש לי תבחין מלפני 96, רשיון נשיאה. הבעיה שאני די מתביש להגיד זאת בפורום המכובד הזה אבל האקדח שיש לי כבר שנים רבות הוא ברטה 7.65 מ"מ (לא לצחוק ולא לקפוץ עלי). זו הסיבה שאני מעוניין להחליף. האם עם רשיון כזה עשויים לעשות לי בעיות במשרד הפנים כשאודיע על רצוני להחליף דגם? אגב, אני יכול לקבל מסוחר-נשק אישור שהאקדח שיש לי לא תקין. האם זה יכול לעזור?
לגבי הדגמים עצמם, כרגע מוצעים בפורום גם גלוק 17 וגם 19, שניהם מדגם C. האם דגם C עדיף על הדגם הרגיל?
ודבר אחרון, אני בהחלט מחפש לקנות את אחד הדגמים (לאחר שאבחן את הדברים שהצעתם, כגון נוחות אחיזה, נוחות הסלקה וכו'). אם מישהו מעוניין למכור אשמח להצעות.
תודה,
גדעון
לגבי הדגמים עצמם, כרגע מוצעים בפורום גם גלוק 17 וגם 19, שניהם מדגם C. האם דגם C עדיף על הדגם הרגיל?
ודבר אחרון, אני בהחלט מחפש לקנות את אחד הדגמים (לאחר שאבחן את הדברים שהצעתם, כגון נוחות אחיזה, נוחות הסלקה וכו'). אם מישהו מעוניין למכור אשמח להצעות.
תודה,
גדעון
- תרמתי למען הסליק

גדעון,
אם אתה תבחין 96 לא צריכה להיות לך שום בעיה להחליף את הנשק באחר ואתה לא זקוק לשום אישור שהנשק אינו תקין. למשרד הפנים זה לא משנה כהוא זה. הדבר היחידי שמשרד הפנים אמור לדרוש ממך כתנאי לקבלת הרשיון הוא אישור על אימון ירי ב-9ממ כיוון ששידרגת מ-7.65.
לגבי דגמי C, אכן המפצה מפחית את קפיצת הכלי בשעת ירי, אבל הכלי גם רועש יותר בירי מכלי ללא מפצה. יש גם כאלה שטוענים לבעיה של סינוור בירי לילה - לי אישית זה לא הפריע. לי יש גלוק 17 רגיל ללא מפצה, אישית אני חושב שב-9ממ מפצה הוא קצת מיותר אבל זה כבר עניין של טעם אישי.
בקשר לגלוקים, אם אתה הולך על יד שניה אתה צריך להיות מודע שבשוק מסתובבים כמה דורות של הכלים האלה.
הדור האחרון (דור 3) מתאפיין בתכונות הבאות:
- גוף עם 3 פינים
- קת עם שקעים לאצבעות
- מסילת פיקטיני לאביזרים על מכסה האבק
- השחמה שחורה מבריקה של הצינה (דורות קודמים הצבע היה אפור מט)
- שן חולצת עם זיז שמציין כדור בקנה
אישית הייתי ממליץ לך ללכת על הדור האחרון - דור 3 (ולו רק בגלל הפין ה-3 שמחזק את איזור בלוק הנעילה)
לגבי סדרות יצור שאתה צריך להמנע מהן: כל הגלוקים אשר מספרם הסידורי מתחיל באות "E" היה עליהם RECALL בארה"ב ובאירופה בגלל פגם בפס הייצור של מסילות הגוף. המסילות נוטות להשבר. אם היית חי בארה"ב או אירופה כל שעליך היה לעשות זה לשלוח את הנשק לגלוק ואחרי שבועיים היה בידך נשק חדש או גוף חדש.
פה אם זה יקרה לך - פשוט תשכח מזה.
סוחרים בקושי עומדים מאחורי האחריות הכתובה שהם נותנים עבור כלי חדש - לא כל שכן עבור כלי משומש יד שניה, לכן פשוט עדיף להמנע מסדרות בעייתיות.
א.
אם אתה תבחין 96 לא צריכה להיות לך שום בעיה להחליף את הנשק באחר ואתה לא זקוק לשום אישור שהנשק אינו תקין. למשרד הפנים זה לא משנה כהוא זה. הדבר היחידי שמשרד הפנים אמור לדרוש ממך כתנאי לקבלת הרשיון הוא אישור על אימון ירי ב-9ממ כיוון ששידרגת מ-7.65.
לגבי דגמי C, אכן המפצה מפחית את קפיצת הכלי בשעת ירי, אבל הכלי גם רועש יותר בירי מכלי ללא מפצה. יש גם כאלה שטוענים לבעיה של סינוור בירי לילה - לי אישית זה לא הפריע. לי יש גלוק 17 רגיל ללא מפצה, אישית אני חושב שב-9ממ מפצה הוא קצת מיותר אבל זה כבר עניין של טעם אישי.
בקשר לגלוקים, אם אתה הולך על יד שניה אתה צריך להיות מודע שבשוק מסתובבים כמה דורות של הכלים האלה.
הדור האחרון (דור 3) מתאפיין בתכונות הבאות:
- גוף עם 3 פינים
- קת עם שקעים לאצבעות
- מסילת פיקטיני לאביזרים על מכסה האבק
- השחמה שחורה מבריקה של הצינה (דורות קודמים הצבע היה אפור מט)
- שן חולצת עם זיז שמציין כדור בקנה
אישית הייתי ממליץ לך ללכת על הדור האחרון - דור 3 (ולו רק בגלל הפין ה-3 שמחזק את איזור בלוק הנעילה)
לגבי סדרות יצור שאתה צריך להמנע מהן: כל הגלוקים אשר מספרם הסידורי מתחיל באות "E" היה עליהם RECALL בארה"ב ובאירופה בגלל פגם בפס הייצור של מסילות הגוף. המסילות נוטות להשבר. אם היית חי בארה"ב או אירופה כל שעליך היה לעשות זה לשלוח את הנשק לגלוק ואחרי שבועיים היה בידך נשק חדש או גוף חדש.
פה אם זה יקרה לך - פשוט תשכח מזה.
סוחרים בקושי עומדים מאחורי האחריות הכתובה שהם נותנים עבור כלי חדש - לא כל שכן עבור כלי משומש יד שניה, לכן פשוט עדיף להמנע מסדרות בעייתיות.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

itamar כתב:לגבי סדרות יצור שאתה צריך להמנע מהן: כל הגלוקים אשר מספרם הסידורי מתחיל באות "E" היה עליהם RECALL בארה"ב ובאירופה בגלל פגם בפס הייצור של מסילות הגוף. המסילות נוטות להשבר.
למיטב זכרוני מדובר על כשל ב0.7% מהאקדחים שיוצרו מסדרה זו, אבל בכל מקרה עדיף להימנע.
טובה פרה אחת על המנגל משתיים במרעה.
- סליקאי זהב

- תרמתי למען הסליק

רגלי 22 כתב:איתמר
מה עשית לי?
המספר שלי מתחיל ב-E.
אריה
כיוון שכבר יש לך כלי מסדרה E אין לך הרבה מה לעשות
ואתה לא צריך לדאוג יותר מדי. כפי ש-Wasted Flame הסיכוי לשבירה של המסילות הוא יחסית קטן, למרות זאת גלוק החליטו לעשות RECALL כמעט לכל הסידרה ליתר ביטחון. במידה ותישבר לך מסילה - אז תטפל בזה כשחס וחלילה תגיע לגשר...
בתור אדם שבא לקנות כלי חדש, הייתי מייעץ להמנע מהסדרה הזו רק כדי לא להיות אחד מאותם חסרי מזל שדווקא להם המסילה תשבר.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

שאלה לאיתמר
איתמר תודה על המידע עד כה. לגבי דור ייצור הנשק (מתוצרת גלוק כמובן), איך ניתן לדעת? לגבי סדרה הבנתי ממה שכתבת שהאות שמתחילה את מספר הנשק מציינת סידרה. מה לגבי דור הייצור? האם ציון שלו מופיע במספר הנשק? אם לא, איך יודעים? האם לפי המאפיינים שציינת (שלושה פינים וכו')?
תודה מראש,
גדעון
תודה מראש,
גדעון
- תרמתי למען הסליק

Re: שאלה לאיתמר
גמ כתב:לגבי דור ייצור הנשק (מתוצרת גלוק כמובן), איך ניתן לדעת? לגבי סדרה הבנתי ממה שכתבת שהאות שמתחילה את מספר הנשק מציינת סידרה. מה לגבי דור הייצור? האם ציון שלו מופיע במספר הנשק? אם לא, איך יודעים? האם לפי המאפיינים שציינת (שלושה פינים וכו')?
תודה מראש,
גדעון
לא תמצא על הגוף שום ציון רשמי לדור של הכלי. גלוק במשך השנים שינו ושידרגו את הכלים שלהם עד שהגיעו לתצורה הנוכחית בה הם נמכרים כעת.
דור 3 של גלוק מתאפיין בתכונות שציינתי בתגובה הקודמת, פשוט כשתתחיל לבדוק כלים תראה בעצמך את ההבדלים- הם בולטים לעין.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

רגלי 22 כתב:איתמר
מה עשית לי?
המספר שלי מתחיל ב-E.
אריה
אריה
מדובר אחוז קטן של אקדחים אשר עלולים להשבר.
לפי מה שכתוב באתר GLOCKTALK מדובר על 0.0018% מהאקדחים.
מדובר על סידרה שיוצרה בין ספטמבר 2001 למאי 2002.
בכל מקרה, מצורף לינק לטבלה שבה מפורטים המספרים הסידוריים של אקדחי הגלוק והאם הם חשודים כלא תקינים.
כמו כן, מחיפוש באתר הנ"ל, מדובר על בעיה שעלולה להיווצר בעיקר באקדחי 0.40 ולא ב 9מ"מ.
אבל כמו שאיתמר כתב, תקין/לא תקין, בכל מקרה , אנחנו בישראל...
http://glocktalk.com/showthread.php?s=&threadid=412093
להת'
אבי
אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
אבי,
הרשימה הזו נבנתה על ידי אנשים ששלחו את הכלים שלהם לשידרוג במפעל של גלוק בסמירנה ג'ורג'יה ודיווחו על כך לפורום. בצורה כזו הרכיבו את הפאזל פיסה אחר פיסה.
את המסטבי"ם מסידרה זו שנמכרו בארץ או במדינות עולם שלישי אחרות שלא שמות $*#@ על הלקוחות לא תמצא ברשימה הזו, מהסיבה הפשוטה שבארץ אף סוחר לא טרח ליידע את הלקוחות על הבעייה בסדרה הזו ובטח לא טרח להחליף את הכלים האלה ואנשים פשוט לא יודעים על קיומה שלה הבעיה.
זה שלא תמצא את המסט"ב שלך ברשימה - עדיין לא אומר שהכלי שבידך נקי מהפגם ופטור משידרוג. הדרך היחידה לברר זה להרים טלפון לגלוק בארה"ב להגיד שבידך כלי שמספרו מתחיל בקידומת שיש לך ולשאול אם הוא ברשימה של ה-RECALL או לא. התשובה שתקבל תהיה רשמית ומוסמכת.
לגבי האחוז שציינת, איני יודע מהיכן לקחת את המספר הזה...אם הוא היה כל כך קטן אז גלוק לא היו מחליפים את כל הסדרה. ובכל מקרה, בפורום GLOCKTALK היו מספר דיווחים על שבירת מסילות מהסידרה הזו.
א.
הרשימה הזו נבנתה על ידי אנשים ששלחו את הכלים שלהם לשידרוג במפעל של גלוק בסמירנה ג'ורג'יה ודיווחו על כך לפורום. בצורה כזו הרכיבו את הפאזל פיסה אחר פיסה.
את המסטבי"ם מסידרה זו שנמכרו בארץ או במדינות עולם שלישי אחרות שלא שמות $*#@ על הלקוחות לא תמצא ברשימה הזו, מהסיבה הפשוטה שבארץ אף סוחר לא טרח ליידע את הלקוחות על הבעייה בסדרה הזו ובטח לא טרח להחליף את הכלים האלה ואנשים פשוט לא יודעים על קיומה שלה הבעיה.
זה שלא תמצא את המסט"ב שלך ברשימה - עדיין לא אומר שהכלי שבידך נקי מהפגם ופטור משידרוג. הדרך היחידה לברר זה להרים טלפון לגלוק בארה"ב להגיד שבידך כלי שמספרו מתחיל בקידומת שיש לך ולשאול אם הוא ברשימה של ה-RECALL או לא. התשובה שתקבל תהיה רשמית ומוסמכת.
לגבי האחוז שציינת, איני יודע מהיכן לקחת את המספר הזה...אם הוא היה כל כך קטן אז גלוק לא היו מחליפים את כל הסדרה. ובכל מקרה, בפורום GLOCKTALK היו מספר דיווחים על שבירת מסילות מהסידרה הזו.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

itamar כתב:אבי,
א.
Eתמר
יכול להיות שזו רשימה חלקית/לא מדוייקת/לא רישמית, אבל,,,
עדיין נותנת לאנשים מידה מסויימת של שקט/אי נוחות במידה והמסט"ב שלהם כן נמצא ברשימה הנ"ל.
את המסטבי"ם מסידרה זו שנמכרו בארץ או במדינות עולם שלישי אחרות שלא שמות $*#@ על הלקוחות לא תמצא ברשימה הזו
דווקא כן, לאחי יש גלוק 17 שכן נמצא ברשימה הנ"ל, לפי מה שאני זוכר, בחלק התקין של סידרת ה- E.
לגבי האחוז שציינתי, הוא נלקח מהאשכולות של GLOCKTALK.
אני מאמין שגלוק היו מוכנים להחליף את כל הסידרה וזאת רק על מנת לשמור על השם והמוניטין שלהם.
בכל מקרה, המשך ירי נעים
להת'
אבי
אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד