דרוג 6 - ווריפיי
- תרמתי למען הסליק
אילן בוקר טוב
אני מסיר בזאת מעליי קבל עם וסליק את עניין זכויות היוצרים באשר הם.
מבחינתי הסרטון הזה נוצר על מנת להנות ממנו ועל מנת לקדם את ענף הירי בארץ ולהציג אותו בצורה אטרקטיבית לאלו שלא מכירים אותו, וזה יותר ממחמיא לי שקיים הרצון לעשות בו שימוש.
יותר מזה, אם החומר יידרש בפורמטים אחרים (דיוידי, קבצי מקור וכו') אשמח לסייע.
הדבר היחיד שכדאי לברר הוא נושא ההסכמה של המצולמים בסרטון. אני מניח שרובם ככולם ישמחו שהחומר יועבר הלאה, אך כדאי לבדוק בצורה רשמית יותר (דניאל?!?) אם דרושה הסכמתם.
יום טוב
אורן פילדוס
אני מסיר בזאת מעליי קבל עם וסליק את עניין זכויות היוצרים באשר הם.
מבחינתי הסרטון הזה נוצר על מנת להנות ממנו ועל מנת לקדם את ענף הירי בארץ ולהציג אותו בצורה אטרקטיבית לאלו שלא מכירים אותו, וזה יותר ממחמיא לי שקיים הרצון לעשות בו שימוש.
יותר מזה, אם החומר יידרש בפורמטים אחרים (דיוידי, קבצי מקור וכו') אשמח לסייע.
הדבר היחיד שכדאי לברר הוא נושא ההסכמה של המצולמים בסרטון. אני מניח שרובם ככולם ישמחו שהחומר יועבר הלאה, אך כדאי לבדוק בצורה רשמית יותר (דניאל?!?) אם דרושה הסכמתם.
יום טוב
אורן פילדוס
אני מתנצל על הפולניות מראש, אבל מה לגבי הסכמת יוצרי השירים? (זה עניין שגם אני הרהרתי בו כאשר חשבתי להכין סרטון)
גם אני מתעניין בזכויות יוצרים (כן, מהצד של מי שמבקש להשתמש בשירים של אחרים) ואני אשמח אם מישהו יוכל לשפוך אור על הנושא
גם אני מתעניין בזכויות יוצרים (כן, מהצד של מי שמבקש להשתמש בשירים של אחרים) ואני אשמח אם מישהו יוכל לשפוך אור על הנושא
הגדנ"ע זורע-צה"ל קוצר-משהב"ט עוקר
- סליקאי כסף
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד