שאלה בנוגע להקצאת התחמושת
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שאלה בנוגע להקצאת התחמושת
הגיע בדואר חידוש הרישיון.
שמתי לב כי על ההקצאה (המיוחלת) מופיע:
"המכירה מותנית בהצגת רישיון בר-תוקף עד למועד 28.2.07"
האם הכוונה שהמכירה היא באם אציג את הרישיון הישן שלי שהוא בתוקף?
או שיש הגבלה לתאריך בו ארכוש את התחמושת?
אני פשוט לא מעוניין לרכוש כרגע את התחמושת ובכל זאת מעוניין לשמור את ההקצאה לעתיד.
אשמח להבין...
שמתי לב כי על ההקצאה (המיוחלת) מופיע:
"המכירה מותנית בהצגת רישיון בר-תוקף עד למועד 28.2.07"
האם הכוונה שהמכירה היא באם אציג את הרישיון הישן שלי שהוא בתוקף?
או שיש הגבלה לתאריך בו ארכוש את התחמושת?
אני פשוט לא מעוניין לרכוש כרגע את התחמושת ובכל זאת מעוניין לשמור את ההקצאה לעתיד.
אשמח להבין...
מה הבעיה עמרי,
תקנה בהקצאה שקיבלת עכשיו תחמושת מסוג כלשהו. ברגע שתגיע לארץ התחמושת שאתה רוצה תירה את מה שקנית ותקנה תחמושת חדשה.
אם אתה קונה במסגרת חנות צמודה למטווח, אז אתה יכול לקנות כדור חדש מול כל כדור שירית. אם אתה רוצה במסגרת חנות אחרת, תבקש אישור צריכת תחמושת ותפקסס אותו למשרד הפנים. הם ישלחו לך הקצאה חדשה.
א.
תקנה בהקצאה שקיבלת עכשיו תחמושת מסוג כלשהו. ברגע שתגיע לארץ התחמושת שאתה רוצה תירה את מה שקנית ותקנה תחמושת חדשה.
אם אתה קונה במסגרת חנות צמודה למטווח, אז אתה יכול לקנות כדור חדש מול כל כדור שירית. אם אתה רוצה במסגרת חנות אחרת, תבקש אישור צריכת תחמושת ותפקסס אותו למשרד הפנים. הם ישלחו לך הקצאה חדשה.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

עומרי, אין סיבה להיות לחוץ, גם אם לא תנצל את ההקצאה תוכל לפנות אל פקיד הרישוי בכל מועד אחר ובתמורה להקצאה הלא מנוצלת תוכל לקבל הקצאה חדשה
שחר
שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד