ואני, לא ידעתי שאני כזה ...

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

ואני, לא ידעתי שאני כזה ...

על ידי נועם » 04 ינואר 2007, 23:12

הודעת דוברת משרד הפנים 01/01/2007 מתוך אתר משרד הפנים :

סיכום שנת 2006: 198,291 ישראלים נושאים נשק פרטי עם רשיון תקף 01/01/2007

דוברת המשרד מוסר הודעה:

בסוף דצמבר 2006 נושאים 198,291 ישראלים נשק פרטי ברישיון תקף. זאת, לעומת 193,666 ישראלים שנשאו נשק פרטי ברישיון תקף בסוף שנת 2005.

בד בבד, קטן מספר כלי הנשק הנמצאים בידי ארגונים ובשנת 2006 נשאו 125,898 ישראלים נשק ארגוני, לעומת 129,893 נשקים בשנת 2005.

במסגרת הנשק הארגוני ניתן למנות חברות אבטחה, רשויות מקומיות, סוחרי נשק, מדריכי ירי, מטווחים ועוד.

במהלך השנה החולפת נעשתה פעילות נרחבת על-ידי האגף לרישוי כלי ירייה במשרד הפנים, להפחתת מספר נושאי הנשק הפרטי ללא רישיון בתוקף.

בסוף שנת 2005 נשאו כ- 33,000 ישראלים נשק ללא רישיון בתוקף ואילו בסוף 2006, לראשונה מזה 10 שנים ישנם כ- 13,000 ישראלים הנושאים נשק ללא רישיון בתוקף. מבצע הסדרת רישיונות הנשק יסתיים ב- 15 בינואר 2007, אז יוחלט על פתיחת תיקים פליליים למי שלא ניצל את תקופת המבצע.

ואני לא ידעתי שאני כמדריך נמנה על אוכלוסיית הנשק הארגוני ...

המבצע להסדרת הרישוי הלא תקף יסתיים ב 15 בינואר 2007 ... למה לא הוגשו כבר שלשום תובענות פליליות כנגד כל מי שלא חידש רשיונו בזמן ? מדוע לא נשלחה הוראה בהולה לאותו אדם לחדש רשיונו בתוך 15 ימים ולא יידרש לחקירה פלילית שבסיומה הוא עשוי לתת את הדין כמופיע בחוק כלי הירייה ?

האם צריך "להחליט" ? האם ישנם אזרחים שעברו על החוק וניתן יהיה למחול להם ? למה לא להעמידם לדין ויפה שעה אחת קודם ? אותו אחוזון משפיע על האוזון ..

האם אני יכול להיות למד מההודעה כי "יוחלט על פתיחת תיקים.." כי אלמונימי ולפמונימי עשויים לצאת מהעניין ללא כחל וסרק, ללא הרשעה וללא פגיעה על העבירה על החוק ?

"זאת ועוד"... :roll:
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי שרקן » 05 ינואר 2007, 00:09

אני מניח שאת מרבית התיקים יפתחו עובדי משרד הפנים החרוצים באמצעות...

משרד הדתות.

אני מניח שרק במשרד זה, יש מומחים בעלי השכלה מתאימה וסמכות להעביר הודעות ל...מתים.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)

חברה חמושה היא חברה מנומסת
סמל אישי של המשתמש
הנהלת הסליק

על ידי שרקן » 05 ינואר 2007, 00:18

ואגב נשיאת נשק ללא רשיון, את נשקם של המתים (לעיתים אקדחים מוזרים ביותר וברמות בטיחות מזעזעות ועם כדור בקנה) צריכים לקחת אל המשטרה (בניגוד לחוק, להגיון, לכללי הבטיחות ותוך סיכון של עצמם ושל הסובבים אותם) שארי המנוחים, שלעיתים הרקע שלהם בתפעול נשק זהה לרקע שלי בסריגת סוודרים ממקרמה.

לבעל חנות נשק או לעובדיו אסור לגעת בנשק שלא הובא לחנות ע"י הבעלים (כלומר גם אם מישהו חלה במחלה קשה ו/או ניוונית והוא רוצה למכור או להפקיד את נשקו, עליו להגיע בכוחות עצמו לחנות נשק על מנת להפקידו ואין לעובדי החנות סמכות לערוך "ביקור בית" שיאפשר הוצאה בטוחה של הכלי מהבית ע"י אדם מיומן שזה עיסוקו).
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)

חברה חמושה היא חברה מנומסת
סמל אישי של המשתמש
הנהלת הסליק

על ידי אילן ב » 05 ינואר 2007, 02:50

ביקורי בית?
עוד מעט תתלה על המטווח שלט
ד"ר לקליעה אמיר שושני..................
זה גם יפתור לך את הבעיה של אישור ד"ר לירי במטווח.
ישאר רק העניין של תעודת יושר.............
את זה בחלם היו פותרים ע"י מקל של מטאטא בת**

אם כבר חלם אז עד הסוף.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד