עזרה בקנית מחשב
WastedFlame כתב:קח E6600, הבדל של בערך מאתיים ש"ח ואתה מקבל מעבד עם מטמון של 4 מגה וגם מהירות גבוהה יותר של כל ליבה.
קח ספק טוב, לגבי קירור זה תלוי בטמפרטורת החדר - Core 2 Duo לא מפיק מי יודע מה חום בהשוואה לקודמיו.
עכשיו גמרתי לקרוא כמה REVIEWS על ה-E6600 כולם גומרים עליו את ההלל.....נראה בחירה טובה ביותר. גם ה-E6400 זוכה להרבה תשבחות.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

- סליקאי זהב

לקוח כשרוני...
ל- WastedFlame, הלקוח הכשרוני שלך מזכיר את הסיפור איך נוצר "חוק מרפי" הראשון:
טכנאי בח"א האמריקאי שהצליח להרכיב בצורה שגויה מתמר-כוח (converter) שהיצרן בנה כך שניתן להרכיב אותו בצורה נכונה בלבד...
טכנאי בח"א האמריקאי שהצליח להרכיב בצורה שגויה מתמר-כוח (converter) שהיצרן בנה כך שניתן להרכיב אותו בצורה נכונה בלבד...
- תרמתי למען הסליק

זיכרון למתר יקריםחשב
שלום איתמר,
אכן, מומלץ בחום לפחות 2GB, יצרן- מומלץ Kingston הם קיבלו ציונים גבוהים ב-PC Magazine האמריקאי במשך שנים.
הם נמכרים בארץ, טיפה יותר יקרים מ"בני בלי שם" אבל נראה לי שברמה שאתה בונה ורוצה, שווה לך להשקיע...
בהצלחה, חיים זאבי
אכן, מומלץ בחום לפחות 2GB, יצרן- מומלץ Kingston הם קיבלו ציונים גבוהים ב-PC Magazine האמריקאי במשך שנים.
הם נמכרים בארץ, טיפה יותר יקרים מ"בני בלי שם" אבל נראה לי שברמה שאתה בונה ורוצה, שווה לך להשקיע...
בהצלחה, חיים זאבי
- תרמתי למען הסליק

כן,
זיכרון קינגסטון זה מה שיש לי "בעגלה" שיש לי היום ועד היום לא איכזב אותי.
לגבי דיסקים קשיחים קצת חפרתי במחשב הקיים הדיסקים שיש לי:
1. MAXTOR 6y120p0 שבאתר היצרן מוגדר כ- Ultra ATA/133
2. WDC WD800BB שבאתר היצרן מופיע כ- EIDE (Ultra ATA/100) - Up to 100 MB/s burst transfer rates
שאלה שלי אם יעבדו עם לוח האם החדש או לא?
תודה שוב לכולם על העזרה....
א.
זיכרון קינגסטון זה מה שיש לי "בעגלה" שיש לי היום ועד היום לא איכזב אותי.
לגבי דיסקים קשיחים קצת חפרתי במחשב הקיים הדיסקים שיש לי:
1. MAXTOR 6y120p0 שבאתר היצרן מוגדר כ- Ultra ATA/133
2. WDC WD800BB שבאתר היצרן מופיע כ- EIDE (Ultra ATA/100) - Up to 100 MB/s burst transfer rates
שאלה שלי אם יעבדו עם לוח האם החדש או לא?
תודה שוב לכולם על העזרה....
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

איתמר חד משמעית כן
אבל אלה כוננית ישנים הם מוגבלים במהירות
שווה לך לנצל את בקר הSATA שעל הלוח החדש
ולפחות להתקין את מערכת ההפעלה על כונן SATA 2 חדש בכדי לנצל את המהירות שלו
אבל אלה כוננית ישנים הם מוגבלים במהירות
שווה לך לנצל את בקר הSATA שעל הלוח החדש
ולפחות להתקין את מערכת ההפעלה על כונן SATA 2 חדש בכדי לנצל את המהירות שלו
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
דיסקים... (אם עוד לא בנית...)
שלום איתמר,
מכיר את הביטוי "חוזק השרשרת נמדד בחוליה החלשה"?
אל תתקין את הדיסקים הישנים כלל במחשב חדש!! הם מבוקרים, מן הסתם, ע"י בקר ישן מסוג IDE או EIDE והדיסקים החדשים מבוקרים ע"י בקר SATA II הררררבה יותר מהיר ואמין, זיכרון חוצץ גדול ואלגוריתמים משופרים לחיפוש וכתיבת מידע. כמו שהוזכר, הדיסקים הישנים מועדים לקריסה והם יאטו את מהירות-הגישה הכללית לדיסקים.
העתק את הספריות החשובות ל-disk on key וממנו למחשב החדש, או דרך צריבת המידע על CD או שמירה על דיסק-וירטואלי על GMAIL כרצונך, אך אל תתקין דיסקים ישנים בני 5 שנים במקביל לדיסקים חדישים וחדשים.
שוב בהצלחה,
חיים זאבי
מכיר את הביטוי "חוזק השרשרת נמדד בחוליה החלשה"?
אל תתקין את הדיסקים הישנים כלל במחשב חדש!! הם מבוקרים, מן הסתם, ע"י בקר ישן מסוג IDE או EIDE והדיסקים החדשים מבוקרים ע"י בקר SATA II הררררבה יותר מהיר ואמין, זיכרון חוצץ גדול ואלגוריתמים משופרים לחיפוש וכתיבת מידע. כמו שהוזכר, הדיסקים הישנים מועדים לקריסה והם יאטו את מהירות-הגישה הכללית לדיסקים.
העתק את הספריות החשובות ל-disk on key וממנו למחשב החדש, או דרך צריבת המידע על CD או שמירה על דיסק-וירטואלי על GMAIL כרצונך, אך אל תתקין דיסקים ישנים בני 5 שנים במקביל לדיסקים חדישים וחדשים.
שוב בהצלחה,
חיים זאבי
- תרמתי למען הסליק

יש לי עשרות גיגה בייטים של חומר חשוב על הדיסקים שלי כך שאקבל נקע ביד אם אצטרך להעתיק את הכל בעזרת דיסק און קי.
אני חושב לקנות דיסק מערכת הפעלה גדול - SATA שיהיה מהיר ועדכני ככל האפשר ואת הדיסקים הישנים לשים בתור דיסקים של איחסון משני/ גיבוי (גם היום אני עושה GHOST מדיסק לדיסק וזה הציל אותי לא פעם).
נראה לי שזו הפשרה הטובה ביותר. כפי שהבנתי, יש רק SLOT אחד של IDE על לוח האם הזה ואם אני מבין נכון, כל SLOT נותן חיבור לשני דיסקים. החיבור הזה יהיה מנוצל לטובת CDROM וצורב DVD. למישהו יש רעיון איך לחבר את הדיסקים האלה בנוסף?
תודה,
א.
אני חושב לקנות דיסק מערכת הפעלה גדול - SATA שיהיה מהיר ועדכני ככל האפשר ואת הדיסקים הישנים לשים בתור דיסקים של איחסון משני/ גיבוי (גם היום אני עושה GHOST מדיסק לדיסק וזה הציל אותי לא פעם).
נראה לי שזו הפשרה הטובה ביותר. כפי שהבנתי, יש רק SLOT אחד של IDE על לוח האם הזה ואם אני מבין נכון, כל SLOT נותן חיבור לשני דיסקים. החיבור הזה יהיה מנוצל לטובת CDROM וצורב DVD. למישהו יש רעיון איך לחבר את הדיסקים האלה בנוסף?
תודה,
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

dvd sata
קנה DVD בחיבור SATA
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36359
עידן ה- IDE נגמר ועבר מן העולם.
- סליקאי כסף

Re: dvd sata
ELI כתב:קנה DVD בחיבור SATA
יש לי צורב DVD של SONY סוף הדרך.. תומך בכל הפורמטים האפשריים חבל לזרוק אותו......
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

מי מחובר