קלשניקוב נ' M-16 נ' מוסין נגאנט
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
קלשניקוב נ' M-16 נ' מוסין נגאנט
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
אבל מה, הכדור של המוסין נגאן משמש עד היום ברוב"צ דראגונוב. המוסין עצמו משמש בכמויות עצומות לציד באזורי הפריפריה של רוסיה. יש לי מכר אמריקני בארה"ב שמחזיק גרסת צלפים של המוסין ונשבע שזה אחד מרובי הפרודקשן המדוייקים ביותר שקיימים.
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
i got my nagants (one short m38 versionand one m44 long one) for 75$ a piece at big5 in el paso texas
you say they are 40$now? i must go and pick up a nother one
they really are a great gun i use them to hunt antilope and deer and they are acurate like hell i have one with a synthetic stock and a telescope mount and one original one they both are a 1948 model and they are in like new condition
they are grate
sorry for the english my computer desided she dose not whant to speake) hebrew today still mad at me for formating her yesterday
)
you say they are 40$now? i must go and pick up a nother one
they really are a great gun i use them to hunt antilope and deer and they are acurate like hell i have one with a synthetic stock and a telescope mount and one original one they both are a 1948 model and they are in like new condition
they are grate
sorry for the english my computer desided she dose not whant to speake) hebrew today still mad at me for formating her yesterday
אהה....
טוב אחרי שעשית FORMATTING והתקנת XP מחדש, אתה צריך לשים את התקליטור של XP חזרה בכונן, לפתוח את ה-CONTROL PANEL ושם לבחור REGIONAL AND LANGUAGE OPTIONS (הציור עם הגלובוס). שם תראה כמה לשוניות תבחר את הלשונית שכתוב עליה LANGUAGES, ויש שם איזה CHECK BOX שכתוב בו Install files for complex script and right -to-left languages including Thai. אחרי שהוא יתקין לך את הקבצים האלה תוכל לבחור מתוך הרשימה של השפות את השפה העברית...
לגבי המחירים של המוסין נגנט, הם מעודכנים ללפני 3 שנים כשעוד גרתי ב-KATY בטקסס. אני לא כל כך מעודכן מה קורה עכשיו. בכל אופן גם ACADEMY וגם BIG5 היו שולחים עלונים הבייתה, והמחיר היה בין 40 דולר ל-50.
א.
טוב אחרי שעשית FORMATTING והתקנת XP מחדש, אתה צריך לשים את התקליטור של XP חזרה בכונן, לפתוח את ה-CONTROL PANEL ושם לבחור REGIONAL AND LANGUAGE OPTIONS (הציור עם הגלובוס). שם תראה כמה לשוניות תבחר את הלשונית שכתוב עליה LANGUAGES, ויש שם איזה CHECK BOX שכתוב בו Install files for complex script and right -to-left languages including Thai. אחרי שהוא יתקין לך את הקבצים האלה תוכל לבחור מתוך הרשימה של השפות את השפה העברית...
לגבי המחירים של המוסין נגנט, הם מעודכנים ללפני 3 שנים כשעוד גרתי ב-KATY בטקסס. אני לא כל כך מעודכן מה קורה עכשיו. בכל אופן גם ACADEMY וגם BIG5 היו שולחים עלונים הבייתה, והמחיר היה בין 40 דולר ל-50.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

הצעדן כתב:איתמר, פיסטוק,
עדיין משווקים אותם עם כתף תותבת ?
כן לרוב הם באים עם קופון הנחה של Blue Cross Blue Shield
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

עברית בxp
עוד בשלב ההתקנה אני שם לו את העברית... זה לא זה. הגרסת backupשלי כנראה נדפקה. מדהים מה ילד בן 4 יכול לעשות למחשב ב 5 דקות בלי השגחה
לגבי המחירים ה75$ מעודכן ללפני שנה בערך כשגרתי ב salt flat עיירה עם 7 תושבים רשומים 40 מייל מעהיירה הקרובה עם 470 תושבים ו70 מייל מel paso. אני עובר לשם קבוע בעוד כחודש והמישפוחה אחרי ביולי אוגוסט. קר מידי פה בפינלנד.... גם לא מוצאים עבודה.
Re: עברית בxp
pistokoski כתב:עוד בשלב ההתקנה אני שם לו את העברית... זה לא זה. הגרסת backupשלי כנראה נדפקה. מדהים מה ילד בן 4 יכול לעשות למחשב ב 5 דקות בלי השגחהלגבי המחירים ה75$ מעודכן ללפני שנה בערך כשגרתי ב salt flat עיירה עם 7 תושבים רשומים 40 מייל מעהיירה הקרובה עם 470 תושבים ו70 מייל מel paso. אני עובר לשם קבוע בעוד כחודש והמישפוחה אחרי ביולי אוגוסט. קר מידי פה בפינלנד.... גם לא מוצאים עבודה.
כן מי שלא מכיר את ארה"ב חושב שזה הכל כמו ניו יורק או לוס אנג'לס. רוב ארה"ב האמיתית זו מהדורה אמריקאית של שדרות, נתיבות ועוד חורים שרק אפשר למצוא שם. אני מכיר את הסביבה של el Passo הייתי עובר משם כשהייתי נוסע לטייל ב-BIG BEND ובכל מיני חורים אחרים.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

10 הודעות