נשיאת מחסניות גיבוי
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
אני עדיין בדעה שכיום לא מזיקה תחמושת נוספת,כמובן שאין צורך להסחף ולסחוב 8 מחסניות של 15-17 כדור כל אחת ...
היום כל מקום עלול להפוך ל"חזית".

היום כל מקום עלול להפוך ל"חזית".

חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב
- סליקאי כסף
האלן יעקב וברוך הבא (או ברוך שובך
)
אני מסכים איתך, אין בררה ולפעמים צריך להתפשר בכמות התחמושת הרזרבית שאתה נושא איתך.
באזורים ללא סיכון מיוחד ,אני חושב ש-3 מחסניות רזרביות זה פשרה מספיק טובה

אני מסכים איתך, אין בררה ולפעמים צריך להתפשר בכמות התחמושת הרזרבית שאתה נושא איתך.
באזורים ללא סיכון מיוחד ,אני חושב ש-3 מחסניות רזרביות זה פשרה מספיק טובה

אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
מה פשרה? איזה פשרה?
אני הולך עם ארגז פעולה מלא בכדורים יושב עלי כמו פאוץ',
ובאוטו יש עוד כמה ארגזים כאלה.
אני אומר, שיהיה, מה שבטוח בטוח, לעולם אתה לא יודע מה ומי יכול להגיע מולך, אז ליתר בטחון אני הולך עם תחמושת שתספיק (אני מקווה) לכל ארוע.

אני הולך עם ארגז פעולה מלא בכדורים יושב עלי כמו פאוץ',
ובאוטו יש עוד כמה ארגזים כאלה.
אני אומר, שיהיה, מה שבטוח בטוח, לעולם אתה לא יודע מה ומי יכול להגיע מולך, אז ליתר בטחון אני הולך עם תחמושת שתספיק (אני מקווה) לכל ארוע.

"הזכרון בסדר, רק אני שוכח" (שייקה אופיר ז"ל)
מי שלא מנסה, לא טועה
מי שלא מנסה, לא טועה
מי זוכר את "קומנדו"?
זוכרים את הסרט המופלא, עם שוורצנגר בצעירותו, והגב' מילאנו לפני הסיליקון ו"מכושפות"?
אז זהו, שאני זוכר. כשראיתי אותו בפעם הראשונה, בגיל 10 כמדומני, חשתי קנאה עזה כשראיתי אותו עוטה על גופו כמויות עצומות של אמל"ח, ששימשו אותו בהמשך הסרט להשמדת החצי הדרומי של כדור-הארץ.
לא הבנתי למה אחי הגדול שישב ליידי גיחך.
כשקיבלתי את הפק"ל הראשון שלי - מא"ג 2 המיתולוגי - הבנתי למה...
זה לא ריאלי להסתובב עם כמויות אדירות של תחמושת זה לא נוח, זה מעיק וכבד,, זה בעייתי, מסוכן ואני גם לא סגור לגמרי עד כמה זה חוקי.
מעטים מבינינו אחראים ומיומנים מספיק בכדי להתערב ולירות במקרה של תקרית באופן שלא יסכן את הסביבה [ואודה שאני איני כזה!]; אלו שיש להם את המיומנות והכלים לא זקוקים לכמויות אסטרונומיות של תחמושת. אירועים שבהם להתערבות של איש מיומן חמוש באקדח יש משמעות הם בדרך-כלל קצרים (בזמן ובטווח). אף אחד לא מנהל לחימה ביעד מבוצר או מלחמת חפירות עם אקדח. לפיכך, כל אחד צריך לשאת את כמות התחמושת הסבירה שמעניקה לו ביטחון ביכולותיו (שתיים עד שלוש מחסניות של 15 כדור כ"א עבורי, תודה; ושניים סוכר). אין טעם בלשאת יותר מזה, בעיקר כאשר יש חשש סביר שכל כדור שלא יפגע במטרה הראויה יפגע באדם חף מפשע.
מבחינה פרקטית: אי אפשר לשאת כל הזמן את כל התחמושת, ואז קורה שמשאירים מחסנית במשרד, באוטו, אצל הבייביסיטר... התוצאות של זה ברורות.
מבחינת הסיכונים: אחיי "בונקרי-התחמושת", חשבתם פעם כמה תועילו לאותו מחבל שיצליח "לתקוע" אותכם? פשוט מתנה משמיים!
מבחינה חוקית: לכולנו ידועות המגבלות על כמויות התחמושת שאנו יכולים לרכוש. נשיאה של עשרות כדורים תחייב לפרקים את הצורך להסביר את מקורם - והתשובה לא תמיד תהלום את דרישות החוק...
חוץ מזה, שוורצנגר לא החליף בסרט מחסנית אפילו פעם אחת, והוא עוד חי!
אז זהו, שאני זוכר. כשראיתי אותו בפעם הראשונה, בגיל 10 כמדומני, חשתי קנאה עזה כשראיתי אותו עוטה על גופו כמויות עצומות של אמל"ח, ששימשו אותו בהמשך הסרט להשמדת החצי הדרומי של כדור-הארץ.
לא הבנתי למה אחי הגדול שישב ליידי גיחך.
כשקיבלתי את הפק"ל הראשון שלי - מא"ג 2 המיתולוגי - הבנתי למה...
זה לא ריאלי להסתובב עם כמויות אדירות של תחמושת זה לא נוח, זה מעיק וכבד,, זה בעייתי, מסוכן ואני גם לא סגור לגמרי עד כמה זה חוקי.
מעטים מבינינו אחראים ומיומנים מספיק בכדי להתערב ולירות במקרה של תקרית באופן שלא יסכן את הסביבה [ואודה שאני איני כזה!]; אלו שיש להם את המיומנות והכלים לא זקוקים לכמויות אסטרונומיות של תחמושת. אירועים שבהם להתערבות של איש מיומן חמוש באקדח יש משמעות הם בדרך-כלל קצרים (בזמן ובטווח). אף אחד לא מנהל לחימה ביעד מבוצר או מלחמת חפירות עם אקדח. לפיכך, כל אחד צריך לשאת את כמות התחמושת הסבירה שמעניקה לו ביטחון ביכולותיו (שתיים עד שלוש מחסניות של 15 כדור כ"א עבורי, תודה; ושניים סוכר). אין טעם בלשאת יותר מזה, בעיקר כאשר יש חשש סביר שכל כדור שלא יפגע במטרה הראויה יפגע באדם חף מפשע.
מבחינה פרקטית: אי אפשר לשאת כל הזמן את כל התחמושת, ואז קורה שמשאירים מחסנית במשרד, באוטו, אצל הבייביסיטר... התוצאות של זה ברורות.
מבחינת הסיכונים: אחיי "בונקרי-התחמושת", חשבתם פעם כמה תועילו לאותו מחבל שיצליח "לתקוע" אותכם? פשוט מתנה משמיים!
מבחינה חוקית: לכולנו ידועות המגבלות על כמויות התחמושת שאנו יכולים לרכוש. נשיאה של עשרות כדורים תחייב לפרקים את הצורך להסביר את מקורם - והתשובה לא תמיד תהלום את דרישות החוק...
חוץ מזה, שוורצנגר לא החליף בסרט מחסנית אפילו פעם אחת, והוא עוד חי!

Takes more than combat gear to make a man
Takes more than a license for a gun
Confront your enemies,
avoid them when you can
A gentleman will walk but never run
Takes more than a license for a gun
Confront your enemies,
avoid them when you can
A gentleman will walk but never run
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד