נפצים
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
נפצים
אני לא יודע אם שמתם לב, אבל השנה כמות הנפצים שאני שומע וגם העוצמה שלהם הם פי כמה וכמה גדולים מבכל השנים שעברו.
אם בעבר היה מדובר ב-FIRE CRACKERS שעושים בערך רעש של אקדח פיקות, עכשיו מדובר בפיצוצים שהעוצמה שלהם מספיקה להרעיד את כל השמשות ברחוב ולהפעיל את האזעקות של הרכבים שחונים בסביבה. שלא לדבר על ההבהק של הפיצוץ שמאיר את הרחוב.
מבחינתי אלו מטענים פירוטכניים לכל דבר, אבל הפעם בעוצמה שיכולה להעיף למישהו כמה אצבעות - אם לא יותר מזה..
יש לי כמה תהיות בנושא:
1. איך בכלל מגיע כל האמל"ח (כן אמל"ח) הזה לארץ? הרי זה חומר נפץ לכל דבר, ואם אפשר להבריח כאלה נפצים אז ודאי אפשר להבריח גם דברים יותר רציניים.
2. איך זה שהדברים האלה נמכרים בכל פיצוציה בעיר בגלוי ובאין מפריע? למה בדיוק מחכים? שלמישהו תעוף איזה כף יד? או שמישהו יקשור כמה כאלה בחבילה, יצמיד אותם לבלוני גז וירים בית באויר?
3. והקטע המדאיג ביותר, איפה המשטרה בכל העניין הזה ומי בדיוק אחראי על עצימת העיניים שיש פה?
א.
אם בעבר היה מדובר ב-FIRE CRACKERS שעושים בערך רעש של אקדח פיקות, עכשיו מדובר בפיצוצים שהעוצמה שלהם מספיקה להרעיד את כל השמשות ברחוב ולהפעיל את האזעקות של הרכבים שחונים בסביבה. שלא לדבר על ההבהק של הפיצוץ שמאיר את הרחוב.
מבחינתי אלו מטענים פירוטכניים לכל דבר, אבל הפעם בעוצמה שיכולה להעיף למישהו כמה אצבעות - אם לא יותר מזה..
יש לי כמה תהיות בנושא:
1. איך בכלל מגיע כל האמל"ח (כן אמל"ח) הזה לארץ? הרי זה חומר נפץ לכל דבר, ואם אפשר להבריח כאלה נפצים אז ודאי אפשר להבריח גם דברים יותר רציניים.
2. איך זה שהדברים האלה נמכרים בכל פיצוציה בעיר בגלוי ובאין מפריע? למה בדיוק מחכים? שלמישהו תעוף איזה כף יד? או שמישהו יקשור כמה כאלה בחבילה, יצמיד אותם לבלוני גז וירים בית באויר?
3. והקטע המדאיג ביותר, איפה המשטרה בכל העניין הזה ומי בדיוק אחראי על עצימת העיניים שיש פה?
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

Re: נפצים
itamar כתב:יש לי כמה תהיות בנושא:
דרך משלוחים רגילים שעוברים בקרה מגוכחת עד לכדי רשלנות פושעת בגבולות המדינה
(אותה בקרה שמאפשרת העברה של איירסופטים ורובי קשת למנהם שעקרונית אסורים ביבוא
לצד סמים ודברים אחרים )
מחכים לפורים שיעבור
אולי תזכור את האשכול הזה (שים לב לתעריך ) שבעקבותו אגב פניתי גם למשטרה וגם למשרד התעשיה ונחש מה אפילו הודעה לקונית על זה שהנושא בטיפול לא קיבלתי .
http://www.haslik.co.il/forums/viewtopi ... 7%E1%EC%EF
אהה מחכה שמשרד התמ"ת יגיש תלונה ואז יגשו שני שוטרים ויחרימו 10 נפצים וכמה אקדחי אירסופט ויצטלמו לעיתון (שזה כבר נעשה השנה אז אל תעצור את הנשימה).א.
היגט,
עזוב אותך מרובי קשת ואיירסופט, אלה כלי נשק קרים עשויים מפלסטיק שבקלות יחסית יכולים לעבור בתור צעצועים... פה מדובר בחומר נפץ של ממש, אבש"ש, אמונל או כל מיני תערובות אחרות.
חומר נפץ יש לו חתימה ויש לו ריח וגם אמצעי גילוי שדרכם עוברים כל המטענים שנכנסים לארץ, באויר, בים ואולי ביבשה.
לא נראה לי גם שמי שמבריח את כל האמל"ח הזה, עושה איזה מאמץ להסתיר או להסוות. נראה לי שהדברים נכנסים לתוך המדינה דרך הדלת הראשית ובעצימת עין של כל מיני גורמים ברשויות.
מי שמסוגל להכניס לתוך המדינה נפצים, ינצל את הפרצה כדי להכניס דברים יותר רציניים. הקשר בין פשע לטרור הוכח לא פעם.
א.
עזוב אותך מרובי קשת ואיירסופט, אלה כלי נשק קרים עשויים מפלסטיק שבקלות יחסית יכולים לעבור בתור צעצועים... פה מדובר בחומר נפץ של ממש, אבש"ש, אמונל או כל מיני תערובות אחרות.
חומר נפץ יש לו חתימה ויש לו ריח וגם אמצעי גילוי שדרכם עוברים כל המטענים שנכנסים לארץ, באויר, בים ואולי ביבשה.
לא נראה לי גם שמי שמבריח את כל האמל"ח הזה, עושה איזה מאמץ להסתיר או להסוות. נראה לי שהדברים נכנסים לתוך המדינה דרך הדלת הראשית ובעצימת עין של כל מיני גורמים ברשויות.
מי שמסוגל להכניס לתוך המדינה נפצים, ינצל את הפרצה כדי להכניס דברים יותר רציניים. הקשר בין פשע לטרור הוכח לא פעם.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

- סליקאי כסף

yoav30 כתב:אף אחד לא אמר שאסור לייבא "צעצועים מסוכנים", אבל החוק קובע שאסור למכור "צעצועים מסוכנים".
(אילן, עכשיו תורך... "חלם זה כאן" - משפט שלך)
למה תמיד אני ?
למה תמיד אני ?
מה עשיתי הפעם ?
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
זה בהחלט יכול להיות מסוכן
עד כדי קטיעה של אצבעות
*** התמונות נמחקו מכיוון שחרגו מהגודל המותר להצגה בסליק ***

עד כדי קטיעה של אצבעות
*** התמונות נמחקו מכיוון שחרגו מהגודל המותר להצגה בסליק ***

נערך לאחרונה על ידי ELI בתאריך 06 מרץ 2007, 10:18, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- סליקאי כסף

GUSS כתב:אילן ,יש תאריכים לסמן על לוח השנה ?
כשיהיו אתה תדע !!!
כולנו נדע
אין ביצים לראשי השלטון
מדברים יידיש במזרח התיכון.
הדברים צריכים להיות חד וחלק.
מי שלא בצבא - אין נפצים , אין זיקוקים אין נשק !!!
למעט רובה אויר (4.5 מ"מ לכל האוכלוסיה ללא רישיון ) ו 0.22 במסגרת מועדונית.
מי שבצבא ובמיוחד במילואים רשאי נשק !
כפוף לאימון מתאים בוחן חיצוני ורשום במסגרת מעקב (יחידת המילואים או לאחר סיום משא"ז)
והכי חשוב חיסול מוחלט של חברות השמירה למינהן !!!
אבטחת הציבור הוא תפקיד השלטון !!!
מה שעושה שי וגה מרצון טוב בפועל הוא הכשרת גיס חמישי ליום פקודה.
חבר isia זכור !
אילן ב כתב:מי שלא בצבא - אין נפצים , אין זיקוקים אין נשק !!!
הלו - על איזה צבא אתה מדבר? את המטענים האלה מפוצצים בגינה הציבורית מאחורי הבית שלי ילדים בני 12-14..
ומה קורה עם אחד שלא גויס לצבא מסיבות בריאותיות אמיתיות ויש לו חנות תכשיטים? אז מה לפי דעתך צריך בגלל זה לשלול ממנו את האפשרות להגן על חייו? יענו הבן אדם אכל אותה פעמיים...
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

מי מחובר