תחרות 8 - תוצאות ווריפייד
באיחור קל,הנה סרטון מתחרות 8, שמתחיל באווירה פורימית, ומסתיים באוירה נוגה משהו, אולי עקב העובדה שהמחשב שלי התפגר פעמיים מאז יום שישי ואני מחזיק אותו בחיים עם מכשירי החייאה
קובץ באיכות גבוהה (33.5 מ"ב):
קובץ באיכות נמוכה (17.7 מ"ב):
סטרימינג:
וכמו שמודי בר און אומר - תהנו

קובץ באיכות גבוהה (33.5 מ"ב):
קובץ באיכות נמוכה (17.7 מ"ב):
סטרימינג:
וכמו שמודי בר און אומר - תהנו

אורן,
חית חית חית.
כל הכבוד.
חית חית חית.
כל הכבוד.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
אורן
אתה תותח !
שחר
אתה תותח !
שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
אורן!
דווקא שבמחוזותינו פושה הנגע של בינוניות ושל ביצוע כושל, לראות הפקה באיכות כזו, בהתנדבות
בטעם ועם הרבה אהבה לתחום זה פשוט מדהים !!
התוספת של הקרדיט עם תוצאות היורה היא רק עוד נדבך מקסים, הצילום אומנותי, בחירת המוזיקה נפלאה ומתאימה תמיד!
קצרה היריעה, אבל אני יכול בשמי ובשם חבריי להודות לך על סרטונים ששמורים עימי ושאני לוקח אותם איתי בכל מקום שאני נוסע בעולם ומתגאה באיכות הישראלית והמצוינות ללא פשרות שאתה מייצג!
דווקא שבמחוזותינו פושה הנגע של בינוניות ושל ביצוע כושל, לראות הפקה באיכות כזו, בהתנדבות

התוספת של הקרדיט עם תוצאות היורה היא רק עוד נדבך מקסים, הצילום אומנותי, בחירת המוזיקה נפלאה ומתאימה תמיד!
קצרה היריעה, אבל אני יכול בשמי ובשם חבריי להודות לך על סרטונים ששמורים עימי ושאני לוקח אותם איתי בכל מקום שאני נוסע בעולם ומתגאה באיכות הישראלית והמצוינות ללא פשרות שאתה מייצג!
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
הודעה !
אורן ידידי
יש לי קובץ פתיח מתחרות ירי מעשי 2005 שערכנו, וקובץ שלם מאדם נגד אדם גם 2005 מעניין ומהנה עם היורים מהמקומות הראשונים שזה כולל את שאול קירש,אלי אלקובי,אלדר שטיינר,חמי מנחם,שלומי דהן,חנן אוחיון,יעל דגן,טל שפירה ועוד. עם אפשר ותוכל להכניס כולם ייהנו ויש מה לראות. אני ממתין לתשובה ממך.יורם שטיינר

יש לי קובץ פתיח מתחרות ירי מעשי 2005 שערכנו, וקובץ שלם מאדם נגד אדם גם 2005 מעניין ומהנה עם היורים מהמקומות הראשונים שזה כולל את שאול קירש,אלי אלקובי,אלדר שטיינר,חמי מנחם,שלומי דהן,חנן אוחיון,יעל דגן,טל שפירה ועוד. עם אפשר ותוכל להכניס כולם ייהנו ויש מה לראות. אני ממתין לתשובה ממך.יורם שטיינר

עם תרצו A זו מטרה !
senior combat warrior
senior combat warrior
- סליקאי זהב
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד