נפצים

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי נועם » 06 מרץ 2007, 19:17

א' ,

לאותו "תכשיט" עם הברונכיטיס, יש תבחין "בעל עסק לזהב ויהלומים".

תמיד קיימת האפשרות לפנות לו' ערר.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי אילן ב » 06 מרץ 2007, 22:23

itamar כתב:
אילן ב כתב:מי שלא בצבא - אין נפצים , אין זיקוקים אין נשק !!!

הלו - על איזה צבא אתה מדבר? את המטענים האלה מפוצצים בגינה הציבורית מאחורי הבית שלי ילדים בני 12-14.. :shock:

ומה קורה עם אחד שלא גויס לצבא מסיבות בריאותיות אמיתיות ויש לו חנות תכשיטים? אז מה לפי דעתך צריך בגלל זה לשלול ממנו את האפשרות להגן על חייו? יענו הבן אדם אכל אותה פעמיים...

א.

פה אני רואה שמתחיל ההבדל התהומי בין עכבר הכפר (אנוכי) לעכבר העיר................(ראה משלי אזופוס ולה פונטיין.

בית ממכר לתכשיטים הוא עסק - למטרות רווח !!!
יתכבד כבודו וישלם עבור השמירה (מקווה שלמשטרת ישראל או לחברה בפיקוחה ההדוק) ויוסיף את הנ"ל בתוך מחיר "התכשיט".

אני לעולם לא אבין מה מוצאים אנשים בתכשיטים, נראה לי בזבוז כל ההתעסקות בזה.
מאז שהורדתי את הדיסקית לא העלתי עלי ולו תכשיט אחד. והטבעת היחידה שקניתי אי פעם לחתונה גם היא נראתה לי בזבוז זמן.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי GUSS » 07 מרץ 2007, 07:33

לא הבנתי ,, הטבעת או החתונה ביזבוז זמן? :lol:
חוץ מזה גם האקדח הוא מעיין תכשיט ,אלה מה,
האקדח נועד להציל חיים,,, ואילו הטבעת,,אוי הטבעת,,
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי itamar » 07 מרץ 2007, 10:27

אילן,

לא סביר בעליל.

מה אתה מצפה? להצמיד שומר ראש או שוטר לכל סוחר תכשיטים שילווה אותו ברחוב לכל מקום שהוא הולך?

ומה עם נהגי מוניות? תושיב שומר ליד כל נהג מונית?

קריטריון חלוקה לנשק צריך לכלול מורכב משני מסלולים:
1. עיסוק שמצדיק החזקת נשק - בדיוק כפי שהיום
2. פריבילגיה למילואימניקים בוגרי יחידות קרביות שמאפשרת להוציא רשיון נשק ללא תלות בעיסוק

אחד לא סותר אתה שני.

ולגבי עכבר הכפר/עכבר העיר... אחי היקר..לצערי ודאבוני הרב, ההפרטה מתקרבת לשעריך לאט אבל בטוח...
(ודרך אגב, שאלה שלא קשורה..איך מכירת תנובה משפיעה על העסקים שלך?)

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי slavochk » 07 מרץ 2007, 12:22

אילן ב כתב:הדברים צריכים להיות חד וחלק.
מי שלא בצבא - אין נפצים , אין זיקוקים אין נשק !!!
מי שבצבא ובמיוחד במילואים רשאי נשק !

השירות הצבאי נועד להקנות חיים אזרחים תקינים ליתר האזרחים, ולא על מנת להקנות זכויות כלשהן לאחריו.
לצורך הדוגמא, מדוע מילואימניק במערך הפטריוט זקוק לאקדח יותר מנהג מונית? או מחקלאי היושב בחווה מבודדת?
למיטב הבנתי, אין קשר בין אקדח פרטי לשירות צבאי. ניתן על אותו משקל להציע היתר לבעלי תארים אקאדמאים בלבד, או למי שמשלם מיסים מעל סכום מסוים. הוא מועיל יותר מאדם שסיים את שירות המילואים לפני 15 שנים.

אילן ב כתב:בית ממכר לתכשיטים הוא עסק - למטרות רווח !!!

אני מבין שכשאני קונה שקית חלב "תנובה", הכסף הולך לצדקה...?
בברכה,
גלעד
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ליאור45 » 07 מרץ 2007, 12:36

רבותיי, הדיון גלש לקווים קצת תיאורטיים. לתפוס את אילן מהלשון זה לא חוכמה גדולה - אני מאחל לכולם שיעמלו כמוהו ויכתבו כמוהו.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי itamar » 07 מרץ 2007, 12:43

גלעד,

אני לא בדיוק מסכים איתך בקטע הראשון. נטל ההגנה עלינו (שירות בצה"ל ומילואים) לא מתחלק באופן שווה בין כלל אזרחי המדינה. יש את אותו קומץ שמשרת ועושה את העבודה בשבילנו.
אתה יודע גם שכל מי שרוצה להשתמט משירות מילואים קרבי יכול לעשות את זה די בקלות..
אז כן, לאותו קומץ שמוכן להקריב את חייו למעננו מגיעות קצת פריבילגיות ולא רק בנושא נשק.
זה המינימום שאנחנו יכולים לעשות בשבילם - וכך גם נהוג בהרבה מדינות מתוקנות בעולם.

עובדה גם שמשרד הפנים כן מכיר בשירות צבאי בתור עילה ומאפשר לקצינים בדרגת סרן ומעלה להוציא רשיון נשק ללא כל קשר עם עיסוקם האזרחי. אתה רואה שהתקדים הזה קיים במערכת. כל מה שצריך לעשות זה להוריד את הרף הדרגה של התבחין הזה למטה, כדי לפתוח אותו בפני כל חיילי מערך המילואים הקרבי המעוניינים בכך.

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי itamar » 07 מרץ 2007, 12:45

ליאור45 כתב:רבותיי, הדיון גלש לקווים קצת תיאורטיים. לתפוס את אילן מהלשון זה לא חוכמה גדולה - אני מאחל לכולם שיעמלו כמוהו ויכתבו כמוהו.

מה אתה אומר, האשכול כבר מקיים את המשפט השלישי של האקסיומה שלי?? :D :D

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי slavochk » 07 מרץ 2007, 12:53

itamar כתב:מה אתה אומר, האשכול כבר מקיים את המשפט השלישי של האקסיומה שלי?? :D :D

א.

2. מחירי תחמושת או

1. עדיין אין שלושה עמודים לאשכול.
2. גלוק חרא של אקדח. :wink:
בברכה,
גלעד
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי yoav30 » 07 מרץ 2007, 18:03

אני לא מבין מה התלבשתם על עניין המילואימניק יוצא יחידה קרבית.
כי הוא עושה מילואים? גם אני עושה מילואים, ואני לא יוצא יחידה קרבית, אז לא מגיע לי אקדח?
אולי המילואימניק יוצא יחידה קרבית יודע לירות טוב יותר ממני? או יותר בטיחותי ממני בנשק?

תרדו כבר מהנושא המטומטם הזה.

לא אחת נתקלים מדריכי הירי ב"יוצאי יחידה קרבית" או "חיילים קרביים" עם רמת בטיחות השואפת למינוס, ורמת פגיעות (גם לאחר מעבר קורס צבאי - נועם, אל תקפוץ, כי אני יודע מה אתה הולך לכתוב :-) ) היורדת מאפס.

נשק צריך לתת לכל אזרח המעוניין בכך, בתנאי שעבר את הבדיקות של משטרת ישמעל ואת בדיקות משרד הבריאות. ולאחר מכן עבר קורס שיהיה לא פחות מ 25 שעות, בו ילמדו אותו כיצד להשתמש בנשק, יתחילו את הטמעת הבטיחות והכי חשוב, ילמדו אותו מהם החוקים והכללים בנשיאת נשק. הוא יבחן על כל הדברים שילמד גם עיונית וגם מעשית, ואז יתאפשר לו לשאת נשק.

חידוש השתלמות כזו, פעם בשלוש שנים, כאשר פעם בשנה, הוכחת יכולת בירי (50 כדור, וגם לפגוע אותם, לא רק 50 אחוזים במקרה הטוב).

מי שלא יכול לעמוד בזה, שיחזיר את הרישיון או שלא יהיה לו בכלל.

גם ללמוד נהיגה לא כל אחד יכול להרשות לעצמו.
יואב,
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ליאור45 » 07 מרץ 2007, 18:07

יואב, חיכיתי לתגובה כמו שלך ממישהו שהוא בר סמכא בפורום. יישר כוח!

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי אילן ב » 07 מרץ 2007, 23:42

itamar כתב:אילן,

לא סביר בעליל.

מה אתה מצפה? להצמיד שומר ראש או שוטר לכל סוחר תכשיטים שילווה אותו ברחוב לכל מקום שהוא הולך?

ומה עם נהגי מוניות? תושיב שומר ליד כל נהג מונית?

קריטריון חלוקה לנשק צריך לכלול מורכב משני מסלולים:
1. עיסוק שמצדיק החזקת נשק - בדיוק כפי שהיום
2. פריבילגיה למילואימניקים בוגרי יחידות קרביות שמאפשרת להוציא רשיון נשק ללא תלות בעיסוק

אחד לא סותר אתה שני.

ולגבי עכבר הכפר/עכבר העיר... אחי היקר..לצערי ודאבוני הרב, ההפרטה מתקרבת לשעריך לאט אבל בטוח...
(ודרך אגב, שאלה שלא קשורה..איך מכירת תנובה משפיעה על העסקים שלך?)

א.

איתמר אני מצפה מה שקורה היום........ טול קורה מבין עינך ותאמר לי כמה סוחרי תכשיטים במגזר שאינו משלים עם קיום מדינה יהודית הם סוחרי תכשיטים באמת וכמה הם סוחרים באופן חלקי ביותר.כנ"ל נהגי מוניות.
אני בהחלט מכיר בצורך הגנה לנהג מונית שלא עשה צבא אבל מסתכן בנסיעה מתל אביב לכפר קאסם. והוא איננו סוני או שיעי.
אבל אם הנהג מהכפר של אחמד טיבי אני לא חושב שהוא זקוק לאקדח להגנה, מספיק אם כל פעם שיורים טילים על ישראל יחעלה וירקוד על הגגות.
חבר isia זכור !
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי אילן ב » 08 מרץ 2007, 00:21

slavochk כתב:
אילן ב כתב:הדברים צריכים להיות חד וחלק.
מי שלא בצבא - אין נפצים , אין זיקוקים אין נשק !!!
מי שבצבא ובמיוחד במילואים רשאי נשק !

השירות הצבאי נועד להקנות חיים אזרחים תקינים ליתר האזרחים, ולא על מנת להקנות זכויות כלשהן לאחריו.
לצורך הדוגמא, מדוע מילואימניק במערך הפטריוט זקוק לאקדח יותר מנהג מונית? או מחקלאי היושב בחווה מבודדת?
למיטב הבנתי, אין קשר בין אקדח פרטי לשירות צבאי. ניתן על אותו משקל להציע היתר לבעלי תארים אקאדמאים בלבד, או למי שמשלם מיסים מעל סכום מסוים. הוא מועיל יותר מאדם שסיים את שירות המילואים לפני 15 שנים.

אילן ב כתב:בית ממכר לתכשיטים הוא עסק - למטרות רווח !!!

אני מבין שכשאני קונה שקית חלב "תנובה", הכסף הולך לצדקה...?

גלעד כל כך מעט עושים צבא משמעותי (50% מכל שכבת גיל מגיעים לצבא !!! מהם 15% ללחימה = 7.5 % מכל שנתון - מילואים עושים כ 9% מכל שנתון) שמה שהחברה צריכה לעשות זה רק לאהוב אותם כמו שהם אוהבים אותה !!!
זה לאפשר להם ללמוד כאן ולא בחו"ל - על חשבון מגזרים שלא תורמים.
זה למשל לחלק תמיכה לאוניברסיטה לא רק לפי גולגולת אלא גם לפי ימי מילואים ופתאום היחס למשרתי מילואים ישתנה והפרופסורים יתנו גם מועד ז' לבחינה..................
עוד דבר מעניין יותר נשק בידי אזרחים חיוביים מקטין פשע - וכן הייתי רוצה לראות שם את אלו שמתנדבים לגולני וצנחנים ולא את המשתמטים ואלו שלא משלימים עם קיומנו.
בקיצור גלעד בהמשך לקו העיקבי שלך אתה רוצה כאן ארץ חירויות בלתי נגמרות - אבל היא עוד לא סיימה את מלחמת השחרור.

לגבי רפתן - רפתן זה לא קריטריון לנשק - חקלאי באיזור ספר כן. לרפת שפיים תפקיד המשטרה לתת תשובות ולשר לבטחון פנים התשובה למה היא לא עושה זאת. באשדות יעקב המשטרה קצת יותר דלילה ורחוקה בעבר היה הישוב חלק מתפיסת ההגנה היום כבר לא. מה הרווחנו ? שי דרומי רפתני מולדת בכלא ועוד.........
רבים מידי בארץ הם בעלי השקפות כמו שלך הם מקרבים אותנו לשפת התהום ומה שיוותר לנו זה לצעוד צעד גדול קדימה.

חלב זה עסק למטרות פרנסה - יש בו ייצור !!! הרבה יצור החל ממספוא וכלה בתעשיית הלבן והגבינות. יש בו גם בדיעבד שמירה על אדמות מדינה(גידולי מספוא)!!!
כמו במפעל אוסם יצרן מזון או כמו במעל הלהבים של סטף בישקר יצרן כלי עבודה..

בתכשיטים יש רווח מסחר ב מחצבים ואבני חן לנוי, שמקורם בשעבוד של אנשים במכרות.
ממליץ לך ללמוד קצת על הנושא. רווחי תכשיטים ואבני חן בחלק גדול מהמקרים הולך למימון טרור. לא העבדים במכרות הם המרוויחים הגדולים אלא סוחרי העל וארגוני טרור ופשע. בלי תכשיטים יקטן הפשע
כמו בדיוק הסמים שאנשים צורכים חופשי חופשי בלי לחשוב על המסכנים שנאלצים לגדל את הגידולים האלה בתנאים מחפירים עבור ברוני סמים, וסופו של יום שהם ממנים את הטרור (עיין ערך גידול הסמים בבקעת הלבנון והמענקים שמקבל כל מי שמחדיר הנה סמים) הידעת 70% מכל העברות בארצנו קשורים ישירות או בעקיפין לסמים או הצורך במימון צריכתם ?

קטונתי לשנות את דעתך לצערי איננו סקנדינביה - שבה אפשר להיות פציפיסטים. אנחנו חיים כאן ולא בכדי - (ממליץ להתחיל מבראשית ולהמשיך עד אחרון הספרים החיצוניים)

כשקמה הציונות המתחדשת לפני 120 שנה היא שמה לה כיעד להפוך את הפירמידה ולבנות חברה לפי ערכי היהדות של צדק ורווחה (" מה לי רוב זבחיכם.......ריבו יתום שיפטו אלמנה"....)

היום זו חברה של רווח וצדקה - המוכרת לנו בגתקשורת של בעלי הון מציאות מדומה.

ולא גלעד אנחנו לא מעסיקים תאילנדים ברפת שלנו - אפשר וצריך בלי זרים בחקלאות.

ולא גלעד אנחנו לא מענים פרות ברפת שלנו - משום שלמדנו זה מכבר שפרה שטוב לה היא פרה יצרנית. וכן אנחנו מגדלים גידול אינטנסיבי ולא חיות מחמד. (תראה לי איך מאכילים כל כך הרבה פיות בדרך אחרת) אנחנו תעשיית חלב ובשר בדרך הגונה למיטב הבנתי.
יחליטו להפסיק גידול בעלי חיים לתעשיית המזון - לא אלמן ישראל נייצר ירק במקום - אנחנו אנשי עבודה לא בורסה. רק נדמה לי שבשביל להגיע לזה תצטרך להתמודד עם הרבה "טורפים" באתר הזה.
שים לב ידידי גלעד מי נוטה לעסוק בסבל בעלי החיים - בדרך כלל אנשים שבעים ופנויים כל כך שאין להם זמן לשים לב לאנשים רעבים. (הלוואי והיו נוהגים באנשים כפי שהם אומרים שיש לנהוג בבעלי חיים) יכול להיות שחוסר ה B-12 גורם לעיוות מוחי (ד"ר גולש הצילו יש איזה מידע?)

שוב עכבר הכפר מול עכבר העיר. לא מנסה לשנות את דעתך רק לפתוח את עיניך........
שמחתי כתמיד לחלוק עליך..........
אגב אתה בחור נהדר ונחמד - אני אומר את זה בלי שום טיפת ציניות.
רק נראה לי שאתה גדלת מוקף ומוגן וכאילו בארץ אחרת - לא בישראל שאני מכיר.

שם פעם עם עצמך מול הראי ותשאל כמו קנדי - מה אני יכול לעשות למען ישראל ? מה עשיתי למען ישראל (בלי תחרות עם אף אחד) רק תבדוק אם אתה באמת נתת למקום הזה את הכל כדי שיוכל להיות חברה אחרת? (תזכור שנר קטן אחד מכבה את כל החושך ומעשה טוב אחד ביום של כל מי מאיתנו היה יוצר פה אור אדיר - בוא ננסה להיות אור ליהודים לפני שנהיה אור לגויים)

כל טוב
אילן
חבר isia זכור !
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי slavochk » 08 מרץ 2007, 01:14

עוד דבר מעניין יותר נשק בידי אזרחים חיוביים מקטין פשע - וכן הייתי רוצה לראות שם את אלו שמתנדבים לגולני וצנחנים

לעניין חיילים ורישוי נשק, מיעוטם רואים בנשיאת אקדח זכות, רובם כטורח או סתם גחמה.
לא מעט אנשי קבע מיהרו להפטר מנשקם הפרטי כשבוטלה חובת הנשיאה, או לאפסנו במגירה נידחת, למרות שעודם עומדים בתבחין לרשיון נשק

שמה שהחברה צריכה לעשות זה רק לאהוב אותם כמו שהם אוהבים אותה !!!
זה לאפשר להם ללמוד כאן ולא בחו"ל

מנסיוני האישי והלא מחייב, כאשר אתה מקבל 500 שקל בחודש, מתיחסים אליך כמו מי ששווה בקושי 50... ציונות זה דבר חשוב, אבל התנהלות מכובדת ומקצועית לא פחות.
תשלום משכורת אמיתית לחיילי הסדיר, במקום שלל מענקי שחרור ולימודים, קרנות ושאר נזידי עדשים, היה מעלה בצורה ניכרת את אחוז המשרתים בסדיר, את מקצועיות ומוכנות הצבא, כמו גם את היכולת הכלכלית ללמוד לאחר השירות.
בברכה,
גלעד
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי נועם » 08 מרץ 2007, 06:47

שלושה דברים :

1. אילן כותב לעניין.

2. אילן צודק.

3. יואבי צודק. (דיברנו משהו על הבטן והמרפקים ? :twisted: )

נ.ב.

גלוק באמת חרא של אקדח. אבל תראו איך עושים מחרא כסף.. מיליארד זבובים ולמעלה ממליון (אולי מאה, ביום) קונים, לא טועים .. :D
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד