מעצורים ב-colt
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מעצורים ב-colt
שלום רב!
במטווח האחרון היו לי 3 מעצורים (מתוך 80 כדורים). לשניים מהם יש מאפיין משותף הנראה בברור בתמונה המצורפת.
תמונה
המעצור קורה כשהתרמיל נפלט, אבל הכדור התורן לא נכנס לבית הבליעה. לצערי, לא שמתי לב עם איזו מהמחסניות המעצור קורה (זה יכול להיות קשור למחסניות, לא?)
תופעה נוספת: התרמילים הנפלטים לא עפים הצידה, אלה למעלה.
מעבר לזה, האקדח יורה נפלא. pre-80 series 9mm combat commander
אשמח להמלצותיכם בנושא
תודה מראש!
יבגני
במטווח האחרון היו לי 3 מעצורים (מתוך 80 כדורים). לשניים מהם יש מאפיין משותף הנראה בברור בתמונה המצורפת.
תמונה
המעצור קורה כשהתרמיל נפלט, אבל הכדור התורן לא נכנס לבית הבליעה. לצערי, לא שמתי לב עם איזו מהמחסניות המעצור קורה (זה יכול להיות קשור למחסניות, לא?)
תופעה נוספת: התרמילים הנפלטים לא עפים הצידה, אלה למעלה.
מעבר לזה, האקדח יורה נפלא. pre-80 series 9mm combat commander
אשמח להמלצותיכם בנושא
תודה מראש!
יבגני
נערך לאחרונה על ידי spy בתאריך 12 מרץ 2007, 09:58, נערך פעם אחת בסך הכל.
- סליקאי טיטניום

תוספת: פירקתי את המחסניות. גיליתי, שהקפיץ של אחת מהן קצר מהקפיצים של האחרות. המחסנית עם הקפיץ הקצר - מקורית של COLT, שתי המחסניות האחרות - של METALFORM.
תמונה
בנוסף, ב-FOLLOWER של אחת המחסניות של MF יש מכתש קטן. אין לו כל השפעה "על יבש"
תמונה
בנוסף, לקפיצים של המחסניות יש סוג של "סיבוב", הן לא שוכבות ישר על משטח שטוח (קשה להסביר במילים, תמונה תסביר יותר טוב).
תמונה
האם זה יכול להיות קשור?
תמונה
בנוסף, ב-FOLLOWER של אחת המחסניות של MF יש מכתש קטן. אין לו כל השפעה "על יבש"
תמונה
בנוסף, לקפיצים של המחסניות יש סוג של "סיבוב", הן לא שוכבות ישר על משטח שטוח (קשה להסביר במילים, תמונה תסביר יותר טוב).
תמונה
האם זה יכול להיות קשור?
- סליקאי טיטניום

אם אני מבין נכון, זו תחמושת FIOCCHI משקל 100 גריין TRUNCATED CONE.
1. תמיד ירית את התחמושת הזו ללא שום בעיה ומעצורים או שזו פעם ראשונה שאתה משתמש בתחמושת הזו? אם זו פעם ראשונה שלך, פשוט תחזור לתחמושת עם פרופיל קליע מעוגל וסטנדרטי ואני מניח שהבעיה לא תחזור.
2. בעיה שניה כפי שאמרו פה מחסניות. תבדוק את כל המחסניות שלך, יכול להיות שאחת מהן OUT OF SPEC. אם זה המצב פשוט תוציא אותה מהמחזור ותקח אחת אחרת.
יש לי עוד כמה רעיונות נוספים - אבל בוא קודם נבדוק אם זו בעיה של תחמושת או מחסניות ונמשיך משם.
א.
1. תמיד ירית את התחמושת הזו ללא שום בעיה ומעצורים או שזו פעם ראשונה שאתה משתמש בתחמושת הזו? אם זו פעם ראשונה שלך, פשוט תחזור לתחמושת עם פרופיל קליע מעוגל וסטנדרטי ואני מניח שהבעיה לא תחזור.
2. בעיה שניה כפי שאמרו פה מחסניות. תבדוק את כל המחסניות שלך, יכול להיות שאחת מהן OUT OF SPEC. אם זה המצב פשוט תוציא אותה מהמחזור ותקח אחת אחרת.
יש לי עוד כמה רעיונות נוספים - אבל בוא קודם נבדוק אם זו בעיה של תחמושת או מחסניות ונמשיך משם.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

בסט 9 ממ שלי הייתה לי בעיה דומה בה היו סימני מעיכה זהים על כדורים שגרמו למעצורים.
בתחילה חשדתי ברמפה עצמה כי הקנה חדש(בפארא ישנה רמפה שאיננה בקולט)
שכן התחמושת לא הוזנה אל מקומה כנידרש.
לאחר עצה מחבר יקר פה בסליק גיליתי שהבעיה הייתה קפיץ מחזיר חזק מידי
לא כתבת ששינית משהו באקדח עצמו(אולי מתחת את הקפיץ או משהו בסגנון?!)
ולכן אני בספק אם כאן הבעיה שלך.
אין לי עוד רעיונות בנוסף למה שכבר כתבו, אבל אם לא תסתדר אשמח לנסות לסייע יותר...
בהצלחה!
בתחילה חשדתי ברמפה עצמה כי הקנה חדש(בפארא ישנה רמפה שאיננה בקולט)
שכן התחמושת לא הוזנה אל מקומה כנידרש.
לאחר עצה מחבר יקר פה בסליק גיליתי שהבעיה הייתה קפיץ מחזיר חזק מידי
לא כתבת ששינית משהו באקדח עצמו(אולי מתחת את הקפיץ או משהו בסגנון?!)
ולכן אני בספק אם כאן הבעיה שלך.
אין לי עוד רעיונות בנוסף למה שכבר כתבו, אבל אם לא תסתדר אשמח לנסות לסייע יותר...
בהצלחה!
קודם כל, תודה למגיבים!
המחסניות - צודקים, במטווח הבא אני אעשה אלימינציה שלהן.
תחמושת - יריתי כבר אותה מספר פעמים לפני כן, ללא בעיות מיוחדות. המעצורים גם היו לי עם תחמושת "רגילה", רק שלא השכלתי לאסוף את הכדורים שלא הוזנו כראוי ולצלם אותם. כמו כן, חשבתי אז שהמעצורים נובעים מתחמושת לא מספיק איכותית (S&B). מסתבר שלא כך הדבר.
שינויים באקדח/מתיחת קפיץ וכו' - ממש לא, לא נעשה כל שינוי באקדח מיום קנייתו (למעט הוספת קת גומי).
קפיץ מחזיר חזק מדי - מאוד ייתכן, יש לי גם תחושה סובייקטיבית שהדריכה קשה מדי. איך ניתן לדעת מהו משקל הקפיץ המחזיר? האם אפשר פשוט לחתוך מהקפיץ ליפוף אחד? האם יש למישהו קפיץ מחזיר אחר לצורך התנסות?
אגב, עמרי, למה אתה בספק שהבעיה שלי כאן?
דביר - מצטער ותודה על התחשבותך.
תודה לכולם ואשמח לרעיונות נוספים.
המחסניות - צודקים, במטווח הבא אני אעשה אלימינציה שלהן.
תחמושת - יריתי כבר אותה מספר פעמים לפני כן, ללא בעיות מיוחדות. המעצורים גם היו לי עם תחמושת "רגילה", רק שלא השכלתי לאסוף את הכדורים שלא הוזנו כראוי ולצלם אותם. כמו כן, חשבתי אז שהמעצורים נובעים מתחמושת לא מספיק איכותית (S&B). מסתבר שלא כך הדבר.
שינויים באקדח/מתיחת קפיץ וכו' - ממש לא, לא נעשה כל שינוי באקדח מיום קנייתו (למעט הוספת קת גומי).
קפיץ מחזיר חזק מדי - מאוד ייתכן, יש לי גם תחושה סובייקטיבית שהדריכה קשה מדי. איך ניתן לדעת מהו משקל הקפיץ המחזיר? האם אפשר פשוט לחתוך מהקפיץ ליפוף אחד? האם יש למישהו קפיץ מחזיר אחר לצורך התנסות?
אגב, עמרי, למה אתה בספק שהבעיה שלי כאן?
דביר - מצטער ותודה על התחשבותך.
תודה לכולם ואשמח לרעיונות נוספים.
- סליקאי טיטניום

אני בספק מפני שלא ניתקלת בבעייה זו בעבר ולא שינית כלום בנשק- לפי מה שהבנתי.
יש לי קפיצים בחוזקים שונים המתאימים לכלי שלך.
במידה ותשלול את נושא המחסנית אשמח לגשת איתך למטווח
ולנסות קפיצים שונים.
(טיפה לחוץ בלימודים אבל נמצא את הזמן לזה)
בעיקרון לא הייתי מציע לך להתחיל לחתוך ליפופים מהקפיץ- מנסיון מביך...
בטח ובטח אם אין לך ספייר תקין ביד!
דבר נוסף שאל לנו לשלול הוא ניקיון ושימון הכלי 1911 מת על שמן...
אתה אומר שהדריכה קשה לך...
ראה הודעתי בפרטי לגבי בדיקה .
יש לי קפיצים בחוזקים שונים המתאימים לכלי שלך.
במידה ותשלול את נושא המחסנית אשמח לגשת איתך למטווח
ולנסות קפיצים שונים.
(טיפה לחוץ בלימודים אבל נמצא את הזמן לזה)
בעיקרון לא הייתי מציע לך להתחיל לחתוך ליפופים מהקפיץ- מנסיון מביך...
בטח ובטח אם אין לך ספייר תקין ביד!
דבר נוסף שאל לנו לשלול הוא ניקיון ושימון הכלי 1911 מת על שמן...
אתה אומר שהדריכה קשה לך...
ראה הודעתי בפרטי לגבי בדיקה .
גם אני מצטרף לדעה של קפיץ מחזיר חזק מדי.
קפיץ מחזיר חזק מדי יחד עם אחיזה חלשה מדי יכול לגרום לבעיות הזנה.
כמו כן קפיץ מחזיר עובד בתאום עם הקפיצים של המחסניות. קפיץ המחסנית צריך להספיק לדחוף כדור תורן למעלה לפני שהצינה מתחילה את מהלכה קדימה (לגרוף כדור).
בעיות נוספות שיכולות להיות:
1. יש לך במקרה סרן קפיץ מחזיר ארוך? הוא בהחלט יכול להפריע.
2. לגבי סרן קפיץ מחזיר, יש את הבסיס שלו. לפעמים הוא קצת מתעוות כתוצאה מהחבטה של המחלק בו וכתוצאה מכך הוא גם דחוף קצת את הקנה למעלה. שווה לך לנסות להחליף.
3. אתה משתמש במקרה ב-RECOIL BUFFERS? גם הם יכולים להתנפח ולדחוף את הקנה למעלה.
4. שן חולצת הדוקה או רפוייה מדי. COLT עובדים על עיקרון של CONTROLLED FEEDING. הכרכוב של הכדור מחליק מתחת לשן החולצת בתנועה מלמטה למעלה תוך כדי ההזנה. שן חולצת הדוקה מדי תקשה ותגרום בעיות, שן חולצת רפויה תגרום לכדור "לטייל" וגם בעיות.
איך אתה בודק? מפרק את הנשק, לוקח את הצינה ביד ומנסה להחליק מלמטה למעלה כדור על פני הנוקר ומתחת לשן החולצת. אם הכדור מחליק בקלות יחסית וכשאתה עוזב אותו הוא לא נופל אז השן חולצת שלך בסדר.
5. עוד בעיות: יכול להיות שזה DREMEL TIME... לך לנשק שילטש לך את רמפת ההזנה ואולי קצת יעבוד על הגיאומטריה שלה ושל הקנה.. אני לא מכיר הרבה אקדחי קולט שעובדים OUT OF THE BOX.
א.
קפיץ מחזיר חזק מדי יחד עם אחיזה חלשה מדי יכול לגרום לבעיות הזנה.
כמו כן קפיץ מחזיר עובד בתאום עם הקפיצים של המחסניות. קפיץ המחסנית צריך להספיק לדחוף כדור תורן למעלה לפני שהצינה מתחילה את מהלכה קדימה (לגרוף כדור).
בעיות נוספות שיכולות להיות:
1. יש לך במקרה סרן קפיץ מחזיר ארוך? הוא בהחלט יכול להפריע.
2. לגבי סרן קפיץ מחזיר, יש את הבסיס שלו. לפעמים הוא קצת מתעוות כתוצאה מהחבטה של המחלק בו וכתוצאה מכך הוא גם דחוף קצת את הקנה למעלה. שווה לך לנסות להחליף.
3. אתה משתמש במקרה ב-RECOIL BUFFERS? גם הם יכולים להתנפח ולדחוף את הקנה למעלה.
4. שן חולצת הדוקה או רפוייה מדי. COLT עובדים על עיקרון של CONTROLLED FEEDING. הכרכוב של הכדור מחליק מתחת לשן החולצת בתנועה מלמטה למעלה תוך כדי ההזנה. שן חולצת הדוקה מדי תקשה ותגרום בעיות, שן חולצת רפויה תגרום לכדור "לטייל" וגם בעיות.
איך אתה בודק? מפרק את הנשק, לוקח את הצינה ביד ומנסה להחליק מלמטה למעלה כדור על פני הנוקר ומתחת לשן החולצת. אם הכדור מחליק בקלות יחסית וכשאתה עוזב אותו הוא לא נופל אז השן חולצת שלך בסדר.
5. עוד בעיות: יכול להיות שזה DREMEL TIME... לך לנשק שילטש לך את רמפת ההזנה ואולי קצת יעבוד על הגיאומטריה שלה ושל הקנה.. אני לא מכיר הרבה אקדחי קולט שעובדים OUT OF THE BOX.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

תודה על ההצעות!
לגבי קפיץ מחזיר חזק מדי - אנסה לבדוק את העניין. בנוסף, יש גם חשד לקפיץ המחסנית חלש מדי. לגבי יתר הדברים:
1. סרן קפיץ מחזיר ארוך - אין
2. עיוות בסיס סרן קפיץ מחזיר - נראה תקין לגמרי
3. שימוש ב-RECOIL BUFFERS - אין
4. שן חולצת הדוקה או רפוייה מדי \ אבדוק, למרות שאין בעיות חליצה והכדור התורן "נתקע" עוד לפני שמגיע למגע עם השן החולצת.
5. רמפת ההזנה וכניסה לקנה - חלקות ומלוטשות.
שוב, תודה לכולכם!
יבגני
לגבי קפיץ מחזיר חזק מדי - אנסה לבדוק את העניין. בנוסף, יש גם חשד לקפיץ המחסנית חלש מדי. לגבי יתר הדברים:
1. סרן קפיץ מחזיר ארוך - אין
2. עיוות בסיס סרן קפיץ מחזיר - נראה תקין לגמרי
3. שימוש ב-RECOIL BUFFERS - אין
4. שן חולצת הדוקה או רפוייה מדי \ אבדוק, למרות שאין בעיות חליצה והכדור התורן "נתקע" עוד לפני שמגיע למגע עם השן החולצת.
5. רמפת ההזנה וכניסה לקנה - חלקות ומלוטשות.
שוב, תודה לכולכם!
יבגני
- סליקאי טיטניום

הי
כבר קיבלת המון תגובות
אני רק יכול לחזק, ראשית יש לברור המחסניות לדעתי עם הן ישנות אבל לא מעוכות או עקומות בשפתיהן לא יקרה כלום להוציא כמה שקלים ולהחליף באופן גורף את הקפיצים, העלות ממש לא בשמיים.
באותה הזדמנות קפיץ מחזיר , אחרי כך וכך כדורים או דריכות רצוי להחליפו, איני נוקב בכמות מדוייקת של פעמים או כמות ירי עקב חוסר ידיעה על עברו של הקפיץ, גם הוא לא במחיר גדול.
אחרי החלפת הקפיצים יש לקחת כמות של לפחות 200-300 כדורים מאותה סידרה ולירות ולבדוק .קפיץ לקולט יכול לנוע בין 10 LIBS עד 18+ LIBS הסטנדרט הוא 14LIBS ב0.45 במידה ולא עשיתה שיפורים אלא ואחרים.בדוק מה הסטנדרט ב 9X19 ואולי יש לי קפיץ חדש.
במידה וממשיכים המעצורים יש לתחיל לבדוק את הכלי חלק חלק , ( המלצתי לא לעבוד מפוזר אלא לעבוד בשיטת השלילה של מערכת אחר מערכת, )
אצלי בפרא החלפתי גורף את כל הקפיצים וכל הפינים וקיבלתי אקדח עם -0- מעצורים וירי כל סוגי התחמושת, לפני כן כל מחסנית היו מעצורים.
בהצלחה
(אני קניתי בבראונלס את כל הקפיצים . העלות לא נוראה המשלוח די יקר יחסית אבל התוצאות מדברות)
כבר קיבלת המון תגובות
אני רק יכול לחזק, ראשית יש לברור המחסניות לדעתי עם הן ישנות אבל לא מעוכות או עקומות בשפתיהן לא יקרה כלום להוציא כמה שקלים ולהחליף באופן גורף את הקפיצים, העלות ממש לא בשמיים.
באותה הזדמנות קפיץ מחזיר , אחרי כך וכך כדורים או דריכות רצוי להחליפו, איני נוקב בכמות מדוייקת של פעמים או כמות ירי עקב חוסר ידיעה על עברו של הקפיץ, גם הוא לא במחיר גדול.
אחרי החלפת הקפיצים יש לקחת כמות של לפחות 200-300 כדורים מאותה סידרה ולירות ולבדוק .קפיץ לקולט יכול לנוע בין 10 LIBS עד 18+ LIBS הסטנדרט הוא 14LIBS ב0.45 במידה ולא עשיתה שיפורים אלא ואחרים.בדוק מה הסטנדרט ב 9X19 ואולי יש לי קפיץ חדש.
במידה וממשיכים המעצורים יש לתחיל לבדוק את הכלי חלק חלק , ( המלצתי לא לעבוד מפוזר אלא לעבוד בשיטת השלילה של מערכת אחר מערכת, )
אצלי בפרא החלפתי גורף את כל הקפיצים וכל הפינים וקיבלתי אקדח עם -0- מעצורים וירי כל סוגי התחמושת, לפני כן כל מחסנית היו מעצורים.
בהצלחה
(אני קניתי בבראונלס את כל הקפיצים . העלות לא נוראה המשלוח די יקר יחסית אבל התוצאות מדברות)
שתי אפשרויות לי אליך...
לבדוק קפיץ מחזיר בעוצמה שונה
או
להיכנס לחנות נשק שם יסדרו את העניין - היה לי ניסיון מוצלח עם בול באחרונה... (לא שזו מהווה המלצה - יש הרבה נשקים מעולים)
לבדוק קפיץ מחזיר בעוצמה שונה
או
להיכנס לחנות נשק שם יסדרו את העניין - היה לי ניסיון מוצלח עם בול באחרונה... (לא שזו מהווה המלצה - יש הרבה נשקים מעולים)
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר