שיפור F.N קלאסי.
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שיפור F.N קלאסי.
ברשותי F.N קלאסי ,אני מעוניין לשפרו מעט.
1.שיפור ההדק.
2.ביטול המשבת-מחסנית[אותו חלק המונע שיחרר הפטיש בלא מחסנית בהכנס].
-מה לדעתכם כדאי לי לעשות כדי לשפר את ייכולת הקליעה ללא שינויים ותוספות חיצוניות.
אשמח להפנייה לחומר רלוונטי ,ולעצותיכם בכלל.
עמי.
1.שיפור ההדק.
2.ביטול המשבת-מחסנית[אותו חלק המונע שיחרר הפטיש בלא מחסנית בהכנס].
-מה לדעתכם כדאי לי לעשות כדי לשפר את ייכולת הקליעה ללא שינויים ותוספות חיצוניות.
אשמח להפנייה לחומר רלוונטי ,ולעצותיכם בכלל.
עמי.
- סליקאי כסף

סליחה?
אתה לא מכיר אותי,לא את יכולתיי,לא את נסיוני ולא את תדירות אימוניי ותוצאותיהן.
שאלתי בסה"כ שאלה טכנית.
1.אם אתה יודע מה התשובה-ענה.
2.אם יש בעיתיות עם עצם השאלה[חוקיות לדוגמא]-תגיד זאת ואשמח לדעת.
3.אם אתה לא יודע את התשובה-אל תענה.
מקווה שתקבל זאת ברוח טובה .
עמי.
שאלתי בסה"כ שאלה טכנית.
1.אם אתה יודע מה התשובה-ענה.
2.אם יש בעיתיות עם עצם השאלה[חוקיות לדוגמא]-תגיד זאת ואשמח לדעת.
3.אם אתה לא יודע את התשובה-אל תענה.
מקווה שתקבל זאת ברוח טובה .
עמי.
- סליקאי כסף

הצעתו של GUSS ניתנה מתוך הרבה רצון טוב לחסוך לך כסף, וגם מתוך הרבה ניסיון...
אז ממש לא מגיע לו טון דיבור כזה..
עכשיו לעצם שאלתך.
ניתן לשפר את ההדק הסטנדרטי של FN על ידי ליטוש חלקים שיעשה על ידי נשק מוסמך והכי חשוב - שיודע מה הוא עושה. עבודת הדק גרועה יכולה לעלות לך ביוקר (תצטרך להחליף חלקים) וגם יכולה לפגוע בבטיחותו של הכלי (השמטת פשיט בשעת דריכה). ניתן גם להשיג חלקים CUSTOM MATCH (פטיש ודוקרן הדק) משופרים, שגם יתנו לנשק קצת יותר "בשר" לעבוד עליו וגם תוצאות טובות יותר. הכל תלוי בתקציב ובאפשרויות שלך.
לגבי ביטול ניצרת המחסנית. הוראות משרד הפנים אוסרות על ביטול מנגנוני האבטחה של כלי נשק. ביטול נצרת המחסנית יכול לגרום לך בעיות בשני מקרים:
1. חידוש רשיון: מדריך הירי אמור לבדוק ולאשר את תקינות הנשק שלך במעמד חידוש הרשיון. במידה והוא ימצא שביטלת מנגנון אבטחה של הנשק, הוא לא יוכל לחתום לך על החידוש.
2. מקרה שהשתמשת בנשק: המשטרה תיקח את הנשק בתור ראיה ותבדוק אותו. במידה וימצא שביטלת מנגנון אבטחה בנשק, זה יזקף לרעתך.
אם אתה משתמש בנשק שלך לצרכי הגנה עצמית, הייתי ממליץ לך להצמד להצעתו של GUSS ולהשאיר את הנשק שלך כמה שיותר קרוב ל-STOCK. אתה יכול לשפר את ההדק אבל ממש בצורה מזערית. הדק קל מדי טוב לתחרויות, אבל בשעת לחץ של מצב אמת יכול להגביר את הסיכוי לפליטות כדורים.
א.
אז ממש לא מגיע לו טון דיבור כזה..
עכשיו לעצם שאלתך.
ניתן לשפר את ההדק הסטנדרטי של FN על ידי ליטוש חלקים שיעשה על ידי נשק מוסמך והכי חשוב - שיודע מה הוא עושה. עבודת הדק גרועה יכולה לעלות לך ביוקר (תצטרך להחליף חלקים) וגם יכולה לפגוע בבטיחותו של הכלי (השמטת פשיט בשעת דריכה). ניתן גם להשיג חלקים CUSTOM MATCH (פטיש ודוקרן הדק) משופרים, שגם יתנו לנשק קצת יותר "בשר" לעבוד עליו וגם תוצאות טובות יותר. הכל תלוי בתקציב ובאפשרויות שלך.
לגבי ביטול ניצרת המחסנית. הוראות משרד הפנים אוסרות על ביטול מנגנוני האבטחה של כלי נשק. ביטול נצרת המחסנית יכול לגרום לך בעיות בשני מקרים:
1. חידוש רשיון: מדריך הירי אמור לבדוק ולאשר את תקינות הנשק שלך במעמד חידוש הרשיון. במידה והוא ימצא שביטלת מנגנון אבטחה של הנשק, הוא לא יוכל לחתום לך על החידוש.
2. מקרה שהשתמשת בנשק: המשטרה תיקח את הנשק בתור ראיה ותבדוק אותו. במידה וימצא שביטלת מנגנון אבטחה בנשק, זה יזקף לרעתך.
אם אתה משתמש בנשק שלך לצרכי הגנה עצמית, הייתי ממליץ לך להצמד להצעתו של GUSS ולהשאיר את הנשק שלך כמה שיותר קרוב ל-STOCK. אתה יכול לשפר את ההדק אבל ממש בצורה מזערית. הדק קל מדי טוב לתחרויות, אבל בשעת לחץ של מצב אמת יכול להגביר את הסיכוי לפליטות כדורים.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

לגבי ביטול משבת מחסנית אפשרי בהחלט מבחינה טכנית אבל יש ויכוח אין סופי בין אנשי הנשק
האם המנגנון הזה הוא מגנון בטיחות (ולכן אסור לבטל אותו ) אוו שריד פרא היסטורי שנותר מלקוח פוטנצאלי (הצרפתים) שיסודו בתפיסה מוזרה של יחידה שכבר מזמן עברה מהעולם.
נשקים שרואים במנגנון הזה מנגנון בטיחות לא מוכנים להסירו אחרים דווקא כן ,אבל אם תחליט
להסיר ותגיע לנשק שרואה בו מנגנון בטיחות לחידוש רשיון אתה עלול למצוא את עצמך במצב שבו הנ"ל פוסל לך את הכלי כלא בטיחותי .
בנוסף כאשר אני שקלתי את השינוי הנ"ל יעץ לי נועם לא לעשות כן מכיוון שהנ"ל עלול לפגוע באמינות מנגנון ההדק ,אני בטוח שנועם יוכל להרחיב במה המדובר בדיוק טוב ממני.
לדעתי השאלה היא למה אתה רוצה לעשות את זה ?
אם כדי לפשט את תהליך הבדיקה בזמן טעינה ופריקה שווה שיקול .
אם כדי לגרום למחסנית לעוף מהנשק בקלות לטעינה מהירה ,אלה אם אתה עוסק בירי מעשי, מיותר לגמרי.
יש מחסניות שנופלות מהכלי יפה מאד גם אם הטובלן במקומו צריך פשוט למצוא כאלו ,וגם ככה הסיכוי שתצטרך לבצע החלפה מהירה כתוצאה מגמר תחמושת (לא כתפעול מעצור) בכלי שמכיל 13 כדור במחסנית נמוך מאד (זאת בהנחה שאתה אזרח מהמינין אוו אפילו שוטר ולא לוחם ימ"מ)
לענין שיפור ההדק
הדרך הפשוטה ביותר היא החלפת קפיץ פטיש בקפיץ חלש יותר (אוו הסרה של טלטל אוו שנים בקפיץ הקיים ) הסכנה :בעית נקירה (כדור עקר) בכדורים עם פיקה קשה .
בארצות הברית יש קיטים שמורידים את משקל הלחיצה של ההדק ע"י החלפה של כל המנגנון (ואפילו משפרים את בעית הטובלן),ליבא עלול להיות בעיתי ויקר .
בעבר היה נהוג גם לשייף את דוקרן הפטיש להתאמה חלקה יותר בינו לפטיש ,עלול להיות מאד מסוכן .
אבל מניסיוני הבעיה עם הFN היא לא משקל ההדק אלה דווקא אורך המסלול שלו עד לנקירה ואורך חידוש הקשר, ונגד זה יש מעט מאד מה לעשות .
מה גם שזה כמעט חסר משמעות במצב לחימה אמיתי .
אני לדוגמה שולף נכון להיום אקדח ממצב נשק במצב 3 מוסלק ומוציא כדור ב3-3.5 שניות לערך
הספליטים שלי בין הכדורים עומדים בממוצא על 0.25-0.2 עם הFN ועם הבול על 0.15-0.2
הבדל בטל בשישים ביחס לשליפה הארוכה.
לענין שיפור קיליעה צ'טערת אבל חבל שאתה תוקף את גאס, מה גם שהוא שהוא אומר דברים נכונים .
יכולת קליעה היא פונקציה של ב90% יורה 10% ציוד וכדי לשפר את היורה חיבים להתאמן וזה בכלל לא חשוב אם אתה אזרח שיורה 50 כדור ב3שנים אזרח אוחז נשק אחראי שיורה 50 כדור בחודשים אוו לוחם ביחידה מיוחדת שיורה אלפי כדור לשבוע בכל מיקרא כדי לשפר מהקיים צריך אימון!
מה אתה יכול לשפר במכונה ?
אתה יכול להחליף את הכוונות לכוונות נוחות יותר וברורות .
אתה יכול להוסיף קת עם ציין ליזר שהופך את הכיוון יותר קל ומידי (עלות כ1000 ש"ח) ........
האם המנגנון הזה הוא מגנון בטיחות (ולכן אסור לבטל אותו ) אוו שריד פרא היסטורי שנותר מלקוח פוטנצאלי (הצרפתים) שיסודו בתפיסה מוזרה של יחידה שכבר מזמן עברה מהעולם.
נשקים שרואים במנגנון הזה מנגנון בטיחות לא מוכנים להסירו אחרים דווקא כן ,אבל אם תחליט
להסיר ותגיע לנשק שרואה בו מנגנון בטיחות לחידוש רשיון אתה עלול למצוא את עצמך במצב שבו הנ"ל פוסל לך את הכלי כלא בטיחותי .
בנוסף כאשר אני שקלתי את השינוי הנ"ל יעץ לי נועם לא לעשות כן מכיוון שהנ"ל עלול לפגוע באמינות מנגנון ההדק ,אני בטוח שנועם יוכל להרחיב במה המדובר בדיוק טוב ממני.
לדעתי השאלה היא למה אתה רוצה לעשות את זה ?
אם כדי לפשט את תהליך הבדיקה בזמן טעינה ופריקה שווה שיקול .
אם כדי לגרום למחסנית לעוף מהנשק בקלות לטעינה מהירה ,אלה אם אתה עוסק בירי מעשי, מיותר לגמרי.
יש מחסניות שנופלות מהכלי יפה מאד גם אם הטובלן במקומו צריך פשוט למצוא כאלו ,וגם ככה הסיכוי שתצטרך לבצע החלפה מהירה כתוצאה מגמר תחמושת (לא כתפעול מעצור) בכלי שמכיל 13 כדור במחסנית נמוך מאד (זאת בהנחה שאתה אזרח מהמינין אוו אפילו שוטר ולא לוחם ימ"מ)
לענין שיפור ההדק
הדרך הפשוטה ביותר היא החלפת קפיץ פטיש בקפיץ חלש יותר (אוו הסרה של טלטל אוו שנים בקפיץ הקיים ) הסכנה :בעית נקירה (כדור עקר) בכדורים עם פיקה קשה .
בארצות הברית יש קיטים שמורידים את משקל הלחיצה של ההדק ע"י החלפה של כל המנגנון (ואפילו משפרים את בעית הטובלן),ליבא עלול להיות בעיתי ויקר .
בעבר היה נהוג גם לשייף את דוקרן הפטיש להתאמה חלקה יותר בינו לפטיש ,עלול להיות מאד מסוכן .
אבל מניסיוני הבעיה עם הFN היא לא משקל ההדק אלה דווקא אורך המסלול שלו עד לנקירה ואורך חידוש הקשר, ונגד זה יש מעט מאד מה לעשות .
מה גם שזה כמעט חסר משמעות במצב לחימה אמיתי .
אני לדוגמה שולף נכון להיום אקדח ממצב נשק במצב 3 מוסלק ומוציא כדור ב3-3.5 שניות לערך
הספליטים שלי בין הכדורים עומדים בממוצא על 0.25-0.2 עם הFN ועם הבול על 0.15-0.2
הבדל בטל בשישים ביחס לשליפה הארוכה.
לענין שיפור קיליעה צ'טערת אבל חבל שאתה תוקף את גאס, מה גם שהוא שהוא אומר דברים נכונים .
יכולת קליעה היא פונקציה של ב90% יורה 10% ציוד וכדי לשפר את היורה חיבים להתאמן וזה בכלל לא חשוב אם אתה אזרח שיורה 50 כדור ב3שנים אזרח אוחז נשק אחראי שיורה 50 כדור בחודשים אוו לוחם ביחידה מיוחדת שיורה אלפי כדור לשבוע בכל מיקרא כדי לשפר מהקיים צריך אימון!
מה אתה יכול לשפר במכונה ?
אתה יכול להחליף את הכוונות לכוונות נוחות יותר וברורות .
אתה יכול להוסיף קת עם ציין ליזר שהופך את הכיוון יותר קל ומידי (עלות כ1000 ש"ח) ........
ראשית סליחה,אבל לא נעים למשתמש חדש
לשאול בפעם הראשונה,שאלה טכנית בפורום ,ולקבל תשובה כגון זאת.
אני מבין שרובכם,מכירים זה את זה,ואני מתאר לעצמי שאת חלקכם כבר פגשתי [ערד?]
אבל כסליקאי חדש זה מאוד לא נעים.
ולעצם העניין,לאחר לא מעט אקדחים שהחלפתי ,חזרתי לf.n הישן והטוב,ומה אגיד לכם?
אני נהנה מכול רגע.
אם זאת יש מספר דברים המפריעים לי באקדח.
1.ההדק-קשה,ובעיקר "לא חלק" עקב המשבת[ללא מחסנית ההדק הרבה יותר טוב].
2.מה לעשות והאבטחה יוצרת לי בעיית בטיחות-פרדוקס הא?
מכיוון שכול בדיקה ושחרור נקירה הופכת למבצע מסובך[האצבע כנראה התקצרה מאז הצבא].
אז מה הפתרון?לא לבדוק?להשאיר פטיש דרוך?לשחרר עם מחסנית?
עם כול הכבוד להיסטוריה של חיל-הפרשים הצרפתי,ב 2007 זה יוצר לי בעייה.
ולכן אשמח לעצתכם.
תודה וסליחה.
עמי.
אני מבין שרובכם,מכירים זה את זה,ואני מתאר לעצמי שאת חלקכם כבר פגשתי [ערד?]
אבל כסליקאי חדש זה מאוד לא נעים.
ולעצם העניין,לאחר לא מעט אקדחים שהחלפתי ,חזרתי לf.n הישן והטוב,ומה אגיד לכם?
אני נהנה מכול רגע.
אם זאת יש מספר דברים המפריעים לי באקדח.
1.ההדק-קשה,ובעיקר "לא חלק" עקב המשבת[ללא מחסנית ההדק הרבה יותר טוב].
2.מה לעשות והאבטחה יוצרת לי בעיית בטיחות-פרדוקס הא?
מכיוון שכול בדיקה ושחרור נקירה הופכת למבצע מסובך[האצבע כנראה התקצרה מאז הצבא].
אז מה הפתרון?לא לבדוק?להשאיר פטיש דרוך?לשחרר עם מחסנית?
עם כול הכבוד להיסטוריה של חיל-הפרשים הצרפתי,ב 2007 זה יוצר לי בעייה.
ולכן אשמח לעצתכם.
תודה וסליחה.
עמי.
- סליקאי כסף

לגבי סעיף 1 מנסיוני עם כלים שמהם הוסר הטובלן אין הרבה הבדל בלחיצת ההדק מאשר עם טובלן ההפעלה עדין "ספוגית" למדי.
אז למה שאתה מריץ את ההדק ללא מחסנית הכל חלק ?
כי שאין מחסנית בכלי הפין שאחראי על הפעלת הנדנדה שבצינה נשכב ולא נוגע בנדנדה ולכן למעשה אתה לא מפעיל את רוב מנגנון הירי (נדנדה ,דוקרן פטיש ,פטיש קפיץ) ,הרגשת ה"קפיצה " האופינית נובעת משחרור הפטיש ע"י הדוקרן מה שכאמור לא קורה שאין מחסנית בכלי.
כאשר מנטרלים את הטובלן למעשה פשוט מקבעים את המוט הנ"ל במצב שהוא תמיד מגיע לנדנדה ולא יותר ולכן אין השפעה מורגשת על מהלך ההדק .
כדי לבטל את הקפיצה הנ"ל יש לבצע את אותו שיוף של הטובלן שהוא עלול להיות בעיתי אוו להחליף בחלקים תחליפים אחרים.
אז למה שאתה מריץ את ההדק ללא מחסנית הכל חלק ?
כי שאין מחסנית בכלי הפין שאחראי על הפעלת הנדנדה שבצינה נשכב ולא נוגע בנדנדה ולכן למעשה אתה לא מפעיל את רוב מנגנון הירי (נדנדה ,דוקרן פטיש ,פטיש קפיץ) ,הרגשת ה"קפיצה " האופינית נובעת משחרור הפטיש ע"י הדוקרן מה שכאמור לא קורה שאין מחסנית בכלי.
כאשר מנטרלים את הטובלן למעשה פשוט מקבעים את המוט הנ"ל במצב שהוא תמיד מגיע לנדנדה ולא יותר ולכן אין השפעה מורגשת על מהלך ההדק .
כדי לבטל את הקפיצה הנ"ל יש לבצע את אותו שיוף של הטובלן שהוא עלול להיות בעיתי אוו להחליף בחלקים תחליפים אחרים.
עמי,
FN הוא לא האקדח היחיד עם משבת מחסנית. רוב אקדחי הסמית יש להם גם משבת מחסנית, ושם אתה לא יכול להגיע למשבת עם האצבע אלא אם כן יש לך אצבע אמה באורך של 15 סמ.
הדרישה לאקדחים עם מנגנון בטיחות כזה רק עולה וגוברת בארה"ב, והמגמה השולטת בשוק היא אקדחים עם חרא של הדק ואינסוף מנגנוני בטיחות..
מה לעשות? הפיתרון הוא להקפיד על סדר פעולות נכון בבדיקת הנשק ולשחרר נקירה עם מחסנית בפנים. כך בנו המתכננים את הנשק הזה, וכך אתה גם לנהוג. כל האילתורים של אצבע בפנים, גולם מחסנית מעץ, גוף מחסנית ריק ללא קפיץ...כולם מיותרים.
להגיד לך שאני מתלהב מהרעיון הזה ומנצרת מחסנית בכלל? התשובה היא לא, וזו אחת הסיבות שאני הולך עם גלוק (על כל המגרעות שלו).
וכנ"ל הבחירה שלך הייתה FN, ולכן אתה צריך לקבל את עסקת החבילה הזו בשלמותה, על כל היתרונות והחסרונות שלה וללמוד לתפעל את הנשק שלך ביעילות ובביטחות המרביים.
א.
FN הוא לא האקדח היחיד עם משבת מחסנית. רוב אקדחי הסמית יש להם גם משבת מחסנית, ושם אתה לא יכול להגיע למשבת עם האצבע אלא אם כן יש לך אצבע אמה באורך של 15 סמ.
הדרישה לאקדחים עם מנגנון בטיחות כזה רק עולה וגוברת בארה"ב, והמגמה השולטת בשוק היא אקדחים עם חרא של הדק ואינסוף מנגנוני בטיחות..
מה לעשות? הפיתרון הוא להקפיד על סדר פעולות נכון בבדיקת הנשק ולשחרר נקירה עם מחסנית בפנים. כך בנו המתכננים את הנשק הזה, וכך אתה גם לנהוג. כל האילתורים של אצבע בפנים, גולם מחסנית מעץ, גוף מחסנית ריק ללא קפיץ...כולם מיותרים.
להגיד לך שאני מתלהב מהרעיון הזה ומנצרת מחסנית בכלל? התשובה היא לא, וזו אחת הסיבות שאני הולך עם גלוק (על כל המגרעות שלו).
וכנ"ל הבחירה שלך הייתה FN, ולכן אתה צריך לקבל את עסקת החבילה הזו בשלמותה, על כל היתרונות והחסרונות שלה וללמוד לתפעל את הנשק שלך ביעילות ובביטחות המרביים.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

מנגנון ההדק הוא מרכיב מפתח,ושיפור ההדק מביא בד"כ לתוצאות טובות יותר מכול שיפור אחר.
אצלי הבעייה העיקרית היא בשלב הלחיצה הארוכה וזאת עקב החיכוך של קוביית המשבת במחסנית
גם שימון וליטוש המחסנית לא עזרו.
בעבר נתקלתי בלא מעט כלים שבוטלה להם ההשבתה,אם למישהו יש מידע איך לעשות זאת בצורה שלא תפגע בתיפקוד ההדק,אשמח.
תודה
עמי.
אצלי הבעייה העיקרית היא בשלב הלחיצה הארוכה וזאת עקב החיכוך של קוביית המשבת במחסנית
בעבר נתקלתי בלא מעט כלים שבוטלה להם ההשבתה,אם למישהו יש מידע איך לעשות זאת בצורה שלא תפגע בתיפקוד ההדק,אשמח.
תודה
עמי.
- סליקאי כסף

geepson כתב:מנגנון ההדק הוא מרכיב מפתח,ושיפור ההדק מביא בד"כ לתוצאות טובות יותר מכול שיפור אחר.
תודה
עמי.
על אחריותך הבלעדית ורק על אחריותך הבלעדית ואל תגיד שלא אמרתי לך שזה לא חוקי.
http://www.alpharubicon.com/leo/Hptriggerjob.htm
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

- סליקאי כסף

לג'יפ,
אפ.אנ. משופצר הכי טוב שראיתי בארץ - זה אבי מור ורק אבי מור, העניין הוא שאני חושב שהוא דברים (נכון להיום) רק עבור עצמו, אבל אם תצליח לשכנע אותו, תקבל כלי איכותי ומבצעי בליגה אחרת!!
אפ.אנ. משופצר הכי טוב שראיתי בארץ - זה אבי מור ורק אבי מור, העניין הוא שאני חושב שהוא דברים (נכון להיום) רק עבור עצמו, אבל אם תצליח לשכנע אותו, תקבל כלי איכותי ומבצעי בליגה אחרת!!
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
ל geepson, מניסיון של הרבה שנים והתעסקות עם אקדחי FN אני מציע לך לא לגעת במערכת ההדק של האקדח.
כדי לבצע עבודת הדק נדרש מכשור מיוחד, אין לך את המכשור הזה הרסת את מנגנון ההדק.
כמו כן ישנה בעיה באקדחי FN של בכל האקדחים ניתן לשדרג את לחיצת ההדק שתהיה טובה.
למנגנון הזה ישנה מגרעת אחת גדולה שהגבול בין לחיצה סבירה לפטיש נופל הוא דק מאוד.
אם אתה מתעקש בכל זאת לעשות זאת אני מציע לך לפנות לקל-וי ברמת גן ולבקש שיזמינו את הנשק שלהם לעשות לך את העבודה.
בהצלחה עם האקדח.
ולאלה שכתבו שמנגנון השבתת ההדק קשור לבטיחות - דבר שעד היום לא ברור מה ההיגיון שלו: ישנם אקדחי FN מקוריים שבהדק לא מורכב (לא קיים) המשבת ולא ניתן להרכיב אותו כי הקדח לא קיים.
כדי לבצע עבודת הדק נדרש מכשור מיוחד, אין לך את המכשור הזה הרסת את מנגנון ההדק.
כמו כן ישנה בעיה באקדחי FN של בכל האקדחים ניתן לשדרג את לחיצת ההדק שתהיה טובה.
למנגנון הזה ישנה מגרעת אחת גדולה שהגבול בין לחיצה סבירה לפטיש נופל הוא דק מאוד.
אם אתה מתעקש בכל זאת לעשות זאת אני מציע לך לפנות לקל-וי ברמת גן ולבקש שיזמינו את הנשק שלהם לעשות לך את העבודה.
בהצלחה עם האקדח.
ולאלה שכתבו שמנגנון השבתת ההדק קשור לבטיחות - דבר שעד היום לא ברור מה ההיגיון שלו: ישנם אקדחי FN מקוריים שבהדק לא מורכב (לא קיים) המשבת ולא ניתן להרכיב אותו כי הקדח לא קיים.
- סליקאי זהב

נוסע מתמיד כתב:ולאלה שכתבו שמנגנון השבתת ההדק קשור לבטיחות - דבר שעד היום לא ברור מה ההיגיון שלו: ישנם אקדחי FN מקוריים שבהדק לא מורכב (לא קיים) המשבת ולא ניתן להרכיב אותו כי הקדח לא קיים.
נכון מאד!
אקדח כזה אכן לא יפסל בחידוש רשיון, ותאמין לי שיודעים להבדיל בין כזה שהיה לו והוסר לבין זה שלא היה לו כלל.
כל "טיפול" לא מוסמך או ביטול של מנגנון בטיחות בכלי יריה שאותו תכנן היצרן מחייב את פסילת הכלי ודיווח למשרד הפנים.
מי שצריך אסמכתאות יוכל לעיין בחוברת למדריכי ירי /מנהלי מטווח באתר משרד פנים.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד