זקוק לסיוע בזיהוי כלי ירייה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
זקוק לסיוע בזיהוי כלי ירייה
סליקאים יקרים
האחיין שלי, המשרת ביחידת חי"ר מסוימת, ביקש ממני עזרה בזיהוי רובה שחיילים מהיחידה שלו תפסו במלחמה בשנה שעברה. הוא שלח לי תמונה של הרובה, אך לא הצלחתי לזהות אותו בכלל. אם מישהו יוכל לסייע לי, אודה על כך:

האחיין שלי, המשרת ביחידת חי"ר מסוימת, ביקש ממני עזרה בזיהוי רובה שחיילים מהיחידה שלו תפסו במלחמה בשנה שעברה. הוא שלח לי תמונה של הרובה, אך לא הצלחתי לזהות אותו בכלל. אם מישהו יוכל לסייע לי, אודה על כך:

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
רובה מאולתר
האמת נראה שזה מה שנקרה רובה קומבינה.....
זה נראה לי כמו רובה אחד (באפריל)..
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לדעתי זה מטול נ"ט ולא רובה,בעיקר בשל מיקום צינור השיגור מעל הכתף של היורה,והשארת
עודף צינור אחורנית[רשף לאחור].
להערכתי זאת ורסייה מקומית[כנראה אירנית]למשגר קיים סובייטי סטנדרטי.
עפ"י הגודל ומיקום ידיות האחיזה הייתי מהמר על r.p.g-7 ,הפצצה עם הח"נה נתחבים מלפנים.
שיפור כגון זה נותן בעיקר דיוק ביכולת הכיוון והפגיעה,לעומת כלי סטנדרטי וזאת עקב כונת אופטית
טובה [המקורית גרועה] ו"מעצה" נוח יותר הכולל גם קת.
ושיפורים כגון אלה יכולים להסביר את הדיוק המדהים שלהם בירי נ"ט במלחמה האחרונה,בה חילים לא מעטים נפגעו מטילים שחדרו למבנים דרך החלון ובירי ראשון.
למרות שברור שכלי כזה יוצר בסדנא ולא ביצור המוני,הנדסת האנוש החדשנית והחכמה,השימוש בחומרים מודרנים והקפדה על פרטים כגון צבעי הסוואה מלמדת על מקצוענים שלצער כולנו יודעים
מה הם עושים.
עודף צינור אחורנית[רשף לאחור].
להערכתי זאת ורסייה מקומית[כנראה אירנית]למשגר קיים סובייטי סטנדרטי.
עפ"י הגודל ומיקום ידיות האחיזה הייתי מהמר על r.p.g-7 ,הפצצה עם הח"נה נתחבים מלפנים.
שיפור כגון זה נותן בעיקר דיוק ביכולת הכיוון והפגיעה,לעומת כלי סטנדרטי וזאת עקב כונת אופטית
טובה [המקורית גרועה] ו"מעצה" נוח יותר הכולל גם קת.
ושיפורים כגון אלה יכולים להסביר את הדיוק המדהים שלהם בירי נ"ט במלחמה האחרונה,בה חילים לא מעטים נפגעו מטילים שחדרו למבנים דרך החלון ובירי ראשון.
למרות שברור שכלי כזה יוצר בסדנא ולא ביצור המוני,הנדסת האנוש החדשנית והחכמה,השימוש בחומרים מודרנים והקפדה על פרטים כגון צבעי הסוואה מלמדת על מקצוענים שלצער כולנו יודעים
מה הם עושים.
- סליקאי כסף

נו נו נו אלכס. לך תעמוד בפינה ליד כללי הכתיבה.
נ.ב. המתיחה דאשתקד הייתה יותר מוצלחת. סליקאים חדשים מוזמנים לראותה כאן:
http://www.haslik.co.il/forums/viewtopic.php?t=8821
נ.ב. המתיחה דאשתקד הייתה יותר מוצלחת. סליקאים חדשים מוזמנים לראותה כאן:
http://www.haslik.co.il/forums/viewtopic.php?t=8821
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
- סליקאי זהב

14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד