בעיות הזנה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
- סליקאי זהב

doron-30 כתב:איתמר
אתה שוכח שאבקות כביסה יש בכל בית אקדחים לא.
במקרה שלנו ,אני הרגשתי על בשרי את הבדיחה העלובה שאני לא מחזיק נכון את האקדח.
רק אחרי שהבאתי כדורים עם סימני מעיכה בתרמיל שנתקעו בכינסה לבית הבליעה,בתוספת שאגת
אריה, סידרו לבסוף.
המשך יום נפלא![]()
ביי דורון
דורון אחי,
על אחת כמה וכמה שופט ממוצע מבין עוד פחות בכל הניואנסים של אחיזה נכונה וכו...
אתה בא בטענה פשוטה "אדוני השופט, קניתי את הנשק הזה לפני 5 שנים, ומאז לא היה הייתה פעם אחת שהוא עבד בצורה תקינה, ניסו לפתור את הבעיה הזו בבול כבר מליון פעמים. נמאס לי, לא עוד - אני רוצה את כספי בחזרה."
ואז יבוא מומחה של בול ויתחיל לדבר על אחיזה ועוד דברים שיראו הזויים בעיני השופט...
ואני רוצה לראות שהוא לא יקבל את כל כספו בחזרה עד השקל האחרון!
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

שלום ותודה לכל העונים.
אני מבין מדבריכם שהתפרצתי לדלת פתוחה, ואני לא היחיד עם הבעיה הנ"ל.
לפני עשר שנים -+ רכשתי בבול אקדח 9מ"מ שתקתק כמו שעון שוויצרי. שום בעיה לא היתה איתו, ואף שהוא חבוט, מכוסח וחלוד, הוא עדיין יורה לתפארת.
ואז, קיבלתי רישיון נוסף דרך ירי מעשי.
לאחר שהמתנתי - ללא סבלנות - חודשיים, כי לא היה במלאי הדגם המבוקש, זכיתי בבעלות על בול חדש ומנצנץ בקוטר 40.
כגודל הציפיות - גודל האכזבה.
על ההתחלה האקדח התחיל לזייף. מעצורים בלי סוף. מיטב המומחים בדקו אותו, ירו בו, בדקו אותו שוב, וחוזר חלילה.
הייתי נכנס לאוטו, אומר בקול: "נוסעים לבול", והאוטו כבר לבד הכיר את הדרך.
יאמר לזכותם של החברה בבול שהם באמת ניסו. אבל כשאקדח חדש שלך לא עובד, אתה מצפה לתשובות, ולא לסיפורים.
לא היה כדור שלא ניסיתי לירות באקדח. היו כאלה שעבדו טוב יותר מאחרים, אבל בשורה התחתונה כולם חזרו עם אותה בעיה - מעצורי הזנה.
לאחר חודשים של "תלך תבוא" די נשבר לי, ואני מודה, אפסנתי את הכלה באחסנה יבשה, ולמעט חידוש רישיון וסתם יום חג, לא יורה בו מאז.
ציפיתי לשמוע מכם האם הבעיה מוכרת, אם יש פתרון, או אם יש מישהו מלבד "בול" שמסוגל לפתור בעיות כאלו.
כל פתרון שתציעו יהיה מבורך. החל בלחשים, תפילות, קריאה בקפה, וכלה בדברי טעם.
תודה מראש.
אני מבין מדבריכם שהתפרצתי לדלת פתוחה, ואני לא היחיד עם הבעיה הנ"ל.
לפני עשר שנים -+ רכשתי בבול אקדח 9מ"מ שתקתק כמו שעון שוויצרי. שום בעיה לא היתה איתו, ואף שהוא חבוט, מכוסח וחלוד, הוא עדיין יורה לתפארת.
ואז, קיבלתי רישיון נוסף דרך ירי מעשי.
לאחר שהמתנתי - ללא סבלנות - חודשיים, כי לא היה במלאי הדגם המבוקש, זכיתי בבעלות על בול חדש ומנצנץ בקוטר 40.
כגודל הציפיות - גודל האכזבה.
על ההתחלה האקדח התחיל לזייף. מעצורים בלי סוף. מיטב המומחים בדקו אותו, ירו בו, בדקו אותו שוב, וחוזר חלילה.
הייתי נכנס לאוטו, אומר בקול: "נוסעים לבול", והאוטו כבר לבד הכיר את הדרך.
יאמר לזכותם של החברה בבול שהם באמת ניסו. אבל כשאקדח חדש שלך לא עובד, אתה מצפה לתשובות, ולא לסיפורים.
לא היה כדור שלא ניסיתי לירות באקדח. היו כאלה שעבדו טוב יותר מאחרים, אבל בשורה התחתונה כולם חזרו עם אותה בעיה - מעצורי הזנה.
לאחר חודשים של "תלך תבוא" די נשבר לי, ואני מודה, אפסנתי את הכלה באחסנה יבשה, ולמעט חידוש רישיון וסתם יום חג, לא יורה בו מאז.
ציפיתי לשמוע מכם האם הבעיה מוכרת, אם יש פתרון, או אם יש מישהו מלבד "בול" שמסוגל לפתור בעיות כאלו.
כל פתרון שתציעו יהיה מבורך. החל בלחשים, תפילות, קריאה בקפה, וכלה בדברי טעם.
תודה מראש.
נ.
- סליקאי ארד

עכשיו כשהבנתי את הסיפור ארשה לעצמי להגיב-
לדעתי ה"התאמצות" של בול היא אולי נחמדה למורל
אבל במדינה מתוקנת היית מקבל או את הכסף או מוצר חדש...
אבל מה לעשות פה זה ישראל.
מפתיע אותי שזמן כ"כ רב לא מצאו לך פתרון
במיוחד לאור השוויצריות של בול כשמדברים איתם על שירות, אמינות וכו'
(כאחד שהלך אליהם כמה פעמים בכדי לבדוק אופציה לקנות כלי חדש)
אני במקומך הייתי דורש את השירות הזה בצורה תקיפה יותר
כפי שידידי המליצו לך.
אינני יודע איזה דגם ברשותך ומאיזה דור וכו'
אבל יש לי מעט ניסיון שצברתי עם הפארא שלי
ואשמח בהזדמנות ללכת איתך למטווח לבחון ואולי אוכל לסייע.
אם אתה מעוניין שלח לי טלפון לפרטי וניראה אם\מתי נוכל לקבוע.
ובלי קשר, אם ימאס לך מהכלי או אם בא לך פארא P12, רק תגיד
לדעתי ה"התאמצות" של בול היא אולי נחמדה למורל
אבל במדינה מתוקנת היית מקבל או את הכסף או מוצר חדש...
אבל מה לעשות פה זה ישראל.
מפתיע אותי שזמן כ"כ רב לא מצאו לך פתרון
במיוחד לאור השוויצריות של בול כשמדברים איתם על שירות, אמינות וכו'
(כאחד שהלך אליהם כמה פעמים בכדי לבדוק אופציה לקנות כלי חדש)
אני במקומך הייתי דורש את השירות הזה בצורה תקיפה יותר
כפי שידידי המליצו לך.
אינני יודע איזה דגם ברשותך ומאיזה דור וכו'
אבל יש לי מעט ניסיון שצברתי עם הפארא שלי
ואשמח בהזדמנות ללכת איתך למטווח לבחון ואולי אוכל לסייע.
אם אתה מעוניין שלח לי טלפון לפרטי וניראה אם\מתי נוכל לקבוע.
ובלי קשר, אם ימאס לך מהכלי או אם בא לך פארא P12, רק תגיד
תגובה המתאפשרת משרשור זה, הליכה למוכר ודרישה בתוקף לטיפול בבעיה כולל בדיקה יחד איתו בסוף הליך הבדיקה, את הבדיקה יבצעו מול ה"מתקן או מוכר" ולא לא תהיה ברירה בתביעות קטנות אוהבים כאלא תיקים.
או במקרה הרע מפעלי הברזל צריכים חומר רב להתכה.... אני אחרי כל השרשורים על הכלים של בול ולאחר ביקור מס פעמים במקום היתי מתרחק מהכלים שלהם עם כל הרצון הטוב שלהם לעזור לתקן כלים חדשים.
או במקרה הרע מפעלי הברזל צריכים חומר רב להתכה.... אני אחרי כל השרשורים על הכלים של בול ולאחר ביקור מס פעמים במקום היתי מתרחק מהכלים שלהם עם כל הרצון הטוב שלהם לעזור לתקן כלים חדשים.
חבר'ה, לאט לכם....
שתקתי אבל לא יכול יותר.
יש אקדחים שיש להם מעצורים בכל החברות - קורה!
בבול מאז ומתמיד ניסו לעזורלכל אדם שאני מכיר - עובדה!
ב9 מ"מ ו-ב45 אין כמעט בעיות בבול - עובדה!
כדור ה- 40 הוא כדור בעל גיאומטריה בעייתית - עובדה !
בעיות הזנה בקליבר הזה ידועות בהרבה כלים - יש לי גלוק מאוד בעייתי בתחום
בואו לא נשכח שכמות האקדחים בארץ בקליבר 40 שאינם OPEN MODIFIED או בול, הינו שואף לאפס.
בנוסף, בואו לא נשכח שהתחמושות שהגיעו לארץ ונמכרות במחיר סביר, אינן נחשבות ל MAIN STREAM של התחמושות.....
בנוסף, אני חושב שיש לי את הזכות לומר את הדברים לעיל, לא בגלל ש"בול" הם חברים שלי, אלא בגלל שיש לי שני אקדחי 40 שגילו מעצורי הזנה ואחד מהם הוא גלוק....
ודורון.... דיר בעלאק אם אתה מתחיל להסתלבט עליי
שתקתי אבל לא יכול יותר.
יש אקדחים שיש להם מעצורים בכל החברות - קורה!
בבול מאז ומתמיד ניסו לעזורלכל אדם שאני מכיר - עובדה!
ב9 מ"מ ו-ב45 אין כמעט בעיות בבול - עובדה!
כדור ה- 40 הוא כדור בעל גיאומטריה בעייתית - עובדה !
בעיות הזנה בקליבר הזה ידועות בהרבה כלים - יש לי גלוק מאוד בעייתי בתחום
בואו לא נשכח שכמות האקדחים בארץ בקליבר 40 שאינם OPEN MODIFIED או בול, הינו שואף לאפס.
בנוסף, בואו לא נשכח שהתחמושות שהגיעו לארץ ונמכרות במחיר סביר, אינן נחשבות ל MAIN STREAM של התחמושות.....
בנוסף, אני חושב שיש לי את הזכות לומר את הדברים לעיל, לא בגלל ש"בול" הם חברים שלי, אלא בגלל שיש לי שני אקדחי 40 שגילו מעצורי הזנה ואחד מהם הוא גלוק....
ודורון.... דיר בעלאק אם אתה מתחיל להסתלבט עליי
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
אז מה השורה התחתונה דניאל?
יכול להיות שהקליבר הזה בעייתי (אם כי קשה לי להאמין שהוא פחות בעייתי מ-45 שהוא הרבה יותר גדול וצפוף). בסופו של יום מי שנשאר עם הכסף ביד זה בול, ומי שנשאר עם כלי שעושה מעצורים זה הלקוח. לא לכל אחד במדינה הזו יש מליון רשיונות שהוא יכול להרשות לעצמו "אקדח אחד שעושה בעיות". רובינו עמך ישראל נאבקים אוכלים קש לשמור על הרשיון האחד והיחיד שיש לנו ולכן אין פשרות בקשר לאמינות של הכלי.
ובקשר לגלוק שלך, אם היית חי בארה"ב, היית נהנה מהאחריות לכל החיים של גלוק . היית שולח להם את הנשק, או שהיו מתקנים או שהיו מחליפים בחינם או מציעים לך עסקת טרייד אין משתלמת אם האקדח שלך גמר שעות.
א.
יכול להיות שהקליבר הזה בעייתי (אם כי קשה לי להאמין שהוא פחות בעייתי מ-45 שהוא הרבה יותר גדול וצפוף). בסופו של יום מי שנשאר עם הכסף ביד זה בול, ומי שנשאר עם כלי שעושה מעצורים זה הלקוח. לא לכל אחד במדינה הזו יש מליון רשיונות שהוא יכול להרשות לעצמו "אקדח אחד שעושה בעיות". רובינו עמך ישראל נאבקים אוכלים קש לשמור על הרשיון האחד והיחיד שיש לנו ולכן אין פשרות בקשר לאמינות של הכלי.
ובקשר לגלוק שלך, אם היית חי בארה"ב, היית נהנה מהאחריות לכל החיים של גלוק . היית שולח להם את הנשק, או שהיו מתקנים או שהיו מחליפים בחינם או מציעים לך עסקת טרייד אין משתלמת אם האקדח שלך גמר שעות.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

advocate
אין לי מושג על איזה גלוק אתה מדבר, ולאיזה מעצורים התכוונת.
בהנחה שאנחנו לא מדברים על מעצורים שהם בגדר הנורמה, אלא תופעה חריגה, אני יכול לומר לך שגלוקים בקליבר 40. לא גורמים למעצורי הזנה.(נקודה)
אין לי כוונה לפרט, אבל תרשה לי לקבוע שהאמינות של הכלים האלה לא נופלת מזו של אחיהם ביתר הקליברים.
מה הולך באקדח שלך, אין לי מושג.
גם אין לי יומרות לדעת באיזה תחמושת השתמשת, ואפילו לא באיזה אקדח עסקינן.
ניתקלתי יותר מפעם אחת בגלוקים 9מ"מ עם מעצורי הזנה, ותמיד הסיבה היתה נעוצה בליכלוך, תחמושת בעייתית, מחסניות פגומות וכו'.
כל נסיון מצידך לבוא ולטעון שהקליבר הנ"ל הוא בעייתי ולפיכך מי שקונה אקדח כזה שם כספו על קרן הצבי הוא לא רציני, ולא נכון.
אם חברת "בול" לא מסוגלת לייצר אקדחים אמינים בקוטר הזה, אז שלא תמכור אותם.
אין לי מושג על איזה גלוק אתה מדבר, ולאיזה מעצורים התכוונת.
בהנחה שאנחנו לא מדברים על מעצורים שהם בגדר הנורמה, אלא תופעה חריגה, אני יכול לומר לך שגלוקים בקליבר 40. לא גורמים למעצורי הזנה.(נקודה)
אין לי כוונה לפרט, אבל תרשה לי לקבוע שהאמינות של הכלים האלה לא נופלת מזו של אחיהם ביתר הקליברים.
מה הולך באקדח שלך, אין לי מושג.
גם אין לי יומרות לדעת באיזה תחמושת השתמשת, ואפילו לא באיזה אקדח עסקינן.
ניתקלתי יותר מפעם אחת בגלוקים 9מ"מ עם מעצורי הזנה, ותמיד הסיבה היתה נעוצה בליכלוך, תחמושת בעייתית, מחסניות פגומות וכו'.
כל נסיון מצידך לבוא ולטעון שהקליבר הנ"ל הוא בעייתי ולפיכך מי שקונה אקדח כזה שם כספו על קרן הצבי הוא לא רציני, ולא נכון.
אם חברת "בול" לא מסוגלת לייצר אקדחים אמינים בקוטר הזה, אז שלא תמכור אותם.
- סליקאי כסף

- סליקאי ארד

אצל האדווקט הבעייה נעוצה (תרתי משמע) בקנה הלא מקורי שיש לו בגלוק.
ירצה ירחיב..
ירצה ירחיב..
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
aeli כתב:שלום לכולם
חברת בול בהחלט יכולה ליצר אקדחים אמינים
יש לה את האנשים המתאמים והמקצוענים ביותר.
אלי
עים כך למה אני שומע יותר לקוחות שלהם מיתלוננים מאשר לקוחות מרוצים
ואני מדבר על אנשי מקצוע שיודעים להחזיק אקדח ולבחון אותו ולא על אקדחים אופן ומודיפד שאפשר להגיד שהם עושים יותר בעיות באופן טיבעי
תופעה שחוזרת לעצמה כל הזמן התלונות האלה,,,, אתה מייצג את בול או משהו
- סליקאי ארד

יוסי74 כתב:על זה שאקדחים האלה עוברים המון שינויים ושיפורים משקלי הדק קפיצים רמפות ליטושים והרבה התעסקות ואז טבעי שהאקדחים רגישים יותר והנסיון מוכיח את זה
איש יקר,
אקדחים לירי מעשי תחרותי הם לא פחות אמינים מאשר אקדחים לשימוש מבצעי/הגנה עצמית. אמנם הם עוברים שינויים והתאמות - אבל מבחינת אמינות שלהם אין פשרות. מעצור בכלי כזה בא לידי ביטוי בהפסד של תחרות - מה שאף יורה ספורטיבי מקצועי לא יכול להרשות לעצמו.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

- סליקאי ארד