דרושים מכשירי קשר - MOTOROLA - עבור כיתת כוננות
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
דרושים מכשירי קשר - MOTOROLA - עבור כיתת כוננות
לכיתת הכוננות של הישוב בית חג"י דרושים בדחיפות מכשירי קשר של חברת מוטורולה.
הישוב בית חג"י נמצא בדרום הר חברון וממוקם כ- 600 מ' דרומית לעיר חברון. בישוב ישנה כיתת כוננות שמאומנת ומצוידת ע"י צה"ל. בשל שינוי באופי הארועים, ובעקבותם שינוי התו"ל יש צורך דחוף להגדיל את מספר המכשירים מעבר לתקן של הצבא.
כל מי שמחזיק ברשותו מכשירים כאלו שאינם בשימוש, מתבקש לתרום אותם לטובת כיתת הכוננות.
תודה רבה.
ראובן.
נ.ב. מי שמכיר גוף שהחזיק מכשירים כאלו (ועבר למירס וכד') שלא עושה בהם שימוש, אשמח אם יודיע לי, ואני אפנה לגוף הנ"ל. (שליחויות, מוניות, קבלנים וכד').
הישוב בית חג"י נמצא בדרום הר חברון וממוקם כ- 600 מ' דרומית לעיר חברון. בישוב ישנה כיתת כוננות שמאומנת ומצוידת ע"י צה"ל. בשל שינוי באופי הארועים, ובעקבותם שינוי התו"ל יש צורך דחוף להגדיל את מספר המכשירים מעבר לתקן של הצבא.
כל מי שמחזיק ברשותו מכשירים כאלו שאינם בשימוש, מתבקש לתרום אותם לטובת כיתת הכוננות.
תודה רבה.
ראובן.
נ.ב. מי שמכיר גוף שהחזיק מכשירים כאלו (ועבר למירס וכד') שלא עושה בהם שימוש, אשמח אם יודיע לי, ואני אפנה לגוף הנ"ל. (שליחויות, מוניות, קבלנים וכד').
מצאתם כבר רבש"ץ?
ראיתי לפני כמה ימים בעיתון מכרז לרבש"ץ לבית חגי, לו לא הייתי עובד בגוף בטחוני הייתי מציע מועמדות.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה בחיפוש מכשירי קשר
בכל מקרה שיהיה בהצלחה בחיפוש מכשירי קשר
- סליקאי כסף
לצערנו, למרות פרסומים גם בעתונות "ימנית" (מקור ראשון) וגם בעתונות הארצית "מעריב", ולמרות שמדובר בעבודה במשרה מלאה עם שכר נטו של כ- 5500 ש"ח, עדיין לא נמצא רבש"צ מתאים. הישוב הוריד את רף הדרישות למינימום ההכרחי (יוצא יחידה קרבית, בוגר קורס פיקודי) וניגשו למכרז רק שני אנשים.
אם אתה מכיר מישהו שיכול להתאים אשמח אם תפנה אותו אלי.
תודה
ראובן.
אם אתה מכיר מישהו שיכול להתאים אשמח אם תפנה אותו אלי.
תודה
ראובן.
לא כל מה שחושבים - אומרים, לא כל מה שאומרים - כותבים,
לא כל מה שכותבים - מפרסמים.
לא כל מה שכותבים - מפרסמים.
או קיי
שיהיה בהצלחה גם בבחירת רבש"ץ.
מי כמוני (9 שנים רב"ש) יודע כמה חשוב אדם מתאים לתפקיד ובוודאי באזור כמו שלכם.
המון המון הצלחה ו....שקטטטטטטטטט
מי כמוני (9 שנים רב"ש) יודע כמה חשוב אדם מתאים לתפקיד ובוודאי באזור כמו שלכם.
המון המון הצלחה ו....שקטטטטטטטטט
- סליקאי כסף
אמיר,
רב"שים הם אנשים ככל האנשים האחרים, רק שפשוט הסכימו לקחת אחריות על התפקיד המייגע הזה...
זה תפקיד אשר במקרים רבים מחייב שעות עבודה רבות ביותר, אשר אינן מכוסות בחצי משרת שוטר, התעסקות וניהול רשימות שמירה, ניהול מחסן נשק, מתן שעות משמרת עם יחידות משטרה / מג"ב סידרות לסיורים במרחב בו נמצא היישוב, תכנון ואחריות תרגולות תקופתיות בישוב ועוד דברים רבים.
אמנם רב"ש נושא תעודת מינוי משטרתית, אך בכל זאת הוא עדיין אזרח לכל דבר ועיניין שאינו בזמן תפקיד רשמי.
אני אישית הייתי רב"ש תקופה לא קצרה בעברי, ואומר לך ממקור ראשון שזה הרבה עבודה...
"מי רוצה תפקיד כזה???" נכתבה שאלתך...
אה... טוב... אמממממ... אההה.... סתם אחד שהסכים לקחת אחריות ולהגדיל ראש, לקבל עליו עבודה רבה כולל בשעות לא שגרתיות, על חשבון המשפחה והעבודה, מריבות ופישורי מריבות עם ועבור אנשי היישוב בו הוא גר, ובכלל התעלמות מכפיות הטובה שבתפקיד...
[רב"ש - רכז בטחון שותף, ביישובים בתוך גבולות הקו הירוק, תחת אחריות משטרה/מג"ב.]
[רבש"צ - רכז בטחון שותף צבאי, בישובים הנמצאים מחוץ לקו הירוק, תחת אחריות גורמי הצבא]
רב"שים הם אנשים ככל האנשים האחרים, רק שפשוט הסכימו לקחת אחריות על התפקיד המייגע הזה...
זה תפקיד אשר במקרים רבים מחייב שעות עבודה רבות ביותר, אשר אינן מכוסות בחצי משרת שוטר, התעסקות וניהול רשימות שמירה, ניהול מחסן נשק, מתן שעות משמרת עם יחידות משטרה / מג"ב סידרות לסיורים במרחב בו נמצא היישוב, תכנון ואחריות תרגולות תקופתיות בישוב ועוד דברים רבים.
אמנם רב"ש נושא תעודת מינוי משטרתית, אך בכל זאת הוא עדיין אזרח לכל דבר ועיניין שאינו בזמן תפקיד רשמי.
אני אישית הייתי רב"ש תקופה לא קצרה בעברי, ואומר לך ממקור ראשון שזה הרבה עבודה...
"מי רוצה תפקיד כזה???" נכתבה שאלתך...
אה... טוב... אמממממ... אההה.... סתם אחד שהסכים לקחת אחריות ולהגדיל ראש, לקבל עליו עבודה רבה כולל בשעות לא שגרתיות, על חשבון המשפחה והעבודה, מריבות ופישורי מריבות עם ועבור אנשי היישוב בו הוא גר, ובכלל התעלמות מכפיות הטובה שבתפקיד...

[רב"ש - רכז בטחון שותף, ביישובים בתוך גבולות הקו הירוק, תחת אחריות משטרה/מג"ב.]
[רבש"צ - רכז בטחון שותף צבאי, בישובים הנמצאים מחוץ לקו הירוק, תחת אחריות גורמי הצבא]
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
- סליקאי זהב
שרקן
אני מכיר לפחות רב"שית אחת מהצפון שבקשר טוב איתך או לפחות מכירה אותך היטב , אני אפנה אותה ליך כדי שתסביר לך מיהם האנשים המוכנים לקחת על עצמם אחריות ולהיות נושאי הנטל הבטחוני
- סליקאי כסף
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד