בחירות לוועדת ירי מעשי

שאלות, תשובות ודיונים בנושא הירי המעשי.

המנהלים: donduck, Webart

על ידי dvas » 10 מאי 2007, 14:44

תודה לתגובות כתובות וטלפוניות. נראה לי שנכנסתי למקומות שלא הייתי צריך להכנס.

ברשותכם אני יוצאה, כדי לנסות להמשיך להכנס לענף כ-Tabula Rasa.

סשה
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Cybrosh » 12 מאי 2007, 13:02

אולי עדיף שאנשים מסוימים באמת לא ייכנסו לענף.
SPS - מתקרב לשלמות...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי GUSS » 12 מאי 2007, 16:51

השאלה הגדולה,,
עדיף למי ???? ולמה ???
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי Webart » 13 מאי 2007, 08:16

Cybrosh כתב:אולי עדיף שאנשים מסוימים באמת לא ייכנסו לענף.

אני כ"כ מאוכזב, ועוד יותר לא מבין, מה dvas עשה ולמה מגיעה לו תגובה שכזאת?
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי yoavp » 13 מאי 2007, 09:51

אדון אורן פילדוס היקר,

ראשית אני לא רואה סיבה הגיונית למתקפה שלך על dvas, הוא בסך הכל מעלה נתונים שראויים להתיחסות ולטעמי זה לא ממש בשביל ליצור פרובוקציות מיותרות.

שנית , אתה לא ממש יודע מה קרה לפני התחרות ולרשום ואני מצטט " חוברת התרגילים לאליפות דלפה החוצה ופורסמה בתחילת מרץ, אחרי מעשה נבלות מסויים שהתחיל את כל הסיפור של הוועדה (ויותר מזה אני לא ארחיב) ושאתה יודע בדיוק מי מאחוריו." מעשה נבלות?
אני מציע שאם אתה לא יודע במה מדובר לא תרשום מעשה נעצה כפי שאתה רושם ואתה לא יודע במי מדובר ומיהו האדון עליו אתה רושם כל כך בחופשיות.

מעבר לזה, יש הרבה מאוד רפש בענף ואני לעיתים רחוקות נוהג לכתוב פה בנוגע לרפש הנ"ל אבל זה אני ואם מר סשה רוצה להעלות את הנושא זה לא מתפקידך למנוע ממנו את זה בשביל זה יש מנהלי אתר שזה תפקידם לצנזר אותו במידה והוא חורג מנוהלי הכתיבה באתר.
אופנועים,נשים (היום רק אחת --מה נעשה),אקדחים,רובים,פול,צלילה טכנית ולא בסדר הזה כל הזמן

ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי pildus2 » 13 מאי 2007, 10:18

אדון יואב היקר

אני לא מכיר אותך, ואתה מן הסתם לא מכיר אותי, אז קצת מוזר לי שאתה קובע בנחרצות מה אני יודע או לא יודע לפני או אחרי התחרות. החברים בענף הירי המעשי בפרט, ובסליק בכלל, שמכירים אותי מהתקופה הקצרה שאני בתחום, יוכלו להעיד לטובתי (כך אני מקווה לפחות) שאין לי שום עניין בפוליטיקות ויריבויות, ומה שמעניין אותי הם ההנאה מהספורט והתרומה לענף, אך אני לא עיוור או חירש למתרחש סביבי. אבל כל זה לא משנה ולא רלוונטי ואין לי עניין להתנצח עם אף אחד. לא הזכרתי שם של אף אדון בכוונה תחילה כדי לא להטיל דופי באיש וכדי לא ללכלך את ידיי ברפש מעבר למה שכבר לצערי ליכלכתי,ועל מנת לא להיכנס לפרטים מיותרים. אם אתה באמת כל כך מעוניין לדעת אם אני מקשקש שטויות אתה תמיד מוזמן אליי לכוס קפה ונוכל לשוחח בארבע עיניים ואז תוכל להיווכח בעצמך.

אין לי שום אג'נדה אישית נגד dvas או אף אחד אחר, ולא ביקשתי לצנזר אותו או למחוק את דבריו, והסיבה היחידה שחרגתי מהעקרונות שלי וטמנתי ידיי בצלוחית הרפש של הירי המעשי הייתה הנסיון הנואל והאווילי שלו לגרור את הדיון בפעם השנייה (ובמקרה זה דיון בנושא שלא קשור בכלל) לשם הטלת דופי במועדון אליו אני שייך והכפשת כל חבריי למועדון (ואותי בכללם) ויתרה מכך, העובדה שהוא עשה שימוש בסרטים שצילמתי על מנת להעלות את טיעוניו. עם כל הכבוד לסשה, הוא מתעלם בכוונה תחילה מאותם נתונים שאתה מגן עליהם בחירוף נפש. סשה נכח בתחרות של לנדסמן (ולראיה התמונות שהוא צילם) ואם הוא נכח גם באליפות הארץ הוא אמור היה לדעת כי הקשר בין התרגילים בשתי התחרויות היה קלוש עד בלתי קיים לחלוטין, מה שלא מפריע לו לנסות ולשכנע את ציבור הקוראים שלא כך היה הדבר. זה הדבר היחיד שעליו "לחמתי" ואין לי שום שגעונות גדלות להחליט מי ראוי או לא ראוי לכתוב פה כמו שניסית להציג אותי.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי yoavp » 13 מאי 2007, 11:30

אורן,
בנושא התרגילים של אליפות זה לא ממש חשוב כרגע אם הם התאמנו עליהם או לא ואותי זה לא ממש מעניין.
אני מתייחס לכל הנושא של חוברת התרגילים של אליפות ישראל ואני יודע שאתה לא יודע מכיוון שאני הייתי שם ולא ראיתי אותך בשום מקום לכן ידידי אני מציע לך לחשוב טוב לפני שאתה מפיץ שמועות על משהו ששמעת כאוזן שלישית או רביעית, על כך אני מצר.

יום טוב
יואב
אופנועים,נשים (היום רק אחת --מה נעשה),אקדחים,רובים,פול,צלילה טכנית ולא בסדר הזה כל הזמן

סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי yoavp » 13 מאי 2007, 11:34

בלי קשר לקשר כתבתי את המילה "נעצה" באחת מההודעות שלי ותיקן אותי ידיד בפרטי בטענה כי המילה נעצה לא נכתבה נכון וגם הכוונה היא לא ממש למה שהתכוונתי לומר.
אבקש להבהיר שלא הייתה כוונתי לומר נאצים ממלחמת העולם אלה החפשת שם של אדם.

סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי pildus2 » 13 מאי 2007, 11:42

yoavp כתב:אורן,
בנושא התרגילים של אליפות זה לא ממש חשוב כרגע אם הם התאמנו עליהם או לא ואותי זה לא ממש מעניין.

זו בדיוק הנקודה שלי - העניין (בין אם הוא נכון ובין אם לא) אינו שייך לדיון הנוכחי, והנסיון של dvas לגרור את הדיון חזרה לנושא הזה (ובצורה די מאולצת) הוא מה שהקפיץ אותי.

yoavp כתב:אני מתייחס לכל הנושא של חוברת התרגילים של אליפות ישראל ואני יודע שאתה לא יודע מכיוון שאני הייתי שם ולא ראיתי אותך בשום מקום לכן ידידי אני מציע לך לחשוב טוב לפני שאתה מפיץ שמועות על משהו ששמעת כאוזן שלישית או רביעית, על כך אני מצר.

אני מודה שלא הייתי באיזור בעת המקרה (או כמו שאומרים הגששים, "לא הייתי במשחק בזמן המגרש") ואת מה ששמעתי אכן שמעתי ממקורות משניים, אך אלו מקורות שאני סומך עליהם מאד, וכמו כן שמעתי את המידע מכמה וכמה מקורות מנוגדי אינטרסים, וכולם אימתו את הידוע לי.
ורק לתקן אותך, אני נזהרתי כמיטב יכולתי שלא להפיץ שמועות מרושעות, והקפדתי לא לציין שמות כדי לא להלבין פני אדם. הזכרתי את העניין רק כדי להבהיר שכל סיפור הוועדה לא קרה על רקע התחרות של לנדסמן כמו ש-dvas ניסה להציג לא פעם אחת, אלא על רקע אחר לגמרי.

וההזמנה לקפה עדיין פתוחה בכל זמן שתרצה 8)
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Webart » 13 מאי 2007, 12:35

OT

לאחר שערכתי מספר הודעות בהן פורסם שמו של סשה והחלפתי את שמו בניק שלו באתר, שמתי לב כי הוא הציג את שמו בהודעתו.

אנא קבלותי את התנצלותי על עריכת ההודעות, והבינו כי הכל נעשה מתוך רצון לשמירת האנונימיות של משתמשי האתר.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי מיכאל » 14 מאי 2007, 19:27

לסיכום הנושא (כרגע) מבחינתי:
1. אף אדם אינו חסין מטעויות. יש רק דרך אחת לא לטעות.
2. כפי שפורסם בפורום אחר, להתאחדות הקליעה יש תקנון משמעת. http://www.haslik.co.il/forums/viewtopic.php?t=10022 אני לא בטוח שהנוסח הוא הנוסח המחייב לאחר תקון שהתקבל בהנהלה. מי שרוצה את הנוסח הסופי ומחייב יכול לפנות אלי. המסמך שמור אצלי במחשב כקובץ וורד. מי שחושב שנעברה עבירה כלשהי על התקנון רשאי לפעול בדרך הקבועה בתקנון - דהיינו להגיש תלונה משמעתית. להתאחדות הקליעה יש גוף אחד בלבד שמחליט האם להעמיד לדין משמעתי - והוא היועץ המשפטי - וגוף אחד שקובע עושנים - והוא ועדת המשמעת. אף ועדה של ההנהלה ולא ההנהלה עצמה רשאית לנקוט בשום הליך כלשהו של ענישה, למעט חריג יחיד הקבוע בתקנון והוא השעייה עד לשבועיים של מי שעבר עבירת בטיחות חמורה הכרוכה בשימוש בנשק או שחשוד בשימוש בנשק באופן בלתי חוקי, העשוי לסכן חיי אדם או בריאותו.
3. לאור דברים שנאמרו בפורומים כאן וגם במיילים שלא עברו מאדם לאדם אלא בתפוצה וחלקם הגיעו אלי, אני מפנה את המעוניינים להגדרות "התנהגות בלתי ספורטיבית", "התנהגות בלתי הולמת" ו"ביזיון מוסדות". אני בכוונה לא רוצה להוסיף את דעתי האישית על מה שנכתב ועל הטענות להתנהגות בלתי ספורטיבית לכאורה; וכל שאומר הוא, שגם כשיש חילוקי דעות, יש דרך להעלות דברים - נוח לו לאדם שיפיל עצמו לכבשן האש ואל ילבין פני חבירו ברבים (בבלי בבא מציעא פרק ד').
nobody expects the spanish inquisition
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד