גלוק 19C רגיל לעומת ה-כ"ד???
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
גלוק 19C רגיל לעומת ה-כ"ד???
האם משהו יוכל להסביר את ההבדלים, גם הקטנים?
אני מכיר את השינוי בהדק ובעצר המחלק, האם בכ"ד הוא מובנה או שזהו שינוי שפשוט נעשה ע"י נשק ויכול להעשות ע"י כל אחד?
מה ההבדלי מחירים ביניהם?
תודה
מני
אני מכיר את השינוי בהדק ובעצר המחלק, האם בכ"ד הוא מובנה או שזהו שינוי שפשוט נעשה ע"י נשק ויכול להעשות ע"י כל אחד?
מה ההבדלי מחירים ביניהם?
תודה
מני
- סליקאי ארד

קודם כל, ברוך בואכה לאתר..... ובעניין שאלתך..... היו פה אין ספור שירשורים בנושא, דשנו בו מכל הכיוונים, החברים כבר עייפו מלענות שוב ושוב על אותן שאלות.
המלצתי לך.... חיפוש קצר באתר יניב תשובות לכל שאלותיך.
המלצתי לך.... חיפוש קצר באתר יניב תשובות לכל שאלותיך.
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לגבי כ"ד, מדובר בשינויים ותוספות שנעשו על ידי גלוק, אבל כמובן שהם קיימים כמוצרי AFTER MARKET של חברות אחרות. הייתי מציע לך להסתכל באתר המשודרג של חברת גלוק- כל האופציות שמרכיבות כ"ד קיימות שם באופן רשמי וזמין לכל.
א.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

אוקיי, לאחר קריאה יש לי מספר שאלות
1) מה ההבדל המשמעותי בין הרגיל לכ"ד בשוני במכיר? ז"א למה שמשהו יקנה כ"ד ב-600ש"ח יותר כשהוא יכול לקנות את הרגיל ולבצע שיפורים? האם בכל זאת יש הבדל?
2) כהמשך לשאלה הקודמת, האם השינויים הם 1:1 כמו הכ"ד או שבכל זאת יש איזשהו הבדל בין השניים?
3) לגבי התפס מחסנית שפולט "בטעות", אני לא שמעתי על זה ויש לי הרבה חברים בוגרי קורס אחיד שנושאים אקדח מדגם כ"ד. אשמח להסבר מפורט על נושא זה.
תודה רבה לכל העונים
אחלה אתר
מני
2) כהמשך לשאלה הקודמת, האם השינויים הם 1:1 כמו הכ"ד או שבכל זאת יש איזשהו הבדל בין השניים?
3) לגבי התפס מחסנית שפולט "בטעות", אני לא שמעתי על זה ויש לי הרבה חברים בוגרי קורס אחיד שנושאים אקדח מדגם כ"ד. אשמח להסבר מפורט על נושא זה.
תודה רבה לכל העונים
אחלה אתר
מני
- סליקאי ארד

כ"ד
1. קומפנסטור מובנה - (דגם C) אם אני לא טועה מחיר בסיסי של קרוב ל-5000שח
2. כוונות לילה (מפרולייט או טריגיקון) - מחיר בסביבות 400 שח
3. קונקטור מינוס בערך 140 שח
4. עצר מחלק ארוך בערך אותו מחיר 150 שח
5. תפס מחסנית אובאלי גדול (דורש שינוי בגוף של הגלוק כדי להתקין אותו) לא יודע כמה עולה ולא יודע אם שווה בכלל להתעסק בזה.
תיאורטית, אתה יכול להזמין את הכל השיפורים האלה מהמפעל, מעשית אין לך ברירה אלא לקנות מה שיש פה כי גם את הסחורה שקיימת בארץ בקושי משיגים בגלל האמברגו.
א.
1. קומפנסטור מובנה - (דגם C) אם אני לא טועה מחיר בסיסי של קרוב ל-5000שח
2. כוונות לילה (מפרולייט או טריגיקון) - מחיר בסביבות 400 שח
3. קונקטור מינוס בערך 140 שח
4. עצר מחלק ארוך בערך אותו מחיר 150 שח
5. תפס מחסנית אובאלי גדול (דורש שינוי בגוף של הגלוק כדי להתקין אותו) לא יודע כמה עולה ולא יודע אם שווה בכלל להתעסק בזה.
תיאורטית, אתה יכול להזמין את הכל השיפורים האלה מהמפעל, מעשית אין לך ברירה אלא לקנות מה שיש פה כי גם את הסחורה שקיימת בארץ בקושי משיגים בגלל האמברגו.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

כוונתי היא כזו...
גלוק 19C חדש: 5250
הדק מינוס: 120
תפס מחסנית: 140
כוונות: 350
סה"כ לרגיל משופר: 5860 ש"ח
כ"ד: 6470 ש"ח
*המחירים ע"פ מה שראיתי בפורום.
למה שאני אקנה כ"ד אם אני יכול ליקנות רגיל ולשנות? לכן אני מסיק שבכל זאת יש הבדל ורוצה לדעת מה הוא.
תודה
מני
הדק מינוס: 120
תפס מחסנית: 140
כוונות: 350
סה"כ לרגיל משופר: 5860 ש"ח
כ"ד: 6470 ש"ח
*המחירים ע"פ מה שראיתי בפורום.
למה שאני אקנה כ"ד אם אני יכול ליקנות רגיל ולשנות? לכן אני מסיק שבכל זאת יש הבדל ורוצה לדעת מה הוא.
תודה
מני
- סליקאי ארד

Re: כוונתי היא כזו...
menihe כתב:
תודה
מני
אין הבדל!
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

מה זה כ"ד?
מישהו מוכן להסביר מה זה כ"ד?
כלומר מה ראשי התיבות.
כלומר מה ראשי התיבות.
שי
"חבריך נחוצים להישרדותך, הם מספקים לאויב מישהו אחר לירות עליו"
"חבריך נחוצים להישרדותך, הם מספקים לאויב מישהו אחר לירות עליו"
כ"ד זה הכינוי לשב"כ לפי איזה ספר שקראתי פעם.
בזמנו בשנות ה-50 כשהשב"כ היה ארגון שאסור להגיד את שמו גם בעל פה וגם בכתב היה צורך להעביר דאר ותכתובות. כיוון שאסור היה לציין את שמו המפורש של הארגון, כתבו את שמו של איש הדאר בשב"כ. שמו היה כדורי דוד או כוכבי דוד לא זוכר כבר. אז על המעטפות היו כותבים "עבור כדורי דוד משרד ראש הממשלה", אחר כך התחילו להשתמש בראשי התיבות של אותו איש "עבור כ"ד" ומאז נשתרש השם. ככה האגדה האורבנית מספרת, יכול להיות שזה נכון ויכול להיות שלא.
א.
בזמנו בשנות ה-50 כשהשב"כ היה ארגון שאסור להגיד את שמו גם בעל פה וגם בכתב היה צורך להעביר דאר ותכתובות. כיוון שאסור היה לציין את שמו המפורש של הארגון, כתבו את שמו של איש הדאר בשב"כ. שמו היה כדורי דוד או כוכבי דוד לא זוכר כבר. אז על המעטפות היו כותבים "עבור כדורי דוד משרד ראש הממשלה", אחר כך התחילו להשתמש בראשי התיבות של אותו איש "עבור כ"ד" ומאז נשתרש השם. ככה האגדה האורבנית מספרת, יכול להיות שזה נכון ויכול להיות שלא.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

יש הבדל!
צורת חיבור הכוונות בכ"ד סימרור . פתיחת פתח תפס מחסנית ע"י החברה עדיף ,פתיחת פתח בגוף האקדח שלא ע"י החברה בעיתי ויבטל כל אחריות יצרן.
- סליקאי ארד

ואם האקדח משומש? יש חשיבות לאחריות יצרן?
האם ההבדל הוא באמת 1:1 בהשוואה או שבכל זאת יש הבדל. לא יצא לי להשוות בינהם.
איפה ניתן לירות בשני האקדחים ע"מ לחוש בהבדל לפני רכישה?
האם יש מקום מומלץ במיוחד לרכישת אקדחי גלוק, ברמת המחיר, שירות ואמינות? גם משומשים.
במידה ואני רוכש אקדח משומש מאדם פרטי, כמה עולה בדיקת נשק?
תודה מני
איפה ניתן לירות בשני האקדחים ע"מ לחוש בהבדל לפני רכישה?
האם יש מקום מומלץ במיוחד לרכישת אקדחי גלוק, ברמת המחיר, שירות ואמינות? גם משומשים.
במידה ואני רוכש אקדח משומש מאדם פרטי, כמה עולה בדיקת נשק?
תודה מני
- סליקאי ארד

מני,
בין כ"ד מקורי לכ"ד שהורכב משיפורים ממש אין הבדל למעט הרחבת תפס החור של המחסנית שנעשית במפעל של גלוק ולא על ידי נשק. בשני המקרים מדובר בדיוק באותה מכונה.
לגבי אחריות יצרן - תשכח מזה בארץ!! אין דבר כזה כי אין לישראל יחסים רשמיים עם היצרן (אמברגו). הכלים שנמכרים כאן נקנים בדרך לא דרך ומובאים בדרך לא דרך ארצה. האחריות היא של היבואן והחנות שמוכרת לך אותם - ומבחינה זו אין תחרות לאמיר שושני (שרקן) אני ממליץ בחום לקנות אצלו.
לגבי כ"ד מקורי משומש ממשרד הביטחון, שלא תעיז להתקרב לכלים האלה - זה כמו לקנות רכב מנהג מונית - האקדחים האל טחונים עד דק.
אם אתה רוצה אקדח משומש - תמצא לך דור 3 מאחד שהנשק שכב אצלו יותר במגירה מאשר על הירך, ותשפצר אותו בעצמך. מרבית האנשים ממילא התקינו קונקטור מינוס ועצר מחלק גדול ויש הרבה אנשי קבע שנפטרים מהנשק שלהם בזמן האחרון זו הזדמנות נהדרת. על תפס המחסנית המוגדל הייתי ממליץ לך לדלג. זו תוספת ממש לא נחוצה.
לגבי נשק אני ממליץ בחום על נועם, בחור יסודי וישר כמו סרגל.
א.
בין כ"ד מקורי לכ"ד שהורכב משיפורים ממש אין הבדל למעט הרחבת תפס החור של המחסנית שנעשית במפעל של גלוק ולא על ידי נשק. בשני המקרים מדובר בדיוק באותה מכונה.
לגבי אחריות יצרן - תשכח מזה בארץ!! אין דבר כזה כי אין לישראל יחסים רשמיים עם היצרן (אמברגו). הכלים שנמכרים כאן נקנים בדרך לא דרך ומובאים בדרך לא דרך ארצה. האחריות היא של היבואן והחנות שמוכרת לך אותם - ומבחינה זו אין תחרות לאמיר שושני (שרקן) אני ממליץ בחום לקנות אצלו.
לגבי כ"ד מקורי משומש ממשרד הביטחון, שלא תעיז להתקרב לכלים האלה - זה כמו לקנות רכב מנהג מונית - האקדחים האל טחונים עד דק.
אם אתה רוצה אקדח משומש - תמצא לך דור 3 מאחד שהנשק שכב אצלו יותר במגירה מאשר על הירך, ותשפצר אותו בעצמך. מרבית האנשים ממילא התקינו קונקטור מינוס ועצר מחלק גדול ויש הרבה אנשי קבע שנפטרים מהנשק שלהם בזמן האחרון זו הזדמנות נהדרת. על תפס המחסנית המוגדל הייתי ממליץ לך לדלג. זו תוספת ממש לא נחוצה.
לגבי נשק אני ממליץ בחום על נועם, בחור יסודי וישר כמו סרגל.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

תודה לכולם...
יש דרך לימצוא אנשי קבע כאלה או שצריך מזל?
כמה אמור לעלות 19C משומש? ו19C כ"ד משומש?
ושוב תודה
מני
כמה אמור לעלות 19C משומש? ו19C כ"ד משומש?
ושוב תודה
מני
- סליקאי ארד

תתחיל לחרוש את החנויות, תסתכל במודעות איזור סחר חופשי באתר, בלוח יד שניה...
אני בטוח שתמצא כי יש יותר סחורה מאשר קונים.
לגבי מחיר של משומש - לא יודע. תלוי במצב הנשק ובדחיפות של אותו אדם למכור (לדוגמא תום עילה או אי חידוש רשיון).
א.
אני בטוח שתמצא כי יש יותר סחורה מאשר קונים.
לגבי מחיר של משומש - לא יודע. תלוי במצב הנשק ובדחיפות של אותו אדם למכור (לדוגמא תום עילה או אי חידוש רשיון).
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

מי מחובר