מה זה נעליי אקדח לעזאזל
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
מה זה נעליי אקדח לעזאזל
***הבהרה: הודעה זאת "נחתכה" מהודעת מכירה בפורום השוק החופשי ע"י דביר***
מה זה נעליי אקדח לעזאזל :

מה זה נעליי אקדח לעזאזל :
לדוגמא אילו:
http://www.hitex.cz/images/goods/prev/112_1.jpg
להבדיל מנעלי רובה:
ההבדל גובה הנעל.
וכמובן שאלו נעליים לירי אולימפי.
להבדיל מנעלי רובה:
ההבדל גובה הנעל.
וכמובן שאלו נעליים לירי אולימפי.
יובל .
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
תגובה
שיווי משקל משתפר פלאים !!!
עולה גם דיוק .
ברור שזה לירי אולימפי !!!
עולה גם דיוק .
ברור שזה לירי אולימפי !!!
- סליקאי ארד

אלי כתב:אין לי נסין בירי אולמפי אבל יש לי בהחלט נסיון בהרבה תחומי ירי אחרים
נעלי אקדח או רובה נראה לי עוד חרטה של עולם הנשק די מיותר וחסר טעם
תאמת זה גם די מצחיק
מאחר ואין לך נסיון בירי אולימפי זה נראה לך מצחיק.
אני מזמין אותך להסבר והדרכה בסיסית בירי אולימפי - צור קשר בפרטי ונתאם.
יובל .
yuval כתב:אלי כתב:אין לי נסין בירי אולמפי אבל יש לי בהחלט נסיון בהרבה תחומי ירי אחרים
נעלי אקדח או רובה נראה לי עוד חרטה של עולם הנשק די מיותר וחסר טעם
תאמת זה גם די מצחיק
מאחר ואין לך נסיון בירי אולימפי זה נראה לך מצחיק.
אני מזמין אותך להסבר והדרכה בסיסית בירי אולימפי - צור קשר בפרטי ונתאם.
יובל איש מאוד נחמד ומנומס .. אני לעומת זאת שואל מי זה שחושב שהוא יודע הכל גם כאשר הוא מודה שאין לו שום נסיון ...
אלי - תשתמש בהזמנה של יובל , תלמד משהו חדש, אולי תלמד שיש עוד הרבה מה ללמוד ..
ובגדול נעלי קליעה מאפשרות שטח פנים גדול יותר שבא במגע עם הקרקע וחלוקה טובה יותר של משקל הגוף, אלו מאפשרים לשמור על יציבות (איזון הגוף תלוי משמעותית בכפות הרגליים), בנוסף סוליית הנעליים יוצרת חיכוך גבוה עם הרצפה מה שמאפשר לקלע לשמור על מנח כפות הרגליים קבוע לאורך כל הירי (שיונויים קלים בזוית כף הרגל הינם בעלי משמעות רבה על מתח השריר וכן על יציבות הגוף) ..
וכן, החארטות האלו מאפשרות דיוק גבוהה יותר - ובספורט שבו ההבדל בין מקום ראשון לשני יכול להיות הבדל של שתי עשיריות המילימטר - זה קריטי !!
שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
אדון riko היקר שבוע טוב אין לי ליתר דיוק אין לי הרבה נסיון בירי אולמפי
אבל נסיון בסיסי בהחלט יש לי
יש לי בהחלט ידע עשיר בסוגי ירי שונים אני לא רואה צורך לפרט על כך באתר אבל אני באמת לא אדם שחצן לפי מה שהבנתי מהתגובה שלך.
לפי דעתי נעליים זה לא דבר נחוץ ליורה גם בירי אולמפי אם הידע המועט שיש לי
אבל אני בהחלט תמיד אבל תמיד אשמח ללמוד וכן תודה רבה ליובל פניתי בפרטי אשמח ללמוד
אבל נסיון בסיסי בהחלט יש לי
יש לי בהחלט ידע עשיר בסוגי ירי שונים אני לא רואה צורך לפרט על כך באתר אבל אני באמת לא אדם שחצן לפי מה שהבנתי מהתגובה שלך.
אבל אני בהחלט תמיד אבל תמיד אשמח ללמוד וכן תודה רבה ליובל פניתי בפרטי אשמח ללמוד
אלי כתב:יש לי בהחלט ידע עשיר בסוגי ירי שונים אני לא רואה צורך לפרט על כך באתר אבל אני באמת לא אדם שחצן לפי מה שהבנתי מהתגובה שלך.
יש לך נסיון או שאין לך נסיון...?
אם אין לך נסיון, למה להפריע לאדי למכור את הנעליים, ולהציג אותו כאילו הוא מוכר "חארטה"?
נעליים חדשות מסוג זה עולות בסביבות 130 אירו, ומשמשות קלעים רבים. 250 ש"ח הם מחיר הוגן לזוג נעלים יד שניה.
בברכה,
גלעד
גלעד
כמובן שהשחצנות של הבחור שלא מכיר את התחום - אבל מרשה לעצמו למתוח ביקורת, מחייבת תגובות כפי שהובאו כאן.
אבל!
האם באמת אין כאן קצת הגזמה?
האם הביגוד הקשיח של היורים בירי האולימפי לא קצת הופך את היורה ל..."דורגל חי"?
הרי לא מדובר כאן בלבוש בטיחותי אלא בלבוש שתוכנן "לנעול" את היורה כאילו היה פסל!
אבל!
האם באמת אין כאן קצת הגזמה?
האם הביגוד הקשיח של היורים בירי האולימפי לא קצת הופך את היורה ל..."דורגל חי"?
הרי לא מדובר כאן בלבוש בטיחותי אלא בלבוש שתוכנן "לנעול" את היורה כאילו היה פסל!
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
אקדוחנים לא משתמשים בלבוש מיוחד מלבד הנעליים (שרקננו - אני מניח שאתה יודע את זה..)
לגבי הלבוש של הרובאים יש דיון / ויכוח ארוך ועתיק
אחד הדגשים של הלבוש (מעבר לנושא היציבות) הוא הנושא הבריאותי, העומס שמופעל על הקלע (הרובאי) בזמן הירי הוא עצום ובעיקרו מופעל על הגב, הלבוש המיוחד מסייע להפחית מהעומס וכך למנוע נזקים חמורים לקלע (כמובן שזה צריך להיות בשילוב עם אימון גופני נכון)
לא מזמן עלתה הצעה של התאחדות הקליעה הבינ"ל לאסור שימוש במכנסי קליעה (כי זה לא מצטלם טוב לטלויזיה), בהתנגדות להצעה הזו הובאו מספר חוו"ד של רופאים על הסיכונים הבריאותיים שבירי (דגש על ירי אולימפי ברובה - לא מדובר על כל סוג ירי) ללא תמיכה ראויה לגוף. ההצעה, עד כמה שידוע לי, נפלה.
נכון ששימוש בציוד טכני שמשפר את היכולת מפחית כביכול מהצגת היכולת ה"נקייה" של הקלע, אבל תזכרו שכל הקלעים משתמשים בציוד באותה רמה, נקודת התחלה זהה פחות או יותר, השימוש בציוד טכני הניתן להתאמה אישית מסייע דווקא ליצור תחרות קשה יותר שבה אתה חייב שיהיה לך SOMETHING EXTRA בכדי לנצח, התחרות על המקום הראשון הופכת להיות יותר מנטלית ופחות טכנית.
זו גם הסיבה שהפערים בין המנצח לזה שאחריו הם מאוד קטנים, גיא סטריק יביא קווטה (שמעת גיא !!) בגביע העולם הקרוב לא בגלל שהציוד שלו טוב יותר משל האחרים אלא בזכות היכולות האישיות שלו - הציוד שלו והציוד של הקלע שלידו זהים באיכותם, השאלה היא איך הקלע מנצל את הציוד ע"מ להוציא ממנו את המקסימום ויותר מזה - האם הוא יודע לעבוד מנטלית נכון.
בסופו של דבר כל ענף ספורט תחרותי מכיל בתוכו ציוד טכני נלווה, אני לא ממש רואה איך ארמסטרונג יכל לנצח בלי הציוד המיוחד שלו שהותאם לו ושהושקעו בפיתוחו מליוני דולרים, אבל אני בהחלט רואה שארמסטרונג הוא ספורטאי עילוי בזכות היכולת שלו לנצח שוב ושוב למרות שהמתחרים שלו השתמשו בציוד לא פחות טוב / מותאם / מושקע...
שחר
לגבי הלבוש של הרובאים יש דיון / ויכוח ארוך ועתיק
אחד הדגשים של הלבוש (מעבר לנושא היציבות) הוא הנושא הבריאותי, העומס שמופעל על הקלע (הרובאי) בזמן הירי הוא עצום ובעיקרו מופעל על הגב, הלבוש המיוחד מסייע להפחית מהעומס וכך למנוע נזקים חמורים לקלע (כמובן שזה צריך להיות בשילוב עם אימון גופני נכון)
לא מזמן עלתה הצעה של התאחדות הקליעה הבינ"ל לאסור שימוש במכנסי קליעה (כי זה לא מצטלם טוב לטלויזיה), בהתנגדות להצעה הזו הובאו מספר חוו"ד של רופאים על הסיכונים הבריאותיים שבירי (דגש על ירי אולימפי ברובה - לא מדובר על כל סוג ירי) ללא תמיכה ראויה לגוף. ההצעה, עד כמה שידוע לי, נפלה.
נכון ששימוש בציוד טכני שמשפר את היכולת מפחית כביכול מהצגת היכולת ה"נקייה" של הקלע, אבל תזכרו שכל הקלעים משתמשים בציוד באותה רמה, נקודת התחלה זהה פחות או יותר, השימוש בציוד טכני הניתן להתאמה אישית מסייע דווקא ליצור תחרות קשה יותר שבה אתה חייב שיהיה לך SOMETHING EXTRA בכדי לנצח, התחרות על המקום הראשון הופכת להיות יותר מנטלית ופחות טכנית.
זו גם הסיבה שהפערים בין המנצח לזה שאחריו הם מאוד קטנים, גיא סטריק יביא קווטה (שמעת גיא !!) בגביע העולם הקרוב לא בגלל שהציוד שלו טוב יותר משל האחרים אלא בזכות היכולות האישיות שלו - הציוד שלו והציוד של הקלע שלידו זהים באיכותם, השאלה היא איך הקלע מנצל את הציוד ע"מ להוציא ממנו את המקסימום ויותר מזה - האם הוא יודע לעבוד מנטלית נכון.
בסופו של דבר כל ענף ספורט תחרותי מכיל בתוכו ציוד טכני נלווה, אני לא ממש רואה איך ארמסטרונג יכל לנצח בלי הציוד המיוחד שלו שהותאם לו ושהושקעו בפיתוחו מליוני דולרים, אבל אני בהחלט רואה שארמסטרונג הוא ספורטאי עילוי בזכות היכולת שלו לנצח שוב ושוב למרות שהמתחרים שלו השתמשו בציוד לא פחות טוב / מותאם / מושקע...
שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד